2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar ankarada yaşayan ve zekai tahir burak kadın doğum hastanesine ya da zübeyde hanıma giden var mı. memnun musunuz. ben doğum için ikisinden birini sececeğim ama karar veremedim.
Canim Ben zubeyde hanimda yapmistim dogumumu ama hic memnun kalmadim. Ozel odslari iki kisilik.ama zekai tahirde bi arkadasim dogum yapti memnun kalmisti. Ozel oda tutmak istersen odalarida trk kisilik

Evet canım ona gidiyorum çok ilgili bi doktor orda bide tülaydı galiba adı bi doktor daha var çok meth ediyolar ama bana çok soğuk geldi ben ona suratsız soğuk nevale diyorum:) .

Evet ben de cok memnunum doktorumdan. Oyy Tulay bana da cok suratsiz geliyor. Onun bir de azarlama huyu var galiba. Sevmem kendisini :) Adimiz da ayni yalniz. Karsilasmisizdir belki de.

Bende
İstediğim zaman saçımı boyatmayı
Eşimle başbaşa kalmayı ve gezmeyi
Topuklu ayakkabılarımı
Kıyafetlerimi
İstediğim zaman çıkıp dolaşmayı özledim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ben de cok memnunum doktorumdan. Oyy Tulay bana da cok suratsiz geliyor. Onun bir de azarlama huyu var galiba. Sevmem kendisini :) Adimiz da ayni yalniz. Karsilasmisizdir belki de.

Karşılaşmışızdır illaki kaç aydır:)) senin adında nurgül demek hee adaşım benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun cnm yat dinlen şımarıklık yap etraftakilere, bebişler gelince çok yorulacağız zaten :)

sorma canım başladım yine ama bitti neyseki bugun 16.30 da inşallah kuzumu görcem sonra kesin yine 1 ay sonra gel dicek ama ben itiraz etcem

:) biraz geç oldu cvp ama ne dedi merak ettim sen mi kazandın o mu :))) benim ki artık iki haftada bir görüşeceğiz dedi :)

Oyy çok geçmiş olsun sana da.. günler geçtikçe korkarak okumaya başladım yazılanları.. Gönlümüzü ferah tutalım ne hikayeler okuyoruz ama çoğunlukla herşeye rağmen tam zamanında geliyor melekler.. Seninkide öyle olacak inşallah..

Benimki de bana sordu kokulu ve kaşıntı varmı diye ben yok dedim ama biraz yoğunlaştı sanki deyince vajinal kontrol etti iltihsp gördü biraz tekli fitil verdi onu kullandım bi dahaki seferde yine kontrol eder heralde..

işte bizim cicişlerimizzzzzzzzzzz

Çokkk güzeller maşallahhhh..

Geçmiş olsun canım. Benim ki hala dönmemişti doktor 34 ten sonra dönmesi zor olur o zamana kadar bekleyeceğiz dedi. Suyum dönebileceği kadar iyi değilmiş hayırlısı olsun bekliyoruz..

:)) o kazandı demek :) bi bildiği vardır heralde sıkma canını.. Maşallah bebişinede benim de en son gittiğimde 27+5 te 1180 grm 40 cm civardındaydı

Ben biraz genetik olduğunu düşünüyorum bu işlerin genellikle dpğan bebekler hep anne babasının doğduğu kilosuna yakın oluyorlar. Senle eşin kaç kilo doğmuş mesela? Biz ikimizde çok kilolu doğmamışız ben 2850 doğmuşum eşimde o civarlarda o yüzden çok kilolu bi fıstık beklemiyorum :)

Canım eminim çok zordur allah yardımcın olsun zaman su gibi geçsin senin için inşallah..

Çok çok sevindim bu güzel habere.. Aceleci Prensesimize sevgilerimizi yolla hemencecik büyüsün annesinin kollarına kavuşsun

Gözünüzaydın canım :) Ne güzel bir haber..İnşallah umduğunuzdan daha çabuk kucaklaşırsınız..

annişler iki gündür hemorait sorunuyla karşı karşıyayım ve çok canımı sıkıyor aranızda aynı sıkıntıyı yaşayan varmı? daha başlangıcı ama ya ilerlerse.

Zeytinyağının çok iyi geldiğini hep duydum,okudum..Ama hamilelikte şu zamanlarda rahime doğru yumuşama yapar mı,yaparsa son haftalarda iyii ama şuan birşeye sebep olabilir mi bilemiyorum..:26:

kaç gündür bilg bozuktu giremedim... gelen misafirler moralimi bozdu.1 0 kilo aldım ya popopmda büyüdü. çok almışın dediler.doğuma kadar napacam ben

10 kilo çokmuymuş..
Kendileri kaçla doğurmuş ya da doğurmuş birileri olarak genel kilonun ne kadar oldugundan haberleri yokmuymuş..
Zaten doğurmamışlarsa neyin yorumunu yapmışlar o da ayrı mesele..
Lütfen bence kendini böyle insanların gereksiz fikirleri için üzmeee

memnunun gerçekten çok güzel ilgileniyor, tülaya görümcem eltilerim gidiyo ama ben hiç gitmedim ve pek yakın gelmedi bana yüzü, soğuk gibi ama güngören için çabuk sezeryana alıyo diyolar diye doğumdan korkuyorum normal istiyorum bnde hayırlısı bakalım, ben hiç konuşmadım nasıl olur ne olur diye sen konuştun mu dr

Benimde diyetim oldukça skı Diyetle diğer tüm değerler normal ama bu sabahları 1. saati bi türlü düzeltemiyorum
Evet dediğin gibi artık her sabah stresle kalkıyorum yemek yiyorum belki de bunun etkisi vardır.
Seninki İnsilüne rağmen düşmemesi daha zormuş canım

Canım benim diyet listemi diyetisyen hazırladı oldukça sıkı beyaz ekmek filan zaten yok, tatlı şeker tamamen sıfır, karbonhidrat hesabına göre yaşıyoruz neredeyse Anlamadığım şey mesela ben de 2. saatlere hiç bakmıyorlar ve önemsemiyorlar. İkici saat tokluk şekerime baksalar hiçbir problem yok değerler tamamen normal. 70-80lerde oluyor. Ama önemli olan 1. saat dediler bana. Yarın farklı bir özel hastanedeki kadın doğumcudan randevu aldım, çok canım sıkıldı artık iyice

nalan hanım öyle pek sezeryan yanlısı değil tülay biraz öyleymiş.... ben sezeryan istiyorum dedim herşey normal gidiyo muhtemelen normal olucak ama istersen ağrısız doğum yaparız dedi hiç korkma ilk doğumun gibi olmaz kolay olur falan diye beni rahatlatmaya çalıştı

Anem Gungoren hastanesindeki Nalan hanima mi gidiyorsun? Benim de doktorum o. Kizimda da ona gitmistim:)

doğum ücreti hakkında bir bilginiz varmı ne kadarmış ben daha hiç sormadım

kızlar ankarada yaşayan ve zekai tahir burak kadın doğum hastanesine ya da zübeyde hanıma giden var mı. memnun musunuz. ben doğum için ikisinden birini sececeğim ama karar veremedim.

Ankara da yaşıyorum zekai tahire gidiyorum cnm.tanidik doktor oldugu icin ben memnunum.ama doğum için düşünmüyorum cunku cok kalabalik yaa.tek odada kalman imkansız. Zubeyde hanima asla gitme cok kotu.

masallah yavru kuzuya12 . haftada yapıldıgını bılmıyorum bu ıgnenın o haftalarda sanırım daha cok dusuk onleyıcı progeston agırlıklı ıgneler yapılıyor bıldıgım kadarıyla...:44:

sağolun,benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı,
doktor 2. gebeliğimde baya önlem aldı,önce kan uyuşmazlığı iğnesini yaptılar,
sonrasında 1 ay progestanın hapını kullandım,sonraki 2 ayda iğnesini yaptırdım.
tabi herkes için gerekli olmayabilir,yani 12.haftada yapılması zorunlu değil,doktor risk görürse yapıyor.

yazdığın her seye katılıorum inşallah bebişler doğuncada bu yazdıklarını yapmaya vakit bulabilirz :)
nayn bu yazdigini okumadim sayiorum sonrada yapamicaksak ben kustum oynamiorum....

senin ikinci saatin 70,,80 mi oluo guldurdin beni ben hic 110nun altina dusmuom 120 gecmicek dedi zaten oyleee sonuc icn yurek kalkmasi bakiom cihaza iste...

1,, biz bu sekerden bu kadar tirsioz dr lar sayesinde de bu sekerin zarari nedir bebege bilgisi olan arkadas bi anlatiwersin be.......buyuklerde komaya sokuo dusugude yuksegide tamam ama bebise napio......
2,,bir de bu gobek deligi deli gibi kasinan war mi cildiriorum nie boyleeee

ah bi de merhamet edio yerim seni kiymetini bilirler insallah ........

bana da öylededi herşey şimdilik normal gözüküyo normal önceliğimiz dedi ama ben gece olursa gelirmisiniz yada haftasonu hiç sormadım nasip olursa yarın kontürole gidecem unutmazsam sorarım inş. ilk doğumun nasıl olmuştu

doğum ücreti hakkında bir bilginiz varmı ne kadarmış ben daha hiç sormadım

350tl normal sezeryanda 450 tl sanırım ama yatiş falan içindemi bilmiyorum ben sadece doğum olarak sormuştum

bunu bende merak ediyorum bitürlü sormak fırsat olmadı gece falan doğum olursa inş gelir çünkü benim ilk doğumum vakumla oldu yüksek tansiyonda olduğu için biraz riskli beni tanıyan bilen bir doktor doğuma girsin isterim ayrıca nöbetçi doktor erkek sanırım özer bey di galiba adı ben erkek istemiyorum...
sorunca banada haber verirsen sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…