- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Benimkide 4-5 gundur okadar agriyorki kasiklarim anlatamam normal mi bilmiyorum bugun koltukta oturuyordum sola döneyim dedim 10 dk boyunca sizlayip durdu agladim sancisindan esimde korktu acile gidelim dedi ama sukurki hafifled surekli böyle oluyor özellikle saga sola ani dönus yaptığım da.Benim kasik kemiklerim agri gibi degilde sizliyor yahu surekli degil ara ara normal mi acaba
ben kumandayla yaparim genelde tabaklada deniyeyimİyi akşamlar kızlar bişi söylücem eminim hoşunuza gidecek koltuğa uzanın ve karnınızın üstüne bi tabak koyun bakın bebiş nasıl oynatıyor çok eğlenceli. Elimi koyunca duruyor genelde ama başka cisimlerde kıpırdadıyor çok tatlı hehehehe
gecmis olsun bebisinizede masallah...herkese merhaba umarım herkes iyidir...
dun gece sabaha kadar karın agrısından sonra bugun solugu hastanede aldık esımle muayene olduk hersey normal dedı doktorumuz brde nst ye bagladı o da yolunda sancı yok dedı sanırım dun usuttum ondan dolayı ınanaılmaz karın agrısı cektım...ayrıca aranızda esıyle kan uyusmazlıgı olan arkadaslar varsa bu haftada iğne yapılıyo bız bugun yaptırdık..29+0 da yavru kuzum 1400 gr ve 37 cm olmusrabbım hepimıze kolay ve zamanında dogumlar nasıp etsın ınsallah
aaaaa cok sasirdim.masallah kizimiza hosgelmis dunyamiza.saglikli bahti acik olsun insallah.dualarim bebeginle.28. Haftadan itibaren hazirlikli olun diyorlardi zaten.ya cok heyecanlandimKızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
Masallah bebegineherkese merhaba umarım herkes iyidir...
dun gece sabaha kadar karın agrısından sonra bugun solugu hastanede aldık esımle muayene olduk hersey normal dedı doktorumuz brde nst ye bagladı o da yolunda sancı yok dedı sanırım dun usuttum ondan dolayı ınanaılmaz karın agrısı cektım...ayrıca aranızda esıyle kan uyusmazlıgı olan arkadaslar varsa bu haftada iğne yapılıyo bız bugun yaptırdık..29+0 da yavru kuzum 1400 gr ve 37 cm olmusrabbım hepimıze kolay ve zamanında dogumlar nasıp etsın ınsallah
Hala uyuyamadim öglen 3 e kadar uykudaydim ayiptir söylemesiPapatyacim napiyosun bu saatte sen de ben gibi uykusuzlardansin.
herkese merhaba umarım herkes iyidir...
herkese merhaba umarım herkes iyidir...
Kasik agrisi agrisi normaldir artik iyice aciliyor orasi ben kemiklermn sizladigini hissediyorum biri gelip cekicle vurup kaciyor gibi.Benimkide 4-5 gundur okadar agriyorki kasiklarim anlatamam normal mi bilmiyorum bugun koltukta oturuyordum sola döneyim dedim 10 dk boyunca sizlayip durdu agladim sancisindan esimde korktu acile gidelim dedi ama sukurki hafifled surekli böyle oluyor özellikle saga sola ani dönus yaptığım da.
ben kumandayla yaparim genelde tabaklada deniyeyim
gecmis olsun bebisinizede masallah...
kan uyusmazligi ignesi nedir vurulmazsa kötu birsey mi oluyorki
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
Çokkk sevindim gözün aydın canım maşallah yavruna toparlamış çok çok daha iyi olsun inşallah:)
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?