ozel esentepe hastanesine gidiodum bu aya kadar ucretsiz di...acil giitim bi kac kez kipirdamio die ucret almadilar......ozel doruk hastanesine basladim iste bu ay malum biliosunuz 50 dedi yanilmiosam bi aliolarmis bi almiyorlarmis...bursa dayim ben ama yazim dedim
inan bu listeler uzar giderrrr :,(((((
yazdığın her seye katılıorum inşallah bebişler doğuncada bu yazdıklarını yapmaya vakit bulabilirz :)
kot pantolon giymeyi
topukluyu
zayıf olmayı
rahat uyumayı o mümkün nertebe uzun bi süre olamıyacak
.............
Kızlar kayınpeder çok hasta günlerdir görümcemde kalıyorlar kızın psikolojisi bozuldu gelen gi kv deseniz kadın uymuyor ikili kanepede geceliyor benim kenara çekilebilir bir durumda değiliz eşim de Üzgün perişan.benden bir beklentileri yok aslinda ama dışardan gelen anlayissiz hasta ziyaretine yatılı yemekli gelinmez.
Biraz dinlenince geldim gorumceme gitmiş misafirler.
Hayatımm doğurucaz nerdeyse 10 kılo gayet normal. Benım doktorum 15 bıtırırsen ıdeal dedı... Mısafıre bosver sen... Cok guzel kılo vereceksın zaten gorursun. Bol bol sutun olacak emzırdıkce kılolar ucacak gıdecek...
kaç gündür bilg bozuktu giremedim... gelen misafirler moralimi bozdu.1 0 kilo aldım ya popopmda büyüdü. çok almışın dediler.doğuma kadar napacam ben
aynı sorun bende de var.. ama benım etrafımdakıler "amaan 10 kılo ne! mıllet 30 kılo alıp gdıyor" dıye benı tesellı edıyorlar.. Allah yardımcımız olsun.. kilo verilir de eskisi gibi diri olunur mu onu bılemıyorum ... :44:
Günaydın canlar :)
arkadaşlar merhaba inanılmaz bacaklarım ağrıyor
oyy maşallah senin kuzunda bayağı uzun olacak deseneGeçmiş olsun cnm yat dinlen şımarıklık yap etraftakilere, bebişler gelince çok yorulacağız zaten :)
:) biraz geç oldu cvp ama ne dedi merak ettim sen mi kazandın o mu :))) benim ki artık iki haftada bir görüşeceğiz dedi :)
Oyy çok geçmiş olsun sana da.. günler geçtikçe korkarak okumaya başladım yazılanları.. Gönlümüzü ferah tutalım ne hikayeler okuyoruz ama çoğunlukla herşeye rağmen tam zamanında geliyor melekler.. Seninkide öyle olacak inşallah..
Benimki de bana sordu kokulu ve kaşıntı varmı diye ben yok dedim ama biraz yoğunlaştı sanki deyince vajinal kontrol etti iltihsp gördü biraz tekli fitil verdi onu kullandım bi dahaki seferde yine kontrol eder heralde..
Çokkk güzeller maşallahhhh..
Geçmiş olsun canım. Benim ki hala dönmemişti doktor 34 ten sonra dönmesi zor olur o zamana kadar bekleyeceğiz dedi. Suyum dönebileceği kadar iyi değilmiş hayırlısı olsun bekliyoruz..
:)) o kazandı demek :) bi bildiği vardır heralde sıkma canını.. Maşallah bebişinedebenim de en son gittiğimde 27+5 te 1180 grm 40 cm civardındaydı
Ben biraz genetik olduğunu düşünüyorum bu işlerin genellikle dpğan bebekler hep anne babasının doğduğu kilosuna yakın oluyorlar. Senle eşin kaç kilo doğmuş mesela? Biz ikimizde çok kilolu doğmamışız ben 2850 doğmuşum eşimde o civarlarda o yüzden çok kilolu bi fıstık beklemiyorum :)
Canım eminim çok zordur allah yardımcın olsun zaman su gibi geçsin senin için inşallah..
Çok çok sevindim bu güzel habere.. Aceleci Prensesimize sevgilerimizi yolla hemencecik büyüsün annesinin kollarına kavuşsun
sabah sabah eşimi işe gönderirken gülme krizlerine girdik. kapıdan uğurlarken bugün özel bi gün dedim oda biliyorum dedi güldü bende kadınlar KULÜBÜMÜ kutlamıcak mısın demişimayy bi an nasıl oldum ya ''hatun kadınlar kulübü aklını almış senin'' dedi yerin dibine girdim vala sinir şey kadınlar kulübün kutlu olsun aşkım dedi öptü gitti dalga geçiyor benimle ya
günaydınnn canım :)
canım kalsıyumunu duzenlı alman gerek.. şu donemler bebek vucuttakı butun kalsıyoum fosfor ve demırı cekıyor..
yasadıgımız sancılar vucuttakı eksıklerden oluyor. benımde kasıklarımda adet sancısı gıbı bırsey var.. ara ara gelıp gecıyor.. herhalde vucut doguma hazırlık yapıyor artık :)
Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucumşimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..
yani evet eskisi gbi olunmaz muhakkak ama napalım bazen insann elinde olmuyor. hani insan normalde azcık aldığını farketse yemez sporunu yapa şimdi bebeğe bişi olcak die korkuorum platesi bile yapamadım yani
evevt dün ben de adet sancısı gibi ağrı çektim...sanırım rahim genişlemesinden oluyor.evet kalsiyum önemli bir de gece kapriyle uyumuşum bacak ağrımın birazda açık uyumanın etkisi vargeçmeyecek gibi olursa 1 tane parol alacağım
arkadaşlar merhaba inanılmaz bacaklarım ağrıyor
aynen plateste yapılmıyor.. bir de plateste pelvik kaslarını guclendırıp pubiği daraltıyorsun falanya.. cocugun cıkısını zorlastırırım dıye plates topunun onunden bıle gecmıyorum evde.. napalım dogumdan sonra ınsalllah.. :)
parol almamaya calıs.. evet gunde 4 taneye kadar ıcebılıyoruz ama agrıdan oturu agrı kesıcı alma bence.. cunku vucut ne kadar agrıya alısırsa o kadar ıyı. agrı esıgını yukseltıyorsun.. yanı bagısıklık kazanmak gıbı dusun.. ben oyle dusunuyorum.. cunku dogum sancısı cekerken agrı kesıcı alamayacagımıza gore .. sen bılırsın..
Selam cnm aynen benmdr hem bacaklarim hrm kalca kemiklerim sizliyo sanki bicagi sokmuslar orda kalmis ..ustelik vrnm daha erken haftalarda basladi doktora soyledigimde magnezyum verdi,ayrica kasilmalar icinde iyiumis ama bnm karin kasilmalarima ve bacak agrilarima fayda etmedi soyledum bunu doktora ikiye cikar duzelir dedi..hos ben ikiye cikarmadim ama bilemiyorum acaba kalsiyummu kullanmam gerek benm?kizlar kalsiyum kullanan varmi aranizda ? Gidip kafama gire alip.icsem.zarari olurmu acaba cunku doktorun yazacagi yok gecer diyo notmal.diyo basindan saviyo.
hayirli olsun aldıkların gögus pompasini ne kadara aldin avent almayi istiyorum gerci ama sureklide fikrim degisiyordün çok yoruldum ama bikaç eksiğimizi daha tamamladık kızlar..
Eki Görüntüle 1015631 Eki Görüntüle 1015630 Eki Görüntüle 1015632
süt pompası olarak mamajoo aldım.. gittim hepsının acık oldugu bıyerde balonla cekıs gucunu gosterdıler..
en ıyısı buydu.. bır de phıllıps avent..
aventle aynı fırma yapıyormus, bu yıl ayrılmıslar.. mamajoo nun garantı kosulları daha ıyı oldugu ıcın onu aldım ve de yerlı uretım oldugu ıcın herhangı bır sıkıntı durumunda kolayca degısım yapılabılecegını soyledıler..
kuvet olarakta sert, genıs ve derın olanından aldım..
derece olarakta medısana aldım.. alanlardan okudugum kadarıyla gayet ıyı duruyor.. şimdilik..
bır de kuvetın ıcıne bebegı oturtacak sungerlerden aldım.. ama gercek sungerler bebegı usutuyormus haberınız olsun.. bole fıle gıbı olanlar var ıcınde köpukler olan.. su ıcınden akıp gıttıgı ıcın usutmuyormus bebegı.. haberınız olsun. onun resmını bulamadım olmadı akşama cekıp gonderırım.
aynenama az kaldı 8 haftacık daha...çektiğimizin 4te 1ini daha çekicez o kadar.. dayan!!!
inşallaaah!! o da biraz zor gibi görünüyor ama bakalım :))
diyete girmeyi bile özledim
canım ne diyim zor.. insan eti ağırdır.. görümcene de üzüldüm..eşine de.. Allah tez zamanda şifa versin de hayırlısıyla bugunler hemencık gecsın ınsallah.. sen kendıne dıkkat et ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?