Canim Ben zubeyde hanimda yapmistim dogumumu ama hic memnun kalmadim. Ozel odslari iki kisilik.ama zekai tahirde bi arkadasim dogum yapti memnun kalmisti. Ozel oda tutmak istersen odalarida trk kisilikkızlar ankarada yaşayan ve zekai tahir burak kadın doğum hastanesine ya da zübeyde hanıma giden var mı. memnun musunuz. ben doğum için ikisinden birini sececeğim ama karar veremedim.
Evet canım ona gidiyorum çok ilgili bi doktor orda bide tülaydı galiba adı bi doktor daha var çok meth ediyolar ama bana çok soğuk geldi ben ona suratsız soğuk nevale diyorum:) .
Evet ben de cok memnunum doktorumdan. Oyy Tulay bana da cok suratsiz geliyor. Onun bir de azarlama huyu var galiba. Sevmem kendisini :) Adimiz da ayni yalniz. Karsilasmisizdir belki de.
Kızlar şimdi hastaneden geldim.. kv otururken esim ve kaynpederim tartışmaya başladı ve ciddi moralim bozuldu. Kasık ağrım başladı ve 1 saat sonra duramaz hale geldim.. iç camasirimda ıslaklık hissedince apartopar hastaneye gittik. Ultrasyonda suyumun azaldığını söyledi doktor ve nst ye baglanmamı istedi. Nst de sancılarım çıktı ve serum taktı. Cok korktum hele eşimin eli ayagi titredi sebep olduğunu düşündü. Doktor yatıcaksın hiç kalkmıcaksın bol bol su iciceksin suyun azalmış dedi. Serum taktırdı eve yeni girdim. Ne olur dua edin bebeğim daha çok ufak daha cok erken 30 haftalık daha cok korkuyorum insallah bisey olmaz elimi oynatmam daha. En azından 36. Haftaya kadar o bebeğin orda kalması lazım dedi doktor.
sorma canım başladım yine ama bitti neyseki bugun 16.30 da inşallah kuzumu görcem sonra kesin yine 1 ay sonra gel dicek ama ben itiraz etcem
Günaydın Kızlar geçmişi okuyamadım baya kötü günler geçirdim malesef. Cuma günü kontrolüm vardı, ultrasona girmeden önce doktora söyledim sağ kasığımda müthiş bir ağrı var tek ayak üstüne basıp çorap bile giyemiyorum diye, önemsemedi hamileiğin normal süreci genelde görünen bir sancı türü dedi. Sonra odaya geçtik beraber, doktor çok panikledi ne zamandır ağrın var? neden aramadın ? neden daha önce gelmedin vb. sorular sormaya başladı. Ben de bilemedim arada ağrıyor zaten her seferinde aramak istemedim dedim. Bebek doğum kanalına girmiş, bebeğimin suyu çok azalmış ve rahimde 3 cm açılma varmış. Suyun geldi mi dedi, ilk hamileliğim bilemiyorum ki dedim ayırt edemem normal akıntıdan dedim. Hemen amnisure diye bir test verdi amniyo sıvısının gelip gelmediğini anlamak için, çeşitli kan ve idrar tahlilleri verdi. Çok panikledim hemen hastaneye gittik testlerimizi verdik, diğer testimiz Gaziantep'te yokmuş Adana'dan gönderdiler bize gece 23.00 gibi elimizde oldu hemen yaptık Allah'a şükürler olsun ki negatif çıktı. Verdiğimiz diğer test sonuçlarına bakarak bağışıklık sistemimin çöktüğünü ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yine ilaçlara başladım fakat bebeğim çok hareketsiz ve hareket ettiğinde de çok halsiz. Doktor istirahat verdi ve sana 2 hafta veriyorum bebeğine iyi baktın baktın, bakamadın almak durumunda kalacağım beslenemiyor dedi. Bunu da atlatacağımızı biliyorum, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin .
ya bana ne demeli tahlillerde iltihap yok diyor. ama akıntım beyaz ve kokulu. ilaçta vermiyor. hamilelikte olurmuş iyide kokusuz olması gerekmiyor mu??
aynı dert bendede var baş edemeyince akıntı pedi aldım onlarla idare ediyorum. su aygırına döndüm sürekli duş almaktan
işte bizim cicişlerimizzzzzzzzzzz
Dün gece karnımın alt kısmında aşırı sertlik, kasıklarda ağrı ve sanki bebek çıkacakmış gibi bir his olunca akşam akşam doğru acilin yolunu tuttuk. Son zamanlarda kendimi aşırı zorlayacak hareketler yapmamış olsaydım, bu kadar endişe etmezdim.
Hemen bebeğe bakıldı, kalp atışları, suyu iyi. Nst de sancı çıkmadı ama kuzucuk doğum kanalına girmiş.
Herhalde benim hissettiğim şiddetli ağrı ondandı. Bol su içip, artık dinleneceksin dedi doktor.
Sabah kendi doktorumu aradım. Resmen bacaklarımın arasındaki iki kemik ayrılacakmış gibi sızlıyor dedim. Bebek doğum kanalına gimiş, gerçekten de birkaç cm açılır o kemıkler ağrı yapar tabii dedi. Erken mi doğum kanalına girmesi için, ben şimdi erken doğum riski mi taşıyorum diye sordum. Yoo hayır, bu zamanlarda girebilir ama bizim için önemli olan kasılmalarının başlamaması dedi. Ostrejen jel verdi, kasılmaları önlermiş.
Oğlumda hatırlıyorum sanki daha geç dönmüştü aşağı kanala. Şimdi kilo alıp buyudukce ağırlaşacak, biliyorum taşımak çok zorlaşacak artık hareketlerim de kısıtlanacak her geçen günNeyse kuzum 8-9 hafta daha dursun orada, kasılma filan olmasın da aman aman. Daha çok erkenn....
Tekrardan selamlar sekerler dr dan geldim. Minnosum gostermedi yüzünü elini alnina koymuş. Hic bişey anlamadım busefer birde 1ay sonra gel defi yine. Bnde dedim yinemi 1 ay nst ye faln nezaman gircem dedim. Acele eyme ben zamani gelince söylerim dedi. Bebiskomunda gelisimi iyimiş 1377 gr olmus 40 cm de boyu:)) biraz uzunca sanırım. 1hafta önden gidiyo ama dr onemsemedi. Bu adamin rahatligi beni oldurecek. Iste böyle kizlar isin yoksa 32. Haftayi bekle
28+2 yiz biz bugun bu günlerde bebisiniz nasildi kizlar.
bende çok takığım kilosuna, ilk oğlumda doğumdan sonra yoğun bakımda gözlerimi açtım çocuk kaç kilo doğdu dedim :)
hemşireyi bıktırmışım narkozun etkisiyle. benim ilk oğlan 2700 doğdu, 2. onu bile göremeyecek galiba.
2800 doğsa yine razıyım, rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı versinde varsın düşük kilolu doğsun.
senin bebek kaç kilo ve kaçıncı haftaasın canım...
sorma ya benimki düşmüyor insülünüde artırdık ama açlık 90-110 arası birinci saat tokluk 180 gibi çoğunlukla ikinci saat tokluk ise 150 gibi.diyet insülün bir arada yapıyorum ama düşmüyor acayipte sıkıldım artık.bebeğin kilosuda geriden geliyor zaten ben 1 ayda hiç kilo almadığım gibi 1.5 kiloda verdim.ne yesem ne yapsam şaşırmış durumdayım açıkçası.hiç keyfimde yok bu yüzden iki gündür yazılanları okuyorum sadece bişey yazmak içimden gelmiyor ama.
Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
annişler iki gündür hemorait sorunuyla karşı karşıyayım ve çok canımı sıkıyor aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan varmı? daha başlangıcı ama ya ilerlerse.
kaç gündür bilg bozuktu giremedim... gelen misafirler moralimi bozdu.1 0 kilo aldım ya popopmda büyüdü. çok almışın dediler.doğuma kadar napacam ben
Aaa gercektenmi nasıl memnunmusun ben çok memnunum tatlı dilli birisi Epudral normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Başka türlü yapamam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben günde 4 kere yapıyorum insülün üstelik sıkıda bir diyetim var ama yine değerlerim düşmüyor sanırım stres çok etkili sabahları 1.saat tokluk bendede 180 civarı bu ara insülüne rağmen hemde.ben dahiliye uzmanına gittim şeker konusunda uzmanmış.
canim insulin kullanmiorum fakat 4 kz takip ediorum gunde...sunu diyebilirim kadin dogumcuda sana bipgi werebilir...degerlerin yuksek gibi geldi banada...acliklarim 92 97 oluodu kadin dogumcum 93 alti olcak die kiziodu...sadece dahiliciye gittim ben...tokluklarimda 2.ci saat yuksek die bana kadin dogumcuda dahiliyicide yemek ye 2 saat sonra olc dedi..ve kadin dogumcumu bu ay degistirdim ya ben dedi ki ... aclik istemiorum bakma tokluklarinda 2 .saati onemli 120 nin alti olucak...diyet listeme kg bakti begenmedi..cok kg almissin dedi...listende neler war bilmiorum ama kan uzumu kayisi beyaz ekmek un lu herhangi bisi paket sut bana bi cok sei yasakladi we arabaya bindigimizde agliodummmm....o yuzden ben sadece k dogumcuya gostercem aptal oldu beynim...haaa insulin kullanirsanda ne bebege ne sana hic zarari yok...sakin icine sikinti etme kardesim bak sekeri yukseltn sekerden cok stresmis sloganini unutma....
memnunun gerçekten çok güzel ilgileniyor, tülaya görümcem eltilerim gidiyo ama ben hiç gitmedim ve pek yakın gelmedi bana yüzü, soğuk gibi ama güngören için çabuk sezeryana alıyo diyolar diye doğumdan korkuyorum normal istiyorum bnde hayırlısı bakalım, ben hiç konuşmadım nasıl olur ne olur diye sen konuştun mu dr
Anem Gungoren hastanesindeki Nalan hanima mi gidiyorsun? Benim de doktorum o. Kizimda da ona gitmistim:)
memnunun gerçekten çok güzel ilgileniyor, tülaya görümcem eltilerim gidiyo ama ben hiç gitmedim ve pek yakın gelmedi bana yüzü, soğuk gibi ama güngören için çabuk sezeryana alıyo diyolar diye doğumdan korkuyorum normal istiyorum bnde hayırlısı bakalım, ben hiç konuşmadım nasıl olur ne olur diye sen konuştun mu dr
kızlar ankarada yaşayan ve zekai tahir burak kadın doğum hastanesine ya da zübeyde hanıma giden var mı. memnun musunuz. ben doğum için ikisinden birini sececeğim ama karar veremedim.
masallah yavru kuzuya12 . haftada yapıldıgını bılmıyorum bu ıgnenın o haftalarda sanırım daha cok dusuk onleyıcı progeston agırlıklı ıgneler yapılıyor bıldıgım kadarıyla...:44:
doğum ücreti hakkında bir bilginiz varmı ne kadarmış ben daha hiç sormadım
nayn bu yazdigini okumadim sayiorum sonrada yapamicaksak ben kustum oynamiorum....yazdığın her seye katılıorum inşallah bebişler doğuncada bu yazdıklarını yapmaya vakit bulabilirz :)
Benimde diyetim oldukça skıDiyetle diğer tüm değerler normal ama bu sabahları 1. saati bi türlü düzeltemiyorum
Evet dediğin gibi artık her sabah stresle kalkıyorum yemek yiyorum belki de bunun etkisi vardır.
Seninki İnsilüne rağmen düşmemesi daha zormuş canım
Canım benim diyet listemi diyetisyen hazırladı oldukça sıkı beyaz ekmek filan zaten yok, tatlı şeker tamamen sıfır, karbonhidrat hesabına göre yaşıyoruz neredeyseAnlamadığım şey mesela ben de 2. saatlere hiç bakmıyorlar ve önemsemiyorlar. İkici saat tokluk şekerime baksalar hiçbir problem yok değerler tamamen normal. 70-80lerde oluyor. Ama önemli olan 1. saat dediler bana. Yarın farklı bir özel hastanedeki kadın doğumcudan randevu aldım, çok canım sıkıldı artık iyice
Kızlar kayınpeder çok hasta günlerdir görümcemde kalıyorlar kızın psikolojisi bozuldu gelen gi kv deseniz kadın uymuyor ikili kanepede geceliyor benim kenara çekilebilir bir durumda değiliz eşim de Üzgün perişan.benden bir beklentileri yok aslinda ama dışardan gelen anlayissiz hasta ziyaretine yatılı yemekli gelinmez.
Biraz dinlenince geldim gorumceme gitmiş misafirler.
nalan hanım öyle pek sezeryan yanlısı değil tülay biraz öyleymiş.... ben sezeryan istiyorum dedim herşey normal gidiyo muhtemelen normal olucak ama istersen ağrısız doğum yaparız dedi hiç korkma ilk doğumun gibi olmaz kolay olur falan diye beni rahatlatmaya çalıştı
doğum ücreti hakkında bir bilginiz varmı ne kadarmış ben daha hiç sormadım
bana da öylededi herşey şimdilik normal gözüküyo normal önceliğimiz dedi ama ben gece olursa gelirmisiniz yada haftasonu hiç sormadım nasip olursa yarın kontürole gidecem unutmazsam sorarım inş. ilk doğumun nasıl olmuştu
350tl normal sezeryanda 450 tl sanırım ama yatiş falan içindemi bilmiyorum ben sadece doğum olarak sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?