2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Boluda yaşıyorum canım. Elevit yerine decavit al canım aynısı zaten sadece Türk imalatı mı ne

kızlar slm herkeze
doktordan geldim az önce bebişimin kilosu normalden 200 gr eksik
çok üzüldüm.sağlıklı olsun kilo önemli değil diye teselli ediyorum kendimi ama niye normalin altında olsun
bebeğe kilo aldırcak ne yiyebilirim?

oferta ... durumun gerçektem çok zor Allah sabır versin güç kuvvet versin canım
bazen karşımızdakiler neden bu kadar anlayışsız oluyolar ki anlamak mümkün değil

bende de oluyo hayatim aynisi hatta ek olarak ta cok kalp carpintim oluyor bu sizlerde war mu

Bence Dr numarasını vermeli. Ben kan ilacı, balık yağı, vitamin ve calsiyum haplarını düzenli olarak hep aldım. Onun dışında çok dikkat etmedim ama süt yoğurt muz yemeye dikkat ettim biraz. Onun dışında herşeyi yedim. Çok ta dikkat etmedim aslında. Ama bidönem şeker çıkmadan çok dikkat ettim. Hergüm süt. Badem siyah üzüm incir kaju, ceviz hep yiyordum şimdi yemiyorum. Bu ara kaşar taktım şimdi bi sürede kaşar yicem oda bebeğe kilo yapıyormuş

Son düzenleme:
lilacsofia ...canım çok geçmiş olsun inşaAllah bir daha hastalanmazsın ne çok uğraştın yaa annen de gelmiştir şimdiye oh miisss

bende de oluyo hayatim aynisi hatta ek olarak ta cok kalp carpintim oluyor bu sizlerde war mu

canım bende de var çarpıntı hatta bugün doktorda söyledi nabzım 120 lerde falandı neden olduğunu söylemedi ama 140 larda ilaca başlanır dedi.kansızlık var ondan olabilirmi dedim çarpıntı yapacak kadar düşük değil dedi.

canim kasari bende cok yiodum ama dr sekerini yukseltir dedi....bilemicem ne alaka......ne kadar da ii bir gorusme olmusss bole masallah....hastanen ne hayatim senin ozel mi dewlet mi....gozun aydin tekrar....

Özel canım. Evet yararlı bir muayene oldu :)

( parti secimi gibi oldu ) kizlar terleme konusunda beni de ekleyin.....gece kocis ustumu ortuyorrr ortme die cemkiriom falan.....suanda ince kisa kollu tunikle oturuom.....bu aradaaa dun geceden beri oynamiodu kizimmmm kalktim gittim s.ocaginaaaa dinledim kalp atislarini saglik ocagimdaki dr muda degistirdim...ebemde degisti....cok memnunum tontisss tatli yeni anne olmusbir ebem war artik....120 ile 160 arasi olmasi lazimmis 142 cikti ii dedi.....rahat nefes aldim iste.....walla palyocaya cewirio bu kiz beni....bu arada bu hem calisip hem ewde kaynanasinda yada ewine insan dolan arkadaslarrra ben cok uzuluorum...kizlar lutfen kendinizi bu kadar yipratmayin nicin iki canli halinizi okadar uzuosunuz....haaa cok haklisiniz eslerinizi sewdiklerinizi yari yolda birakmak istemiosunuz destek cikmak istiosunuz ama ben biraz ew topluyum oturuom yatiomm sinra tekrar dewam ediom bu na rahmen bitmeyen bel bacak seyimin agrisindan yatamiom...bide sizi dusununce simdi bi daha okudum tek tek de dedim bunlari bi ewe kapicam yanlarinada cocuklarini kocalarini wercem ohh kimse ulasamasin rahatsiz edemesin....yatmak tek isleri olsun....kiyaslamak icin demiorum kizlarrr ama benim esim benden daha dikkatli ama onun ama benm misafririm olsu biraz ayakta kalim hemen azarlar gibi yapar yaa otur biraz nie yoruon kendini bi suru insaniz burda diee falan allaha bin sukur ... o yuzden sizi bi ewe kapamaya karar werdim....

Son düzenleme:

slm kızlar.ya bu hafta sonu alışveriş için eşimle dolaştık biraz.bebek arabası olarak üç tekerleklilr nasıl.daha önce kullanan
ya da bebişine alan var mı?fikrinize ihtiyacım var..

güzel anneler merhaba,
uzun zamandır okuyorum ama yazamıyordum. Yazdığımda sureklı hata veriyordu. Ama sonunda problemi çözdüm. Sekerim sınırda çıkmıştı uzun suredir yasaklı lıste ıle beslenıyorum ama bugun dayanamayıp hamburger yedim. Keşke yemez olaydım heryerım şişti başım çatlıycak gibi perişan oldum işyerinde.

ben sabahları eşim afyondan kaymak getirtti onu balla çalıp yiyorum.yumurta desem oda köyden geldi yemediğim gün yok. artık tiksinmek üzereyim. günlük 2 bardak süt mutlaka içerim daha ne olsun benim bebek zayıf bana göre. bi ilacımı düzenli kullanmadım şimdi artık onuda düzenli kullanıcam yalnız şu kan şurubu öggg yani napalım hapını yutamadık bunu içicez artık 30. haftadan sonra bebekler müthiş kilo alıyolarmış. bakalım benim oluşumda anası gibi zayıf doğmaz azcık toplu doğar inşallah

Kizlar bu kemerlerden kullanan varmi ?
Benim sirtimda ve kasiklarimda cok agrim oluyor birde yurudugumde bazen karnim tas kesiliyor komplexe girip sanki karnim yere dusucekmis gibi karnimi tutuyorum
acaba bu kemer bu sorunlarimi giderirmi?
Hamile destek kemeri diyor ama neyi destekliyor pek anlamadim gereklimi yoksa para tuzagimi bilemiyorum kasigimdaki agrimi karnimdaki sancimi gecirirmi ki

Merhaba arkadaşlar.

Hastane çıkışı hangi marka aldınız?
ne kadara aldınız?
kaçlı 10-11 li mi 20 li mi.

payşaırsanız sevinirim.

ciciler bölümüne de yazdım.hızlı yanıtlarınza ihjtiyacım var.

arkadaşım ben bebitof aldım 60 tl 10lu..gerçekten kaliteli bir marka tavsiye ederim.. mini damla da çok çok kaliteli öneririm ama onlar biraz daha pahalı 100ün üstünde sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…