2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
aynen ebayden siparis vericem bid...
ya bu yada aventi hangisini bulursam artik en önemlisi yollayan satici bulmam gerekicek bulurum insallah...
yardimin icin tesekkur ederm canm cok sagol

Ne demek canım rica ederim.. :) işimiz görülsün de :)

Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın

Amin canım hep birlikte inşallah :)

Amin canım...sen yıne de cok yorma kendını de sonra pişman olacagın bırsey olmasın ..

demiii:) bebişlerimiz daha önemli.napayım alıorum iştee. ne yesem yarıo derler ya öleyim kuzucuklarımız sağlıklı olsunlardaaa

Canım senn geçirdiklerini başkası geçirse, sıkıntıdan 20 kilo alırdı. Ayrıca hep söylüyorum alana değil, veremeyene bakacaksın...
Ben 23.5 kilo aldım, kuzenim tam tamına 30 kilo aldı; 60 tı doğuma 90 girdi... Oğullarımızın 2 yaş doğumgününde ikimiz de çıtı pıtıydık gayet iyiydik.
Zamanla veriliyor, hiç dert etme inan ki kilo en son problem...

o kesik gibi şey bende de oluyor bebek kafası aşağıda oldugu için bağlar acıyor canım dr um normal demişti. oturup kalkarken oluyor, yatakta dönerken ve yataktan kalkarken yaşıyorum.

maşallah size:)

bence annenin teklifini değerlendir, hastanıza geçmiş olsun ama eşinin annesi de düşüncesizmiş...bir kişi hasta diye onun uğruna küçük çocuklu hamile bir kadına eziyet etmenin ne anlamı var, sen rahatsızlansan bunun sorumluluğunu alabilecekler mi??? eşine hiç ayıp olmaz annesi idare eder herkesi bırak evini onlara bence

oturduğu yerde ateş basan terleyen varmı?

hem de nasıl:)))) allahtan hava çok ısınmadan çıkacak bizi ısıtan bebeler dışarı

Oferta'cım, güzelim,

Bak zaten çok zor günler geçirdin, kendine dikkat etmek zorundasın. Eşin halini görmüyor mu, bir önlem almayı düşünmüyor mu?

Kmseye acıma, karnındaki ve kucağındakinden başka. Sen bir erken doğum yapsan, o eltiler, görümceler bakacak mı size peki?

Onları da anlamak için cidden çaba sarfettim ve kendimi onların yerine koydum. Hadi diyelim gelmek zorundayım çoluk çocuk hamile kadının evine. İnan ki bütün gün yemeğini, temizliğini, işini filan yapar yük olmamak için elimden geleni yapardım. Üstelik riskli gebelik, önceden bir kanama, sancı atlatılmış... Vallahi yorgunluktan sana birşey olsa, (Allah korusun) kim bu vebalin altına girebilir...

Gözünü seveyim bize söz ver, sadece kendini düşünüyosun. Açıkla durumunu doğru düzgün. Dışardan söyleyin lahmacunu yanına ayranı, yesinler... Bi zahmet kalkıp bir makarna çorba yapıversinler... Kayınvalide değil ama genç olanı için söylüyorum özellikle.

Üzme ve yorma kendini, sonra pişman olursun, değmez arkadaşım... Handrake de seninle benzer bir durumdaydı galiba, o ne yaptı acaba((

Bencede bazen cok canım yaniyo ama yinede guluyorum:))

Aynen alinir ve ilerde laf eder. Sen yinede kendini cok yormamaya calis canim disardan yemek falan soyle sanada yazik degilmi ya

Biz de cumartesi kontrolümüze gittik, herşey yolundaymış çok şükür:)

Benim minik alien'ım bildiğiniz uzay kowboyu olmuş, adam benzemiş artık
2.200 gr, 43 santim olmuş bıdığım Allaha şükürler olsun...suyumuz vs de normalmiş...sancıları da sordum tabiki normalmiş
Bundan sonra 2 haftada bir görüşecekmişiz, 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım...son 5 hafta

ben de yarın alacağım ama hiç alasım yok, evimde yatmak istiyorum

maşallah bebişine annesi büyümüş

ben de yarın alacağım ama hiç alasım yok, evimde yatmak istiyorum

maşallah bebişine annesi büyümüş

aynen...zorla geliyorum artık ama bebişler için her hafta kıymetli her biten haftayı onlara hediye ediyoruz aslında...

çok teşekkür ederiz teyzesi, genetik devreye girdi sanırım, ben tosuncuk doğmuşum benim oğlan da anasına benzeyecek bu gidişle

eveeet dönencemizi de aldıkk az önce :) internetten taiki.. heryerde 180 di.. bır de mavısı yok hıcbıyerde.. eşim internetten 125 e mavısını buldu :)

inşallah değer :)

Maşallah bebeğine cnm küçük adamlarımız bizim

Canım 32.hafta çalışır raporunu tam olarak ne zaman almamız gerekiyor, öncesinden verilebiliyormu biliyomusun.
benm bir ay sonraki kontrolüm 32.haftaya denk gelio nisanın ilk haftası o yüzden soruyorum öncesinden almamız gerekiyor mu yoksa gittiğimde mi alayım...
bir de kızlar 32 hafta çalışır raporunu almadan önce 1 hafta kadar rapor kullanmak istiyorum bir problem olur mu acaba bilemedim wallaaaaaaaaaaaa:18::18::18:

eveeet dönencemizi de aldıkk az önce :) internetten taiki.. heryerde 180 di.. bır de mavısı yok hıcbıyerde.. eşim internetten 125 e mavısını buldu :)

inşallah değer :)

Eki Görüntüle 1015712

hayırlı olsun, güle güle kullanın canım...

hangi siteden aldınız, belki ben de sulanırım

ya bi de gerekli mi harbiden??? bana biraz pahalı geliyor da

kızlar günaydın bizde hafta sonu bebek bakım setini aldık Bübchen olarak karar kıldım aslında sebamed alacaktım ama girdiğim 2 mağazada da ilaç etkili dediler sebamed için çocuğunuzun belki de alerjik durumu olmayacak hemen iyileştirici özelliği olan birşeyi kullanmayın dediler kafam karıştı istersen sebamed de alalım dedi eşim siz hangisini tercih ettiniz?

ayy darısı başıma inşallah canım. çok sevindim :)

hadı gozun aydın :)

ben de bu cts alıcam calısır raporumu Allah ın ıznıyle :) .. cok sıstım ama ınsallah bu şişlikten ötürü "yok artık calısamazsın" demez..

maşşalah cnm ya ne kadar büyümüş iri olacak herhalde dr ne dedi kilosu için sancılar normalmiş demek hadi gözün aydın çalışma izininiede almışsın bol bol dinlen bizimde ayın 20den sonra konrolümüz 1 ay sonra dedi cok özledim ama 2 hafta daha var (senin 2 haftaya düştümü bide doğum hakkında konuştun mu en yakın ne zaman bekleniyor dedi

Teşekkür ederiz teyzesi:)

Rapor alman hiç sorun olmaz ben geçen hafta grip yüzünden almıştım bi sorun yaratmıyor...ben raporumu 31+4 te aldım hem bi daha hastaneye gitmeyeyim hem de 37. hafta iznim de pazartesi başlayabilsin diye 2 gün çalmış oldum yoksa çarşamba günü 32+0 oluyorum, normalde o gün almam gerekirdi...iş yeri açısından da sıkıntı olmuyor zaten onlar günümüzü ne bilecek:) sen randevunda 32+0 olacaksan gittiğinde alırsın ne güzel

hayırlı olsun, güle güle kullanın canım...

hangi siteden aldınız, belki ben de sulanırım

ya bi de gerekli mi harbiden??? bana biraz pahalı geliyor da

bana da cok gereklı degılmıs gıbı geldı bastan.. sonradan kullananlara sordum hem bebegın takıp sıstemını gelıstırmesı ıcın hem de uyurken cok yardımcı oldugu ıcın cok tavsıye ettıler..

ben aslında kotunun ıyısı bısey ıstemıstım ıdareten ( var mı var mantıgıyla)
ama eşim bıraz tıtızdır en ıyısını en ucuza bulma konusunda takıntılıdır..
o yuzden ortaya boyle bır manzara cıktı :)

bu arada 2 yer varmıs

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/chicco-buyulu-yildizlar-isikli-kumandali-donence-106745741

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/chicco-buyulu-yildizlar-isikli-kumandali-donence-106577275

hangısını tercıh edersen canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…