2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

slm bende çekirge dorukta evrim hanıma gidiyorum.nst ucretını sormak aklıma gelmedi hiç daha gecen sene 15 tl idi.muayeneye 50 iken bu hafta 55 aldılar .ama nst 50 fazla değilmi?bi alıp alıp bi almasada fazla.. doğum için size fiyat verdilermi?

inan bu listeler uzar giderrrr :,(((((

aynen ama az kaldı 8 haftacık daha...çektiğimizin 4te 1ini daha çekicez o kadar.. dayan!!!

yazdığın her seye katılıorum inşallah bebişler doğuncada bu yazdıklarını yapmaya vakit bulabilirz :)

inşallaaah!! o da biraz zor gibi görünüyor ama bakalım :))

kot pantolon giymeyi
topukluyu
zayıf olmayı
rahat uyumayı o mümkün nertebe uzun bi süre olamıyacak
.............

diyete girmeyi bile özledim

canım ne diyim zor.. insan eti ağırdır.. görümcene de üzüldüm..eşine de.. Allah tez zamanda şifa versin de hayırlısıyla bugunler hemencık gecsın ınsallah.. sen kendıne dıkkat et ..

demiii:) bebişlerimiz daha önemli.napayım alıorum iştee. ne yesem yarıo derler ya öleyim kuzucuklarımız sağlıklı olsunlardaaa

kaç gündür bilg bozuktu giremedim... gelen misafirler moralimi bozdu.1 0 kilo aldım ya popopmda büyüdü. çok almışın dediler.doğuma kadar napacam ben

aynı sorun bende de var.. ama benım etrafımdakıler "amaan 10 kılo ne! mıllet 30 kılo alıp gdıyor" dıye benı tesellı edıyorlar.. Allah yardımcımız olsun.. kilo verilir de eskisi gibi diri olunur mu onu bılemıyorum ... :44:

yani evet eskisi gbi olunmaz muhakkak ama napalım bazen insann elinde olmuyor. hani insan normalde azcık aldığını farketse yemez sporunu yapa şimdi bebeğe bişi olcak die korkuorum platesi bile yapamadım yani

Günaydın canlar :)

günaydınnn canım :)

arkadaşlar merhaba inanılmaz bacaklarım ağrıyor

canım kalsıyumunu duzenlı alman gerek.. şu donemler bebek vucuttakı butun kalsıyoum fosfor ve demırı cekıyor..

yasadıgımız sancılar vucuttakı eksıklerden oluyor. benımde kasıklarımda adet sancısı gıbı bırsey var.. ara ara gelıp gecıyor.. herhalde vucut doguma hazırlık yapıyor artık :)

oyy maşallah senin kuzunda bayağı uzun olacak desene öyle böyle 1 hafta geçti. kaldı 3 hafta

ayy çok güldüm sabah sabah:) benim ki de öyle diyorumki belim ağrıyo karnım acıyo. bi kk daki kızlara sor bakım onlardada varmıymış diyo

evevt dün ben de adet sancısı gibi ağrı çektim...sanırım rahim genişlemesinden oluyor.evet kalsiyum önemli bir de gece kapriyle uyumuşum bacak ağrımın birazda açık uyumanın etkisi var geçmeyecek gibi olursa 1 tane parol alacağım

canım benim hayırlı uğurlu olsun rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bebişine. kaç haftalıktıki? ne güzel bak sağlıklıymış hemencik büyür o merak etme sen. rabbim yardımcınız olsun dualarımız seninle.

yani evet eskisi gbi olunmaz muhakkak ama napalım bazen insann elinde olmuyor. hani insan normalde azcık aldığını farketse yemez sporunu yapa şimdi bebeğe bişi olcak die korkuorum platesi bile yapamadım yani

aynen plateste yapılmıyor.. bir de plateste pelvik kaslarını guclendırıp pubiği daraltıyorsun falanya.. cocugun cıkısını zorlastırırım dıye plates topunun onunden bıle gecmıyorum evde.. napalım dogumdan sonra ınsalllah.. :)

parol almamaya calıs.. evet gunde 4 taneye kadar ıcebılıyoruz ama agrıdan oturu agrı kesıcı alma bence.. cunku vucut ne kadar agrıya alısırsa o kadar ıyı. agrı esıgını yukseltıyorsun.. yanı bagısıklık kazanmak gıbı dusun.. ben oyle dusunuyorum.. cunku dogum sancısı cekerken agrı kesıcı alamayacagımıza gore .. sen bılırsın..

arkadaşlar merhaba inanılmaz bacaklarım ağrıyor

Selam cnm aynen benmdr hem bacaklarim hrm kalca kemiklerim sizliyo sanki bicagi sokmuslar orda kalmis ..ustelik vrnm daha erken haftalarda basladi doktora soyledigimde magnezyum verdi,ayrica kasilmalar icinde iyiumis ama bnm karin kasilmalarima ve bacak agrilarima fayda etmedi soyledum bunu doktora ikiye cikar duzelir dedi..hos ben ikiye cikarmadim ama bilemiyorum acaba kalsiyummu kullanmam gerek benm?kizlar kalsiyum kullanan varmi aranizda ? Gidip kafama gire alip.icsem.zarari olurmu acaba cunku doktorun yazacagi yok gecer diyo notmal.diyo basindan saviyo.

günaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.

2.bebeğim olduğu için sezeryann olacağım cnm...haklısın ilaç hiç içmemek gerek :26:diğer bebeğimde beni çok yoruyor ...dayanamazsam mecbur içeceğim..süt ,ayran çok içiyorum ama yorulduğum zaman böyle kasılıp kalıyorum ağrı başlıyor

evet cnm magnezyum alman gerekli gittikçe kasılmaların artacak.süt,peynir,ayran,yoğurt tüketimini arttır..ben ilk bebeğimde süt çok tüketmiyordum ağrılarım 28.haftada başlamıştı şükür bunda biraz daha iiyiyim süt tüketimine bağlıyorum

dün çok yoruldum ama bikaç eksiğimizi daha tamamladık kızlar..

Eki Görüntüle 1015630

süt pompası olarak mamajoo aldım.. gittim hepsının acık oldugu bıyerde balonla cekıs gucunu gosterdıler..
en ıyısı buydu.. bır de phıllıps avent..
aventle aynı fırma yapıyormus, bu yıl ayrılmıslar.. mamajoo nun garantı kosulları daha ıyı oldugu ıcın onu aldım ve de yerlı uretım oldugu ıcın herhangı bır sıkıntı durumunda kolayca degısım yapılabılecegını soyledıler..

kuvet olarakta sert, genıs ve derın olanından aldım..

derece olarakta medısana aldım.. alanlardan okudugum kadarıyla gayet ıyı duruyor.. şimdilik..

bır de kuvetın ıcıne bebegı oturtacak sungerlerden aldım.. ama gercek sungerler bebegı usutuyormus haberınız olsun.. bole fıle gıbı olanlar var ıcınde köpukler olan.. su ıcınden akıp gıttıgı ıcın usutmuyormus bebegı.. haberınız olsun. onun resmını bulamadım olmadı akşama cekıp gonderırım.

hayirli olsun aldıkların gögus pompasini ne kadara aldin avent almayi istiyorum gerci ama sureklide fikrim degisiyor

Buyur tatlım ozaman seni şeker diyetine alalım bizim yerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…