2.bebeğim olduğu için sezeryann olacağım cnm...haklısın ilaç hiç içmemek gerek :26:diğer bebeğimde beni çok yoruyor ...dayanamazsam mecbur içeceğim..süt ,ayran çok içiyorum ama yorulduğum zaman böyle kasılıp kalıyorum ağrı başlıyor
Buyur tatlım ozaman seni şeker diyetine alalım bizim yerimize
hayirli olsun aldıkların gögus pompasini ne kadara aldin avent almayi istiyorum gerci ama sureklide fikrim degisiyor
Mamajoonun sut sagma makinesi oldugunu bile bilmiyordum netten bakicam ve en önemlisi yasadigim ulkede varmi önce ono bakicam ki heralde vardir 😌 Gercekten Allahin sevdigi kuluymussun ameda cok ariza cikaran bir urun eltim okadar duzgun kullanmasina rağmen 1 senede 4 kez servise birakmis 😮gogus pompası heryerde 190 tl ama ınternette aynısı 150tl..
ınternetten sıparıs verın eger alacaksanız..
kaldıkı ınankı cekıs gucu en yuksek olan bu.. ben cıft gogus ıstemıstım almedanın..
en ıyı cekıs gucu mamajoo da var.. balonla yaptıkları deneyde bıle ıcım kalktı butun gogsumu cekıyomus gıbı hıssettım.. sağlam makıne..
nerdeyse amedaya 400 tl bayılıyodum .. Rabbim beni seviyomus bunu cıkardı karsıma :)
Mamajoonun sut sagma makinesi oldugunu bile bilmiyordum netten bakicam ve en önemlisi yasadigim ulkede varmi önce ono bakicam ki heralde vardir 😌 Gercekten Allahin sevdigi kuluymussun ameda cok ariza cikaran bir urun eltim okadar duzgun kullanmasina rağmen 1 senede 4 kez servise birakmis 😮
aynen ebayden siparis vericem bid...phıllıps avent onun aynısıymıs.. eger mamajoo bulamazsan avent alırsın ama adından oturu pahalı..
ınsallah bulursun ınternetten falan alsan gelır ıllakı ..
Hayırlı olsun cnm güle güle kullanındün çok yoruldum ama bikaç eksiğimizi daha tamamladık kızlar..
Eki Görüntüle 1015631 Eki Görüntüle 1015630 Eki Görüntüle 1015632
süt pompası olarak mamajoo aldım.. gittim hepsının acık oldugu bıyerde balonla cekıs gucunu gosterdıler..
en ıyısı buydu.. bır de phıllıps avent..
aventle aynı fırma yapıyormus, bu yıl ayrılmıslar.. mamajoo nun garantı kosulları daha ıyı oldugu ıcın onu aldım ve de yerlı uretım oldugu ıcın herhangı bır sıkıntı durumunda kolayca degısım yapılabılecegını soyledıler..
kuvet olarakta sert, genıs ve derın olanından aldım..
derece olarakta medısana aldım.. alanlardan okudugum kadarıyla gayet ıyı duruyor.. şimdilik..
bır de kuvetın ıcıne bebegı oturtacak sungerlerden aldım.. ama gercek sungerler bebegı usutuyormus haberınız olsun.. bole fıle gıbı olanlar var ıcınde köpukler olan.. su ıcınden akıp gıttıgı ıcın usutmuyormus bebegı.. haberınız olsun. onun resmını bulamadım olmadı akşama cekıp gonderırım.
Canlarımmm hepinize günaydın. Bu sabah çok güzel bi haberle uyandım benim minik kuşum solunum cihazından ayrılmış artık kendisi nefes alabiliyor bol bol süt götürecek ona çabucak büyüyecek inşallah..güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyisi varsınız..
Kizlarrr sorumu hos gorun lutfen bu gogus pompasini almamaiz sartmi?Hani bebek.emmezse diyemi alalim arastirma yapmadim beni aydinlatirmisiniz
Kizlarrr sorumu hos gorun lutfen bu gogus pompasini almamaiz sartmi?Hani bebek.emmezse diyemi alalim arastirma yapmadim beni aydinlatirmisiniz
canım şok oldum maşallah bebişine erkenci davranmış mucize gibi, allahım güç versin miniğe. ilk bebişimiz geldi demek inanamıyorumallah analı babalı büyütsün sağlıkla
canım benim yaa nedir senin şu çektiklerin. ne güçlü bi kadınsın sen böyle maşallahgünaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.
canım bende almadım. belki ihtiyaç duymam diye. eğer olursada hemen gidip alır eşim ne yapayım. bi o eksik kalsın dedim.Kizlarrr sorumu hos gorun lutfen bu gogus pompasini almamaiz sartmi?Hani bebek.emmezse diyemi alalim arastirma yapmadim beni aydinlatirmisiniz
Öyle işte canım bugün de kV nin evi toplanacak 2 gün içinde taşınması Kazım teyze geldi köyden yardıma kv kayinpederim yanından ayrılamiyor ben de tabak bardak toplamaya yardım edeceğim oturdugum yerden bu aralar bir yogunluk bir telaş bir üzüntü...allah kimseyi sağlıktan ayirmasincanım ne diyim zor.. insan eti ağırdır.. görümcene de üzüldüm..eşine de.. Allah tez zamanda şifa versin de hayırlısıyla bugunler hemencık gecsın ınsallah.. sen kendıne dıkkat et ..
günaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.
günaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.
Öyle işte canım bugün de kV nin evi toplanacak 2 gün içinde taşınması Kazım teyze geldi köyden yardıma kv kayinpederim yanından ayrılamiyor ben de tabak bardak toplamaya yardım edeceğim oturdugum yerden bu aralar bir yogunluk bir telaş bir üzüntü...allah kimseyi sağlıktan ayirmasin
Halısı anlıyorum canım allah acil şifa versin gerçekten çok zor evet oğlu hasta ama herseyi de sana bırakmaya iyiymiş halini görmüyor mu yazık dikkat etmeye çalış sen elini birşeye sürmez sen o yardimci okur belki biraz ya da konuşmayı dene istersen.
Dün benim de kasılmaları oldu işte Eyvah dedim geliyor bebek...neyseki dinlenince geçti yalnız kızlar benim tam göbek altıMDA kesik gibi agrim oluyor gani sezeryanda kesilen yer varya orası nasıl ağrıyor anlatamam ama sürekli bir ağrı değil birden giriyor ani hareket yapı nca eğilip kalkarken yataktan kalkarken daha çok oluyor magnezyum da kullanıyorum düzenli progestan da kullandım ama banamisin demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?