Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
merhaba kızlar nts ye kaçıncı haftada giriliyo ben 30+4 hamileyim merak ettim :))
Önerin için çok teşk ederim ama ben hiç acı yiyemiyorumki cnmCanim birde bol acılı corbada ic.ben oksurugumu oyle attim. istersen limonda sık.
Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
canım öncelikle allah bebeğine ve sana sağlık versin en kısa zamanda birlikte olabilin inşallah yazını görünce inan algılayamadım iki kere falan okudum nasıl heycanlandım anlatam gözlerim falan doldu
merhaba kızlar nts ye kaçıncı haftada giriliyo ben 30+4 hamileyim merak ettim :))
tatlım geçen kontrolmde anlattı bana doktorum 37 hafta da çatı muaynesi yaparız ona göre doğum şekline karar veririz dedi muaynede gönünü korkutmasın acı vercek bi olay diil zaten kısa sürüyo dedi
Canim cok tesekkur ederim, insallah sizlerde guzel bebek gelisim haberleriyle mutlu olursunuz.bugun keyfime diyecek yok:)mrb tatlim gozun aydin allah bizede nasip etsin bole guzel haberlerle donmeyi...
Bedeviiiii cnm allah anali babali buyutsun.tez zamanda kucaginda hasret giderirsin insallah.dua edecegim.tez zamanda ailecek evinizde olursunuz insalah.Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
Ben 29 haftalık hamileyim perşembe günü girdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu konu inan ucsuz bucaksiz.......cok minik sunu diyebilirim ki anne icin sezaryenin kotu bebek icin ii olduguna kanaat gtirdim....bi cok sey okudum dinledim sordum ve normal dogum da sakat kalan bebeklerden tut olumle sonuclanan bi suru sey okudum....hatta sezaryeni tup bebek lere yapioruz riske atamayiz kiymetli bebek ben sana normal dogum yaptirmam ....... gibi bir mantik yuruten dr larin yazdiklarina bile sahit oldum okudum...buna istinaden tup olmaya bilir ama benim de kizim kiymetli ewet dikis acisi cekicem bi haftada ayaga kalkicam amma allhin izni ileee bebegimin saglikli dogmasina sans wermis olucam...tabi ki normal dogumda allaha emanet ..hep allaha emanetiz ama bile bile bu kafamdakilerle normal dogum istemem imkansiz.....tabi dr umun bu dusuncelerimden haberi yok...dilerim uyuzluk cikartmaz
ya hangi kemik hangi zaman muayne edilio ve acilio bi bastan anlatin kafam karisti catimiz kendi kendine acilmiyomu dogum yaklasirken...
merhaba arkadaslar... ya artik kendimiz göremiyoruz ya:)) bu agda isini ne zaman
yapalim? doktor ne zaman alttan muayene ediyor??
Normal doguma uygun mu kemik yapim onu kontrol edecek doktor ondan dolayi cati muayenesine cikan var mi dedim
bir suru etken varmis bebegin kilosu durusu benim kemik yapim. Ben cok merak ediyorum yapabilir miyim uygun mu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?