baya fark olmus sekerde masallah.... insallah hep böyle devam ederTesekkur ederim papatyacim allah hepimizin yavrusunu korusun...
Kan uyusmazligi ignesi ya bu haftada yada dogduktan 24 saat icerisinde yapiliyo..gerci doktorumuz bu konuda tip dunyasinin ikiye bolundugunu soyledi yaptirmak gerekir diyende var gerekme diyende ama ben riske atmak istemedim ve yaptirdim...esim pozitif benim negatif kan gurubumuz o nedenle yapildi...bu arada 153 olan tokluk sekerim dun 110 cikti buna pek sevindim
Saol canim evet baya fark oldu cunku 3 haftadir ciddi bir diyet yaptim doktor diyet vermemesine ragmen en azinda hamur isi ekmek ve tatli yemeyince bende ise yaradi..baya fark olmus sekerde masallah.... insallah hep böyle devam eder
bence hamilelik fazla uzun bı sure.. ol deyınce olduran Yüce Rabbim saniyenin binde birinde bize bir evlat bağışlayabilecekken neden 40 hafta!!! vardır bir bildiği deyip çok fazla irdelemiyorum...
- ben sıgarayı ozledım,
- solaryuma gırmeyı ,
- saclarımı dusunmeden boyamayı,
- ıstedıgım kıyafetı almayı,
- ayakkabı almayı,
- dolaşım ilaçlarımı,
- ince belimi,
- ağrısız yürümeyi,
- gece sağdan sola dönerken uyanmamayı,
- deli gibi kaptırıp bikaç saat içinde tüm evi temizlemeyi,
- işe giderken süslenmeyi,
- ve en önemlisi KOCAMI çooook özledimmmmm!!!!
ha bir de rahatça eğilip kalkmayı!!!
kot pantolon giymeyi
topukluyu
zayıf olmayı
rahat uyumayı o mümkün nertebe uzun bi süre olamıyacak
.............
bende ona gidiyorum da sen normalmi düşünüyodun
Vuuuu canim kuzenin nasil dogurdu o bebegiii uuuuyyy
canım 7 haftadır ne oğlumu görebiliyorum nede boy kilosunu öğrenebiliyorum. doktor 7.aydan sonra kilosunu söyleyebilirim dedi. ultrasonda doktorun görebileceği şekilde ayarlanmış. yattığım yerden bakamıyorum bileçok özledim oğlumu
slm kızlar dün kontrolumuz vardı. prensesimiz 1 hafta önden gidiyor 28 haftada olmamız gerekirken 29+1 çıktık 1469 kilo 40 cm. plesantam aşagıdaydı o yukarı çıkmış normal doğum yapabilirsiin dedi. herseyimiz normal çıktı çok şükür. her zaman ki gibi bebek çok hareketli dedi. haftasonu kızıma yine bir sürü ciciler aldım chicconun bakım setini aldım. teyzesi de ne ciciler örmüş bayıldık.
nalan hanıma gidiyorum
kizcem sesin cikmio gittin mi naptin ...ay ayyy sancim war deyip su uclu koltuga uzanirmsiinnnnyaaa sadece sende degil merak etme hepimizin hayattinda war bole dusuncesizleerrr...ne cagirio seni madem kosede oturtcak sacma zaten gerginim cok kizdim.....illede yollucaklarsa kalcak adam yollasin gece gitme uzat ayagini gunah bee...
handrake
canım Allah yardımcın olsun!! 12 kişi memleketten misafir ne ya!
hıc umrumda olmaz... eşim de git bile demez zaten.. o acıdan cok sanslıyım.. hayatta bırıne "e bıze gelın" de demez. o cumle sadece benım kullanabılecegım bır cumledır...
sakın yorma kendını kalkıpta hızmetlenme! günah yanı!
Kızlar kayınpeder çok hasta günlerdir görümcemde kalıyorlar kızın psikolojisi bozuldu gelen gi kv deseniz kadın uymuyor ikili kanepede geceliyor benim kenara çekilebilir bir durumda değiliz eşim de Üzgün perişan.benden bir beklentileri yok aslinda ama dışardan gelen anlayissiz hasta ziyaretine yatılı yemekli gelinmez.ay hiç çıkma evden eşini de yollama, iyi hissetmiyorum kendimi de. hatta eşine söyle kv yi uyarsın kimseyi yollamasın size. sonra Allah korusun stres yorgunluk iyi değil. pişman olmaktansa biraz sert durmak daha doğrusu. gerçekten kendini düşünmüyorsan karnındaki miniği düşün.
kaç gündür bilg bozuktu giremedim... gelen misafirler moralimi bozdu.1 0 kilo aldım ya popopmda büyüdü. çok almışın dediler.doğuma kadar napacam ben
Anem Gungoren hastanesindeki Nalan hanima mi gidiyorsun? Benim de doktorum o. Kizimda da ona gitmistim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?