2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Aman ilk kuzu gelmis.bol bol dua edicem sizin icin.allahim sizi birbirinize bagislasin insallah.ilk bebegimizi nazarlardan korusun.gozlerim doldu ay.kuzuyu bizim icinde op kokla

İnanamıyorum ağlıyorum şuan..İçimizden birinin kavuşmuş olması daha da ciddi bi durumun içine soktu şuan beni..
Canım Allah'a şükürler olsun sağlık durumlarınız iyi,çok sevindim,inşallah çabucak geçecek zaman..
Gözünüzaydıın :)
Rabbim iyi haberlerini duyursun hep,iyi haberlerle dön bize de inşallah..Dualarımda olacaksınız..

Canım ya allah yardımcınız olsun ins kızın hemencik büyüsün çıksın kuvozden kucağına gelsin..solunum durumu falan nasıl?
bu arada o kadar şaşırdım ki bizim ikiz topiginde seninle aynı sat arkadasımız da 5 Mart'ta dogum yaptı onun kuzuları da kuvozde onun için de dua edin belki tanıyanlar vardır burda da -aksu- adı..

tesekkur ederim bende heerkesin fikrine saygi duyorum....ilk hamislik calismalarina basladigimizda walla kesinlikle normal dogum sutu bile ayarlanmis gibi gelio diodum....lakin cok okumak arastirmak bu sonucu dogurdu bende....silemiorum kafamdan.....dilerim enhayirlisi hangisi ise o olsun

canım öncelikle allah bebeğine ve sana sağlık versin en kısa zamanda birlikte olabilin inşallah yazını görünce inan algılayamadım iki kere falan okudum nasıl heycanlandım anlatam gözlerim falan doldu

canım çok şaşırdım ya inşallah kızında kendinde erkenden toparlarsınız kendinizi. Allahım tez vakitte kucağına almayı nasip etsin. korkularım başladı canım sana bişey sorucam aniden mi oldu yoksa geleceğini bir kaç gün önceden belli etti mi neler yaşadın.

mrb tatlim gozun aydin allah bizede nasip etsin bole guzel haberlerle donmeyi...

Öyle bişey olsa ben tutabildiğim kadar tutardım içimde sanırım. Zaten korkuyordum zaman ysklaştıkça dahada korkmaya başladım. Bişekilde çıkacaklar işte

TOPİĞİMİZİN İLK BEBİŞİ GELMİŞ HOŞGELMİŞŞ.. arkadaşımda 27 haftalık doğum yaptı oğlu 900 gram doğdu 1 a küvezde kaldı şimdi çok şükür 6 alık oldu paşa.
darısı bizlere vaktinde sağlıkla sıhhatle kucağımıza almaya geldi.

doğum şeklini siz belirlemiyorsunuz arkadaşlar kıçınızı da ırtsanız normal doğum diye olmaınca olmuyor. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde isterr normal olsun ister sezeryan.

kızımda sezeryan oldum korkulacak birşey oktu hemende sütüm gelmişti erken doğum olduğu halde. süt olayıda rızık meselesi ilkinde şarıl şarıl sütün olur 2. sşnde olmaz bence allahın taktiri

Ya inanamadım Nisan'da bekliyordum ama Mart'ta hiç beklemiyordum açıkçası. Neyseki kızında sende iyisiniz. Umarım hemencik büyür minik kızımız. Çok acele etti demek. Allah yardımcınız olsun canım sağlık diliyorum sizin için. Topiğimixin ilk annesinin hayırlı olsun. I'ni bundan sonra bukadar erken almayız haberleri.

Ben iyice korkmaya başladım :18:

Rabbim ikinizede saglik sihhat versin canim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin. Cok sasirdim okuyunca dualarimi eksik etmiycem.

Kadinlar Günümüz Kutlu Olsun Kızlar... Bence turkiyede abartili ultrasyona sokuyolar ve surekli hamileleri korkutuyolar daha 26. Haftalarda suyunuz az demelerine ragmen normal sekilde 38 de doguranlar...
benim yasadigim yerde mecburi degilse sadece 12-20 haftalarda bakiyolar gerisini ebe hallediyor karin ölcuyor kalp dinliyor vs. Bi aksilik olursa buyuk hastahaneye yolluyor.henuz bi sorun yasiyan görmedim bebek yönunde gec doguran oldu erken doguran olmadi hicc.
yani diycegim sadece meraktansa gitme canm ama gerektigini dusunuyorsan annesi olarak git. Bende 3d olana gidim bari bebegimin öyle bir resmi olsun diyodum ama oda cok pahali 400 lira kadardi hala bazen acaba gitsemmi diyorum bazende 400 e baska seyler alim birsuru ihtiyaclari var zaten diye dusunuyorum.

Hic gulecegim yoktu birak bari doguma kadar sevinsin adamcagiz :) dogumdan sonra her cift gibi babasiyla beraber yok sana benzemiyor bana benziyor diye kucuk tartismalariniz olucaktir zaten... benim esim durumu kabullenip ins... annesine ceker bana cekmez diyor hep bende en azindan saci sana ceksin diyorum yok seninki gur diyo kabul etmiyo :)) bakalim kime cekicek bizim minik.

Dalga filan gecipte söylemis komik olmus benimde esim ne zaman nette bisi arasa bak ilk sirada kadınlar kulübü var yine diyor ki hep diyor
Gunaydiinn
yine ben uykusuz..
Ya ben yuz ustu uyumayi ozledim.cingene saclarimi kestirip boyamayi , sucuk yemeyi,makyaj yapmayi,kosup ziplamayi,hamama gitmeyiii...
onlarin hepsini bende özledim bide merdivenlerde nefes nefese kalmadan cikmayi özledim az kaldi safak yaklasiyor bugunleride özluycez tekmelerini vakitsizce acikmalarimizi tatli göbislerimizi :))

Günaydın hanimlar :) Bugün kizimi gormeye gidicez çok heyecanliyim :) Inşallah güzel haberlerle doneriz :) Dua edin bize 4 haftayi gecti gormeyeli cok ozledim cokkk :)
inşallah guzel haberlerle gelirsiniz

Cok gecmis olsun yorulunca bendede sanci oluyor kivranip duruyorum malesef oyuzden yavas yurumeye ve dinlenmeye calisiyorum ki kasık ağrıları yasamayayim.
dogum konusundada katiliyorum normal dogumu veya sezeryani yasayip memnun olanda var olmayanda bu bunnyeden bunyeye degisir oyuzden sanki herkes bizimle ayni vucuda ayni guce ayni bunyeye sahipmis gibi bi dogumdan korkutup digerini israrla yap denmesi hamisleri korkutuyor.. gereksiz yere
Sevinimmi bizim yaramazlardan biri dogmus diye uzuleyimmi erken gelmis diye bilemedim cok duygulandim insallah alir kilosunu buyurde gelir annesinin kollarina prenses hayirlisi böyleymis Allahim size bagislasin onu insallah kavusursunuztez zamanda benim yerimede miss kokusunu icinize cekin..

seni senden baska kimse anlayamaz hangi dogumu istiyorsan onu yap Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin dogumunda doguracaklarimiz minik insanlarinda

canim anladim ki sen benden de paniksin.....en yakinimda su donem normal dogum yasayan 1 kisi war ve 7 saat normal sanci cekmis ustune acilmasi olmadigi icin suni sanci wermisler ustune bebek elini kafasinda uzatmis die birde cok kesip cok dikis atmak zorunda kalmislar.....haa ne oldu bebek dogdu ikiside yasio olmedi sonucta korkudan falan...ama degermidi okadar strese dikise aciya bebegin pozisyonunu kontrol et de ole al doguma dimi bunu yapan bide ozel hastane.....demem o ki sende bende kendi adima diyim hadi bole seler beni daha cok urkutuyor...ornegin sekerim war tansiyonum war benim yaaa tansiyonum dusse bayilsam falan bebek sikissa kapp atisi zayiflasa iste bunpar cikmio bnm aklimdan...ha cok acik ve net soyleyebilirim ki sezaryanden asla korkma cunku asil sezaryende hersey kontrol altinda narkozunu aliosun bebeginde sende rahatca takip ediliosun sakince kesiliosun bebegin hangi sekille olursa olsun guzelce alinio ve sen uyanana kadar dikislerin atilio sondan cikio odanda ailenin yaninda gozunu aciosun...haaa yapma canim sonucta narkoz aliosun hic mi kotu yani yok dersen..dikislerin acir hapsururken biraz agrisi olur ama bol sivi alimi ve yuruyus ile ewin icinde ayaga kalki weriosun....3 kuzenimde sezaryen oldu adim adim yanlarindaydim....ayrica bende kucuk sezaryen gibi bir rahim amileyati oldum..narkoz aldim yaklasik 1 saat hemsire uyanir uyanmaz sivi tuketsin ve hep yurusun demis....ben ihlya ihlaya 2.denememde kalktim bi kere kustum afedersiniz sonra yurudum yurudum falan baktim hic bisi yok.....sen yorum yapmayalim demissin ama kardesim yasadigimi duydugumu paylasaim dedim napim...hakkimizda hangisi hayirlisa o olsun...bebeislerimiz nasil saglikla gelcekse oyle gelsin diyelim...sonucta allaha emanetiz herseyin zorlugu war kendine gore riski war onemli olan yaradanim bize ne yasamayi nasip ederse onu yasicaz...

Sağol canım...Antibiyotik verecek diye kaçtım ama günden güne kötüleşti ne yapacağım bilmiyorum.
Pzt gideceğim artık hsonu da geçmezse, çok öksürüyorum, gögsüm dolu dolu...
aman ıhmal etme ılactan kactıkca kotu olursun bır de daha beter bır de oglun var bak gozunu seveyım dıkkat et gıt dr a

aman allahım nasıl heyecanla okudum tahmını dogum tarıhın benden bır gun once...canım bebegın ve sen dualarımda olacaksınız.kendını toparlayınca beklıyoruz haberlerını muhakkak yaz bıze gelısmelerı

cok guldum al benden de o kadar odasinin kapsini ktli mi tutsak diorum esime pat die giremesinler sewmesinler ellemesinler uffff ilk die bole yapiozzz heralde sakinilan goze cop batar dio annemde ama bende bir esime bir anneme baska kimse yaklasmasin kizima..... ay aglicam...
aynen haklisin yillardir ewlerinde doguran kadinlarin normalligiyle buyuduk simdi ole yazilar war ki otur agla....bende esimle konusuyorum anlatiyorum okudugumu duydugumu oda kimseyi takma kafana dio...benle ayni dogum tarihi olan akraba war dio ki normal olur dedi dr tabi canim ne o bayil aaaa kucaginda bebek sen mi dogurdun sanki dio....yok ben dusunmuorum bebegim nasil istiosa ole gelsin dedim....ki bilio bnm korktugumu esimde konuyu degistirdi kalktik hemen o ortamdan ewe gelince dio kimsenin anneligi kimseyi ilgilendirmez sen nasil mutlu bebegini kucagina almak istiosan pyle al....belden ugusmali sezaryeni de cok ii diolar bebegi ilk sen goruosun falan hersei hatirliosun diolar.....
allah anali bababli buyutsun hemen toparlansin da besihine kurulsun ewinde prenses....hic uzme kendini sutunu etkileme sutun onemli onun icin annesi yerim sizi yaaa kprku sardi icimi....kendini ne zaman ii hissedersen ozaman paylas....hosgeldiniz topigimize kucuk melek ...

cok haklisin allah hayirli gunler gormeyi nasip etsin cumlemize...

İnşallah canım, ben de ballı çaylar filan içtim ama git gide ağırlaştı. Pzt doktordaym ben de...

Tamam canım söz pzt gidiyorum.

Canım arkadaşım,

Gözümüz aydın... Çok şaşırdım, duygulandım, inanamadım okuduklarıma... Herşey bir tarafa bebeğinin iyi olması çok çok çook güzel bir haber. İnşallah tez vakitte küvözden de çıkar alıp evinize götürürsünüz yavrunuzu.
Çok sevindim, duygusallıktan ne diyeceğimi de bilemedim.

Hayirli olsun kucuk bebeginiz. Insallah kisa zamanda kuvezden cikar kucagina alirsin. Dualarim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…