2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

aynen canım, aynı şeyleri yaşıyorum.

ne tarafa yatsam orada hareketlenmeler oluyor, bebek sıkışmıyordur değil mi? gerçekten merak ediyorum, bebeğin sıkışma ihtimali varmı yatarken !?

Şekeri olan arkadaşlar lütfen birkaç detay konusunda tecrübelerineze ihtiyacım var
Artık çk bunaldım

İlk şeker yüklememde açlık 75, 1. saat tokluk 189, 2. saat 159 çıkmıştı.
Sonuçları alınca önce kendi doktoruma gittim beni diyetisyen ve endokrine yönlendirdi. Önce diyetisyene gittim diyet hazırladı ardından endokrin uzmanına gittim. Şeker ölçüm cihazı aldım. Haftanın iki günü ölçüyorum ve hemen hemen de her sabah ölçüyorum.

Diyette hata var akşam yemeklerinden önce açlık şekerim 64lere düştüğü oluyor endokrin tekrar diyetisyene yolladı ben ikisi arasında gidip geliyorum.
Açlık kan şekerim akşamları oldukça düşük olurken Her sabah tokluk kan şekerim yüksek çıkıyor Diğer değerlerim hep normal, ama sadece sabahları 1. saat ölçtüğümde yüksek çıkıyor.
Mesela son üç gün ölçümlerim sabah tokluk şekeri 159, 165, bugünde 179 çıktı. Üstelik diyete de son derece uyuyorum
Endokrin uzmanı bundan sonra sabah için 4 ünite tek doz insülüne başlamak gerek dedi. Bilmiyorum bu değerler çok mu yüksek ve sadece sabah ilk saatte böyle bunun için acaba insülin şartmıdır ? İnsilün kullanan arkadaşlar sizin değerleriniz kaçta ki insilün kullanıyorsunuz ???
Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarım lütfen benimle paylaşın çok canım sıkılmaya başladı bu şeker olayına
Bir de şimdi şehir dışındayım Endokrin uzmanına gideyim başka birine dedim ama bulunduğum yerde Endokrin uzmanı bulamadım.

Sizlerin gebelik şekerlerini kim takib ediyor ?
Yarın başka bir doktora gidip danışayım diyorum ama endokrin uzmanı bulamıyorum
Kadın doğum uzmanı olur mu acaba bunun için ?

canım okudum çok heyecanlandım.rabbim en kısa zamanda kucağına aldırsın aceleci prensesi.

ben günde 4 kere yapıyorum insülün üstelik sıkıda bir diyetim var ama yine değerlerim düşmüyor sanırım stres çok etkili sabahları 1.saat tokluk bendede 180 civarı bu ara insülüne rağmen hemde.ben dahiliye uzmanına gittim şeker konusunda uzmanmış.

ay hiç çıkma evden eşini de yollama, iyi hissetmiyorum kendimi de. hatta eşine söyle kv yi uyarsın kimseyi yollamasın size. sonra Allah korusun stres yorgunluk iyi değil. pişman olmaktansa biraz sert durmak daha doğrusu. gerçekten kendini düşünmüyorsan karnındaki miniği düşün.

handrake

canım Allah yardımcın olsun!! 12 kişi memleketten misafir ne ya!

hıc umrumda olmaz... eşim de git bile demez zaten.. o acıdan cok sanslıyım.. hayatta bırıne "e bıze gelın" de demez. o cumle sadece benım kullanabılecegım bır cumledır...

sakın yorma kendını kalkıpta hızmetlenme! günah yanı!

gözün aydın canım inş daha güzel haberlerle karşılaşırsın en kısa zamanda da kucağına alıp evinize gidersiniz çok mutlı oldumm

Aynı agrılar bendede oluyor canım bide ne tarafa donsem kizim orayi tekmeliyor doktora sormustum rahatsizmi oluyor birsey olurmu diye tekmeliyorsa keyfi yerindedir korkma dedi:))

ay o bendede var öyle vuruyo ki annne döööönn ne tarafa yatsam vuru en son sırt üstü yatıyorum ozamanda göbekten vuruyo maşallah öok hareketliler dünyaya geldiklerinde ne yapacaz bilmeme ama çok mutluluk veren bi duygu

eline sağlık çok güzel olmuş maşallah güle güle kullansın bebişin

hangi dr gidiyosun güngörende canım

canim insulin kullanmiorum fakat 4 kz takip ediorum gunde...sunu diyebilirim kadin dogumcuda sana bipgi werebilir...degerlerin yuksek gibi geldi banada...acliklarim 92 97 oluodu kadin dogumcum 93 alti olcak die kiziodu...sadece dahiliciye gittim ben...tokluklarimda 2.ci saat yuksek die bana kadin dogumcuda dahiliyicide yemek ye 2 saat sonra olc dedi..ve kadin dogumcumu bu ay degistirdim ya ben dedi ki ... aclik istemiorum bakma tokluklarinda 2 .saati onemli 120 nin alti olucak...diyet listeme kg bakti begenmedi..cok kg almissin dedi...listende neler war bilmiorum ama kan uzumu kayisi beyaz ekmek un lu herhangi bisi paket sut bana bi cok sei yasakladi we arabaya bindigimizde agliodummmm....o yuzden ben sadece k dogumcuya gostercem aptal oldu beynim...haaa insulin kullanirsanda ne bebege ne sana hic zarari yok...sakin icine sikinti etme kardesim bak sekeri yukseltn sekerden cok stresmis sloganini unutma....

kizcem sesin cikmio gittin mi naptin ...ay ayyy sancim war deyip su uclu koltuga uzanirmsiinnnn yaaa sadece sende degil merak etme hepimizin hayattinda war bole dusuncesizleerrr...ne cagirio seni madem kosede oturtcak sacma zaten gerginim cok kizdim.....illede yollucaklarsa kalcak adam yollasin gece gitme uzat ayagini gunah bee...

nalan hanıma gidiyorum

kocis maca bakio aldim hemen elime soyleeeeee bir topiki kurcalayim dedim sonra cemkirio aldin sunu eline kopuon hayattannn die .......

pazar pazar annem aradi halam yengem gitcekmis dedemi gormeye banada ugrucaklarmis kizin odasini gormege 8 yasinda kizi war hepsi birden hurra odaya bi daldilar anlatamam yigilcam sandim yere esime tutunuom...biz yan odaya gectik kiz hala odada gel ablacim soguk orasi diye kafa uzatiom kiz yok kardolabin icinde bi gelio tokalarini getirmis coraplar falan yarim saat otrdular ama bana bi gun gibi geldi yikadim utuledim ip gibi dizdim bakmaya kiyamiom ellenmedik delik birakmadilar....kaldiki bu insanlar cok sewdigim insanlar ve bi zarar wermediler....yaaa komsunun idinin didisinin colugu cocugu gelincee napicam ben onlarrr gitti oturdum agladimmm.annem aradi yuzunden anladim yapma bole bak bi dunya insan gircek cikcak dio elimde degil bu nasil bi histir duygudur anlamadim gitti ya hu :,,(((((

zaten ayak bas parmagimin tirnaklari dusuo yine iltihap toplamis dusene kadar iltihapi kani bitmio daha onceden biliorum...hep ilac kullaniodum....simdi iltihap ta zararli diolar bebege o ilaclarida icemem ama napicam bilmiorum artik dr adi da duymak istemiorum yaaa....allahim hayirlisiyla bitsin bu hamilelik baska bisi istemiom....

bi de ozlemlerden bahsedilmisssss bende yazim : tapuklu giymeyi kemer takmayi agda yapmayi yatakta apisip yatmayi cipsi ve tatli cesitlerini mavi kotumu siyah trenckotumu sagliksiz beslenmeyi top atsan uyanmamayi oturma odami saatlerce dus almayi yesil cayi nescafeyi mc donalsi dominosu korku filmi seyretmeyi aglamadan belgesel seyretmeyiii ...

ismi henuz belli olmus kizim DURU senin icin feda ettiklerim helal olsun ama cok zormus anne olmak...

ozel esentepe hastanesine gidiodum bu aya kadar ucretsiz di...acil giitim bi kac kez kipirdamio die ucret almadilar......ozel doruk hastanesine basladim iste bu ay malum biliosunuz 50 dedi yanilmiosam bi aliolarmis bi almiyorlarmis...bursa dayim ben ama yazim dedim

bence hamilelik fazla uzun bı sure.. ol deyınce olduran Yüce Rabbim saniyenin binde birinde bize bir evlat bağışlayabilecekken neden 40 hafta!!! vardır bir bildiği deyip çok fazla irdelemiyorum...

• ben sıgarayı ozledım,
  • solaryuma gırmeyı ,
  • saclarımı dusunmeden boyamayı,
  • ıstedıgım kıyafetı almayı,
  • ayakkabı almayı,
  • dolaşım ilaçlarımı,
  • ince belimi,
  • ağrısız yürümeyi,
  • gece sağdan sola dönerken uyanmamayı,
  • deli gibi kaptırıp bikaç saat içinde tüm evi temizlemeyi,
  • işe giderken süslenmeyi,
  • ve en önemlisi KOCAMI çooook özledimmmmm!!!!

Son düzenleme:

topuklu gıymeyı ve kemer takmayı ben de cok ozledım..
gömleğimi pantolonumun içine sokmayı özledim (

canım 7 haftadır ne oğlumu görebiliyorum nede boy kilosunu öğrenebiliyorum. doktor 7.aydan sonra kilosunu söyleyebilirim dedi. ultrasonda doktorun görebileceği şekilde ayarlanmış. yattığım yerden bakamıyorum bile çok özledim oğlumu

ha bir de rahatça eğilip kalkmayı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…