kızlar günaydın bizde hafta sonu bebek bakım setini aldık Bübchen olarak karar kıldım aslında sebamed alacaktım ama girdiğim 2 mağazada da ilaç etkili dediler sebamed için çocuğunuzun belki de alerjik durumu olmayacak hemen iyileştirici özelliği olan birşeyi kullanmayın dediler kafam karıştı istersen sebamed de alalım dedi eşim siz hangisini tercih ettiniz?
biz sebamed aldık arkadaşım çoğu arkadaşım ve çevremin drlarının önerisi sebamed olmuş.
hayırlı olsun arkdaşım zaten bebek kendi ürününü kendi seçermiş sizinki de onu beğenir belli o ona yarar. Bu ürünlerin bebek doğmadan kullanmadan garantisi yoksağol canım bende öyle gittim almaya ama sonra bir anda ne olduysa kafam karıştı :2: Neyse doktora sorarım olmazsa onu da alırız biraz büyüdükten sonra da bu aldıklarımızı kullanırız artık.
:))))))) sağolasınayy darısı başıma inşallah canım. çok sevindim :)
hadı gozun aydın :)
ben de bu cts alıcam calısır raporumu Allah ın ıznıyle :) .. cok sıstım ama ınsallah bu şişlikten ötürü "yok artık calısamazsın" demez..
maşşalah cnm ya ne kadar büyümüş iri olacak herhalde dr ne dedi kilosu için sancılar normalmiş demek hadi gözün aydın çalışma izininiede almışsın bol bol dinlen bizimde ayın 20den sonra konrolümüz 1 ay sonra dedi cok özledim ama 2 hafta daha var(senin 2 haftaya düştümü bide doğum hakkında konuştun mu en yakın ne zaman bekleniyor dedi
bana da cok gereklı degılmıs gıbı geldı bastan.. sonradan kullananlara sordum hem bebegın takıp sıstemını gelıstırmesı ıcın hem de uyurken cok yardımcı oldugu ıcın cok tavsıye ettıler..
ben aslında kotunun ıyısı bısey ıstemıstım ıdareten ( var mı var mantıgıyla)
ama eşim bıraz tıtızdır en ıyısını en ucuza bulma konusunda takıntılıdır..
o yuzden ortaya boyle bır manzara cıktı :)
bu arada 2 yer varmıs
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/chicco-buyulu-yildizlar-isikli-kumandali-donence-106745741
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/chicco-buyulu-yildizlar-isikli-kumandali-donence-106577275
hangısını tercıh edersen canım :)
:))))))) sağolasın
evet canım iri olacak bu gidişle...haftada 150-200 gr almaları gerekirken bizimki 3 haftada 700 gr almış ama doktorum sonraki haftalarda dengelenebilir dedi, benim genetiğim de etkiliymiş, ben 4,5 kg 55 santim doğmuşum aslında bebeğim çok da sürpriz yapmıyor bana:)
benim doktor da 32-34-36 şeklinde görüşücez bundan böyle dedi ben çok sevindim senin gibi çok özlüyorum ben de
doğum hakkında bundan bir ay önce konuşmuştuk, normal istediğimi söylemiştim ama bu sefer konuşmadık, ben konu senin bebek tombik sezaryen yapalıma gider diye korkuyorum:))) artık nasipte ne varsa onu yaşıycaz...tarih filan da söylemedi canım
hazır araştırılmışını da söyledin ya çok sağol almaya niyetlenirsem yorulmamış olucam çok sağol canım, siz de güle güle kullanın
hazır araştırılmışını da söyledin ya çok sağol almaya niyetlenirsem yorulmamış olucam çok sağol canım, siz de güle güle kullanın
evet canım iri olacak bu gidişle...haftada 150-200 gr almaları gerekirken bizimki 3 haftada 700 gr almış ama doktorum sonraki haftalarda dengelenebilir dedi, benim genetiğim de etkiliymiş, ben 4,5 kg 55 santim doğmuşum aslında bebeğim çok da sürpriz yapmıyor bana:)
benim doktor da 32-34-36 şeklinde görüşücez bundan böyle dedi ben çok sevindim senin gibi çok özlüyorum ben de
doğum hakkında bundan bir ay önce konuşmuştuk, normal istediğimi söylemiştim ama bu sefer konuşmadık, ben konu senin bebek tombik sezaryen yapalıma gider diye korkuyorum:))) artık nasipte ne varsa onu yaşıycaz...tarih filan da söylemedi canım
maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah..annenin doğum kilosu ve boyu etkiliymiş duyunca çok şaşırmıştım bende 3800 ve 57 cm doğmuşum ve bebeğim bir hafta iri gidiyor herhalde 60cm doğuracağım diye korkuyorum 4kg üstünde olursa normal yaptırmıyoruz pek dedi doktorum normal istiyorum ama uzun iri bir bebek zor olur gibi de gelmiyor değil.
cnm benimde 30+0 da 1750di bide kız bizim bizimde 2 haftada 500 gram almıştı 28-30 arası ultrosan kağıdında 29 nisan gözüküyor dr iyi kilosu dedi ama bana iri gibi bakıyorumda bende iri doğmuşum 3800 civarı bende normal olmazsa diye korkuyorum bende 35de gideceğim bakalım büyür kuzum inş o zamana kadar :) sonra nts felan çıkar herhalde sağlıklı olsunlarda hayırlısı
bunu bende merak ediyorum bitürlü sormak fırsat olmadı gece falan doğum olursa inş gelir çünkü benim ilk doğumum vakumla oldu yüksek tansiyonda olduğu için biraz riskli beni tanıyan bilen bir doktor doğuma girsin isterim ayrıca nöbetçi doktor erkek sanırım özer bey di galiba adı ben erkek istemiyorum...
sorunca banada haber verirsen sevinirim[/QUO
bende ondan istemiyorum zaten haber veririrm inş.
ne demek canım nolcak :))
sen de sağoll :)
maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah..annenin doğum kilosu ve boyu etkiliymiş duyunca çok şaşırmıştım bende 3800 ve 57 cm doğmuşum ve bebeğim bir hafta iri gidiyor herhalde 60cm doğuracağım diye korkuyorum 4kg üstünde olursa normal yaptırmıyoruz pek dedi doktorum normal istiyorum ama uzun iri bir bebek zor olur gibi de gelmiyor değil.
kocamann aaamin:)
senin bızdığa da maşallahsağlıklı olsunlar da kaç gram oludukları önemli değil...
ultrasona göre kimi ölçümleri 33+1, kimisi 33+4 benim de canım... bi 10 gün ileriyiz aşağı yukarı ama bu doğum tarihi için belirleyici olur mu ki??? hoş ayrıntılıdan beni hep 1,5 hafta ilerde de benim sıpa bu bi buçuk hafta erken mi gelir demek oluyoooo...tırstım valla ben 1 mayıstan evvel beklemiyorum
Merhabalar Arkadaşlar,
Sonunda bu hafta perşembe günü kontrolüm var, 1 ayı devirdik yine, bende çalışabilir raporumu alıcam bu gidişimde.
Sürekli rüyalar görüyorum, zamanımız gelse de görsek artık bebeklerimizi
mesajı beğenicem ama sğpolsun site izin vermiyor
inşallah canım...zor olur mutlaka ama kesiyi 3 dikişlik değil de 5 dikişlik atarlar bizim tombikler için...
benim kalça geniş kemikler de geniştir herhalde çıkar bi şekil
cnm bizimde bacak boyu 2 hafta onde gidiyor :) uzun bacaklı manken mi olcak nekızımda 3 haziran gözüküyordu dr 23 mayıstan sonra heran olabilir dedi hatta eşim izine çıkmıştı izin bitti 4 haziran da oldu kızım hayırlısı artık son haftalarda netleşir bnde sanki nisanda doğuracağım gibi hissediyorum nisan annelerinide takip ediyorum artık :)
aman arkadaşım hıc sıkayet etme.. ruya gorebılecek kadar bıle uyuyorsan ne mutlu sana :)
ben de 9 mayısta dogurmayı cok ıstıyorum cunku eşimle arkadaşlığa başlama tarıhımız.. ama sanmıyorum dolduracagımızı.. suan bıle ıkınsam gelıyor sankı ..
Kızlar,
Doktordan çıktım. Aynen tahmin ettıgım gıbı antibiyotık verdı. Gecmedi meret ne yapayım içeceğim artık...
Bugun kendı annem gelıyor cok mutluyum. Belki eve vardıgımda gelmıs olur:)
Bebımın kıyafetlerını halledecegım bu hafta artık. Nıyetlendım...
Buarada hastalıktan yorgunluktan tam üç haftadır hiç kilo almamışım?!?? Yarın da kızım için kontrolum var bakalım kızım da mı benım gıbı alamadı( Uzun zaman sonra babası da gelip kızını görecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?