2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Son düzenleme:
çok sağol canım yagerçekten böyle fikirlere ihtiyacım var.zira bebek eşyaları ve kullanılabilirliği hakkında zır cahilim resmen
ozman dört tekerleklide karar verdim gitti
3 tekerlekliler cok sport görunume sahip cok guzel görunusleri ve daha cok yuruyen hatta kosan annelerin tercihi onlar....
ama genelde sepetleri kucuk oluyor onlarin... 4 tekerleklide alsan sepetini buyuk sec ki altina rahatlikla esya katabilesin
4 tekerlekli cook guzel modeller mevcut ama 3 seyi unutma cift yönlu olucak ön tekerlekleri dönucek ve sepeti biraz buyuk olsa iyidir :)
Bu resmi googleden buldum biz bunun ayni modelini turkuazi cok sevdigim icin ayni rengini aldik ve ayni renk olan bakim cantasini da hediye göndermisler

Canm gercekten iyi fikir..bigun bende okuyayim diyorum ama inan cesaret edemiuorum ..hayirlisiyla alsaydik bebebklerimizi kucagimiza olduda bitti masallah oluverse

herşey bi anda olup bitivericek inş hiç zor olmayacak inanalım buna ,yok arkadaş ben doğuracam bu akşam

bende alayim ozaman agri ve kasilmam oldugu zamanlarda takarim dedigin gibi surekli takilirsa belki bebisi havada tutar normal dogumu zorlastirir da seninki tam olarak nasil bir model resmi filan varmi aynisinin resmini eklersen cok sevinirim cunki bunlardada secenek cok aklim karismasin

kocamann bende yeni Bursalıyım. Yıldırım Dorukta 650 demişler normal doğuma, Çekirgedeki niye bu kadar pahalı ki? Baharda aynı senin gibi hasta yatışta ayaküstü konuştuk, sosyal güvence var mı,ilk doğum mu, ikiz mi vs sorular sordular ve normal doğuma 1100 dediler bize. Yıldırım Doruk ve Bahar arasında kaldık bizde..

Ben 170 babası 183 bakalım bebişimizin boyu nasıl olacak Eşimin akrabalarından yaşlı bi hala var, 0-3ay bebek kıyafetleri için onlara sığmaz sizin bebeğiniz kısa gelirler gibi bişiler söylüyordu geçen gün Tabii Allah bilir onu, şuan gayet normal seyrinde gidiyor boyu..

derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.

ateşölçer aldınız mı kızlar? fiyat olarak da uygun olup kolay kullanılır güvrnilir bişey bulmak istiyorum.
bir de yatağını aldık 70.130 ölçülerinde içinin minderi yaylı mı pamuklu mu viskon mu nasıl olmalı acaba tavsiyelerinizi istiyorum hepinize mutlu hamileliklerr :)

allah yardımcın olsun bebekğin sağlıcakla gelsin de dünyada başka hiçbişey sorun değil inan

geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm abinizin ve senin adına. canını sıkma gerçekten iş olacağından geri kalmıyor çünkü şöyle düşün herkesin muhakkak bir sıkıntısı bir derdi oluyor benim de annem beyin anjiyosu oldu perşembe günü. ben giresundan kalktım izmire geldim Giresun da eşim ev taşıma telaşında annem burada hasta kafam karmakarışık bebeğimin doğmasına çok az bir zaman kaldı her gece mide ve sırt ağrısından uyanıyorum ve bütün gece düşünüyorum. düşünerek elime hiç bir şey geçmiyor elbette kendime ve bebeğime zarar veriyorum. Sadece şunu düşün senden daha kötü durumda olan insanları ve sabır etmeye çalış inan bana her şey daha iyi olacak yaptıklarını görmemeye çalış bu kış muhakkak bir gün yaz olacak diye düşün.

Hem hamile hem calisan bayansin senden ne kadar buyuk beklentileri varmis acilari buyuk olsada karnindaki zavalliyi hicmi dusunmuyorlar Allah korusun hamilelikte binbir sey geliyor insanin basina is temizlik bir yana o stress bile sana zararli suanda...
esinle konus gerekirse annenlerde kal esin seni ve karnindakini dusunmuyorsa sende dusunmuyceksin onun kendisi annesine demesi lazim en azindan kaliyorsaniiz yardimda edin diye bebek dogmadan benim bildigim ev bastan sona temizlenir guzellestirilir ama bunlar gelicek bebegide dusunmuyorlar artik hamile ve calisan biri olmasan yapman lazim derdim ama bu halde iken kesinlikle yapma sanada yazik

ates ölcer olarak braun kulaktan ölculen aldik digeri icin hala dusunmekteyiz hangi yatak olmali ve nasil olmali

Bundan sonra hergun okuycam valla neler kacirmisim.oncelikle gecmis olsun.benimde kayinpederim akciger kanseri oldu bizde iki gun once ogrendik.haftaya sali evresini ogrenecegiz.tabi sizinki cok genctir.zor allah kolaylik versin.kayinvaldenede gelince bir sure sabret sonra yavas yavas tavrini koyarsin ama cokta icine atma cunku hem sana hem bebege zarar ve en kotusu biriktirip birden patlarsan geri donusu zor olur. Senin icin dua edicem.

Canim ben kulaktan ates olcer aldim cunku karsidan kizilotesi olcen aletlerden korkuyorum sanki beynine zarar verir gibi geliyor. Tabiki yojtur bir sakincasi ama beni rahatsiz hissettiriyor iste.kulaktan olceni bile kullanirmiyim bilmiyorum. Bir tanede koltuk altindan olcen basit bir derece aldim.yatakta daha odasi icin almadim ama park yatagi icin pamuk yatak aldim. sert oluyor diye pamuklu tavsiye ettiler. Yay falan yok hatta paketinde ikiye katli duruyor

Kizlar haftaya haftasonu evi tasiycam.kac zamandir evin isleri beni cok yordu secime kadar bir ohhh diyemiycem anlasilan.evime tam yerlestigimde 8 ay bitiyor olucak umarim sıkıntı olmaz. Gerci yardima annem gelecek ama yinede zor.arada banada dua edin arkadaslar.gozumde cok buyuyor valla

herkese mrb.. epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı aranızda kızlar :)

Ben canım Allah izin verirse epidural normal istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…