Canım eşinle ve oğlunla aranda olan soruna çok üzüldüm, geçmişi okumadan ben kötü bir anneyim karnımdaki bebeğe bile bakamıyorum diye yazacaktım. Tablet yanlışlıkla eşinle ve yavrunla olan ilgili olan sayfayı açtı. Öncelikle sen çok fazla sorun ile baş etmeye çalıştığından onun verdiği yorgunlukla biraz tolere edilmeyi hak ediyorsun fakat şansızsın ki eşin bunları göremiyor. Umarım en kısa zamanda eşinle aranız ev oğlunla iletişimin rayına oturur lütfen canını daha fazla sıkıp kendini stres etme.
Benim suyunun azalmasından sonra, bir de dişimin ağrısı çıktı çocuk daha doğmadan benimle beraber her türlü acıyı yaşadı. Doktor iyi beslenip dinlenelim diye bize istirahat verdi ama ben yine bebeğime fayda sağlayamadım ve 2 kilo verdim. Dün dayanamadım ve dişime kanal tedavisi yaptırdık, bundan sonrası bünyene kalmış artık dedi ben seni 3 ay idare edecek bir operasyon yaptım dua et ve ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. Yine sabaha karşı diş ağrısı ile uyandım hiç kanal tedavisi yaptırmamıştım, bir haftaya kadar geçer diyorlar, yaptıran arkadaşlarım var mı? Gerçekten geçecek mi rahat rahat bebeğimi besleyebilecek miyim?
8 mart kadınlar günümüz kutlu olsun.
Yazılanları sürekli okuyorum, yaklaşık aynı zamanlarda aynı duyguları, benzer sorunları yaşıyoruz. Ben hamileliğimin başından beri bebeğimi kıskanıyorum, zaman azaldıkça bu kıskançlığım daha da artıyor, doğduğunda onunla sadece ben ilgilenmek istiyorum, benden gizli onu öpecekler diye aklım çıkıyor, onu sadece babasına ve kız kardeşime emanet edebilirim gibi geliyor, benzer duygular yaşayan var mı?
Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
Günaydın KIZLAR kadınlar gününüz kutlu olsun :) dün akşam kayınvalidelerin dernek yemeği vardı oraya gittik. İnanırmısınız saat 17.30 dan 23.00 a kadar sandalye tepesinde geberdim yorgunluktan. Gittiğime çok pişman oldum zaten. Eve geldik gece yattım yorgunlukla uyuyuvermişim sonra saat 3 gibi tuvalete kalktım. Bir karın ağrısı ne sağıma yatabildim ne soluma yatabildim mahvoldum eşimde kalktı. Acaba acile gitsek mi diye düşündüm 2 saat. Sonra gezindim biraz oturma odasına uzandım uyuyakalmışım. Sanırım üşürüm ya. Korkunçtu.
Bizde paZartesi doktora gidiyoruz bakalım neler olacak bi aydırçok özledim :)
Bu arada ilk kez bu konuda bişeyler söyleyeceğim. doğum konusunda kimse kimseyi yargılamasın lütfen. Herkes istediği doğumu yapmakta özgür sonuçta. Örneğin ben normal doğumdan aşırı derecede korkuyorum. Mümkün değil normal yapamayacağımı biliyorum. Az çok bilsekte, Ee sizde gelip bana sezeryanın zorluklarını kötülüklerini anlatırsanız ondanda korkmaya başlayacağım. Nasıl doğuracağım ozaman. Yada kalan haftalarımı korku, endişe,umutsuzlukla mı geçireyim.benim gibi düşünenlerde olabilir. Oyüzden lütfen artık doğum şekli konusunda fazla yorum yapmayalım..
Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
Benim kasik kemiklerim agri gibi degilde sizliyor yahu surekli degil ara ara normal mi acaba
o kadar normal canım yük bindi iyice napsın bünyede fire veriyo bazen :)
penguen gibi bacaklarını ayırarak yürümeye başlamışsındır muhtemelen
az kaldı biraz daha şişcez bitcek :))
İyi akşamlar kızlar bişi söylücem eminim hoşunuza gidecek koltuğa uzanın ve karnınızın üstüne bi tabak koyun bakın bebiş nasıl oynatıyor çok eğlenceli. Elimi koyunca duruyor genelde ama başka cisimlerde kıpırdadıyor çok tatlı hehehehe
kızlar size bişey sormak istiyorum side miğde ağrısı oluyomu bende acayip oluyo ve iki güz geçmiyo dün geceden beri ağrıyor ve geçmedi ararda hafifliyo arada şiddetleniyo neyapa bilirim bi fikri olan varmı
Zaten acildi cnm mayis annelerinin grnel topigindeyaa kızlar artık ''2014 mayıs anneleri doğum yapanlar '' topiğini açsak mıki ??
başka olmaz inşaAllah ama erken gelen bebekler olur diye düşünüyorum
açmayı becerebilen arkadaşlar
Zaten acildi cnm mayis annelerinin grnel topiginde
aaa ben görmedim o zaman rica etsem linkini atarmisın
masallah yavru kuzuya herseyın yolunda olmasına sevındım bu haftalarda bızı en cok mutlu eden sey bebıslerın haftasıyla uyumlu olması sanırımGunaydin kizlar.kadinlar gunumuz kutlu olsun..
dr kontrolunden ciktim simdi.cok sukur hersey yolunda bebek 1958 gr.kafa cevresi normal dogum icin uygun.suyu iyi vs..
kilo durumuma gelince...2 hafta once 700 gr.fazla aldigim icin dr.tarafindan kalaylanan ben bu iki haftayi hic kilo almadan gecirmisim.65 ile basladim 76 dayim suan.
2 hafta icinde 1 kilo almami istiyor.
haftaya NST ye baglanmami istedi.bebege giden oksijen ve kan akisi olcumuymus.ne oldugunu bilmiyordum.
acilma kontrolunu 38.haftada yapacakmis, yeni katilan arkadasimiz vardi o soruyordu.cati muaynesi de 38.haftada bakilir dedi,,
bizden bu kadar herkese saglikli haftasonlari, sevgiyle kalin
öncelıkle gozun aydın yavruna kavusmussun ınsallah saglıcakla hastaneden taburcu olursunuz dualarımız sızınleKızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
hakkında hayırlısı olsun canım
ben sezeryandan kaçtıkça içine düştüm biraz kader kısmet işi sanırım
bi de normal ve sezeryan ikisini de yaşamış annelere sor hepsi normallll der :))
çatı pubik pelvik hepsi aynı yer
çatı muayenesini açılma olmadan yapıyolar son haftalarda normal doğuma müsait mi diye
benim durumum ekstradan oldu erken açılma oldu doğum riskine girdim yatış verdi hastanede yatmak istemedim kızım perişan olmasın diye evde yatıyorum
hera herşey olabilir.29 haftadan sonra hergün hazırlıklı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?