Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
Canım ya allah yardımcınız olsun ins kızın hemencik büyüsün çıksın kuvozden kucağına gelsin..solunum durumu falan nasıl?Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
normal doğumu böyle düşünmen yanlış bence...
öncelikle hepimiz kadere inandık kabul ettik, iman ettik . zaten kaderimizi yaşıcaz Rabbim yazdı anlımıza
insanlığın var oluşundan bu yana NORMAL doğum olmadı mı
bence normal doğum hakkında kati düşünüyorsun, doktorlar bile gerekli olmadıkça önermiyorlar canım ..şimdi bukadar yazdım, yazdımama tabiki saygı duyuyorum fikrine
Gunaydin kizlar.kadinlar gunumuz kutlu olsun..
dr kontrolunden ciktim simdi.cok sukur hersey yolunda bebek 1958 gr.kafa cevresi normal dogum icin uygun.suyu iyi vs..
kilo durumuma gelince...2 hafta once 700 gr.fazla aldigim icin dr.tarafindan kalaylanan ben bu iki haftayi hic kilo almadan gecirmisim.65 ile basladim 76 dayim suan.
2 hafta icinde 1 kilo almami istiyor.
haftaya NST ye baglanmami istedi.bebege giden oksijen ve kan akisi olcumuymus.ne oldugunu bilmiyordum.
acilma kontrolunu 38.haftada yapacakmis, yeni katilan arkadasimiz vardi o soruyordu.cati muaynesi de 38.haftada bakilir dedi,,
bizden bu kadar herkese saglikli haftasonlari, sevgiyle kalin
Haklisin valla canim. Normal dogumdan beni insanlar soguttu.simdide sezeryan olur heralde dedigimde kolayci annesin falan diyolar banada.esime diyorumki ben nasil dogurcam insanlar beni caydiriyorlar.esimde diyorki tut icinde canim askere giderken cikarirsin.
Bence turkiyede abartili ultrasyona sokuyolar ve surekli hamileleri korkutuyolar daha 26. Haftalarda suyunuz az demelerine ragmen normal sekilde 38 de doguranlar...anladım.. ben her doppler ıstendıgınde farklı dr a gıdıyorum o da parayla bakıyor.. 200tl..
bende de centık var.. merak edıyorum durum ne kan akısı nasıl.. vs..
gıtmeyı cok ıstıyorum aslında ama 200tl vermek ıstemıyorum.. bılmıyorum..
zaten centık ıcın yapılabılecek hıcbırsey yok demıstı dr..
sırf meraktan gıtmek ıstemıyorum..
Hic gulecegim yoktu birak bari doguma kadar sevinsin adamcagiz :) dogumdan sonra her cift gibi babasiyla beraber yok sana benzemiyor bana benziyor diye kucuk tartismalariniz olucaktir zaten... benim esim durumu kabullenip ins... annesine ceker bana cekmez diyor hep bende en azindan saci sana ceksin diyorum yok seninki gur diyo kabul etmiyo :)) bakalim kime cekicek bizim minik.fıyat bayagı pahalıymış.bır doppler ıcınse gıtme. ben mesela daha önce gıttıgım rısklı gebelık uzmanının özel muanesıne profa 35-36 da gıdıcem onun ultrason cıhazı 4 boyutlu ve renklı tam gercek halını göruyorsun bır de yarım saat muane edıyor ve cd verıyor. sırf esım merak ettıgı ıcın gıdecegız. oğlum bana cok benzıyor esımde sınır oluyor.adama gram benzemıyo heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. boşuna para vermeyelım dıyorum onla bebege bırsey alırız dıyorum yok dıyor:))))oğlum benımm bebeklıgımın aynısı:)))
Dalga filan gecipte söylemis komik olmussabah sabah eşimi işe gönderirken gülme krizlerine girdik. kapıdan uğurlarken bugün özel bi gün dedim oda biliyorum dedi güldü bende kadınlar KULÜBÜMÜ kutlamıcak mısın demişimayy bi an nasıl oldum ya ''hatun kadınlar kulübü aklını almış senin'' dedi yerin dibine girdim vala sinir şey kadınlar kulübün kutlu olsun aşkım dedi öptü gitti dalga geçiyor benimle ya
onlarin hepsini bende özledim bide merdivenlerde nefes nefese kalmadan cikmayi özledim az kaldi safak yaklasiyor bugunleride özluycez tekmelerini vakitsizce acikmalarimizi tatli göbislerimizi :))Gunaydiinn
yine ben uykusuz..
Ya ben yuz ustu uyumayi ozledim.cingene saclarimi kestirip boyamayi , sucuk yemeyi,makyaj yapmayi,kosup ziplamayi,hamama gitmeyiii...
inşallah guzel haberlerle gelirsinizGünaydın hanimlar :) Bugün kizimi gormeye gidicez çok heyecanliyim :) Inşallah güzel haberlerle doneriz :) Dua edin bize 4 haftayi gecti gormeyeli cok ozledim cokkk :)
Cok gecmis olsun yorulunca bendede sanci oluyor kivranip duruyorum malesef oyuzden yavas yurumeye ve dinlenmeye calisiyorum ki kasık ağrıları yasamayayim.Günaydın KIZLAR kadınlar gününüz kutlu olsun :) dün akşam kayınvalidelerin dernek yemeği vardı oraya gittik. İnanırmısınız saat 17.30 dan 23.00 a kadar sandalye tepesinde geberdim yorgunluktan. Gittiğime çok pişman oldum zaten. Eve geldik gece yattım yorgunlukla uyuyuvermişim sonra saat 3 gibi tuvalete kalktım. Bir karın ağrısı ne sağıma yatabildim ne soluma yatabildim mahvoldum eşimde kalktı. Acaba acile gitsek mi diye düşündüm 2 saat. Sonra gezindim biraz oturma odasına uzandım uyuyakalmışım. Sanırım üşürüm ya. Korkunçtu.
Bizde paZartesi doktora gidiyoruz bakalım neler olacak bi aydırçok özledim :)
Bu arada ilk kez bu konuda bişeyler söyleyeceğim. doğum konusunda kimse kimseyi yargılamasın lütfen. Herkes istediği doğumu yapmakta özgür sonuçta. Örneğin ben normal doğumdan aşırı derecede korkuyorum. Mümkün değil normal yapamayacağımı biliyorum. Az çok bilsekte, Ee sizde gelip bana sezeryanın zorluklarını kötülüklerini anlatırsanız ondanda korkmaya başlayacağım. Nasıl doğuracağım ozaman. Yada kalan haftalarımı korku, endişe,umutsuzlukla mı geçireyim.benim gibi düşünenlerde olabilir. Oyüzden lütfen artık doğum şekli konusunda fazla yorum yapmayalım..
Sevinimmi bizim yaramazlardan biri dogmus diye uzuleyimmi erken gelmis diye bilemedim cok duygulandim insallah alir kilosunu buyurde gelir annesinin kollarina prenses hayirlisi böyleymis Allahim size bagislasin onu insallah kavusursunuztez zamanda benim yerimede miss kokusunu icinize cekin..Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
seni senden baska kimse anlayamaz hangi dogumu istiyorsan onu yap Allahim herseyin hayirlisini nasip etsin dogumunda doguracaklarimiz minik insanlarindatesekkur ederim bende heerkesin fikrine saygi duyorum....ilk hamislik calismalarina basladigimizda walla kesinlikle normal dogum sutu bile ayarlanmis gibi gelio diodum....lakin cok okumak arastirmak bu sonucu dogurdu bende....silemiorum kafamdan.....dilerim enhayirlisi hangisi ise o olsun
Günaydın KIZLAR kadınlar gününüz kutlu olsun :) dün akşam kayınvalidelerin dernek yemeği vardı oraya gittik. İnanırmısınız saat 17.30 dan 23.00 a kadar sandalye tepesinde geberdim yorgunluktan. Gittiğime çok pişman oldum zaten. Eve geldik gece yattım yorgunlukla uyuyuvermişim sonra saat 3 gibi tuvalete kalktım. Bir karın ağrısı ne sağıma yatabildim ne soluma yatabildim mahvoldum eşimde kalktı. Acaba acile gitsek mi diye düşündüm 2 saat. Sonra gezindim biraz oturma odasına uzandım uyuyakalmışım. Sanırım üşürüm ya. Korkunçtu.
Bizde paZartesi doktora gidiyoruz bakalım neler olacak bi aydırçok özledim :)
Bu arada ilk kez bu konuda bişeyler söyleyeceğim. doğum konusunda kimse kimseyi yargılamasın lütfen. Herkes istediği doğumu yapmakta özgür sonuçta. Örneğin ben normal doğumdan aşırı derecede korkuyorum. Mümkün değil normal yapamayacağımı biliyorum. Az çok bilsekte, Ee sizde gelip bana sezeryanın zorluklarını kötülüklerini anlatırsanız ondanda korkmaya başlayacağım. Nasıl doğuracağım ozaman. Yada kalan haftalarımı korku, endişe,umutsuzlukla mı geçireyim.benim gibi düşünenlerde olabilir. Oyüzden lütfen artık doğum şekli konusunda fazla yorum yapmayalım..
aman ıhmal etme ılactan kactıkca kotu olursun bır de daha beter bır de oglun var bak gozunu seveyım dıkkat et gıt dr aSağol canım...Antibiyotik verecek diye kaçtım ama günden güne kötüleşti ne yapacağım bilmiyorum.
Pzt gideceğim artık hsonu da geçmezse, çok öksürüyorum, gögsüm dolu dolu...
cok guldum al benden de o kadar odasinin kapsini ktli mi tutsak diorum esime pat die giremesinler sewmesinler ellemesinler uffff ilk die bole yapiozzz heralde sakinilan goze cop batar dio annemde ama bende bir esime bir anneme baska kimse yaklasmasin kizima.....8 mart kadınlar günümüz kutlu olsun.
Yazılanları sürekli okuyorum, yaklaşık aynı zamanlarda aynı duyguları, benzer sorunları yaşıyoruz. Ben hamileliğimin başından beri bebeğimi kıskanıyorum, zaman azaldıkça bu kıskançlığım daha da artıyor, doğduğunda onunla sadece ben ilgilenmek istiyorum, benden gizli onu öpecekler diye aklım çıkıyor, onu sadece babasına ve kız kardeşime emanet edebilirim gibi geliyor, benzer duygular yaşayan var mı?
aynen haklisin yillardir ewlerinde doguran kadinlarin normalligiyle buyuduk simdi ole yazilar war ki otur agla....bende esimle konusuyorum anlatiyorum okudugumu duydugumu oda kimseyi takma kafana dio...benle ayni dogum tarihi olan akraba war dio ki normal olur dedi dr tabi canim ne o bayil aaaa kucaginda bebek sen mi dogurdun sanki dio....yok ben dusunmuorum bebegim nasil istiosa ole gelsin dedim....ki bilio bnm korktugumuHaklisin valla canim. Normal dogumdan beni insanlar soguttu.simdide sezeryan olcam heralde dedigimde kolayci annesin falan diyolar banada.esime diyorumki ben nasil dogurcam insanlar beni caydiriyorlar.esimde diyorki tut icinde canim askere giderken cikarirsin.
allah anali bababli buyutsun hemen toparlansin da besihine kurulsun ewinde prenses....hic uzme kendini sutunu etkileme sutun onemli onun icin annesi yerim sizi yaaa kprku sardi icimi....kendini ne zaman ii hissedersen ozaman paylas....hosgeldiniz topigimize kucuk melek ...Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
TOPİĞİMİZİN İLK BEBİŞİ GELMİŞ HOŞGELMİŞŞ.. arkadaşımda 27 haftalık doğum yaptı oğlu 900 gram doğdu 1 a küvezde kaldı şimdi çok şükür 6 alık oldu paşa.
darısı bizlere vaktinde sağlıkla sıhhatli kucağımıza almaya geldi.
doğum şeklini siz belirlemiyorsunuz arkadaşlar kıçınızı da ırtsanız normal doğum diye olmaınca olmuyor. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde isterr normal olsun isterr sezeryan.
kızımda sezeryan oldum korkulacak birşey oktu hemende sütüm gelmişti erken doğum olduğu halde. süt olayıda rızık meselesi ilkinde şarıl şarıl sütün olur 2. sşnde olmaz bence allahın taktiri
Öncelikle herkesin kadınlar günü kutlu olsun...sanada geçmiş olsun cnm,bende soğuk algınlıgı geçiriyorum,öksürük kaldı birtek,dün kontrolümde doktorum sırtımı dinledi,3-4 gün içinde geçmezse antibiyotik kullanman gerekecek dedizencefil bal karışımı,ıhlamur kuşburnu gibi bitki çayları içiyorum,biraz azaldı sanki,inş antibiyotik kullanmak zorunda kalmayız...
aman ıhmal etme ılactan kactıkca kotu olursun bır de daha beter bır de oglun var bak gozunu seveyım dıkkat et gıt dr a
aman allahım nasıl heyecanla okudum tahmını dogum tarıhın benden bır gun once...canım bebegın ve sen dualarımda olacaksınız.kendını toparlayınca beklıyoruz haberlerını muhakkak yaz bıze gelısmelerı
Hayirli olsun kucuk bebeginiz. Insallah kisa zamanda kuvezden cikar kucagina alirsin. Dualarim sizinleKızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?