2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Öncelikle çok geçmiş olsun Bebişin doğmuş diye sevinsemmi erken doğmuş diye üzülsemmi bilemedim... inşallah en kısa zamanda toparlar bebeğinde küvezden çıkar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım öncelikle tebrik ederim, hayırlı olsun. Allah'a şükür ikiniz de iyisiniz, analı babalı çabuk büyüsün miniğin de en kısa zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz inşallah.

Bence de doğum konusu ayrı bir başlık altında açılsa,isteyen baksa,ki zaten çok fazla var bu konu..
Bilmiyorm doğru mu yanlış mı sonucta bu da konusulması gereken birşey belki ama açıkçası hiç hoşlanmıyorum,bazı paylaşılanlar çok saçma olabiliyor,örnekler kafa karıştırıcı olabiliyor..
Belki karşılıklı konusma tarzında olsa aynı etkiyi yaratmaz ama yazı şeklinde olunca garip anlaşılabilir..
Çok çok fazla örnek,çok hikaye var,kimse diyemez ki sezeryan kötü ya da normal kötü..Hepsinin kendine göre riski,iyi yanı kötü yanı var..
İyi niyetimle anlatabilmişimdir umarım,kimseyi kırmak değil niyetim,aksine okuduklarından etkilenen çok kişi olduğunu gördüğüm için üzülüyorum sadece..
Rabbim hepimize bizim ve bebeğimizin sağlıklı olacağı sekilde doğumu atlatmamızı nasip etsin..

merhaba kızlar nts ye kaçıncı haftada giriliyo ben 30+4 hamileyim merak ettim :))

Bende 31. haftamdayım,29. haftada devlete tahliller için gittiğimde nstde istemişti doktor,o zaman girdim

Lilacsofie
Geçmiş olsun canım..İlk gebeliğinde solunum yollarınla ilgili sorun yaşamıştın diye hatırlıyorum,böylee birşey değildir umarım şimdikide..

tatlım geçen kontrolmde anlattı bana doktorum 37 hafta da çatı muaynesi yaparız ona göre doğum şekline karar veririz dedi muaynede gönünü korkutmasın acı vercek bi olay diil zaten kısa sürüyo dedi

aslında korkma değil de merak ediyorum heyecanlanıyorum biraz

canım allah analı babalı büyütsün en kısa sürede kuvezden çıkar bebeğin inş cok duygulandım az kaldıkça bizdede heycan tavan yapıyor

Allah sağlıkla evinize gideceğiniz günleri göstersin ınsallah..sütünün hemen gelmesi çok iyi bebeğin kısa zamanda büyür.dualarım senle

Bedeviiiii cnm allah anali babali buyutsun.tez zamanda kucaginda hasret giderirsin insallah.dua edecegim.tez zamanda ailecek evinizde olursunuz insalah.

Insaallah minigin beklediginiz zamamdan da once toparlar kendini saglikli bir sekilde evinize getirirsiniz insaallah canım. . . Hayirli evlat olsun insaallah bu arada

ayçok duygulandım şaşırdım inanamadım (sanki bizimkiler çok uzqkmış gibi...).Rabbim bir an önce kendini toplaması için guç versin.sizede sabırlık versin guçlu ve moralmen yuksek olmanız lazım.çok iyi olacak herşey buyur hemen uzulmeyın hiç.sutunuzle kalın .

heycanlandirdi hepimizi senin prenses yaaa walla oglende yazdim yine yazim dedim isin ciddiye bindigini hissettim dusuncelere daldim cikamiyorummmmmmmm

hakkında hayırlısı olsun canım
ben sezeryandan kaçtıkça içine düştüm biraz kader kısmet işi sanırım
bi de normal ve sezeryan ikisini de yaşamış annelere sor hepsi normallll der :))

ya hangi kemik hangi zaman muayne edilio ve acilio bi bastan anlatin kafam karisti catimiz kendi kendine acilmiyomu dogum yaklasirken...

çatı pubik pelvik hepsi aynı yer
çatı muayenesini açılma olmadan yapıyolar son haftalarda normal doğuma müsait mi diye
benim durumum ekstradan oldu erken açılma oldu doğum riskine girdim yatış verdi hastanede yatmak istemedim kızım perişan olmasın diye evde yatıyorum

merhaba arkadaslar... ya artik kendimiz göremiyoruz ya:)) bu agda isini ne zaman
yapalim? doktor ne zaman alttan muayene ediyor??

hera herşey olabilir.29 haftadan sonra hergün hazırlıklı olun

Normal doguma uygun mu kemik yapim onu kontrol edecek doktor ondan dolayi cati muayenesine cikan var mi dedim
bir suru etken varmis bebegin kilosu durusu benim kemik yapim. Ben cok merak ediyorum yapabilir miyim uygun mu diye..

o yüzden erken daha dedim canım doğuma yakın bakıyolar hatta sancılar başlayınca falan
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinlerde hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…