Kizlarr merhaba hepinize sanirim.uykusuz annelerin arasina bende katildim.2 gundur uyuyamiyorum.sola yatiyorum genelde kalca kemiklerim agriyo yon degistirmek se bir iskence..birde sola yatiyorum ya bebegim sIkIsIyo gibi geliyo karnima agri giriyo bi yandanda bebegimin tekmelerini sol kasigimda hissediyorum.uyutmuyo prensesim.birde yataktan kalkmak iskence karnim cok kasiliyo korkuyorum bebisime bisr olacak diye allah yardimcimiz olsun daha 2 ay var.sizdede durumlar boylemi
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
Şekeri olan arkadaşlar lütfen birkaç detay konusunda tecrübelerineze ihtiyacım var
Artık çk bunaldım
İlk şeker yüklememde açlık 75, 1. saat tokluk 189, 2. saat 159 çıkmıştı.
Sonuçları alınca önce kendi doktoruma gittim beni diyetisyen ve endokrine yönlendirdi. Önce diyetisyene gittim diyet hazırladı ardından endokrin uzmanına gittim. Şeker ölçüm cihazı aldım. Haftanın iki günü ölçüyorum ve hemen hemen de her sabah ölçüyorum.
Diyette hata var akşam yemeklerinden önce açlık şekerim 64lere düştüğü oluyor endokrin tekrar diyetisyene yolladı ben ikisi arasında gidip geliyorum.
Açlık kan şekerim akşamları oldukça düşük olurken Her sabah tokluk kan şekerim yüksek çıkıyorDiğer değerlerim hep normal, ama sadece sabahları 1. saat ölçtüğümde yüksek çıkıyor.
Mesela son üç gün ölçümlerim sabah tokluk şekeri 159, 165, bugünde 179 çıktı. Üstelik diyete de son derece uyuyorum
Endokrin uzmanı bundan sonra sabah için 4 ünite tek doz insülüne başlamak gerek dedi. Bilmiyorum bu değerler çok mu yüksek ve sadece sabah ilk saatte böyle bunun için acaba insülin şartmıdır ? İnsilün kullanan arkadaşlar sizin değerleriniz kaçta ki insilün kullanıyorsunuz ???
Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarım lütfen benimle paylaşın çok canım sıkılmaya başladı bu şeker olayına
Bir de şimdi şehir dışındayım Endokrin uzmanına gideyim başka birine dedim ama bulunduğum yerde Endokrin uzmanı bulamadım.
Sizlerin gebelik şekerlerini kim takib ediyor ?
Yarın başka bir doktora gidip danışayım diyorum ama endokrin uzmanı bulamıyorum
Kadın doğum uzmanı olur mu acaba bunun için ?
Canım kv kendi evine gitmelerini istemiş oraya gideceğiz diye konusuyorlardi dayi işe gidiyoruz diye kv nin evine gitmek istedi ama yenge hanim isteksizdi derken tam kalkmadan eşim bize gelin dedi annesinin evi bir süredir kullanilmiyo diye gorumcem de en mantıklı olanın vana gelmek olduğu söyledi ben de evdeki durumu izah edip davet etmek durumunda kaldım hoş ben hicbirsey demesem de bana geleceklerdi
Of kızlar ya atlatamadim heralde.bugün son iki saatimi bir hoca istedi tereddütsüz verdim tabi arkaya bakmadan eve geldim işten zira artık dayanamıyordum.eve gelince eşimi aradım haber verdim derken görümcemde köyden 12 kişi misafir olduğunu söyledi ve gitsen iyi olur dedi.allahım sana geliyorum dedim ya yorgun olduğum ve agrim olduğu için geldim eve dedim ben de gidince kosturmayacaksın sonuçta diyor.benim saf kocam o kadar misafirin içinde Afedersiniz popomu koymaya yer bulamayacagimi dusunemiyor....kaldı ki gorumcem tek muhakkak kalkarim yardima.biraz dinlenme lazım sonra iyi olursam giderim dedim.of kızlar of kesin yine yatılı misafir var bana.
İçindeyken öyle geliyor bize ama 40-41 hafta dolup yine de gelmeyen olabiliyor canım.
40 haftayı dolduran çok az ama cnm. Ayni tarihiz seninle sanırım :) bitane bebek doğmuş bile mayis annesiydi o.
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
Aynı agrılar bendede oluyor canım bide ne tarafa donsem kizim orayi tekmeliyor doktora sormustum rahatsizmi oluyor birsey olurmu diye tekmeliyorsa keyfi yerindedir korkma dedi:))
Eki Görüntüle 1014451 Eki Görüntüle 1014452
kızlar ciciler sayfasında daha fazla ördüklerimi paylaştım.
bu fotoğrafı özellikle bu sayfada paylaşmak istedim.çünkü birzaman burda eşimin benimle ilgilenmediği ve hep oyun başından kalkmadığını dert yakınırken KASEKER arkadaşımız bana oyalanacak birşey olarak bunu önerdi dediği gibi aynısını yaptım. nasıl güzel olmuş mu kızlar daha nazar boncukları dikicem o kurdelelere. artı bu benim ilk el becerim
130 tl neymiş yaa ben 11 tl verdim çoğu yerdede 15 tl falan bide şuanda erken değilmi 2 haftada bir nst benim bildiğim son haftalarda oluyo şimdi 25 yada 30 günde bir olması lazım
avrupa yakasında özel güngören hastanesine gidiyorum muayene 25 tl, idrar tahlili 8 tl, nst 11 tl,
Şekeri olan arkadaşlar lütfen birkaç detay konusunda tecrübelerineze ihtiyacım var
Artık çk bunaldım
İlk şeker yüklememde açlık 75, 1. saat tokluk 189, 2. saat 159 çıkmıştı.
Sonuçları alınca önce kendi doktoruma gittim beni diyetisyen ve endokrine yönlendirdi. Önce diyetisyene gittim diyet hazırladı ardından endokrin uzmanına gittim. Şeker ölçüm cihazı aldım. Haftanın iki günü ölçüyorum ve hemen hemen de her sabah ölçüyorum.
Diyette hata var akşam yemeklerinden önce açlık şekerim 64lere düştüğü oluyor endokrin tekrar diyetisyene yolladı ben ikisi arasında gidip geliyorum.
Açlık kan şekerim akşamları oldukça düşük olurken Her sabah tokluk kan şekerim yüksek çıkıyorDiğer değerlerim hep normal, ama sadece sabahları 1. saat ölçtüğümde yüksek çıkıyor.
Mesela son üç gün ölçümlerim sabah tokluk şekeri 159, 165, bugünde 179 çıktı. Üstelik diyete de son derece uyuyorum
Endokrin uzmanı bundan sonra sabah için 4 ünite tek doz insülüne başlamak gerek dedi. Bilmiyorum bu değerler çok mu yüksek ve sadece sabah ilk saatte böyle bunun için acaba insülin şartmıdır ? İnsilün kullanan arkadaşlar sizin değerleriniz kaçta ki insilün kullanıyorsunuz ???
Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarım lütfen benimle paylaşın çok canım sıkılmaya başladı bu şeker olayına
Bir de şimdi şehir dışındayım Endokrin uzmanına gideyim başka birine dedim ama bulunduğum yerde Endokrin uzmanı bulamadım.
Sizlerin gebelik şekerlerini kim takib ediyor ?
Yarın başka bir doktora gidip danışayım diyorum ama endokrin uzmanı bulamıyorum
Kadın doğum uzmanı olur mu acaba bunun için ?
Canım kv kendi evine gitmelerini istemiş oraya gideceğiz diye konusuyorlardi dayi işe gidiyoruz diye kv nin evine gitmek istedi ama yenge hanim isteksizdi derken tam kalkmadan eşim bize gelin dedi annesinin evi bir süredir kullanilmiyo diye gorumcem de en mantıklı olanın vana gelmek olduğu söyledi ben de evdeki durumu izah edip davet etmek durumunda kaldım hoş ben hicbirsey demesem de bana geleceklerdi
Of kızlar ya atlatamadim heralde.bugün son iki saatimi bir hoca istedi tereddütsüz verdim tabi arkaya bakmadan eve geldim işten zira artık dayanamıyordum.eve gelince eşimi aradım haber verdim derken görümcemde köyden 12 kişi misafir olduğunu söyledi ve gitsen iyi olur dedi.allahım sana geliyorum dedim ya yorgun olduğum ve agrim olduğu için geldim eve dedim ben de gidince kosturmayacaksın sonuçta diyor.benim saf kocam o kadar misafirin içinde Afedersiniz popomu koymaya yer bulamayacagimi dusunemiyor....kaldı ki gorumcem tek muhakkak kalkarim yardima.biraz dinlenme lazım sonra iyi olursam giderim dedim.of kızlar of kesin yine yatılı misafir var bana.
gözün aydın canım inş daha güzel haberlerle karşılaşırsın en kısa zamanda da kucağına alıp evinize gidersiniz çok mutlı oldumm
ay o bendede var öyle vuruyo ki annne döööönn ne tarafa yatsam vuru en son sırt üstü yatıyorum ozamanda göbekten vuruyo maşallah öok hareketliler dünyaya geldiklerinde ne yapacaz bilmeme ama çok mutluluk veren bi duygu
eline sağlık çok güzel olmuş maşallah güle güle kullansın bebişin
hangi dr gidiyosun güngörende canım
nalan hanıma gidiyorum
kocis maca bakio aldim hemen elimesoyleeeeee bir topiki kurcalayim dedim sonra cemkirio aldin sunu eline kopuon hayattannn die .......
pazar pazar annem aradi halam yengem gitcekmis dedemi gormeye banada ugrucaklarmis kizin odasini gormege8 yasinda kizi war hepsi birden hurra odaya bi daldilar anlatamam yigilcam sandim yere esime tutunuom...biz yan odaya gectik kiz hala odada gel ablacim soguk orasi diye kafa uzatiom kiz yok kardolabin icinde bi gelio tokalarini getirmis coraplar falan yarim saat otrdular ama bana bi gun gibi geldi yikadim utuledim ip gibi dizdim bakmaya kiyamiom ellenmedik delik birakmadilar....kaldiki bu insanlar cok sewdigim insanlar ve bi zarar wermediler....yaaa komsunun idinin didisinin colugu cocugu gelincee napicam ben onlarrr gitti oturdum agladimmm.annem aradi yuzunden anladim yapma bole bak bi dunya insan gircek cikcak dio elimde degil bu nasil bi histir duygudur anlamadim gitti ya hu :,,(((((
zaten ayak bas parmagimin tirnaklari dusuo yine iltihap toplamis dusene kadar iltihapi kani bitmio daha onceden biliorum...hep ilac kullaniodum....simdi iltihap ta zararli diolar bebege o ilaclarida icemem ama napicam bilmiorum artik dr adi da duymak istemiorum yaaa....allahim hayirlisiyla bitsin bu hamilelik baska bisi istemiom....
bi de ozlemlerden bahsedilmisssss bende yazim : tapuklu giymeyi kemer takmayi agda yapmayi yatakta apisip yatmayi cipsi ve tatli cesitlerini mavi kotumu siyah trenckotumu sagliksiz beslenmeyi top atsan uyanmamayi oturma odami saatlerce dus almayi yesil cayi nescafeyi mc donalsi dominosu korku filmi seyretmeyi aglamadan belgesel seyretmeyiii ...
ismi henuz belli olmus kizim DURU senin icin feda ettiklerim helal olsun ama cok zormus anne olmak...
Niye böyle düşünüyorsun ki canım, ilk randevuda bebeğinin kilosunu gelişimini sor; için rahat etsin. Küçük ya da büyük karın hiçbir şekilde bebeğin kilosu ile ilgili değil, yapısal buna emin ol. Benim karnıma baksan oğlumun 5 kilo doğması gerekirdi:) 3.160 doğdu.
Kuzenime baksan benle aynıydı, bebeği 5 kilonun üzerindeydi...
bence hamilelik fazla uzun bı sure.. ol deyınce olduran Yüce Rabbim saniyenin binde birinde bize bir evlat bağışlayabilecekken neden 40 hafta!!! vardır bir bildiği deyip çok fazla irdelemiyorum...
- ben sıgarayı ozledım,
- solaryuma gırmeyı ,
- saclarımı dusunmeden boyamayı,
- ıstedıgım kıyafetı almayı,
- ayakkabı almayı,
- dolaşım ilaçlarımı,
- ince belimi,
- ağrısız yürümeyi,
- gece sağdan sola dönerken uyanmamayı,
- deli gibi kaptırıp bikaç saat içinde tüm evi temizlemeyi,
- işe giderken süslenmeyi,
- ve en önemlisi KOCAMI çooook özledimmmmm!!!!
eline sağlık çok güzel olmuş maşallah güle güle kullansın bebişin
topuklu gıymeyı ve kemer takmayı ben de cok ozledım..
gömleğimi pantolonumun içine sokmayı özledim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?