2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yanilmiosam yaaaa fil ya panda 22 ay hamilelik yasiomusss dusenebiliomusunuz

Ben sigarayı çok öLedim birde kocamı.. Ama olsun ben bebeğimide çok bekledim. Ona feda olsun :)

baya fark olmus sekerde masallah.... insallah hep böyle devam eder

yazdığın her seye katılıorum inşallah bebişler doğuncada bu yazdıklarını yapmaya vakit bulabilirz :)

slm kızlar dün kontrolumuz vardı. prensesimiz 1 hafta önden gidiyor 28 haftada olmamız gerekirken 29+1 çıktık 1469 kilo 40 cm. plesantam aşagıdaydı o yukarı çıkmış normal doğum yapabilirsiin dedi. herseyimiz normal çıktı çok şükür. her zaman ki gibi bebek çok hareketli dedi. haftasonu kızıma yine bir sürü ciciler aldım chicconun bakım setini aldım. teyzesi de ne ciciler örmüş bayıldık.

kaç gündür bilg bozuktu giremedim... gelen misafirler moralimi bozdu.1 0 kilo aldım ya popopmda büyüdü. çok almışın dediler.doğuma kadar napacam ben

Vuuuu canim kuzenin nasil dogurdu o bebegiii uuuuyyy

İki arkadaşım da 5 kilo üzerinde doğurdu. İkisi de sezeryan... Kuzenim normal için 40 haftayı bekledi, bebek gelmeyince sezeryanla aldılar. Zaten gelseydi zavallı kuzenim nolurdu bilmiyorum.... Çok zaman geçti üstunden ama yanılmıyorsam 5400 dü galiba....

Son düzenleme:

Haklısın canım ama uzulme o kocaman olmustur annesi... Keske doktorun bir resmini verse ya da ekranı dondurup kalktıgında bır gosterse. O da olmadı, eşin cepten videoya çekse arkadan ekranı... Cok özledim bir kerecik gırebilir miyim desen tüm şirinliğinle... Bunlara sorun cıkarıyorsa o doktora yazıklar olsun.... Zaten kaç hafta kaldı kendisini görüp öpüp koklamana inşallahhhh:)))

maaşallahh miniğine.. cicilerini sağlıkla giysin inşallah :)

kızlar ankarada yaşayan ve zekai tahir burak kadın doğum hastanesine ya da zübeyde hanıma giden var mı. memnun musunuz. ben doğum için ikisinden birini sececeğim ama karar veremedim.

Kızlar kayınpeder çok hasta günlerdir görümcemde kalıyorlar kızın psikolojisi bozuldu gelen gi kv deseniz kadın uymuyor ikili kanepede geceliyor benim kenara çekilebilir bir durumda değiliz eşim de Üzgün perişan.benden bir beklentileri yok aslinda ama dışardan gelen anlayissiz hasta ziyaretine yatılı yemekli gelinmez.

Biraz dinlenince geldim gorumceme gitmiş misafirler.

Herkes özlediği şeyleri yazmış;
Ben evlenip hemen hamile kalmış ve ilki 2.5 yaşındayken tekrar hamile kalmış biri olarak;

34 beden minicik kıyafetlerimi
Lekesiz pırıl pırıl cildimi
Selülitsiz varissiz bacaklarımı
Spora gitmeyi
Vicdan azabı duymadan evden çıkıp gezip tozmayı
Arkadaşlarımla buluşmayı
Bazen çalışmayı
Her daim bakımlı makyajlı suslu olmayı
Eşim tarafından gerçekten begenildiğimi hissetmeyi
Eşimle herhangi bir filmin ya da konusmanın sonunu -bölünmeden- getirebilmeyi
İnsanlarla konusacak (cocuk ne yer, nasıl uyur, oyunlar, yaprıgı sırınlıkler dısında) bır konu bulabılmeyı
52 kiloyken kendimi kilolu sanıp, kilo vermeye çalışmayı
Bazen biraz tırnak uzatmayı
Eşimle basbasa kalmayı
Kitap okumayı, resim yapmayı
Öğün atlamayı
Hergun cesit cesıt yemek pısırmemeyı
Kedimi (hamıleyken kvalıdemler aldı ve onlarda kaldı)
Ikı elımı kullanarak yemek yemeyı( bırıyle sureklı oğlumu yedırıyorum da:)
Dilediğim zaman ağlayıp bağırabilmeyi (çocuklar etkılenmesın dıye yapamıyorsunuz)

Binlerce sey sayabılırım ama aslında dunyadakı hıcbırseyı, oglumun kesıp attıgı tırnagına bıle değişmem... Onu hissetmek, sevmek için gelmişim dunyaya... Onu gorene dek bosuna yasamısım meger :))

kaç gündür bilg bozuktu giremedim... gelen misafirler moralimi bozdu.1 0 kilo aldım ya popopmda büyüdü. çok almışın dediler.doğuma kadar napacam ben

Hayatımm doğurucaz nerdeyse 10 kılo gayet normal. Benım doktorum 15 bıtırırsen ıdeal dedı... Mısafıre bosver sen... Cok guzel kılo vereceksın zaten gorursun. Bol bol sutun olacak emzırdıkce kılolar ucacak gıdecek...

Anem Gungoren hastanesindeki Nalan hanima mi gidiyorsun? Benim de doktorum o. Kizimda da ona gitmistim:)

Evet canım ona gidiyorum çok ilgili bi doktor orda bide tülaydı galiba adı bi doktor daha var çok meth ediyolar ama bana çok soğuk geldi ben ona suratsız soğuk nevale diyom:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…