ay bende öyle swetle duruyorum üşüyorum yelek giyiyorum ter boşanıyor özlellikle geceleri iyiyki yaz hamişi değilmişiz napardım bilmemarkadaşlar terleme konusunu konuşmuşsunuz .... bende geçen bacıma gittim yatakta bastım onu
incecik tsört tabii kızdım niye böyle giyiniyosun falan diye oda sabaha kadar yanıyorum , yatamıyorum dedi
bende saygıyla eğildim önünde ve çekildim
Teşekkür ederiz teyzesi:)
Rapor alman hiç sorun olmaz ben geçen hafta grip yüzünden almıştım bi sorun yaratmıyor...ben raporumu 31+4 te aldım hem bi daha hastaneye gitmeyeyim hem de 37. hafta iznim de pazartesi başlayabilsin diye 2 gün çalmış oldum yoksa çarşamba günü 32+0 oluyorum, normalde o gün almam gerekirdi...iş yeri açısından da sıkıntı olmuyor zaten onlar günümüzü ne bilecek:) sen randevunda 32+0 olacaksan gittiğinde alırsın ne güzel
Selam KIZLAR soranlariçin söylüyorum 32+0 da çalışır raporu alınıyor.
Biz az önce Dr kontrolümüzden geldik ay kızımı okadar özlemişimki. Bebeğim çok iyimiş. 32+0 dmayız. 5 haftamızı aktardık inş çalışabiliriz. Bebişim 1900 gr 43 cm miş :) böbrekleri iyimiş boynunda kordon yokmuş çok şükür. Bu gidişle 38. Haftada 3 kiloyu geçermiş ben sezeryan istediğim için 38 de alırız 3 kiloyu geçince dedi. Nst çektirdik oda iyi çıktı. Dr şeker kontrollerime baktı. Ilk gittiğimde 130 ü geçmesin tokluk diyordu sonra 140 dedi şimdide bari 160 ı geçmesin dikkat edelim dedibundan sonra daha sık görüşecekmişiz 2 haftada bir. Nihayet. Bol su içiyorum ağzım kuruyo dedim şekerden dedi. Ara öğünlerde bol kaşar peynir yiyin bebişe kilo aldırıyormuş.
Hastanede normal doğum 500 sezeryan 600 müş. Özel oda fiyatı gecelik 150 lira. Bi gece kalınıyormuş. Bizden bukadar. Birde elevit yerine decavit yazdı. Elevitte domuz jelatini olduğunu onayladı. Iki haftayı dört gözle bekleyeceğim. Bundan sonraki takiplerimiz 34-36-38 :) yani ben sanırım Nisan annesi olacağım. Doktorum doğum sancısını karında toplanma sertlik olur diye anlattı. Bundan sonra ağrın yada kanaman olursa hemen beni arayın dedi. Cep telefonum vardı sanırım diye sordu. Ona göre arkadaşlar sizde doktorunuzun telefon vs. Bulundurun yanınızda artık önemliymiş.
Canim dogum fiyatlari cok iyiymis, hangi hastane?
Ben de korkmuyorum dogumdan Allah yardim eder diyorum.belki dogumun nasil oldugunu bilmedigimden veya daha iki ay oldugundan.insallah kolay gecer.ve herkesin dogum hikayesi farklidir dinlemiyorum dogum izlemiyorum
Selam KIZLAR
bende ilkinde öyleydimde 2. korkutuyor(
arkadaşlar terleme konusunu konuşmuşsunuz .... bende geçen bacıma gittim yatakta bastım onu
incecik tsört tabii kızdım niye böyle giyiniyosun falan diye oda sabaha kadar yanıyorum , yatamıyorum dedi
bende saygıyla eğildim önünde ve çekildim
dr geldim prensesim çok çook iyiymiş kocaman olmuş tam 2100 gr olmuş dr önden gidiyo diyo dikkatli ol 4 kilo olursa geçerse zor olur dedi 80 kilo olmuşum oyy oyy sonumuz ne olacak bilmem heycandan boyunu sormayı unuttum haftaya nst için çağırdı 10tl miş unutmazsam sorarım
bunu bende merak ediyorum bitürlü sormak fırsat olmadı gece falan doğum olursa inş gelir çünkü benim ilk doğumum vakumla oldu yüksek tansiyonda olduğu için biraz riskli beni tanıyan bilen bir doktor doğuma girsin isterim ayrıca nöbetçi doktor erkek sanırım özer bey di galiba adı ben erkek istemiyorum...
sorunca banada haber verirsen sevinirim
sordum canım gece geliyomuş her aradığında da gelirim dedi cumartesi öğlene kadar da ordaymış
dr geldim prensesim çok çook iyiymiş kocaman olmuş tam 2100 gr olmuş dr önden gidiyo diyo dikkatli ol 4 kilo olursa geçerse zor olur dedi 80 kilo olmuşum oyy oyy sonumuz ne olacak bilmem heycandan boyunu sormayı unuttum haftaya nst için çağırdı 10tl miş unutmazsam sorarım
hepinizden allah razı olsun.abiyi birazdan endoskopiye alacaklamış sanırım akşama doğru daha net veriler olur elimizde.kanserin ilk evreleridir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin hastamız için.
çok saol canım okadar sevindimki anlatamamama buda demek oluyoki cumartesi öğleden sonra ve pazar günü yok yani
maşallah prensesesağlıklı doğsunlarda sezeryan yada normal farketmez
bana niye erken nst yaptı anlamadım bi sorunda yoktu sana daha önce yaptımı nst bana 29 haftada yaptı
hepinizden allah razı olsun.abiyi birazdan endoskopiye alacaklamış sanırım akşama doğru daha net veriler olur elimizde.kanserin ilk evreleridir inşallah.dualarınızı eksik etmeyin hastamız için.
kızlar bebek bir tarafa aniden toplarlandığında karnımda acı hissediyorum sonra düzeliyor, tekmelerinden mi yoksa kasılma denilen şey bu mu merak ettim:26: bildiğiniz ahh vah diye ses çıkarıyorum küt diye bir tarafa yatıyor sanki.
hayatim walla yanimdaki kadin soyleniodu cogu yerde bedawa ben bu parayi wermek zorundamiyim die....tam bisi diemicem yalan olmasinnn...fiyat wermediler sadece bi kagit wardi masada sezaryen 2000+ kdv gordum bakalim bu gidiste sorucam yatisa ayri mi para tam olarak ucretler nasil die..sen baska bisi biliomusun....slm bende çekirge dorukta evrim hanıma gidiyorum.nst ucretını sormak aklıma gelmedi hiç daha gecen sene 15 tl idi.muayeneye 50 iken bu hafta 55 aldılar .ama nst 50 fazla değilmi?bi alıp alıp bi almasada fazla.. doğum için size fiyat verdilermi?
canim benim yaaa hatta annen gelsin ya hu okadar seyle ugrasilir mi hic...iki canlisin sen yaaa yazik stresi yeter yorgunlugu cabasi allaha emanet olun canim....günaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.
bende ewde we calismayan biri olarak gerek duymadim insallah lazim da olmaz 100 lira en ucuzu o bile cok zor bzm icin...canım bende almadım. belki ihtiyaç duymam diye. eğer olursada hemen gidip alır eşim ne yapayım. bi o eksik kalsın dedim.
ayyy gozun aydin annis gelio...gecmis olsun saatinde ic ilaclarini hallet hayatim agirlastikca zor oluyo vbiliosun..Kızlar,
Doktordan çıktım. Aynen tahmin ettıgım gıbı antibiyotık verdı. Gecmedi meret ne yapayım içeceğim artık...
Bugun kendı annem gelıyor cok mutluyum. Belki eve vardıgımda gelmıs olur:)
Bebımın kıyafetlerını halledecegım bu hafta artık. Nıyetlendım...
Buarada hastalıktan yorgunluktan tam üç haftadır hiç kilo almamışım?!?? Yarın da kızım için kontrolum var bakalım kızım da mı benım gıbı alamadı( Uzun zaman sonra babası da gelip kızını görecek:)
iri bebek we kalca cikigi kirik cikikk anlatirmisin tatlim ya acicikben 4 gcerse sezeyan isteyeceğim çevremde iri bebek olunca normal doğum geçirenler cok zor oldu diyorlar kızım 3.310 gramdı ama dikişim coktu 4 üstü düşünemiyorum bide kalcacıkıyğı kırık çıkık iri bebekte riks allah korusun korkuyorum:44:
Selam KIZLAR soranlariçin söylüyorum 32+0 da çalışır raporu alınıyor.
Biz az önce Dr kontrolümüzden geldik ay kızımı okadar özlemişimki. Bebeğim çok iyimiş. 32+0 dmayız. 5 haftamızı aktardık inş çalışabiliriz. Bebişim 1900 gr 43 cm miş :) böbrekleri iyimiş boynunda kordon yokmuş çok şükür. Bu gidişle 38. Haftada 3 kiloyu geçermiş ben sezeryan istediğim için 38 de alırız 3 kiloyu geçince dedi. Nst çektirdik oda iyi çıktı. Dr şeker kontrollerime baktı. Ilk gittiğimde 130 ü geçmesin tokluk diyordu sonra 140 dedi şimdide bari 160 ı geçmesin dikkat edelim dedibundan sonra daha sık görüşecekmişiz 2 haftada bir. Nihayet. Bol su içiyorum ağzım kuruyo dedim şekerden dedi. Ara öğünlerde bol kaşar peynir yiyin bebişe kilo aldırıyormuş.
Hastanede normal doğum 500 sezeryan 600 müş. Özel oda fiyatı gecelik 150 lira. Bi gece kalınıyormuş. Bizden bukadar. Birde elevit yerine decavit yazdı. Elevitte domuz jelatini olduğunu onayladı. Iki haftayı dört gözle bekleyeceğim. Bundan sonraki takiplerimiz 34-36-38 :) yani ben sanırım Nisan annesi olacağım. Doktorum doğum sancısını karında toplanma sertlik olur diye anlattı. Bundan sonra ağrın yada kanaman olursa hemen beni arayın dedi. Cep telefonum vardı sanırım diye sordu. Ona göre arkadaşlar sizde doktorunuzun telefon vs. Bulundurun yanınızda artık önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?