2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım ben riskli olan ilk ayda gebeliği farkedemediğim için yaptırdım kanal tedavisi
bulantı baş dönmesini de antibiyotik ağır geldi dediydim hatta
dolgu da yaptırdım dolgum düştüğü için geçen gün de dişetlerim çekilince kaplamalarım düştü onu taktırdım
o acı çekmiyor merak etme ayrıca sen kilo veriyosan o senden beslendiği içindir içini ferah tut

bende kıskanıyorum ama babasının kızını sevmesini prensesim demesini ilk kıskanmıştım şimdi diyorum benden çok seversen kıskanırım ona göre haberin olsun önce beni nazla sev sonra onu benim gibiside yoktur heralde

hayırlı uğurlu olsun bir an önce kucağınızada alırsınız inş maşallah bende çok şaşırdım mutlu oldum erkenci davrnmış dualarımızı seninle ikinide bir an önce toparlanırsınız inş

türkiye dışında hiçbi yerde böyle bi hak yok o yüzden rahat yazıyorum
sezeryanlı biri olarak keşke şansım olsa normal doğurabilsem ama bu iş biraz kader kısmet işi
biçok arkadaşımın normal diye gidip sezeryan olupta çıktığı da oldu
doğumun normalinin korkunç olmasının tek sebebi anlatılanlar zaten ama sezeryanda hiç masum değil sakın seyretme o zaman video falan :))
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahhhhh

öcelikle Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle
ve hemen kafein al sakın baş ağrını çoğaltma süt gelmiyo sonra

Benim kasik kemiklerim agri gibi degilde sizliyor yahu surekli degil ara ara normal mi acaba

o kadar normal canım yük bindi iyice napsın bünyede fire veriyo bazen :)
penguen gibi bacaklarını ayırarak yürümeye başlamışsındır muhtemelen
az kaldı biraz daha şişcez bitcek :))

o kadar normal canım yük bindi iyice napsın bünyede fire veriyo bazen :)
penguen gibi bacaklarını ayırarak yürümeye başlamışsındır muhtemelen
az kaldı biraz daha şişcez bitcek :))

Normaldir demi:) agri cesidi arttikca tedirgin oluyorum cok yurumuyorum ondan rahatim ama yatakta soldan saga donene kadar sabah oluyo artik:)

İyi akşamlar kızlar bişi söylücem eminim hoşunuza gidecek koltuğa uzanın ve karnınızın üstüne bi tabak koyun bakın bebiş nasıl oynatıyor çok eğlenceli. Elimi koyunca duruyor genelde ama başka cisimlerde kıpırdadıyor çok tatlı hehehehe

iyi akşamlar ... canım cok şaşırdım, benimde bu son günlerde aklıma geliyordu mayıs toğpiğinin ilk annesi kim olucak diye ama senin yaramaz çok aceleci davranmış
Rabbim korusun meleğini, tez zamanda sağlıkla alın kucağınıza, bir an önce sağlıkla dönsün yuvasına minik kuzu

yaa kızlar artık ''2014 mayıs anneleri doğum yapanlar '' topiğini açsak mıki ??
başka olmaz inşaAllah ama erken gelen bebekler olur diye düşünüyorum
açmayı becerebilen arkadaşlar

ben bunu kumandayla yapıyorum çok keyifli oluyo

kızlar size bişey sormak istiyorum side miğde ağrısı oluyomu bende acayip oluyo ve iki güz geçmiyo dün geceden beri ağrıyor ve geçmedi ararda hafifliyo arada şiddetleniyo neyapa bilirim bi fikri olan varmı

bendede oluyor mide ağrısı bazen çok şiddetli hemde rahim büyüdüğü için mideye baskı yapıyor oyüzden oluyor

kızlar hasta olan arkadaşlar var sanırım cok geçmiş olsun bende 1 ay önce hasta oldum 3 gün dayandım ve annemdeydim yatıyodum ama geçmiyordu o kadar kötü oldum ki annem babamı işten cağırdı acile gittik dr cok ilerlemiş bebeğe zarar verirsin ilaç almazsan dedi antibiyotik aldım sehir dışındaydım dr aradım içebilirsin uygun dedi ve ilaç içmeme rahmen 3. gün anca yataktan kalktım 15 gün sürdü ilaç bittimine kadar iyi zor oldum ihmal etmeyin ciğerlere felan inerse bebeğe daha cok zararı oluyomuş benim farnajit tavan yapmıştı su bile geçmiyordu o kadar aman dikkat edin bol bol dinlenin ve dr gidin evde geçmiyor

masallah yavru kuzuya herseyın yolunda olmasına sevındım bu haftalarda bızı en cok mutlu eden sey bebıslerın haftasıyla uyumlu olması sanırım
öncelıkle gozun aydın yavruna kavusmussun ınsallah saglıcakla hastaneden taburcu olursunuz dualarımız sızınle

herkese merhaba umarım herkes iyidir...
dun gece sabaha kadar karın agrısından sonra bugun solugu hastanede aldık esımle muayene olduk hersey normal dedı doktorumuz brde nst ye bagladı o da yolunda sancı yok dedı sanırım dun usuttum ondan dolayı ınanaılmaz karın agrısı cektım...ayrıca aranızda esıyle kan uyusmazlıgı olan arkadaslar varsa bu haftada iğne yapılıyo bız bugun yaptırdık..29+0 da yavru kuzum 1400 gr ve 37 cm olmus rabbım hepimıze kolay ve zamanında dogumlar nasıp etsın ınsallah

kiamam simdi istrat aldin heee dikkat et canim ilk bebegimiz geldi biliosunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…