2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar terleme konusunu konuşmuşsunuz .... bende geçen bacıma gittim yatakta bastım onu
incecik tsört tabii kızdım niye böyle giyiniyosun falan diye oda sabaha kadar yanıyorum , yatamıyorum dedi
bende saygıyla eğildim önünde ve çekildim

ay bende öyle swetle duruyorum üşüyorum yelek giyiyorum ter boşanıyor özlellikle geceleri iyiyki yaz hamişi değilmişiz napardım bilmem

Canim gercekten zor bi durumdasin Allah yardimcin olsun. Kanser deyince hakli olarak herkes cok korkuyor ama istanbuldasiniz ve ameliyatsiz cok daha kolay caresi var. Hazir yol yakinken isin basindasiniz dr. Aidin Salih hanima bi randevu alin, azcik arastirirsaniz gorursunuz ameliyatlar kemoterapiler herzaman cözüm degil ama onun tedavisiyle iyilesen dua eden cok hasta var. İnternetten sadehayat sitesine bakarsan iletisim icin telefon adres bulabilirsin. Rabbim tez vakitte sifasini versin insallah, kaynanaya da insaf iman versin..

Teşekkür ederim cnm ben de öyle yapayım o zaman...1 hafta rapor alarım sora çalşır raporumu

ay maşallah kızına yaaa
ne güzel artık gün saymaya başlayabilirsin...benm daha çooook varrrrr

Ben de korkmuyorum dogumdan Allah yardim eder diyorum.belki dogumun nasil oldugunu bilmedigimden veya daha iki ay oldugundan.insallah kolay gecer.ve herkesin dogum hikayesi farklidir dinlemiyorum dogum izlemiyorum

%100 katılıyorum:)) beğenmek kesmezdi

maşallah sana ve bebişine

ben her tür tahlil vs. için cepten arıyorum adamı, hastanenin bağlamasına tahammül edemiyorum...bilseydi baştan vermezdi herhalde:)))

bende ilkinde öyleydimde 2. korkutuyor (

sen tecrübeli annesin tabi, benim gibi ilk kez bekleyenin sana korkma demesi abes tabi, tecrübe bambaşka bişey de.... ama sen yine de korkma canım

dr geldim prensesim çok çook iyiymiş kocaman olmuş tam 2100 gr olmuş dr önden gidiyo diyo dikkatli ol 4 kilo olursa geçerse zor olur dedi 80 kilo olmuşum oyy oyy sonumuz ne olacak bilmem heycandan boyunu sormayı unuttum haftaya nst için çağırdı 10tl miş unutmazsam sorarım

benim ayakta ne çorap var ne terlik incecik tişörtlerle geziyorum giyemiyorum napıyım

maşallah size

sordum canım gece geliyomuş her aradığında da gelirim dedi cumartesi öğlene kadar da ordaymış

maşallah prensese sağlıklı doğsunlarda sezeryan yada normal farketmez
bana niye erken nst yaptı anlamadım bi sorunda yoktu sana daha önce yaptımı nst bana 29 haftada yaptı

hepinizden allah razı olsun.abiyi birazdan endoskopiye alacaklamış sanırım akşama doğru daha net veriler olur elimizde.kanserin ilk evreleridir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin hastamız için.

hepinizden allah razı olsun.abiyi birazdan endoskopiye alacaklamış sanırım akşama doğru daha net veriler olur elimizde.kanserin ilk evreleridir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin hastamız için.

ya bu karbonatlı su ıcın kanserı ıyılestırıyor falan dıyorlar...

bı arastırıp sabah ac karna yarım kılo suya 1 cay kasıgı ıcırsenızya .. herkese ıyı gelıyor..

kocakarı ılacı gıbı gelıyor bılıyorum cıddı bı rahatsızlık ama ınankı kanserden kurtulan cok ınsan var karbonatlı suyla..

Rabbim acil şifalar versin canım

çok saol canım okadar sevindimki anlatamam ama buda demek oluyoki cumartesi öğleden sonra ve pazar günü yok yani

yokmuş ama arayınca gelirim dedi bende sevindim

maşallah prensese sağlıklı doğsunlarda sezeryan yada normal farketmez
bana niye erken nst yaptı anlamadım bi sorunda yoktu sana daha önce yaptımı nst bana 29 haftada yaptı

yok ilk olacak işte bence daha da erken nst için

inş hayırlı haberler alırsınız dualarımız seninle

kızlar bebek bir tarafa aniden toplarlandığında karnımda acı hissediyorum sonra düzeliyor, tekmelerinden mi yoksa kasılma denilen şey bu mu merak ettim:26: bildiğiniz ahh vah diye ses çıkarıyorum küt diye bir tarafa yatıyor sanki.

sanırım o kasılma oluyor canım..

benımkı de göbekdeliğimin sol tarafına poposunu dıkıyor resmen

ama bı anda toparlanıp agırlasıp sertlesıyorsa o kasılma oluyor... eger kasılmalar bu kadar kolay gececekse ben normal dogururm.. her kasıldıgımda cok mutlu oluyorum.. canım acımadıgı ıcın :)

hayatim walla yanimdaki kadin soyleniodu cogu yerde bedawa ben bu parayi wermek zorundamiyim die....tam bisi diemicem yalan olmasinnn...fiyat wermediler sadece bi kagit wardi masada sezaryen 2000+ kdv gordum bakalim bu gidiste sorucam yatisa ayri mi para tam olarak ucretler nasil die..sen baska bisi biliomusun....
canim benim yaaa hatta annen gelsin ya hu okadar seyle ugrasilir mi hic...iki canlisin sen yaaa yazik stresi yeter yorgunlugu cabasi allaha emanet olun canim....
canım bende almadım. belki ihtiyaç duymam diye. eğer olursada hemen gidip alır eşim ne yapayım. bi o eksik kalsın dedim.
bende ewde we calismayan biri olarak gerek duymadim insallah lazim da olmaz 100 lira en ucuzu o bile cok zor bzm icin...
ayyy gozun aydin annis gelio...gecmis olsun saatinde ic ilaclarini hallet hayatim agirlastikca zor oluyo vbiliosun..
iri bebek we kalca cikigi kirik cikikk anlatirmisin tatlim ya acicik

canim kasari bende cok yiodum ama dr sekerini yukseltir dedi....bilemicem ne alaka......ne kadar da ii bir gorusme olmusss bole masallah....hastanen ne hayatim senin ozel mi dewlet mi....gozun aydin tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…