2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ne kusuru sen bugün sakinleşmeye bak, düşüncesiz insanlar işte... takmamaya çalış, inşallah uzun kalmazlar

Aynı agrılar bendede oluyor canım bide ne tarafa donsem kizim orayi tekmeliyor doktora sormustum rahatsizmi oluyor birsey olurmu diye tekmeliyorsa keyfi yerindedir korkma dedi:))

canım öncelikle hayırlısı olsun. bi an önce herşey yoluna girecek bebişinle evinde sağlıklı huzurlu günler geçireceksin. bi yerde okumuştum ve çok etkilenmiştim şimdi seni okuyunca o geldi aklıma bi anne ne kadar erken doğum yaparsa süt değerleri o kadar yüksek oluyormuşki bebeği bi an önce kendine gelsin toparlansın diye. yani senin süt değerlerin vaktinde doğum yapan annelere göre çok daha yüksek. rabbim herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş öyle yapmış.

annişler iki gündür hemorait sorunuyla karşı karşıyayım ve çok canımı sıkıyor aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan varmı? daha başlangıcı ama ya ilerlerse.

Hic canini sikma canim ya hele o trz bi kadin yuzunden zaten hamilesin kimseyi takma kimse icin telaslanma zaten calisiyosun sana bunlari yasatan uzulsun. Esin ne oldugunu biliyor ya yeter gerisini salla artik yipratma sinirlerini

Herkese güzel hafta sonları... Hamile kadının evine misafirliğe helede yatıya gelenlere sinir oluyorum

Hastalık, hamilelik bnlar özel durumlar hiç takılma üzülme canım. Zaten açıklamanı da yapmışsın. Misafirliğe geldiği evi, yanında ev sahibi olmadan gezmek isteyen, izin almadan kendiliğinden odalara girip çıkan biri densiz biridir. Bırak ne düşünürse düşünsün zaten...

ne kusuru sen bugün sakinleşmeye bak, düşüncesiz insanlar işte... takmamaya çalış, inşallah uzun kalmazlar

Hic canini sikma canim ya hele o trz bi kadin yuzunden zaten hamilesin kimseyi takma kimse icin telaslanma zaten calisiyosun sana bunlari yasatan uzulsun. Esin ne oldugunu biliyor ya yeter gerisini salla artik yipratma sinirlerini

Herkese güzel hafta sonları... Hamile kadının evine misafirliğe helede yatıya gelenlere sinir oluyorum

Ben de düşünmemeye çalışıyorum hatırladıkça sinir oluyorum ağlamak istiyorum sinirden...Bu saatten sonra yapacak bir şey yok zaten.sağolun canlarım...

Tesekkur ederim papatyacim allah hepimizin yavrusunu korusun...
Kan uyusmazligi ignesi ya bu haftada yada dogduktan 24 saat icerisinde yapiliyo..gerci doktorumuz bu konuda tip dunyasinin ikiye bolundugunu soyledi yaptirmak gerekir diyende var gerekme diyende ama ben riske atmak istemedim ve yaptirdim...esim pozitif benim negatif kan gurubumuz o nedenle yapildi...bu arada 153 olan tokluk sekerim dun 110 cikti buna pek sevindim

Ben 2 hafta önce medipolde sgklıya 15 tl verdim oda neymiş öyle alttarafı dıt dıt dıt yapıyo

tesekkur ederım edrım guzel dılegın ıcın..
bende gecen sene dusuk yapmıstım ve bu ıgneyı yaptırmıstım fakat sımdı gecen senekı ıgneden deıl daha yuksek bır doz yaptı aslında mecbur deılsınız dedı doktorumuz ama ben ıcımde kalsın ıstemedım ..yarın gıttıgın zaman sor cunku dogumun akabındede yapılabılıyo sıkma canını

arkadaşım sen üzülüp canını sıkma insan kendine ediyor sonra. rahat ol yengenin yaptığı gerçekten çok ayıp ama kafana takıp kendine bebeğine eziyet etme. Benim de annem beyin anjiyosu olacak ta giresundan izmire geldim evimizi de Giresun da lojmana taşıyacaktık şuan eşim orada uğraşıyor ben burada bir yandan annemin sağlığını düşünüp kafama takıyorum diğer yandan evimin akıbetini düşünüyorum kalp atışlarım 117 lere çıkıyor stresten ama kendimize ve bebeğimize ediyoruz sakın canını sıkma iş olacağından geri kalmaz dua et sadece sabırlı olmaya çalış ve bebişinin geleceği günü hayal et bu gerçekten işe yarıyor.

masallah yavru kuzuya12 . haftada yapıldıgını bılmıyorum bu ıgnenın o haftalarda sanırım daha cok dusuk onleyıcı progeston agırlıklı ıgneler yapılıyor bıldıgım kadarıyla...:44:

canım bende dun nst ye gırdım ucretsız olarak gırdım bılgın olsun nısa hastanesınde....

hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz emin olun uykum var gözlerim kapanıyor ama sol bacak etlerim baldırlarım okadar uyusuyorki ona uyanıyorum sol kulak memem bile uyuşmuş oluyor :))sırt ustu yatıp bacağımı kırıyorum iki dk sonra uyuyan hanfendi uyanıp tepiklemeye başlıyor amn gene uyusun rahatsız olmasın kan geçisi aksamasın oksijeni gitsin gece uykusu bölunmesin(gece gunduz uykusu daha anne karnında verilebilse keşke;buyuk kızımda çok çemiştim gece hiç uyumazdı) gibi neler uşüşüyor zihnime gene dönuyorum sola yastık yerleştir karnının destekle ah keşke yuz ustu yatsam hayalleri....a a- a sabah olmuş....

Canım çok geçmiş olsun. Çok sevindim.. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinle...

Kızlar biz dün kontrole gittik. 1850 gr olmuş oğluşum. Bize dil çıkarttı 2 kere çok tatlıydı yaa. Ağzını açıp kapatıyordu sürekli. Doktor su içiyor dedi. Herşey normal çok şükür. Allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..

Eki Görüntüle 1014451 Eki Görüntüle 1014452

kızlar ciciler sayfasında daha fazla ördüklerimi paylaştım.
bu fotoğrafı özellikle bu sayfada paylaşmak istedim.çünkü birzaman burda eşimin benimle ilgilenmediği ve hep oyun başından kalkmadığını dert yakınırken KASEKER arkadaşımız bana oyalanacak birşey olarak bunu önerdi dediği gibi aynısını yaptım. nasıl güzel olmuş mu kızlar daha nazar boncukları dikicem o kurdelelere. artı bu benim ilk el becerim

bide bu var arkadaşlar hazırlıklı olun bebeklerin çoğunda fizyolojik sarılık olarak adlandırılır genelde doğumdan 5 yada 6. gun çıkar goz yuz sararır vucud fazla inmez doktorunuz kan tahlılı isteyip değerine bakmak isteyecektir değer 17 20 gibi olursa sıkıntılı genelde daha duşuk olur bol bol emzirme yada fototerpi tedavisi verir ışığa yatırır genelde kolay bi tedavisi vardır ama değer düşene kadar kan tahlili yapılır minicik kollardan damar bulamazlar bebiş ağlar da ağlar onla beraber sizde mahvolursunuz.

bizdeki ilk kızımda yani A B O uyuşmaşlığı idi ben O + baba A + kızımda babasının kanını taşıyınca doğar doğmaz hemen sarılık oluor ve değer yukseldikçe yukselşyor.ve uzun suruyor sarılığı 2 gun fototerapi görmuştu yanımdan hiç ayırmamışlardı yanımda değişik bi yataktaydı sırttan veriyorlardı ışığı gözede zararı olmyordu ama yanıma refakatçi almaamışlardı askeri hastanede alttan dikişlerim vardı emzirmek için kalk yatır çok zorlanmıştım.

sonra sonra araştırınca öğrendimki evde serum veriyorlarmış bebeğin ağzından ve değet hemen çok düşüyormuş doktor bile şaşırıyormuş nasıl bukadar düştü bu değer diye.aklınızda olsun başınıza gelirs doktorunuzla konuşun bunları

Canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyin nasip etsin

Bu harika bir haber çok sevindim canım gözün Aydın. Bol bol su iç sütün bol bol gelsin. Lactamil falanda deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…