Merhaba arkadaşlar.
Hastane çıkışı hangi marka aldınız?
ne kadara aldınız?
kaçlı 10-11 li mi 20 li mi.
payşaırsanız sevinirim.
ciciler bölümüne de yazdım.hızlı yanıtlarınza ihjtiyacım var.
aksam sordum kimse cewaplamamis yaa ufffgobek deliginiz kasinio mu bole kenarlari falan deli gibi kasinio ya....bide sekerimiz war ya bizim cok tatli insanlarizzzz bunun bebege tam olarak ne zarari war...
aksam sordum kimse cewaplamamis yaa ufffgobek deliginiz kasinio mu bole kenarlari falan deli gibi kasinio ya....bide sekerimiz war ya bizim cok tatli insanlarizzzz bunun bebege tam olarak ne zarari war...
arkadaşım ben bebitof aldım 60 tl 10lu..gerçekten kaliteli bir marka tavsiye ederim.. mini damla da çok çok kaliteli öneririm ama onlar biraz daha pahalı 100ün üstünde sanırım..
anlamadım canım biraz patates yemiştim ama perişan oldum. arada minik kaçamak yapıodum ama hiç böle olmadım. bi daha da yemem tövbe ettim.
wow canina ozaman biraz yulselen sekerime sukur edim kocis anlar ozman bnm kacamak yaptigimi sonrada burnumdan getirir geri onlari walaa...Canım geçen gün aynı hatayı ben de yaptım pizza ve patates kızartması yedim nasıl şiştim anlatamam ödemden ellerimi kapatamıyordum elim gözüm heryerim şişti ertesi gün ondan sonraki gün hafifledi çok şükür ama ben de aynen tövbe ettim
kaşınmaz mı gobegım karnım deli gibi kaşınıyor bebek yağı kullanıyorum rahatlatıyor.gebelikte seker onemli bı yerde okuduğumu paylaşıyorum.(Annede yüksek tansiyon riski artar, bebek normal yollarla doğrulamayacak kadar irileşebilir ya da doğum sonrasında bebekte düşük şeker atakları, kan kalsiyum seviyesinin düşük olması, yüksek bilirubin seviyeleri gibi metabolik düzensizlikler ya da solunum güçlüğü gibi fonksiyonel problemler baş gösterebilir)
az kaldı:) dayanmalıyız
bendede var hemoroid krem mi verdi bende bekliyorum dr aramak istemedim onun için 2 hafta sonra sonra ağrım kesildi geçmeseydi gidecektim
cnm cok tesrkkur ederimben yanıtlıyayım hızlıca , biz minidamla aldık ...kalitesi de çok güzel 3 adet aldık birisi 5 li yakım battaniyesi yok içinde
diğerleri de 10 yada 11 li onlarında bazı parçaları farklı canım ama çok kullanışlı
walla o kagit neydi bilmiommmm....canim ama al benden de okadar insallah hersey dahil 1800 dur yeni sordun dimi benide yatiss bolumu mu neydi bi yere yonlendir di....oraya gitcem iste bu sefer....walla ucuz die 1000 tl die esentepeue gidiodum yeni dogan bakim unt yok die wazgectik....allah yardimcimiz olsun ne diyim yaaa....ewet herseyde 1.sinif diolar dorugu ama cok bukucek belimizi bizim aciom o paralara ama bebegimiz icin die susuoz...
Canım geçen gün aynı hatayı ben de yaptım pizza ve patates kızartması yedim nasıl şiştim anlatamam ödemden ellerimi kapatamıyordum elim gözüm heryerim şişti ertesi gün ondan sonraki gün hafifledi çok şükür ama ben de aynen tövbe ettim
2 saattir pozitif doğum hikayeleri doğum kolaylaştıran hareketler doğumla ilgili güzel şeyler okuyorum, şuanda müthiş rahatladı kafam şimdi gidip korkusuzca doğurabilirim yani o derece tavsiye ederim kızlar doğumdan korkanlar için söylüyorum çok rahatlatıyo gerçekten
günaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.
2 saattir pozitif doğum hikayeleri doğum kolaylaştıran hareketler doğumla ilgili güzel şeyler okuyorum, şuanda müthiş rahatladı kafam şimdi gidip korkusuzca doğurabilirim yani o derece tavsiye ederim kızlar doğumdan korkanlar için söylüyorum çok rahatlatıyo gerçekten
masallah bebegine annesiSelam KIZLAR soranlariçin söylüyorum 32+0 da çalışır raporu alınıyor.
Biz az önce Dr kontrolümüzden geldik ay kızımı okadar özlemişimki. Bebeğim çok iyimiş. 32+0 dmayız. 5 haftamızı aktardık inş çalışabiliriz. Bebişim 1900 gr 43 cm miş :) böbrekleri iyimiş boynunda kordon yokmuş çok şükür. Bu gidişle 38. Haftada 3 kiloyu geçermiş ben sezeryan istediğim için 38 de alırız 3 kiloyu geçince dedi. Nst çektirdik oda iyi çıktı. Dr şeker kontrollerime baktı. Ilk gittiğimde 130 ü geçmesin tokluk diyordu sonra 140 dedi şimdide bari 160 ı geçmesin dikkat edelim dedibundan sonra daha sık görüşecekmişiz 2 haftada bir. Nihayet. Bol su içiyorum ağzım kuruyo dedim şekerden dedi. Ara öğünlerde bol kaşar peynir yiyin bebişe kilo aldırıyormuş.
Hastanede normal doğum 500 sezeryan 600 müş. Özel oda fiyatı gecelik 150 lira. Bi gece kalınıyormuş. Bizden bukadar. Birde elevit yerine decavit yazdı. Elevitte domuz jelatini olduğunu onayladı. Iki haftayı dört gözle bekleyeceğim. Bundan sonraki takiplerimiz 34-36-38 :) yani ben sanırım Nisan annesi olacağım. Doktorum doğum sancısını karında toplanma sertlik olur diye anlattı. Bundan sonra ağrın yada kanaman olursa hemen beni arayın dedi. Cep telefonum vardı sanırım diye sordu. Ona göre arkadaşlar sizde doktorunuzun telefon vs. Bulundurun yanınızda artık önemliymiş.
sagol tatlimm%100 katılıyorum:)) beğenmek kesmezdi
maşallah sana ve bebişine
ben her tür tahlil vs. için cepten arıyorum adamı, hastanenin bağlamasına tahammül edemiyorum...bilseydi baştan vermezdi herhalde:)))
sen tecrübeli annesin tabi, benim gibi ilk kez bekleyenin sana korkma demesi abes tabi, tecrübe bambaşka bişey de.... ama sen yine de korkma canım
masallahhhhhdr geldim prensesim çok çook iyiymiş kocaman olmuş tam 2100 gr olmuş dr önden gidiyo diyo dikkatli ol 4 kilo
olursa geçerse zor olur dedi 80 kilo olmuşum oyy oyy sonumuz ne olacak bilmem heycandan boyunu sormayı unuttum haftaya nst için çağırdı 10tl miş unutmazsam sorarım
slm kızlar.ya bu hafta sonu alışveriş için eşimle dolaştık biraz.bebek arabası olarak üç tekerleklilr nasıl.daha önce kullanan
ya da bebişine alan var mı?fikrinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?