2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım bugün kontrolüm vardı gittim doktora söyledim 7 haftadır göremiyorum çok özledim oğlumu diye resmen ağlıcaktım ama şükürler olsun görebildim bi şekilde. 29+1 haftalık olmuşuz kocaman olmuş benim sıpam

oooo düşünme bunları şimdiden....doktor doğru yönlendirir hepimizi inşallah...ben vakit yaklaşmadan detaylı düşünme taraftarı değilim...ne malum 39 olucaz bebe 3700 olmuş mesela...bekleriz o zaman sancıyı:))

bana da hep pırt diye doğacakmış gibi geliyor içim çok ferah..herhalde cahilliğin verdiği bir mutluluk:))))

teşekkürederim canım. sabah tam kahvaltımı yapacaktımki sağlık ocağından aradılar kan vermem gerekiyormuş rutin kontroller için. gitmişken doktorada çıktım biten ilaçlarımıda yazdırdım. hemoroid içinde melhem verdi onu kullanıcam.

Ben 31 haftayi bitirdim dun.bugun tartids tam 13 kg gordum ve cok uzuldum.23 leri 30 lari duyunca ve kolay vetdiginizi duyunce ferahlamaya calisiyorum biraz. Simdi kac kg aldin canim
Ben de korkmuyorum dogumdan Allah yardim eder diyorum.belki dogumun nasil oldugunu bilmedigimden veya daha iki ay oldugundan.insallah kolay gecer.ve herkesin dogum hikayesi farklidir dinlemiyorum dogum izlemiyorum

kızlar 7 haftadır doktora gitsemde bebeğimi göremiyordum bugün bi şekilde bebeğimi görebildim. bebeğim kocaman olmuş herşeyi normal dedi kafasıda rahime doğru dönükmüş yani bir aksilik çıkmazsa normal doğuma doğru gidiyoruz bu gittiğimde bir ton soru sordum doktora en sonunda sende amma masraflı çıktın dedi. napayım kaç haftadır kilosundan boyundan bile haberim yoktu. ben 28 haftalık sanıyordum. 29+1 olmuş oğlum boyunu öğrenemedim ama KİLOSUna 900 gr dedi. bana zayıf geldi bu haftalarda çoğunuzun bebişi 1 kiloyu geçkin sizcede az değilmi ? halbuki ben güzel beslendiğimi düşünüyorum

bende 50 kiloda kaldım ne ileri ne geri. ben kilo almıyorum oğlumda almamış 29 haftayız 900 gr üzülüyorum

bende 50 kiloda kaldım ne ileri ne geri. ben kilo almıyorum oğlumda almamış 29 haftayız 900 gr üzülüyorum

üzülme canım ultrason cihazlarında yanlış ölçüm yapılabiliyor kilosundan çok sağlıklı olması önemli bebeğin annenin doğum kilosu ve boyu bile bebek için bir etken yediklerine biraz daha dikkat edersin muz kaşar peyniri tahin helvası bebeğe kilo yapan şeyler diye biliyorum yine de araştır üzülme annesi ki oda üzülmesin...

Selam KIZLAR soranlariçin söylüyorum 32+0 da çalışır raporu alınıyor.

Biz az önce Dr kontrolümüzden geldik ay kızımı okadar özlemişimki. Bebeğim çok iyimiş. 32+0 dmayız. 5 haftamızı aktardık inş çalışabiliriz. Bebişim 1900 gr 43 cm miş :) böbrekleri iyimiş boynunda kordon yokmuş çok şükür. Bu gidişle 38. Haftada 3 kiloyu geçermiş ben sezeryan istediğim için 38 de alırız 3 kiloyu geçince dedi. Nst çektirdik oda iyi çıktı. Dr şeker kontrollerime baktı. Ilk gittiğimde 130 ü geçmesin tokluk diyordu sonra 140 dedi şimdide bari 160 ı geçmesin dikkat edelim dedi bundan sonra daha sık görüşecekmişiz 2 haftada bir. Nihayet. Bol su içiyorum ağzım kuruyo dedim şekerden dedi. Ara öğünlerde bol kaşar peynir yiyin bebişe kilo aldırıyormuş.
Hastanede normal doğum 500 sezeryan 600 müş. Özel oda fiyatı gecelik 150 lira. Bi gece kalınıyormuş. Bizden bukadar. Birde elevit yerine decavit yazdı. Elevitte domuz jelatini olduğunu onayladı. Iki haftayı dört gözle bekleyeceğim. Bundan sonraki takiplerimiz 34-36-38 :) yani ben sanırım Nisan annesi olacağım. Doktorum doğum sancısını karında toplanma sertlik olur diye anlattı. Bundan sonra ağrın yada kanaman olursa hemen beni arayın dedi. Cep telefonum vardı sanırım diye sordu. Ona göre arkadaşlar sizde doktorunuzun telefon vs. Bulundurun yanınızda artık önemliymiş.

çok güzel yazmışşsın canım okurken bayıldım ...

canım bende almadım. belki ihtiyaç duymam diye. eğer olursada hemen gidip alır eşim ne yapayım. bi o eksik kalsın dedim.

canlarım çok teşekkürler cevaplarınız için anladımmm bende artık ilerleyen zamanda alırım belki bakalım pek alışveriş yapamadım henüz ona sıra gelirse alırım artıkınn :)

oyy maşallah kocaman olmuş artık annesi sağlıkla zamanında gelsin inşallah nisanda gelirse 1 ay gibi bir süre kaldı ne güzel bebeklere kavuşmamıza az kalıyor heyecan yaklaşıyor..

tamam canım zaten bu ay bende kilo almamışım. faydalı her şeyi buldukça alır yerim ama biraz daha yüklenmek lazım boğaza. doktorun verdiği kan ilacını ve vitamin ilacını kullanmıyordum artık onuda düzenli bi şekilde kullanmaya başlıycam. allaha şükür başka bir sıkıntımız yok

bende görüyorum hep erkenden doğuruyorum :)))
geçmiş olsun cnm kısa sürede iyleşmen dileğiyle kızında iyidir annesi...
bende ilkinde öyleydimde 2. korkutuyor (
bendede var hemoroid krem mi verdi bende bekliyorum dr aramak istemedim onun için 2 hafta sonra sonra ağrım kesildi geçmeseydi gidecektim
cnm allah izin edince hepsi oluyor korkunca daha panik oluyosun ben kızımda cok rahattım şimdi korkuyorum
maşşallah annesi büyüyorlar merak etme dr yanlış bakmıştır belki bol bol muz ye kaşar süt yumurta ye günde 1 tane

maşşalah cnm bebeişine büyümüş annesi nisan annesi olmak benimde içime öyle doğuyor nasip tabi bu arada nerde yaşıyordun doğum fiyarları cok uygun cnm eleviti ben kullanıyordum keseyim mi ki?

doktorun gerçekten çok güzel ilgilenmiş. ben devlete gidiyorum doktorum iyi ama sorarsan öyle cevap veriyor. acaba bende numarasını istesem verir mi ki devlet doktoru sonuçta zıt insanlar. maşallah bebeğinin kilosu güzel. sendede keşke şeker çıkmasaydı. canım benim bebiş 900 gr zayıf yani sen nasıl besleniyosun kan ilacı vitamin kullanıyomusun

arkadaşım merhaba... zekai tahiri hiç bilmiyorum
ben iki doğumumuda etlik zübeydede yaptım, hastaneden öyle bir şikayetim yoktu ... tabii ufak tefek şeyler oluyor
şimdi kız kardeşimde oraya gidiyor ve Rabbim nasip ederse doğumunu orada yapıcak bana zaten 5 dk mesafede onada toplasan 15 dk mesafede
söz konusu doğum olunca mesafeler önemli oluyor

Canim dogum fiyatlari cok iyiymis, hangi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…