2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bende sinir oldum. Neyse geçmiş olsun. Senin ayıbın değil kayınvalidenin ayıbı. Bile bile göndermiş. Düşüncesizce bir davranış ama eminim aynı şey kendisine yapılsa ne tepkiler verir. Neyseki atlatmışsın

Geçmiş olsun canım, moralini bozuyorsun haklı olarak, üst üste geldi ama sık dişini az kaldı.

ayyy canım yaa şimdi gördüm çok şaşırdım çok heyecanlandım.hoş gelmiş meleğin.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alıp evinize gittiğinizin haberinide verirsin.rabbim meleğini size bağışlasın.sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah.

Sağol ya kan bulamadıklarına ağlar ağlar kısmına kadar anlatmışsın. İçimizi rahatlattın. Şuanda tek düşünmediğimiz konu buydu artık bide bunu düşünürüz.

Ya arkadaşlar lütfen böyle şeyleri paylaşmayalım zaten endişe, korku herşeyi bi arada yaşıyoruz. Daha bebeklerimiz doğmadan birde başka konularda endişelendirmeyelim birbirimizi. Hepimiz az çok bişeyleri biliyoruz zaten . Bazı yazıları okuduğumda şiddetle karşılıyorum açıkçası. Dikkat edelim lütfen. Rica ediyorum. Az kaldı.

Ellerine saglik canim ilk olmasina ragmen cok guzel olmus ben bitiremedim daha:)

Ellerine saglik canim ilk olmasina ragmen cok guzel olmus ben bitiremedim daha:)

sağol canım ben aylakçı olduğumdan bitiverdi hemen. ama işe yaradı biliyomusun artık eskisi gibi eşimin üstüne gitmiyorum bütün kafayı bunlara verdim ilgiyi kestim şimdi oyunu oynasada benimle muhabbet edicem diye can atıyo resmen evde bi sessizlik vardı kalktı senin sayende

bakar mısınız ? biz hiç netten alışveriş yapmadık bebeğime bişeyler almak çok istiyorum. yalnız ürünlerinde kandırma olabileceğinden korkuyorum. ucuz güvendiğiniz sürekli alışveriş yaptığınız site var mı?

oleyyyyy super bi pazar sabahi haberi bu allahim sifa wersin......sutun ilac gibi gelsin bi an da cikiwersin ordanda....allahim dualarimizi kabul eder....esinide senide tebrik ediorum artik cok daha guzel birazcik zor dakikalar dan sonra calsin kapinizi......

tabiki paylas icini dok hayatim...bu senin ayibin degil...calisan ve hamile kadinin kusuruna bakcak kendi ewine baksin...kendi ewlerini b.. goturur ama baskasinda kusur ararlar....hic sikma kendinide bebiside ....

çok sevindim gözün aydın maşallah miniğine bak gör annesi senin minik 1 ay bile kalmıycak orda en kısa zamanda çıkıcak çok iyi gidiyo maşallah

130 tl neymiş yaa ben 11 tl verdim çoğu yerdede 15 tl falan bide şuanda erken değilmi 2 haftada bir nst benim bildiğim son haftalarda oluyo şimdi 25 yada 30 günde bir olması lazım

avrupa yakasında özel güngören hastanesine gidiyorum muayene 25 tl, idrar tahlili 8 tl, nst 11 tl,

çok güzel olmuş.Güle güle iyi günlerde kullanın canım.

Merhaba kızlar Günaydın :) 31.haftanin içindeyim nisan annesi olacak gibi hissediyorum kendimi. Bu 40 haftayı dolduran oluyormu ya?
İçindeyken öyle geliyor bize ama 40-41 hafta dolup yine de gelmeyen olabiliyor canım.

Niye böyle düşünüyorsun ki canım, ilk randevuda bebeğinin kilosunu gelişimini sor; için rahat etsin. Küçük ya da büyük karın hiçbir şekilde bebeğin kilosu ile ilgili değil, yapısal buna emin ol. Benim karnıma baksan oğlumun 5 kilo doğması gerekirdi:) 3.160 doğdu.
Kuzenime baksan benle aynıydı, bebeği 5 kilonun üzerindeydi...

bedevi, canım çok geçmiş olsun,eşimede anlattım seni...

ve bugün iyi bir haberle sevinmişsiniz, devamı da gelir güzel haberlerinin inşaallah.
en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle.

çok güzel olmuş

canım geçmiş olsun, kanal tedavisi iyi bir çözüm bence, ana dişini kurtarmış oluyorsun, ağrı yapabilirmiş, banada doktor öyle dedi ama şükür bende ağrı olmadı.

ben 3 hafta önce kanal tedavisi oldum, apse vardı, antibiyotik kullanamadığım için 2 hafta pansuman yapıldı apse için.

ama giderilemedi. 5 gün öncede apseyi temizlemek için ameliyat oldum, 10 dan fazla dikiş var, üstte azı dişim.5 gün sonra dikişler alınacak,

bir sıkıntım yok gibi, inş. seninde benimde dişlerimiz iyi olur çabucak.

Ben de düşünmemeye çalışıyorum hatırladıkça sinir oluyorum ağlamak istiyorum sinirden...Bu saatten sonra yapacak bir şey yok zaten.sağolun canlarım...

canım, bende çok sinir oldum anlattıklarına ama olan olmuş bir kere,

gamsız olmaya çalış, dene en azından,moralini bozup strese girince sana oluyor olanlar,

onlar ise günün telaşında geçiriyorlardır şimdi

Vuuuu canim kuzenin nasil dogurdu o bebegiii uuuuyyy

Canım kv kendi evine gitmelerini istemiş oraya gideceğiz diye konusuyorlardi dayi işe gidiyoruz diye kv nin evine gitmek istedi ama yenge hanim isteksizdi derken tam kalkmadan eşim bize gelin dedi annesinin evi bir süredir kullanilmiyo diye gorumcem de en mantıklı olanın vana gelmek olduğu söyledi ben de evdeki durumu izah edip davet etmek durumunda kaldım hoş ben hicbirsey demesem de bana geleceklerdi
tabiki paylas icini dok hayatim...bu senin ayibin degil...calisan ve hamile kadinin kusuruna bakcak kendi ewine baksin...kendi ewlerini b.. goturur ama baskasinda kusur ararlar....hic sikma kendinide bebiside ....

Of kızlar ya atlatamadim heralde.bugün son iki saatimi bir hoca istedi tereddütsüz verdim tabi arkaya bakmadan eve geldim işten zira artık dayanamıyordum.eve gelince eşimi aradım haber verdim derken görümcemde köyden 12 kişi misafir olduğunu söyledi ve gitsen iyi olur dedi.allahım sana geliyorum dedim ya yorgun olduğum ve agrim olduğu için geldim eve dedim ben de gidince kosturmayacaksın sonuçta diyor.benim saf kocam o kadar misafirin içinde Afedersiniz popomu koymaya yer bulamayacagimi dusunemiyor....kaldı ki gorumcem tek muhakkak kalkarim yardima.biraz dinlenme lazım sonra iyi olursam giderim dedim.of kızlar of kesin yine yatılı misafir var bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…