derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
fiyatı hasta yatış işlemleri bölümünden aldım öyle ayakustu.ama fiyatların tahmini böle olacağı konuşuluyordu zaten görumcem 2012 temmuzda aynı doktorda epiduralli 1600 sezeryan olmuştu yanında refakatçi kalmıştım ordan biliyorum hastaneyi doktoru ve işlemleri.yeni doğan ünitesi var.çocuk doktorları iyi.kadın doğumcularıda iyi .ama hastanenin fiyat politikası ile alakalı bi durum bu.fatura almassan 100 tl inerim yada ayrıntılı fatura istiyorum die bastırırsan anında değişiyorlarmış.çok bilgili olmalı sosyal haklarımızı iyi bilmeli ona göre resmen pazarlık yapılmalı .ben sırf doktoru bildiğimden hastanenin bana yakın olmasından mecbur kaldım diyebilirim .eşim herzaman yanımda olamıyor tum kontrollere yanlız gidiyorum doğuma bile bu şekilde kendi aracımla gidicem gibi geliyor bazen...
şeker konusunu bilmiyorum cnm ama göbek deliğim ve etrafı bnmde kaşınıo göbişler büyüdüğündendir :)
calisan bir anne degilim okuyan bir anneyim ama bebegim 1 yasini doldurana kadar evde onunlayim ins...canlarım çok teşekkürler cevaplarınız için anladımmm bende artık ilerleyen zamanda alırım belki bakalım pek alışveriş yapamadım henüz ona sıra gelirse alırım artıkınn :)
derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
Masallah minik prensese bizde 1 kere ultrasyona girildiği için en son 17+5de görmüştüm minigimi oyuzden tahminide olsa kilosunu bilmiyorum insallah benimkinin kilosuda iyidirdr geldim prensesim çok çook iyiymiş kocaman olmuş tam 2100 gr olmuş dr önden gidiyo diyo dikkatli ol 4 kilo olursa geçerse zor olur dedi 80 kilo olmuşum oyy oyy sonumuz ne olacak bilmem heycandan boyunu sormayı unuttum haftaya nst için çağırdı 10tl miş unutmazsam sorarım
Benimkide kasinmaktan cok biraz agriyor da ama kasiyincageciyor sanki kurumus gibiaksam sordum kimse cewaplamamis yaa ufffgobek deliginiz kasinio mu bole kenarlari falan deli gibi kasinio ya....bide sekerimiz war ya bizim cok tatli insanlarizzzz bunun bebege tam olarak ne zarari war...
Masallah minik prensese bizde 1 kere ultrasyona girildiği için en son 17+5de görmüştüm minigimi oyuzden tahminide olsa kilosunu bilmiyorum insallah benimkinin kilosuda iyidir
Benimkide kasinmaktan cok biraz agriyor da ama kasiyincageciyor sanki kurumus gibi
Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)
evet canım aynı ondan bendede oluyo birden ah diye bağırıveriyorumkızlar bebek bir tarafa aniden toplarlandığında karnımda acı hissediyorum sonra düzeliyor, tekmelerinden mi yoksa kasılma denilen şey bu mu merak ettim:26: bildiğiniz ahh vah diye ses çıkarıyorum küt diye bir tarafa yatıyor sanki.
allah yardımcın olsun bebekğin sağlıcakla gelsin de dünyada başka hiçbişey sorun değil inan
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm abinizin ve senin adına. canını sıkma gerçekten iş olacağından geri kalmıyor çünkü şöyle düşün herkesin muhakkak bir sıkıntısı bir derdi oluyor benim de annem beyin anjiyosu oldu perşembe günü. ben giresundan kalktım izmire geldim Giresun da eşim ev taşıma telaşında annem burada hasta kafam karmakarışık bebeğimin doğmasına çok az bir zaman kaldı her gece mide ve sırt ağrısından uyanıyorum ve bütün gece düşünüyorum. düşünerek elime hiç bir şey geçmiyor elbette kendime ve bebeğime zarar veriyorum. Sadece şunu düşün senden daha kötü durumda olan insanları ve sabır etmeye çalış inan bana her şey daha iyi olacak yaptıklarını görmemeye çalış bu kış muhakkak bir gün yaz olacak diye düşün.
Hem hamile hem calisan bayansin senden ne kadar buyuk beklentileri varmis acilari buyuk olsada karnindaki zavalliyi hicmi dusunmuyorlar Allah korusun hamilelikte binbir sey geliyor insanin basina is temizlik bir yana o stress bile sana zararli suanda...
esinle konus gerekirse annenlerde kal esin seni ve karnindakini dusunmuyorsa sende dusunmuyceksin onun kendisi annesine demesi lazim en azindan kaliyorsaniiz yardimda edin diye bebek dogmadan benim bildigim ev bastan sona temizlenir guzellestirilir ama bunlar gelicek bebegide dusunmuyorlar artik hamile ve calisan biri olmasan yapman lazim derdim ama bu halde iken kesinlikle yapma sanada yazik
Bundan sonra hergun okuycam valla neler kacirmisim.oncelikle gecmis olsun.benimde kayinpederim akciger kanseri oldu bizde iki gun once ogrendik.haftaya sali evresini ogrenecegiz.tabi sizinki cok genctir.zor allah kolaylik versin.kayinvaldenede gelince bir sure sabret sonra yavas yavas tavrini koyarsin ama cokta icine atma cunku hem sana hem bebege zarar ve en kotusu biriktirip birden patlarsan geri donusu zor olur. Senin icin dua edicem.
Kizlar haftaya haftasonu evi tasiycam.kac zamandir evin isleri beni cok yordu secime kadar bir ohhh diyemiycem anlasilan.evime tam yerlestigimde 8 ay bitiyor olucak umarim sıkıntı olmaz. Gerci yardima annem gelecek ama yinede zor.arada banada dua edin arkadaslar.gozumde cok buyuyor valla
bebegim oncelikle buraya yazma seklin hic onemli degil icimiz kan aglarken acimiz warken hangimiz bunu dusunuoz...tam tersi her dk ii kotu her seyi yazabilirsin....buradaki amacimizbu zaten...eger biraz faydamiz oluyorsa birbirimize ne mutlu bize...
Gelelim ewi istila etmis sulaleye esin icin saygi duymani cok ii anliorum ama seninde bi okadar saygi ve merhamete ihtiacin war..hamile isten gelmis kadina iki lokma birakip kendi pisligini supurtmek bile ne demek ...bence esinle tatli dillekonus bu konuyu baska sana iyardim edicek yok..ewini birak annene git demiorum senin duzenini bozmaya haklari yok...fakat esinle bi care bulabilmei bi dene....yaa is yemek yapsinlar...ya gitsinler ya ne bilim tatli tatli konusss
:47ha baktin tatli dilden anlamiolar git dr na once gizli durumunu anlat...sonra bi bahane ile esinle git esigi asada bilmemnesi kaymis falan bi sebeple istrat ett dedirt...eger dinlemezsen rapor werim falan desin....allah gunah yazmaz sana o kaynanaya yazar walla bak garanti diomm sen iki canli kadina ew suprtmek ne yaaaa esim yanimda okuyordum walla yazik okadina icinde bebegede kocasina solesin hizmetci mi o yaaa dio bakkkk erkek kafasiylaa...o yuzden bunun sorumlulugunu tek basina ustelenme bi tanem..en istrate ihtiacin oldugu donem..sakince dusun ve harekete gec...tabiki bu tarz sorunlar yasayan bi dunuaaa insan war allah hepsinin yardimcisi olsunnn...seninde hayatimmm dilerimmm cok saglikli gecir bu zor gunleri...
Allah şifa versin canım. Ama kayınvaliden çok gaddar bir ınsanmış. tum gun evde bır kap yemek yapamamışmı. hadı dıger gelinin aklı yerinde degıldır sımdı acısı buyuk ama kayınvalıden derleyıcı olması gerek. Eşin de kızma ama hıc görmuyor mu bunları. böyle bır ortamda sana ve bebege birşey olsa ılerde hıcbırı kılını kıpırdatmaz. bence eşinle tatlı dılle konuş. hem çocukların okulu var öyle uzun kalamazlar kayınvalıden mecbur cocukları göturur bır hafta ıcınde.baktın bunlar sureklı kalıcı valla annene git kal. öyle kaynana ıcın kendını ve bebgını yıprattıgına degmez. eşin var haklısın ama esınınde görmesı gerek bazı seylerı. ıkı kaşık yemek bırakıyorlar ve esın tepkı vermıyor ve sen gırıp bırseyler hazırlıyorsun. bence kendını ve bebgını dusun
Canim sabah yazdim ama dikkatini cekmedi sanirim, bu süreci bu kadar uzatip icinden cikilmaz hale getirmeye gerek yok, dr. Aidin salihten bi randevu alin, ameliyatsiz kemoterapisiz tedavisini olsun. Hem tedavi programini olusturunca sende kalmalarina gerek yok kendi evinde devam edebilir. İyice arastir ikna et doktora bi gitsin, bi haftaya kalmaz hepsi evine geri doner
ofertacım çok zor bir durum haklısın ... ama herkes için çok zor diye düşünüyorum ki sende öyle düşünüyorsun
arkadaşlara şurda katılmıyorum, ne olursa olsun kayınvaliden için de çok zor . bakalım kadının içinde ne fırtınalar kopuyo kolay mı evladı ... Rabbim vermesin hiç birimize ama ir tek ateşlenseler kendimizden geçiyoruz, başka hiç bir şeyi görmüyor gözümüz...
kadının içi yanıyordur cayır cayır , evladına bi ayrı, torunlarına bir ayrı.bende çok yakın zamanda yaşadığım için (evet ölüm var,) ama insan bazen kıyısına gelmedikçe bilmiyor... bence gönlünü ferah tut 1 kaç güne durumlar değişir; illaki
haa bu demek değiil ki sana hak vermiyorum ...sende olabilecek en zor zamanını geçiriyorsun, dediğin gibi işlerin yarım kalıyor, bebeğine hazırlanmak istediğin gibi hazırlanamıyorsun, fiziksel olarak ta en ağır, yorucu zamanlarını geçiriyorsun, aynı zaman da çalışıyorsun bunlar hiç kolay şeyler değil eve yorgun argın gelip belki yatıp uyucaksın, belki duşa gireceksin.................... insan neler yapmaz ki , sakinliği özlüyorsun ...
ama şunu da unutma ki her şerrin arkasından Rabbi min rahmetin ve hayrını bekle muhakkah vardır bu durumunda bir hayrı. umarım beni yanlış anlamadın ... ben biraz daha genel baktım duruma ... birde annenin yanına gitme durumu sözkonusu sanıyorum ben olsam gitmezdim , başta eşimi o duurmda bırakamazdım, evimi de ...
canım öncelikle çok geçmiş olsun,rabbim evlatlarına bağışlasın kaynını,inşallah hiç görmemiş gibi olur o derdi,, eşine kendisine ailesine çok üzüldümm,,
ama canım sende bir can taşıyorsunn, ona günah değilmi evini açmışsın bu bile büyük nimet işten gelip o halde yemek bile bulamaman vicdansızlık kayınvalidednin içi yanıyordur fakatseninde içinde bir can var ona iyi bakmaman yemeğini yiyememen de büyük günah buna sebep olmak da günah sen elinden geleni yapmışsınn evini yurdunu açmışsın birazda onların gayret etmesi lazım, eşine söyleme bence illaki o acıyla yanlış anlayacaktır,bestekızın dediği gibi doktorunla görüş durumu anlat,daha sonra eşinle git doktora doktor budönemlerin önemli olduğunu hatta biraz sıkıntılı olduğunu dinlenmen gerektiğini anlatsın hiç kötü olma canım öpüyorum seni ve miniğni...
canım benim arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğu için bende aldım. quınny markası. evde de sürüyorum çok hafif ve rahat denge problemide yok. tavsiye ederimslm kızlar.ya bu hafta sonu alışveriş için eşimle dolaştık biraz.bebek arabası olarak üç tekerleklilr nasıl.daha önce kullanan
ya da bebişine alan var mı?fikrinize ihtiyacım var..
canım ben normal doğum istiyorum ama sancım açılmam olmazda suni sancı verelim derlerse epidural normal isteyebilirim. şimdilik düşüncem böyle değişirmi bilemiyorum.:26:herkese mrb.. epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı aranızda kızlar :)
canım ben 10 aziz bebe. 20 li idil baby aldım.Merhaba arkadaşlar.
Hastane çıkışı hangi marka aldınız?
ne kadara aldınız?
kaçlı 10-11 li mi 20 li mi.
payşaırsanız sevinirim.
ciciler bölümüne de yazdım.hızlı yanıtlarınza ihjtiyacım var.
allah razı olsun hepinizden dün akşamdan beri hiç uyku uyumadım karnımda başlayan sancılar bu gecede devam etti.karnım taş gibi iki gündür gergin bebek hareketlerini takip ediyorum sürekli bişey olmasın diye.kayınvalidemler bugün bileciğe gidiyorlar çocukların okulu olduğu için ama cuma akşamı geri gelecekler evimi toparlamaya biraz vaktim olacak neyseki.yoksa ipler iyicene gerimişti zaten hastamız var arada birde gerginlik olsun istemiyorum.en azından 3 gün rahatım şimdilik biraz da dinlenir oğluma vakit ayırabilirim.
desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.iyiki varsınız.
rabbim tez zamanda hastanıza şifa versin şu durumda söylenecek tek şey bu canım. sabret allah büyük görüyo elbette herşeyi. sana güç kuvvet versin. sende rahatla bebişini kasma. erken doğum olur mazallah ortalık böyle karışıkken. dualarımdasınallah razı olsun hepinizden dün akşamdan beri hiç uyku uyumadım karnımda başlayan sancılar bu gecede devam etti.karnım taş gibi iki gündür gergin bebek hareketlerini takip ediyorum sürekli bişey olmasın diye.kayınvalidemler bugün bileciğe gidiyorlar çocukların okulu olduğu için ama cuma akşamı geri gelecekler evimi toparlamaya biraz vaktim olacak neyseki.yoksa ipler iyicene gerimişti zaten hastamız var arada birde gerginlik olsun istemiyorum.en azından 3 gün rahatım şimdilik biraz da dinlenir oğluma vakit ayırabilirim.
desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.iyiki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?