Günaydın kızlar
bugün sinirlerim acayip bozuk dün gece nerdeyse doğuruyordum stresten
Kayinpederim hasta biliyorsunuz görümcemde kalıyorlar. Dün ziyaret amaçlı eşimin dayıları gelmisler kızı ve damadıyla kayınvalidem is cikisi aradı çağırdı gorumceme neyse bende gittim 7 de işten çıkınca. Meğer dayilar bizde kalacakmis başım üstünde yeri var misafirin ama benim evin durumunu biliyorsunuz boya badana işleri yüzünden her yer darmaduman.kayınpeder rahatsız diye tüm işler askıda kaldı malum ben de hsonu sabah 8 akşam 7 çalışıyorum ev o haldeyken bize geldiler o saatten sonra yapılacak başka şey yoktu zira. Neyse girmeden evvel durumu izah ettim yenge falan ev çok dağınık kusura bakmayın babam rahatsız ben hamileyim h.sonu da çalıştığım için elimi sürmüyorum bir şeye diye zaten içim içimi yiyor evime ilk kez geliyor insanlar her yer çingene çadırı... eve girdik eşimle alel acele ortalıktaki şeyleri kaldırmaya koyulduk bir de baktım bizim yenge ev dolaşıyor alt kat neyse yukarıya yatak odasına çıkıyor...yatağım dağınık çamasirlarim etrafta tamamen mahrem bir ortam bir de kendi kendine çıkıyor yani eşim koştu peşinden de ben inanin felç gecirecektim o anda...gecenin 12 si ben ortalığı toplamaya çalışıyorum kadın ev dolaşmak derdinde...yatma vakti geldi salonda kanepede yatiracagim milleti başka yerim yok zaten bu sefer hep beraber nasıl yatacağız krizi...arka odada yüklükte yatak yorgan Vakumlu önünde dünya kadar eşya var odaya girilmiyor onlari çıkar ayrı eziyet...bir de ben stres yaptıkça keşke gelmeseydik lafları...esimin sayısı çok mahçup oldu adam o kadar anlayışlı ki onun hatırına eşimin hatırına katlandım dayı da arşive ye dönüstürdüğümüz odada 2 kişilik kanepede yatmak zorunda kaldı adam ikibüklüm...sabah eşim 6.30 da ben 8 de kalktik ise gittik onlar da evde kaldı kahvaltıya gorumceme gideceklerdi...
Neden yazdım tüm bunları çünkü eşime anlatıp onu üzmek istemiyorum içimi boşaltmam lazım uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Aynı agrılar bendede oluyor canım bide ne tarafa donsem kizim orayi tekmeliyor doktora sormustum rahatsizmi oluyor birsey olurmu diye tekmeliyorsa keyfi yerindedir korkma dedi:))Kizlarr merhaba hepinize sanirim.uykusuz annelerin arasina bende katildim.2 gundur uyuyamiyorum.sola yatiyorum genelde kalca kemiklerim agriyo yon degistirmek se bir iskence..birde sola yatiyorum ya bebegim sIkIsIyo gibi geliyo karnima agri giriyo bi yandanda bebegimin tekmelerini sol kasigimda hissediyorum.uyutmuyo prensesim.birde yataktan kalkmak iskence karnim cok kasiliyo korkuyorum bebisime bisr olacak diye allah yardimcimiz olsun daha 2 ay var.sizdede durumlar boylemi
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
Günaydın kızlar
Kayinpederim hasta biliyorsunuz görümcemde kalıyorlar. Dün ziyaret amaçlı eşimin dayıları gelmisler kızı ve damadıyla kayınvalidem is cikisi aradı çağırdı gorumceme neyse bende gittim 7 de işten çıkınca. Meğer dayilar bizde kalacakmis başım üstünde yeri var misafirin ama benim evin durumunu biliyorsunuz boya badana işleri yüzünden her yer darmaduman.kayınpeder rahatsız diye tüm işler askıda kaldı malum ben de hsonu sabah 8 akşam 7 çalışıyorum ev o haldeyken bize geldiler o saatten sonra yapılacak başka şey yoktu zira. Neyse girmeden evvel durumu izah ettim yenge falan ev çok dağınık kusura bakmayın babam rahatsız ben hamileyim h.sonu da çalıştığım için elimi sürmüyorum bir şeye diye zaten içim içimi yiyor evime ilk kez geliyor insanlar her yer çingene çadırı... eve girdik eşimle alel acele ortalıktaki şeyleri kaldırmaya koyulduk bir de baktım bizim yenge ev dolaşıyor alt kat neyse yukarıya yatak odasına çıkıyor...yatağım dağınık çamasirlarim etrafta tamamen mahrem bir ortam bir de kendi kendine çıkıyor yani eşim koştu peşinden de ben inanin felç gecirecektim o anda...gecenin 12 si ben ortalığı toplamaya çalışıyorum kadın ev dolaşmak derdinde...yatma vakti geldi salonda kanepede yatiracagim milleti başka yerim yok zaten bu sefer hep beraber nasıl yatacağız krizi...arka odada yüklükte yatak yorgan Vakumlu önünde dünya kadar eşya var odaya girilmiyor onlari çıkar ayrı eziyet...bir de ben stres yaptıkça keşke gelmeseydik lafları...esimin sayısı çok mahçup oldu adam o kadar anlayışlı ki onun hatırına eşimin hatırına katlandım dayı da arşive ye dönüstürdüğümüz odada 2 kişilik kanepede yatmak zorunda kaldı adam ikibüklüm...sabah eşim 6.30 da ben 8 de kalktik ise gittik onlar da evde kaldı kahvaltıya gorumceme gidecklerdi...
Neden yazdım tüm bunları çünkü eşime anlatıp onu üzmek istemiyorum içimi boşaltmam lazım uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Günaydın kızlar
Kayinpederim hasta biliyorsunuz görümcemde kalıyorlar. Dün ziyaret amaçlı eşimin dayıları gelmisler kızı ve damadıyla kayınvalidem is cikisi aradı çağırdı gorumceme neyse bende gittim 7 de işten çıkınca. Meğer dayilar bizde kalacakmis başım üstünde yeri var misafirin ama benim evin durumunu biliyorsunuz boya badana işleri yüzünden her yer darmaduman.kayınpeder rahatsız diye tüm işler askıda kaldı malum ben de hsonu sabah 8 akşam 7 çalışıyorum ev o haldeyken bize geldiler o saatten sonra yapılacak başka şey yoktu zira. Neyse girmeden evvel durumu izah ettim yenge falan ev çok dağınık kusura bakmayın babam rahatsız ben hamileyim h.sonu da çalıştığım için elimi sürmüyorum bir şeye diye zaten içim içimi yiyor evime ilk kez geliyor insanlar her yer çingene çadırı... eve girdik eşimle alel acele ortalıktaki şeyleri kaldırmaya koyulduk bir de baktım bizim yenge ev dolaşıyor alt kat neyse yukarıya yatak odasına çıkıyor...yatağım dağınık çamasirlarim etrafta tamamen mahrem bir ortam bir de kendi kendine çıkıyor yani eşim koştu peşinden de ben inanin felç gecirecektim o anda...gecenin 12 si ben ortalığı toplamaya çalışıyorum kadın ev dolaşmak derdinde...yatma vakti geldi salonda kanepede yatiracagim milleti başka yerim yok zaten bu sefer hep beraber nasıl yatacağız krizi...arka odada yüklükte yatak yorgan Vakumlu önünde dünya kadar eşya var odaya girilmiyor onlari çıkar ayrı eziyet...bir de ben stres yaptıkça keşke gelmeseydik lafları...esimin sayısı çok mahçup oldu adam o kadar anlayışlı ki onun hatırına eşimin hatırına katlandım dayı da arşive ye dönüstürdüğümüz odada 2 kişilik kanepede yatmak zorunda kaldı adam ikibüklüm...sabah eşim 6.30 da ben 8 de kalktik ise gittik onlar da evde kaldı kahvaltıya gorumceme gideceklerdi...
ne kusuru sen bugün sakinleşmeye bak, düşüncesiz insanlar işte... takmamaya çalış, inşallah uzun kalmazlar
Hic canini sikma canim ya hele o trz bi kadin yuzunden zaten hamilesin kimseyi takma kimse icin telaslanma zaten calisiyosun sana bunlari yasatan uzulsun. Esin ne oldugunu biliyor ya yeter gerisini salla artik yipratma sinirlerini
Herkese güzel hafta sonları... Hamile kadının evine misafirliğe helede yatıya gelenlere sinir oluyorum
Hastalık, hamilelik bnlar özel durumlar hiç takılma üzülme canım. Zaten açıklamanı da yapmışsın. Misafirliğe geldiği evi, yanında ev sahibi olmadan gezmek isteyen, izin almadan kendiliğinden odalara girip çıkan biri densiz biridir. Bırak ne düşünürse düşünsün zaten...
Tesekkur ederim papatyacim allah hepimizin yavrusunu korusun...Benimkide 4-5 gundur okadar agriyorki kasiklarim anlatamam normal mi bilmiyorum bugun koltukta oturuyordum sola döneyim dedim 10 dk boyunca sizlayip durdu agladim sancisindan esimde korktu acile gidelim dedi ama sukurki hafifled surekli böyle oluyor özellikle saga sola ani dönus yaptığım da.
ben kumandayla yaparim genelde tabaklada deniyeyim
gecmis olsun bebisinizede masallah...
kan uyusmazligi ignesi nedir vurulmazsa kötu birsey mi oluyorki
Ben 2 hafta önce medipolde sgklıya 15 tl verdim oda neymiş öyle alttarafı dıt dıt dıt yapıyoGünaydin kizlar iyi pazarlar herkese.
dun doktorum artik bir hafta nst ye bir hafta kontrole geleceksin dedi.haftada bir gorusecekmisiz.Acibademe gidiyorum.ozel saglik sigortasi ile muayne oluyorum.sigortamin limiti dogum ucreti icin yetmeyecek, fazla saglik harcamasi yaptigimdan ve bu hastanenin fiyatlarinin yuksek oldugundan..herneyse.
nst ucretini sorduk normali ne kadar bilmiyorum ama benim sigortayla anlasmalari var indirimli fiyati 130 tl imiş...
benimde limitim az kaldigindan her hafta 130 tl nst ucreti zorlayacak beni.
bahcelievlerde aile hastanesi var orayi aradim aksam.243 tl dedi...
dun aksam gorustugumuz arkadaslar arasinda konu oldu.ozel muaynehanede 30 tl odemis arkadasim.
digeride medipolde 10 tl,
bunlari duyunca cok sevindim, sizin gittiginiz yerlerde ucretler nasil ve avrupa yakasinda nereye gidiyorsunuz acaba?
tesekkur ederım edrım guzel dılegın ıcın..gecmis olsun canim.masallah bebegine
kan uyusmazligi bizdede var.24.haftada kan uyusmazligi icin kan tahlili istedi doktor.ama bir tedavi uygulamadi.
daha sonraki kontrolde hatirlattigimda tekrar tahlil istiycem dedi..
dun de istemedi bizde soylemeyi unuttuk.32.hatfadayiz gec kaldik mi acaba.
beni 2 gun once saglik ocagindan aradilar.kan uyusmazliginiz icin doktorunuz tedavi uyguladi mi diye?
Hayir dedim yarin kontrolumuz var o zaman sorucwm ama unuttum..umarim gec kalmamisizdir.
ama ben dusuk yapmistim gecen yil.bu igneyi yaptirmustim.o zaman doktorum dogumdan hemen sonra yapiliyor demisti.bilemiyorum simdi.
Günaydın kızlar
masallah yavru kuzuyageçmiş olsun,benimde bel ağrım oluyor ani dönüşlerde kasık ağrım oluyor ama çok şükür iyiyim.
bizde 2 hafta önce yaptırdık kan uyuşmazlığı iğnesini,ayrıca ben 12.haftadaykende yaptırmıştım kahverengi lekem oluyordu,
iğneyi yaptırınca leke olmadı hiç.benim bebişimde 29.haftada 1200 gr 40 cm. olmuştu şimdi büyümüştür bebişim.
canım bende dun nst ye gırdım ucretsız olarak gırdım bılgın olsun nısa hastanesınde....Günaydin kizlar iyi pazarlar herkese.
dun doktorum artik bir hafta nst ye bir hafta kontrole geleceksin dedi.haftada bir gorusecekmisiz.Acibademe gidiyorum.ozel saglik sigortasi ile muayne oluyorum.sigortamin limiti dogum ucreti icin yetmeyecek, fazla saglik harcamasi yaptigimdan ve bu hastanenin fiyatlarinin yuksek oldugundan..herneyse.
nst ucretini sorduk normali ne kadar bilmiyorum ama benim sigortayla anlasmalari var indirimli fiyati 130 tl imiş...
benimde limitim az kaldigindan her hafta 130 tl nst ucreti zorlayacak beni.
bahcelievlerde aile hastanesi var orayi aradim aksam.243 tl dedi...
dun aksam gorustugumuz arkadaslar arasinda konu oldu.ozel muaynehanede 30 tl odemis arkadasim.
digeride medipolde 10 tl,
bunlari duyunca cok sevindim, sizin gittiginiz yerlerde ucretler nasil ve avrupa yakasinda nereye gidiyorsunuz acaba?
Kizlarr merhaba hepinize sanirim.uykusuz annelerin arasina bende katildim.2 gundur uyuyamiyorum.sola yatiyorum genelde kalca kemiklerim agriyo yon degistirmek se bir iskence..birde sola yatiyorum ya bebegim sIkIsIyo gibi geliyo karnima agri giriyo bi yandanda bebegimin tekmelerini sol kasigimda hissediyorum.uyutmuyo prensesim.birde yataktan kalkmak iskence karnim cok kasiliyo korkuyorum bebisime bisr olacak diye allah yardimcimiz olsun daha 2 ay var.sizdede durumlar boylemi
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?