2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bestekız arkadaşım çekirge dorukta bana verilen fiyat muhasebeden aldım fiyatı doktorla fiyat konuşmak abes geldi...normal 1620 sezeryan 1800 dediler herşey dahil fiyat oda vs. epidural için ayrı fiyat alıyorlar.ist da fiyatları duydukça bursa nie bujkadar pahalı die sormadan edemiyorum.

slm kızlar.ya bu hafta sonu alışveriş için eşimle dolaştık biraz.bebek arabası olarak üç tekerleklilr nasıl.daha önce kullanan
ya da bebişine alan var mı?fikrinize ihtiyacım var..
3 tekerlekli olanlari bizde almayi cok istiyorduk ama cift yönlu karda sorun cikarmadan yuruycek yeterli buyuklukte tekerliklere sahip araba bulamadik....
ki turkiyede kar skintisi bizim burasi kadar olmadigi icin tekerlikleri cok buyuk olmasada olur ama sana tavsiyem cift yönlu ve ön tekerlegi dönebilen olsun mutlaka cift yönlu olmasi ruzgarli havalarda bebegin yönunu istedigin tarafa cevirmen icin iyi olucaktir birde ilk 6 ay insan bebisle gezerken surekli onu görmek ister...
ön tekerliginin dönuyor olmasida senin icin ayricalikli olucaktir arabayi surerken yön degistirmek icin önunu kaldirman vs gerekmiycek sirtinida agritmiycak
biz 4 tekerlekli aldik ön tekerlekleri dönuyor bakalim memnun kalicakmiyiz

herkese mrb.. epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı aranızda kızlar :)
Ben varim sezeryan bulundugum ulkede ölum kalim olmadigi surece kesinlikle yasak Turkiyedeki gibi bize sunmuyorlar secenekleri...
dogum kursunda bile hep normal dogumdan bahsettiler birtek ben sezeryani sorunca kesinlikle yasak ölum kalim durumu haricinde yapmiyorlar dendi sadece.... yani mecbur normal dogum ama epidural olani secicem ben

çok sağol canım yagerçekten böyle fikirlere ihtiyacım var.zira bebek eşyaları ve kullanılabilirliği hakkında zır cahilim resmen
ozman dört tekerleklide karar verdim gitti

maşallah bebeğine :)

benimde cmtsi günü 1958 gr olduğunu öğrendim.
haftasonu arkadaşlarla birlikteydik.bebeğin şimdi için çok kilolu.
nasıl doktor o falan demeye başladılar.
doktorum da alanında çok başarılı biri.çok güvendiğim eskiden tanıdığım doktor.

eve geldim aklıma takılmadı değil.hemen netten baktım.kitap okudum falan.benim haftam için normalmiş.
doktorum da zaten tam haftasıyla uyumlu demişti.kilolu yada zayıf değil olması gereken kiloda dedi.

iyi ki etrafımda böyle konuşmalar olmuyor hemen takmışım içten içe :)

:26: o nasıl fiyatlar öyle ya hakikaten pahalıymış. Bende bugün hastaneden fiyat aldım kızlar. İstanbul Batı Bahat Hastanesi. Herşey dahil normal doğum tek kişilik oda 500, çift kişilik oda 300 tl. Sezaryen 800 tl. epiduralde ayrıca 250 tl imiş. Gece doğum olursa doktoru çağırıyorlarmış. Doktorumla ayrıca konuşmadım ama süreç hakkında.

walla o kagit neydi bilmiommmm....canim ama al benden de okadar insallah hersey dahil 1800 dur yeni sordun dimi benide yatiss bolumu mu neydi bi yere yonlendir di....oraya gitcem iste bu sefer....walla ucuz die 1000 tl die esentepeue gidiodum yeni dogan bakim unt yok die wazgectik....allah yardimcimiz olsun ne diyim yaaa....ewet herseyde 1.sinif diolar dorugu ama cok bukucek belimizi bizim aciom o paralara ama bebegimiz icin die susuoz...

ben de çok istiyorum çünkü sancılarla baş edemeyip sezaryen istemekten çok korkuyorum.. ama epiduralin de herkese uygulanamadığını duydum.. doğum yaklaştıkça korkularım artar oldu.. hayırlısıyla en sağlıklı şekilde doğar inşallah bebişlerimiz..

Bebitofun 10lu çıkışını aldım canım. 55 tldi. ayağım alışsın diye 50 tl yaptılar gitmek daha nasip olmadı heheh

hem yumuşacık kaliteli hem de yakası paçası kaymıyor. gerekli parçalar var içinde.

arkadaşım ben bebitof aldım 60 tl 10lu..gerçekten kaliteli bir marka tavsiye ederim.. mini damla da çok çok kaliteli öneririm ama onlar biraz daha pahalı 100ün üstünde sanırım..

çok teşekkürler canım.
haftasonu bende sevi bebe ve idil baby baktım ama ikiside 170-189 aralığında .
2 takım alıcam fiyat fazla geliyor.

çok teşekkürler canım.
haftasonu bende sevi bebe ve idil baby baktım ama ikiside 170-189 aralığında .
2 takım alıcam fiyat fazla geliyor.

Bebitof ve minidamla cok guzel. Bulabilirsen Aziz Bebe'yi de tavsiye ederim canim. Indirimli fiyatlari var su siralar. Bir 5'li bir 10'lu takim alsan yeter bence. Cabuk buyuyorlar. 120'ler falan gereksiz pahali bence. Cesit cesitler insanin akli gidiyor valla :)

teşekkürler cnm.aziz bebe fabrika satış mağazası mı normal mağaza mı bilmiyorum avcılarda kocaman 3 katlı bir yeri var. 185 tl.
bebitof ve mini damlayı değerlendiricem.çok tşk.

yogurtlu makarna kasar peynir sut yumurta muz diolar baslica canim ama....
kuzenim dediki ic organlarina dogru baski yaptiginda kalp atisin hizlana bilir cok normal.....ama bilemicem tabi yureim agzimda atarken hic boso dusenimiom...

tatlim herryerinin sismesi bir hamburgerle olcak bisi mi ki...baska sebep wardir ara kacamagi bende yapiorum sekerim yukselio biraz okadar....

oo süper olmuş.güzel fiyat.
piyasa fiyatlarına bakınca kaçırma bence.

anlamadım canım biraz patates yemiştim ama perişan oldum. arada minik kaçamak yapıodum ama hiç böle olmadım. bi daha da yemem tövbe ettim.

ben sezaryen istedigim icin demissin yaaa hayatim bunu doktorunla nasil konustun...

aksam sordum kimse cewaplamamis yaa ufff gobek deliginiz kasinio mu bole kenarlari falan deli gibi kasinio ya....bide sekerimiz war ya bizim cok tatli insanlarizzzz bunun bebege tam olarak ne zarari war...

anlamadım canım biraz patates yemiştim ama perişan oldum. arada minik kaçamak yapıodum ama hiç böle olmadım. bi daha da yemem tövbe ettim.

Canım geçen gün aynı hatayı ben de yaptım pizza ve patates kızartması yedim nasıl şiştim anlatamam ödemden ellerimi kapatamıyordum elim gözüm heryerim şişti ertesi gün ondan sonraki gün hafifledi çok şükür ama ben de aynen tövbe ettim

slm kızlar.ya bu hafta sonu alışveriş için eşimle dolaştık biraz.bebek arabası olarak üç tekerleklilr nasıl.daha önce kullanan
ya da bebişine alan var mı?fikrinize ihtiyacım var..

canım bız alırken 3 tekerleklılerı tavsıye etmemıslerdı.. manevrası o kadar ıyı olmuyormus..
bır de ben tek elle acılıp kapanmasına ve hafıf olmasına daha cok dıkkat ettım..
bence sen once senın ıcın hangı ozellıkler agır basıyor ona dıkkat et.. cocugun sana dogru bakması mı kolay katlanır olması mı taşlı bır yolda gıderken sallanıp sallanmaması mı... vs vs..

ya bugun benım canım da acaıp ıstedı bılıyomusun fast food patates hamburger gıbı.. ama yemedım.. hoş şekerım yok ama ne kadar uzak dursam kardır.. sana da afıyet olsunnn bebişine yarasın ınsallah :)

canım gıderır bende de var bıkac kez taktım cok rahatlatıo ama cokta terletıyor.. ben basını rahatsız etmeyeyım mantıgıyla cok takamadım.. korktum.. bir de normal dogum ıstedıgım ıcın sankı onu takarsam bebek asağı dusmezmıs gıbı geldı.. elımden geldıgınce yuruyup hoplayıp zıplıyorumkı bebız kolay gelsın dıye ama gercekten agrıyı gecırıyor..

herkese mrb.. epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı aranızda kızlar :)

evet canım ben Allah ın ıznıyle oyle dusunuyorum.. ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…