2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

kasılmalar bende de basladı.. cok zorlanıyorum ama başarıcaz baska caresı yok..
ben bu uykusuzlukla nasıl basa cıkacagımı bılemıyorum..

öyle böluk porcukkı.. sagdan sola donemıyorum canım acıyo.. sırtustu yatamıyorum agzım kuruyo kaburgalarım agrıyor..hayırlısı bakalım..

iş çıkışı koşa koşa gıdıp uyuyacagım :)

Buyur tatlım ozaman seni şeker diyetine alalım bizim yerimize

öle değil :)) benim diyetler ölüm diyetleri idi...

bir gün boyu full hıyar ye öbürgün sadece su iç öbür gün sadece süt iç.. gibi... :))

kendıme ettıgım bu ıskencelerı bıle ozledım

hayirli olsun aldıkların gögus pompasini ne kadara aldin avent almayi istiyorum gerci ama sureklide fikrim degisiyor

gogus pompası heryerde 190 tl ama ınternette aynısı 150tl..

ınternetten sıparıs verın eger alacaksanız..

kaldıkı ınankı cekıs gucu en yuksek olan bu.. ben cıft gogus ıstemıstım almedanın..

en ıyı cekıs gucu mamajoo da var.. balonla yaptıkları deneyde bıle ıcım kalktı butun gogsumu cekıyomus gıbı hıssettım.. sağlam makıne..

nerdeyse amedaya 400 tl bayılıyodum .. Rabbim beni seviyomus bunu cıkardı karsıma :)

Kizlarrr sorumu hos gorun lutfen bu gogus pompasini almamaiz sartmi?Hani bebek.emmezse diyemi alalim arastirma yapmadim beni aydinlatirmisiniz

Mamajoonun sut sagma makinesi oldugunu bile bilmiyordum netten bakicam ve en önemlisi yasadigim ulkede varmi önce ono bakicam ki heralde vardir 😌 Gercekten Allahin sevdigi kuluymussun ameda cok ariza cikaran bir urun eltim okadar duzgun kullanmasina rağmen 1 senede 4 kez servise birakmis 😮

phıllıps avent onun aynısıymıs.. eger mamajoo bulamazsan avent alırsın ama adından oturu pahalı..

ınsallah bulursun ınternetten falan alsan gelır ıllakı ..

phıllıps avent onun aynısıymıs.. eger mamajoo bulamazsan avent alırsın ama adından oturu pahalı..

ınsallah bulursun ınternetten falan alsan gelır ıllakı ..
aynen ebayden siparis vericem bid...
ya bu yada aventi hangisini bulursam artik en önemlisi yollayan satici bulmam gerekicek bulurum insallah...
yardimin icin tesekkur ederm canm cok sagol

Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın

canım şok oldum maşallah bebişine erkenci davranmış mucize gibi, allahım güç versin miniğe. ilk bebişimiz geldi demek inanamıyorum allah analı babalı büyütsün sağlıkla

Kizlarrr sorumu hos gorun lutfen bu gogus pompasini almamaiz sartmi?Hani bebek.emmezse diyemi alalim arastirma yapmadim beni aydinlatirmisiniz

Canım istersen doğumdan sonra lazım olursalar alabilirsin. Biz 4-5 ay sonra işe başlayınca kesin lazım olacağı için aldık. Bide babam benim için alışveriş yaparken aldırdım arada onuda yoksa alamazdım şimdi para kalmadı

canım ben calısan bı anne olacagım ıcın kendımı sagıp bebegımı anneme emanet edecegım..

bır de ıs yerınde sagmak ıcın de portatıf bısey almam gerekıyordu..

calısmasam bıle dısarı cıkılacagı zaman heryerde emzıremezsın ama sutunu bıberona koyup gonul rahatlıgıyla cıkabılırsın.. boylece mama yerıne dısardada senın sutunu almıs olur..

bır de bebegını her zaman uyandıramazsın.. sütunun cok geldıgı zamanlar olacak bebegın uyurken makıneyle sagar dolaba atarsın.. buyuk kolaylık :)

bılemem sen bılırsın tabı..

canım benim yaa nedir senin şu çektiklerin. ne güçlü bi kadınsın sen böyle maşallah boşver sabret dua et.. stresten sancın gelmiş olabilir. birazcık umursamaz olmaya çalış bebeğin ve kendin için. geçer gider merak etme sen. allah yardımcın olsun. benim bebeğimde iki gündür çok hareketsiz. muhtemelen pozisyonlarından kaynaklıdır. sırtını döndüğünü hissedebiliyorum. ozman iç organlara tekme atıyolarmış bizde hissetmiyomuşuz. sen sakin ve rahat olmaya çalış kuzuna bişey olmaz korkma sen

canım bende almadım. belki ihtiyaç duymam diye. eğer olursada hemen gidip alır eşim ne yapayım. bi o eksik kalsın dedim.

canım ne diyim zor.. insan eti ağırdır.. görümcene de üzüldüm..eşine de.. Allah tez zamanda şifa versin de hayırlısıyla bugunler hemencık gecsın ınsallah.. sen kendıne dıkkat et ..
Öyle işte canım bugün de kV nin evi toplanacak 2 gün içinde taşınması Kazım teyze geldi köyden yardıma kv kayinpederim yanından ayrılamiyor ben de tabak bardak toplamaya yardım edeceğim oturdugum yerden bu aralar bir yogunluk bir telaş bir üzüntü...allah kimseyi sağlıktan ayirmasin

Halısı anlıyorum canım allah acil şifa versin gerçekten çok zor evet oğlu hasta ama herseyi de sana bırakmaya iyiymiş halini görmüyor mu yazık dikkat etmeye çalış sen elini birşeye sürmez sen o yardimci okur belki biraz ya da konuşmayı dene istersen.

Dün benim de kasılmaları oldu işte Eyvah dedim geliyor bebek...neyseki dinlenince geçti yalnız kızlar benim tam göbek altıMDA kesik gibi agrim oluyor gani sezeryanda kesilen yer varya orası nasıl ağrıyor anlatamam ama sürekli bir ağrı değil birden giriyor ani hareket yapı nca eğilip kalkarken yataktan kalkarken daha çok oluyor magnezyum da kullanıyorum düzenli progestan da kullandım ama banamisin demiyor.

canım allah güç versin sana ama seni ve bebeğini düşünmeyen insanlarsa yerinde olsam anneme giderdim. zaten çalışıyorsun senden ne bekliyorlar anlamıyorum. ben işten gelince kendimize bile zor yemek yapıyorum, bazen anneme kaçıyoruz ya da dışardan idare ediyoruz. yatılı misafiri düşünemiyorum hele de çocuklu.tamam hastalıkta destek olmalıyız ama çocukları getirmeseler de olurmuş, düşüncesizlik başka bir şey değil.

sana da kolay gelsin canım geçmiş olsun misafir atlatmışsın.odaları gezmek falan büyük düşüncesizlik ne diyeceğimi bilemiyorum valla, allah tez zamanda sağlık versin kayınpederine.

Günaydın canım, öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten insanları anlamakta zorlanıyorum bilerek mi yapıyorlar bunları tamam durumlarını ve acılarını anlıyoruz ama senin de durumun belli neden bu kadar düşüncesizce yükleniyorlar kaynanada ayrıca sinirlendin hiç mi vicdan yok günahtır yaa. Sürekli başkalarının sorunları ile ilgilenmek ve koşturmaktan bebeğine çocuğuna vakit ayıramıyor ilgilenemiyorsun. Neyse rabbim güç, kuvvet versin. İnşallah bu yaşadığın son sorunlar olur. Rahat ve huzura bir an önce kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…