bende görüyorum hep erkenden doğuruyorum :)))
geçmiş olsun cnm kısa sürede iyleşmen dileğiyle kızında iyidir annesi...
bende ilkinde öyleydimde 2. korkutuyor(
bendede var hemoroid krem mi verdi bende bekliyorum dr aramak istemedim onun için 2 hafta sonra sonra ağrım kesildi geçmeseydi gidecektim
cnm allah izin edince hepsi oluyor korkunca daha panik oluyosun ben kızımda cok rahattım şimdi korkuyorum
maşşallah annesi büyüyorlar merak etme dr yanlış bakmıştır belki bol bol muz ye kaşar süt yumurta ye günde 1 tane
maşşalah cnm bebeişine büyümüş annesi nisan annesi olmak benimde içime öyle doğuyor nasip tabi bu arada nerde yaşıyordun doğum fiyarları cok uygun cnm eleviti ben kullanıyordum keseyim mi ki?
kızlar bebek bir tarafa aniden toplarlandığında karnımda acı hissediyorum sonra düzeliyor, tekmelerinden mi yoksa kasılma denilen şey bu mu merak ettim:26: bildiğiniz ahh vah diye ses çıkarıyorum küt diye bir tarafa yatıyor sanki.
bende de oluyo hayatim aynisi hatta ek olarak ta cok kalp carpintim oluyor bu sizlerde war mu
doktorun gerçekten çok güzel ilgilenmiş. ben devlete gidiyorum doktorum iyi ama sorarsan öyle cevap veriyor. acaba bende numarasını istesem verir mi ki devlet doktoru sonuçta zıt insanlar. maşallah bebeğinin kilosu güzel. sendede keşke şeker çıkmasaydı. canım benim bebiş 900 gr zayıf yani sen nasıl besleniyosun kan ilacı vitamin kullanıyomusun
bende de oluyo hayatim aynisi hatta ek olarak ta cok kalp carpintim oluyor bu sizlerde war mu
canim kasari bende cok yiodum ama dr sekerini yukseltir dedi....bilemicem ne alaka......ne kadar da ii bir gorusme olmusss bole masallah....hastanen ne hayatim senin ozel mi dewlet mi....gozun aydin tekrar....
şimdiye kadar bir bebek en cok 54 dogar diye förmustum ve duymustum 57-60 duyunca sok oldum:))))))) sağolasın
evet canım iri olacak bu gidişle...haftada 150-200 gr almaları gerekirken bizimki 3 haftada 700 gr almış ama doktorum sonraki haftalarda dengelenebilir dedi, benim genetiğim de etkiliymiş, ben 4,5 kg 55 santim doğmuşum aslında bebeğim çok da sürpriz yapmıyor bana:)
benim doktor da 32-34-36 şeklinde görüşücez bundan böyle dedi ben çok sevindim senin gibi çok özlüyorum ben de
doğum hakkında bundan bir ay önce konuşmuştuk, normal istediğimi söylemiştim ama bu sefer konuşmadık, ben konu senin bebek tombik sezaryen yapalıma gider diye korkuyorum:))) artık nasipte ne varsa onu yaşıycaz...tarih filan da söylemedi canım
maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah..annenin doğum kilosu ve boyu etkiliymiş duyunca çok şaşırmıştım bende 3800 ve 57 cm doğmuşum ve bebeğim bir hafta iri gidiyor herhalde 60cm doğuracağım diye korkuyorum 4kg üstünde olursa normal yaptırmıyoruz pek dedi doktorum normal istiyorum ama uzun iri bir bebek zor olur gibi de gelmiyor değil.azda olsa olabiliyor demek cok dogum hikayesi okudum bide 53 gectigini görmedim kimseninki genetik demekki
şimdiye kadar bir bebek en cok 54 dogar diye förmustum ve duymustum 57-60 duyunca sok oldumazda olsa olabiliyor demek cok dogum hikayesi okudum bide 53 gectigini görmedim kimseninki genetik demekki
evet canım bizzat ben örneğim 57 cm doğmuşum şuanda boyum 1.78 cm eşimde 1.83 civarı dr bebek uzun diyor bende acaba 60 olur mu diye korkmuyor değilim açıkçası bakalım artık hayırlısı ile sağlıkla doğsunda aramıza minik bir dev daha katılsın
Bence Dr numarasını vermeli. Ben kan ilacı, balık yağı, vitamin ve calsiyum haplarını düzenli olarak hep aldım. Onun dışında çok dikkat etmedim ama süt yoğurt muz yemeye dikkat ettim biraz. Onun dışında herşeyi yedim. Çok ta dikkat etmedim aslında. Ama bidönem şeker çıkmadan çok dikkat ettim. Hergüm süt. Badem siyah üzüm incir kaju, ceviz hep yiyordum şimdi yemiyorum. Bu ara kaşar taktım şimdi bi sürede kaşar yicem oda bebeğe kilo yapıyormuş
ozamandan belliymis uzun olucagin desene masallah annemde gecen gun bana diyor.... gunde en az 2 bardak sut ic bak teyzende elaya hamileyken hergun 2 bardak icmis bazen daha fazla da icmis kizi 58 cm dogmus yani nerdeyse 60 cm dogmus dedi annem.... tabi bende inanmayip bunu esime anlattim ve ne yalan söyliyim gunlerce annemle de teyzemlede dalga gectik hic bilmiyormu bu kadin bir bebegin ortalama dogacagi boyu nasil 58 cm olduguna inanir teyzemde yanlis anlamistir olamaz diye guluyorduk aptal durumuna dusmusuz esimle cahil olan biziz deseneevet canım bizzat ben örneğim 57 cm doğmuşum şuanda boyum 1.78 cm eşimde 1.83 civarı dr bebek uzun diyor bende acaba 60 olur mu diye korkmuyor değilim açıkçası bakalım artık hayırlısı ile sağlıkla doğsunda aramıza minik bir dev daha katılsın
birde bebegin ayaklari kaburgalarini cok kurcaliycak kadarsa uzun olur diyorlar ki her bebek bir sureden sonra kurcaliyor gerci de siddetine bagliymis agriticak kadarsa uzun olur diyorlar benimkide bazen agriticak kadar ama minyon biriyim oyuzden hic uzun bir bebek beklemiyorum 52 olsa insallah ki gayet normal ve iyi olurdu sevinirim
Merhaba arkadaşlar.
Hastane çıkışı hangi marka aldınız?
ne kadara aldınız?
kaçlı 10-11 li mi 20 li mi.
payşaırsanız sevinirim.
ciciler bölümüne de yazdım.hızlı yanıtlarınza ihjtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?