okuduğun şeyleri bizimle de paylaşır mısın canım? link vs. zahmet olmazsa
http://istanbuldoula.blogspot.com.tr/
mesela bu sitede çok güzel şeyler var girdiğim sitelerden biri buydu hatırladıkça yine paylaşırım canım
3 tekerlekliler cok sport görunume sahip cok guzel görunusleri ve daha cok yuruyen hatta kosan annelerin tercihi onlar....çok sağol canım yagerçekten böyle fikirlere ihtiyacım var.zira bebek eşyaları ve kullanılabilirliği hakkında zır cahilim resmen
ozman dört tekerleklide karar verdim gitti
Canm gercekten iyi fikir..bigun bende okuyayim diyorum ama inan cesaret edemiuorum ..hayirlisiyla alsaydik bebebklerimizi kucagimiza olduda bitti masallah oluverse
canım bız alırken 3 tekerleklılerı tavsıye etmemıslerdı.. manevrası o kadar ıyı olmuyormus..
bır de ben tek elle acılıp kapanmasına ve hafıf olmasına daha cok dıkkat ettım..
bence sen once senın ıcın hangı ozellıkler agır basıyor ona dıkkat et.. cocugun sana dogru bakması mı kolay katlanır olması mı taşlı bır yolda gıderken sallanıp sallanmaması mı... vs vs..
ya bugun benım canım da acaıp ıstedı bılıyomusun fast food patates hamburger gıbı.. ama yemedım.. hoş şekerım yok ama ne kadar uzak dursam kardır.. sana da afıyet olsunnn bebişine yarasın ınsallah :)
canım gıderır bende de var bıkac kez taktım cok rahatlatıo ama cokta terletıyor.. ben basını rahatsız etmeyeyım mantıgıyla cok takamadım.. korktum.. bir de normal dogum ıstedıgım ıcın sankı onu takarsam bebek asağı dusmezmıs gıbı geldı.. elımden geldıgınce yuruyup hoplayıp zıplıyorumkı bebız kolay gelsın dıyeama gercekten agrıyı gecırıyor..
evet canım ben Allah ın ıznıyle oyle dusunuyorum.. ınsallah..
fiyatı hasta yatış işlemleri bölümünden aldım öyle ayakustu.ama fiyatların tahmini böle olacağı konuşuluyordu zaten görumcem 2012 temmuzda aynı doktorda epiduralli 1600 sezeryan olmuştu yanında refakatçi kalmıştım ordan biliyorum hastaneyi doktoru ve işlemleri.yeni doğan ünitesi var.çocuk doktorları iyi.kadın doğumcularıda iyi .ama hastanenin fiyat politikası ile alakalı bi durum bu.fatura almassan 100 tl inerim yada ayrıntılı fatura istiyorum die bastırırsan anında değişiyorlarmış.çok bilgili olmalı sosyal haklarımızı iyi bilmeli ona göre resmen pazarlık yapılmalı .ben sırf doktoru bildiğimden hastanenin bana yakın olmasından mecbur kaldım diyebilirim .eşim herzaman yanımda olamıyor tum kontrollere yanlız gidiyorum doğuma bile bu şekilde kendi aracımla gidicem gibi geliyor bazen...
benimde oğlum 54 cm doğdu kuzeniyle aralarında 1 hafta vardı o 51 doğdu ... kızımda 51 doğdu
ortalama bebek boyu 47- 52 derler ...kendi boyum 1.64 eşim 173 tür ve ben doğduğumda çok cılızmışım, hatta yaşamaz da demişler düşünün
Eki Görüntüle 1016582 kızımın odasına almayı düşündüğüm perde... ayıcıklı, bebekli şeyler istemedim. renkleri hoşuma gitti. avizesini de açık pembe alıp üzerine kelebekler yapıştıracağım.
derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm abinizin ve senin adına. canını sıkma gerçekten iş olacağından geri kalmıyor çünkü şöyle düşün herkesin muhakkak bir sıkıntısı bir derdi oluyor benim de annem beyin anjiyosu oldu perşembe günü. ben giresundan kalktım izmire geldim Giresun da eşim ev taşıma telaşında annem burada hasta kafam karmakarışık bebeğimin doğmasına çok az bir zaman kaldı her gece mide ve sırt ağrısından uyanıyorum ve bütün gece düşünüyorum. düşünerek elime hiç bir şey geçmiyor elbette kendime ve bebeğime zarar veriyorum. Sadece şunu düşün senden daha kötü durumda olan insanları ve sabır etmeye çalış inan bana her şey daha iyi olacak yaptıklarını görmemeye çalış bu kış muhakkak bir gün yaz olacak diye düşün.derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
Hem hamile hem calisan bayansin senden ne kadar buyuk beklentileri varmis acilari buyuk olsada karnindaki zavalliyi hicmi dusunmuyorlar Allah korusun hamilelikte binbir sey geliyor insanin basina is temizlik bir yana o stress bile sana zararli suanda...derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
ates ölcer olarak braun kulaktan ölculen aldik digeri icin hala dusunmekteyiz hangi yatak olmali ve nasil olmaliateşölçer aldınız mı kızlar? fiyat olarak da uygun olup kolay kullanılır güvrnilir bişey bulmak istiyorum.
bir de yatağını aldık 70.130 ölçülerinde içinin minderi yaylı mı pamuklu mu viskon mu nasıl olmalı acaba tavsiyelerinizi istiyorum hepinize mutlu hamileliklerr :)
derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
ateşölçer aldınız mı kızlar? fiyat olarak da uygun olup kolay kullanılır güvrnilir bişey bulmak istiyorum.
bir de yatağını aldık 70.130 ölçülerinde içinin minderi yaylı mı pamuklu mu viskon mu nasıl olmalı acaba tavsiyelerinizi istiyorum hepinize mutlu hamileliklerr :)
herkese mrb.. epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı aranızda kızlar :)
ozamandan belliymis uzun olucagin desene masallah annemde gecen gun bana diyor.... gunde en az 2 bardak sut ic bak teyzende elaya hamileyken hergun 2 bardak icmis bazen daha fazla da icmis kizi 58 cm dogmus yani nerdeyse 60 cm dogmus dedi annem.... tabi bende inanmayip bunu esime anlattim ve ne yalan söyliyim gunlerce annemle de teyzemlede dalga gectik hic bilmiyormu bu kadin bir bebegin ortalama dogacagi boyu nasil 58 cm olduguna inanir teyzemde yanlis anlamistir olamaz diye guluyorduk aptal durumuna dusmusuz esimle cahil olan biziz desene
birde bebegin ayaklari kaburgalarini cok kurcaliycak kadarsa uzun olur diyorlar ki her bebek bir sureden sonra kurcaliyor gerci de siddetine bagliymis agriticak kadarsa uzun olur diyorlar benimkide bazen agriticak kadar ama minyon biriyim oyuzden hic uzun bir bebek beklemiyorum 52 olsa insallah ki gayet normal ve iyi olurdu sevinirim
Oğlum 58. cm doğmuştu şuan 5 yaşında gören 8 yaşından fazla sanıyo benim boyum 1 73 eşimin 1 85
Allah yardımcın olsun seni anlıyorum birşeyde diyemezsin şimdi. Ben yeni evlendiğimde eşimin kardeşi kanada dan 2 çocukla gelip 2 ay kalmışti 2 sokak ötede annesi olmasına rağmen ve bütün iş bana bakıyodu hamile kaldım o arada ve 2 aylık düşük yaptim eşyslarım rezil oldu beyaz sandalyelerimde bile zeytin yağı lekesi olmuştu çocukların el izi düşün rujla heryeri yazmışlardı eşim üzülmesin diye sesimi çıkaramadım tabi sonra çok pişman oldum
ateşölçer aldınız mı kızlar? fiyat olarak da uygun olup kolay kullanılır güvrnilir bişey bulmak istiyorum.
Braun kulaktan ölçer ve normal koltuk altı var yedek olarak. Oğlumdan kalma ben memnunum tavsiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben düşünüyorum cnm , dr a sordum son haftaarda detaylı konuşuuz dedi ama onda da doğum sresi uzuyo dedi , 1 satte doğacağını 3 satte doğuyon dediherkese mrb.. epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı aranızda kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?