aynen ebayden siparis vericem bid...
ya bu yada aventi hangisini bulursam artik en önemlisi yollayan satici bulmam gerekicek bulurum insallah...
yardimin icin tesekkur ederm canm cok sagol
Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın
Öyle işte canım bugün de kV nin evi toplanacak 2 gün içinde taşınması Kazım teyze geldi köyden yardıma kv kayinpederim yanından ayrılamiyor ben de tabak bardak toplamaya yardım edeceğim oturdugum yerden bu aralar bir yogunluk bir telaş bir üzüntü...allah kimseyi sağlıktan ayirmasin
slm kızlar dün kontrolumuz vardı. prensesimiz 1 hafta önden gidiyor 28 haftada olmamız gerekirken 29+1 çıktık 1469 kilo 40 cm. plesantam aşagıdaydı o yukarı çıkmış normal doğum yapabilirsiin dedi. herseyimiz normal çıktı çok şükür. her zaman ki gibi bebek çok hareketli dedi. haftasonu kızıma yine bir sürü ciciler aldım chicconun bakım setini aldım. teyzesi de ne ciciler örmüş bayıldık.
demiii:) bebişlerimiz daha önemli.napayım alıorum iştee. ne yesem yarıo derler ya öleyim kuzucuklarımız sağlıklı olsunlardaaa
arkadaşım bende oluyor. evde tshirt ile geziyorum :)oturduğu yerde ateş basan terleyen varmı?
oturduğu yerde ateş basan terleyen varmı?
o kesik gibi şey bende de oluyor bebek kafası aşağıda oldugu için bağlar acıyor canım dr um normal demişti. oturup kalkarken oluyor, yatakta dönerken ve yataktan kalkarken yaşıyorum.Öyle işte canım bugün de kV nin evi toplanacak 2 gün içinde taşınması Kazım teyze geldi köyden yardıma kv kayinpederim yanından ayrılamiyor ben de tabak bardak toplamaya yardım edeceğim oturdugum yerden bu aralar bir yogunluk bir telaş bir üzüntü...allah kimseyi sağlıktan ayirmasin
Halısı anlıyorum canım allah acil şifa versin gerçekten çok zor evet oğlu hasta ama herseyi de sana bırakmaya iyiymiş halini görmüyor mu yazık dikkat etmeye çalış sen elini birşeye sürmez sen o yardimci okur belki biraz ya da konuşmayı dene istersen.
Dün benim de kasılmaları oldu işte Eyvah dedim geliyor bebek...neyseki dinlenince geçti yalnız kızlar benim tam göbek altıMDA kesik gibi agrim oluyor gani sezeryanda kesilen yer varya orası nasıl ağrıyor anlatamam ama sürekli bir ağrı değil birden giriyor ani hareket yapı nca eğilip kalkarken yataktan kalkarken daha çok oluyor magnezyum da kullanıyorum düzenli progestan da kullandım ama banamisin demiyor.
slm kızlar dün kontrolumuz vardı. prensesimiz 1 hafta önden gidiyor 28 haftada olmamız gerekirken 29+1 çıktık 1469 kilo 40 cm. plesantam aşagıdaydı o yukarı çıkmış normal doğum yapabilirsiin dedi. herseyimiz normal çıktı çok şükür. her zaman ki gibi bebek çok hareketli dedi. haftasonu kızıma yine bir sürü ciciler aldım chicconun bakım setini aldım. teyzesi de ne ciciler örmüş bayıldık.
günaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.
Bencede bazen cok canım yaniyo ama yinede guluyorum:))ay o bendede var öyle vuruyo ki annne döööönn ne tarafa yatsam vuru en son sırt üstü yatıyorum ozamanda göbekten vuruyo maşallah öok hareketliler dünyaya geldiklerinde ne yapacaz bilmeme ama çok mutluluk veren bi duygu
günaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.
Biz de cumartesi kontrolümüze gittik, herşey yolundaymış çok şükür:)
Benim minik alien'ım bildiğiniz uzay kowboyu olmuş, adam benzemiş artık
2.200 gr, 43 santim olmuş bıdığım Allaha şükürler olsun...suyumuz vs de normalmiş...sancıları da sordum tabiki normalmiş
Bundan sonra 2 haftada bir görüşecekmişiz, 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım...son 5 hafta
ben de yarın alacağım ama hiç alasım yok, evimde yatmak istiyorum
maşallah bebişine annesi büyümüş
2.200 gr, 43 santim olmuş bıdığım Allaha şükürler olsun...suyumuz vs de normalmiş...sancıları da sordum tabiki normalmiş
Bundan sonra 2 haftada bir görüşecekmişiz, 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım...son 5 hafta
eveeet dönencemizi de aldıkk az önce :) internetten taiki.. heryerde 180 di.. bır de mavısı yok hıcbıyerde.. eşim internetten 125 e mavısını buldu :)
inşallah değer :)
Eki Görüntüle 1015712
Maşallah bebeğine cnmküçük adamlarımız bizim
Canım 32.hafta çalışır raporunu tam olarak ne zaman almamız gerekiyor, öncesinden verilebiliyormu biliyomusun.
benm bir ay sonraki kontrolüm 32.haftaya denk gelio nisanın ilk haftası o yüzden soruyorum öncesinden almamız gerekiyor mu yoksa gittiğimde mi alayım...
bir de kızlar 32 hafta çalışır raporunu almadan önce 1 hafta kadar rapor kullanmak istiyorum bir problem olur mu acaba bilemedim wallaaaaaaaaaaaa:18::18::18:
hayırlı olsun, güle güle kullanın canım...
hangi siteden aldınız, belki ben de sulanırım
ya bi de gerekli mi harbiden??? bana biraz pahalı geliyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?