hayatim walla yanimdaki kadin soyleniodu cogu yerde bedawa ben bu parayi wermek zorundamiyim die....tam bisi diemicem yalan olmasinnn...fiyat wermediler sadece bi kagit wardi masada sezaryen 2000+ kdv gordum bakalim bu gidiste sorucam yatisa ayri mi para tam olarak ucretler nasil die..sen baska bisi biliomusun....
canim benim yaaa hatta annen gelsin ya hu okadar seyle ugrasilir mi hic...iki canlisin sen yaaa yazik stresi yeter yorgunlugu cabasi allaha emanet olun canim....
bende ewde we calismayan biri olarak gerek duymadim insallah lazim da olmaz 100 lira en ucuzu o bile cok zor bzm icin...
ayyy gozun aydin annis gelio...gecmis olsun saatinde ic ilaclarini hallet hayatim agirlastikca zor oluyo vbiliosun..
iri bebek we kalca cikigi kirik cikikk anlatirmisin tatlim ya acicik
3 tekerlekli olanlari bizde almayi cok istiyorduk ama cift yönlu karda sorun cikarmadan yuruycek yeterli buyuklukte tekerliklere sahip araba bulamadik....slm kızlar.ya bu hafta sonu alışveriş için eşimle dolaştık biraz.bebek arabası olarak üç tekerleklilr nasıl.daha önce kullanan
ya da bebişine alan var mı?fikrinize ihtiyacım var..
Özel canım. Evet yararlı bir muayene oldu :)
Ben varim sezeryan bulundugum ulkede ölum kalim olmadigi surece kesinlikle yasak Turkiyedeki gibi bize sunmuyorlar secenekleri...herkese mrb.. epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı aranızda kızlar :)
3 tekerlekli olanlari bizde almayi cok istiyorduk ama cift yönlu karda sorun cikarmadan yuruycek yeterli buyuklukte tekerliklere sahip araba bulamadik....
ki turkiyede kar skintisi bizim burasi kadar olmadigi icin tekerlikleri cok buyuk olmasada olur ama sana tavsiyem cift yönlu ve ön tekerlegi dönebilen olsun mutlaka cift yönlu olmasi ruzgarli havalarda bebegin yönunu istedigin tarafa cevirmen icin iyi olucaktir birde ilk 6 ay insan bebisle gezerken surekli onu görmek ister...
ön tekerliginin dönuyor olmasida senin icin ayricalikli olucaktir arabayi surerken yön degistirmek icin önunu kaldirman vs gerekmiycek sirtinida agritmiycak
biz 4 tekerlekli aldik ön tekerlekleri dönuyor bakalim memnun kalicakmiyiz
dr geldim prensesim çok çook iyiymiş kocaman olmuş tam 2100 gr olmuş dr önden gidiyo diyo dikkatli ol 4 kilo olursa geçerse zor olur dedi 80 kilo olmuşum oyy oyy sonumuz ne olacak bilmem heycandan boyunu sormayı unuttum haftaya nst için çağırdı 10tl miş unutmazsam sorarım
bestekız arkadaşım çekirge dorukta bana verilen fiyat muhasebeden aldım fiyatı doktorla fiyat konuşmak abes geldi...normal 1620 sezeryan 1800 dediler herşey dahil fiyat oda vs. epidural için ayrı fiyat alıyorlar.ist da fiyatları duydukça bursa nie bujkadar pahalı die sormadan edemiyorum.
bestekız arkadaşım çekirge dorukta bana verilen fiyat muhasebeden aldım fiyatı doktorla fiyat konuşmak abes geldi...normal 1620 sezeryan 1800 dediler herşey dahil fiyat oda vs. epidural için ayrı fiyat alıyorlar.ist da fiyatları duydukça bursa nie bujkadar pahalı die sormadan edemiyorum.
Ben varim sezeryan bulundugum ulkede ölum kalim olmadigi surece kesinlikle yasak Turkiyedeki gibi bize sunmuyorlar secenekleri...
dogum kursunda bile hep normal dogumdan bahsettiler birtek ben sezeryani sorunca kesinlikle yasak ölum kalim durumu haricinde yapmiyorlar dendi sadece.... yani mecbur normal dogum ama epidural olani secicem ben
Merhaba arkadaşlar.
Hastane çıkışı hangi marka aldınız?
ne kadara aldınız?
kaçlı 10-11 li mi 20 li mi.
payşaırsanız sevinirim.
ciciler bölümüne de yazdım.hızlı yanıtlarınza ihjtiyacım var.
arkadaşım ben bebitof aldım 60 tl 10lu..gerçekten kaliteli bir marka tavsiye ederim.. mini damla da çok çok kaliteli öneririm ama onlar biraz daha pahalı 100ün üstünde sanırım..
çok teşekkürler canım.
haftasonu bende sevi bebe ve idil baby baktım ama ikiside 170-189 aralığında .
2 takım alıcam fiyat fazla geliyor.
Bebitof ve minidamla cok guzel. Bulabilirsen Aziz Bebe'yi de tavsiye ederim canim. Indirimli fiyatlari var su siralar. Bir 5'li bir 10'lu takim alsan yeter bence. Cabuk buyuyorlar. 120'ler falan gereksiz pahali bence. Cesit cesitler insanin akli gidiyor valla :)
yogurtlu makarna kasar peynir sut yumurta muz diolar baslica canim ama....kızlar slm herkeze
doktordan geldim az önce bebişimin kilosu normalden 200 gr eksik
çok üzüldüm.sağlıklı olsun kilo önemli değil diye teselli ediyorum kendimi ama niye normalin altında olsun
bebeğe kilo aldırcak ne yiyebilirim?
kuzenim dediki ic organlarina dogru baski yaptiginda kalp atisin hizlana bilir cok normal.....ama bilemicem tabi yureim agzimda atarken hic boso dusenimiom...canım bende de var çarpıntı hatta bugün doktorda söyledi nabzım 120 lerde falandı neden olduğunu söylemedi ama 140 larda ilaca başlanır dedi.kansızlık var ondan olabilirmi dedim çarpıntı yapacak kadar düşük değil dedi.
güzel anneler merhaba,
uzun zamandır okuyorum ama yazamıyordum. Yazdığımda sureklı hata veriyordu. Ama sonunda problemi çözdüm. Sekerim sınırda çıkmıştı uzun suredir yasaklı lıste ıle beslenıyorum ama bugun dayanamayıp hamburger yedim. Keşke yemez olaydımheryerım şişti başım çatlıycak gibi perişan oldum işyerinde.
Bebitofun 10lu çıkışını aldım canım. 55 tldi. ayağım alışsın diye 50 tl yaptılar gitmek daha nasip olmadı heheh
hem yumuşacık kaliteli hem de yakası paçası kaymıyor. gerekli parçalar var içinde.
yogurtlu makarna kasar peynir sut yumurta muz diolar baslica canim ama....
kuzenim dediki ic organlarina dogru baski yaptiginda kalp atisin hizlana bilir cok normal.....ama bilemicem tabi yureim agzimda atarken hic boso dusenimiom...
tatlim herryerinin sismesi bir hamburgerle olcak bisi mi ki...baska sebep wardir ara kacamagi bende yapiorum sekerim yukselio biraz okadar....
Selam KIZLAR soranlariçin söylüyorum 32+0 da çalışır raporu alınıyor.
Biz az önce Dr kontrolümüzden geldik ay kızımı okadar özlemişimki. Bebeğim çok iyimiş. 32+0 dmayız. 5 haftamızı aktardık inş çalışabiliriz. Bebişim 1900 gr 43 cm miş :) böbrekleri iyimiş boynunda kordon yokmuş çok şükür. Bu gidişle 38. Haftada 3 kiloyu geçermiş ben sezeryan istediğim için 38 de alırız 3 kiloyu geçince dedi. Nst çektirdik oda iyi çıktı. Dr şeker kontrollerime baktı. Ilk gittiğimde 130 ü geçmesin tokluk diyordu sonra 140 dedi şimdide bari 160 ı geçmesin dikkat edelim dedibundan sonra daha sık görüşecekmişiz 2 haftada bir. Nihayet. Bol su içiyorum ağzım kuruyo dedim şekerden dedi. Ara öğünlerde bol kaşar peynir yiyin bebişe kilo aldırıyormuş.
Hastanede normal doğum 500 sezeryan 600 müş. Özel oda fiyatı gecelik 150 lira. Bi gece kalınıyormuş. Bizden bukadar. Birde elevit yerine decavit yazdı. Elevitte domuz jelatini olduğunu onayladı. Iki haftayı dört gözle bekleyeceğim. Bundan sonraki takiplerimiz 34-36-38 :) yani ben sanırım Nisan annesi olacağım. Doktorum doğum sancısını karında toplanma sertlik olur diye anlattı. Bundan sonra ağrın yada kanaman olursa hemen beni arayın dedi. Cep telefonum vardı sanırım diye sordu. Ona göre arkadaşlar sizde doktorunuzun telefon vs. Bulundurun yanınızda artık önemliymiş.
anlamadım canım biraz patates yemiştim ama perişan oldum. arada minik kaçamak yapıodum ama hiç böle olmadım. bi daha da yemem tövbe ettim.
slm kızlar.ya bu hafta sonu alışveriş için eşimle dolaştık biraz.bebek arabası olarak üç tekerleklilr nasıl.daha önce kullanan
ya da bebişine alan var mı?fikrinize ihtiyacım var..
güzel anneler merhaba,
uzun zamandır okuyorum ama yazamıyordum. Yazdığımda sureklı hata veriyordu. Ama sonunda problemi çözdüm. Sekerim sınırda çıkmıştı uzun suredir yasaklı lıste ıle beslenıyorum ama bugun dayanamayıp hamburger yedim. Keşke yemez olaydımheryerım şişti başım çatlıycak gibi perişan oldum işyerinde.
Kizlar bu kemerlerden kullanan varmi ?
Benim sirtimda ve kasiklarimda cok agrim oluyor birde yurudugumde bazen karnim tas kesiliyor komplexe girip sanki karnim yere dusucekmis gibi karnimi tutuyorum
acaba bu kemer bu sorunlarimi giderirmi?
Hamile destek kemeri diyor ama neyi destekliyor pek anlamadim gereklimi yoksa para tuzagimi bilemiyorum kasigimdaki agrimi karnimdaki sancimi gecirirmi ki
Eki Görüntüle 1016372
Eki Görüntüle 1016374
herkese mrb.. epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı aranızda kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?