2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bebegim oncelikle buraya yazma seklin hic onemli degil icimiz kan aglarken acimiz warken hangimiz bunu dusunuoz...tam tersi her dk ii kotu her seyi yazabilirsin....buradaki amacimizbu zaten...eger biraz faydamiz oluyorsa birbirimize ne mutlu bize...
Gelelim ewi istila etmis sulaleye esin icin saygi duymani cok ii anliorum ama seninde bi okadar saygi ve merhamete ihtiacin war..hamile isten gelmis kadina iki lokma birakip kendi pisligini supurtmek bile ne demek ...bence esinle tatli dillekonus bu konuyu baska sana iyardim edicek yok..ewini birak annene git demiorum senin duzenini bozmaya haklari yok...fakat esinle bi care bulabilmei bi dene....yaa is yemek yapsinlar...ya gitsinler ya ne bilim tatli tatli konusss

:47 ha baktin tatli dilden anlamiolar git dr na once gizli durumunu anlat...sonra bi bahane ile esinle git esigi asada bilmemnesi kaymis falan bi sebeple istrat ett dedirt...eger dinlemezsen rapor werim falan desin....allah gunah yazmaz sana o kaynanaya yazar walla bak garanti diomm sen iki canli kadina ew suprtmek ne yaaaa esim yanimda okuyordum walla yazik okadina icinde bebegede kocasina solesin hizmetci mi o yaaa dio bakkkk erkek kafasiylaa...o yuzden bunun sorumlulugunu tek basina ustelenme bi tanem..en istrate ihtiacin oldugu donem..sakince dusun ve harekete gec...tabiki bu tarz sorunlar yasayan bi dunuaaa insan war allah hepsinin yardimcisi olsunnn...seninde hayatimmm dilerimmm cok saglikli gecir bu zor gunleri...

offf biz bu konularda cok deneyimsizizz...yani fatura istemezsek indirim mi yapicak...peki faturasiz daa riskli degil mi allah korusun bi sorun ciktiginda....odalar tek kisilikmidi kaldiginda nasil muamele gordunuz....odayi susledilermi.....ewet dr lari falan ii die bu kadar pahali demek parayi weren hesabi...ama insan gibi muamele icin ucuk paralar oduoz...millet 600 den falan bahsedio 2000 nere....senin de hakkinda hayirlisi olsunnn canim dilerim esinde yaninda olur allah nasip eder....yanliz is ler halletmek zor dur cok ii bilirim hemen psikolojik bosluga dusuo insan hersey yolunda bilee gitse..simdi nasil pazarlik yapcaz ki

canlarım çok teşekkürler cevaplarınız için anladımmm bende artık ilerleyen zamanda alırım belki bakalım pek alışveriş yapamadım henüz ona sıra gelirse alırım artıkınn :)
calisan bir anne degilim okuyan bir anneyim ama bebegim 1 yasini doldurana kadar evde onunlayim ins...
yinede almak istiyorum belki sutum fazla olur bebek emmmeyebilir ilk zamanlarda sagdikca cogaltmak istiyorum sutumu sagdiklarimida buzlukta stoklamak...
4-5 aylarda yani sutumun yetmedigi zamanlarda onlari kullanirim hem gögsum sutle de dolmaz diye düşünüyorum

Allah şifa versin canım. Ama kayınvaliden çok gaddar bir ınsanmış. tum gun evde bır kap yemek yapamamışmı. hadı dıger gelinin aklı yerinde degıldır sımdı acısı buyuk ama kayınvalıden derleyıcı olması gerek. Eşin de kızma ama hıc görmuyor mu bunları. böyle bır ortamda sana ve bebege birşey olsa ılerde hıcbırı kılını kıpırdatmaz. bence eşinle tatlı dılle konuş. hem çocukların okulu var öyle uzun kalamazlar kayınvalıden mecbur cocukları göturur bır hafta ıcınde.baktın bunlar sureklı kalıcı valla annene git kal. öyle kaynana ıcın kendını ve bebgını yıprattıgına degmez. eşin var haklısın ama esınınde görmesı gerek bazı seylerı. ıkı kaşık yemek bırakıyorlar ve esın tepkı vermıyor ve sen gırıp bırseyler hazırlıyorsun. bence kendını ve bebgını dusun

Masallah minik prensese bizde 1 kere ultrasyona girildiği için en son 17+5de görmüştüm minigimi oyuzden tahminide olsa kilosunu bilmiyorum insallah benimkinin kilosuda iyidir
aksam sordum kimse cewaplamamis yaa ufff gobek deliginiz kasinio mu bole kenarlari falan deli gibi kasinio ya....bide sekerimiz war ya bizim cok tatli insanlarizzzz bunun bebege tam olarak ne zarari war...
Benimkide kasinmaktan cok biraz agriyor da ama kasiyincageciyor sanki kurumus gibi

aynen acida var kasintida ama bitmio :,(((

Canim sabah yazdim ama dikkatini cekmedi sanirim, bu süreci bu kadar uzatip icinden cikilmaz hale getirmeye gerek yok, dr. Aidin salihten bi randevu alin, ameliyatsiz kemoterapisiz tedavisini olsun. Hem tedavi programini olusturunca sende kalmalarina gerek yok kendi evinde devam edebilir. İyice arastir ikna et doktora bi gitsin, bi haftaya kalmaz hepsi evine geri doner

ofertacım çok zor bir durum haklısın ... ama herkes için çok zor diye düşünüyorum ki sende öyle düşünüyorsun
arkadaşlara şurda katılmıyorum, ne olursa olsun kayınvaliden için de çok zor . bakalım kadının içinde ne fırtınalar kopuyo kolay mı evladı ... Rabbim vermesin hiç birimize ama ir tek ateşlenseler kendimizden geçiyoruz, başka hiç bir şeyi görmüyor gözümüz...
kadının içi yanıyordur cayır cayır , evladına bi ayrı, torunlarına bir ayrı.bende çok yakın zamanda yaşadığım için (evet ölüm var,) ama insan bazen kıyısına gelmedikçe bilmiyor... bence gönlünü ferah tut 1 kaç güne durumlar değişir; illaki
haa bu demek değiil ki sana hak vermiyorum ...sende olabilecek en zor zamanını geçiriyorsun, dediğin gibi işlerin yarım kalıyor, bebeğine hazırlanmak istediğin gibi hazırlanamıyorsun, fiziksel olarak ta en ağır, yorucu zamanlarını geçiriyorsun, aynı zaman da çalışıyorsun bunlar hiç kolay şeyler değil eve yorgun argın gelip belki yatıp uyucaksın, belki duşa gireceksin.................... insan neler yapmaz ki , sakinliği özlüyorsun ...
ama şunu da unutma ki her şerrin arkasından Rabbi min rahmetin ve hayrını bekle muhakkah vardır bu durumunda bir hayrı. umarım beni yanlış anlamadın ... ben biraz daha genel baktım duruma ... birde annenin yanına gitme durumu sözkonusu sanıyorum ben olsam gitmezdim , başta eşimi o duurmda bırakamazdım, evimi de ...

canım öncelikle çok geçmiş olsun,rabbim evlatlarına bağışlasın kaynını,inşallah hiç görmemiş gibi olur o derdi,, eşine kendisine ailesine çok üzüldümm,,
ama canım sende bir can taşıyorsunn, ona günah değilmi evini açmışsın bu bile büyük nimet işten gelip o halde yemek bile bulamaman vicdansızlık kayınvalidednin içi yanıyordur fakatseninde içinde bir can var ona iyi bakmaman yemeğini yiyememen de büyük günah buna sebep olmak da günah sen elinden geleni yapmışsınn evini yurdunu açmışsın birazda onların gayret etmesi lazım, eşine söyleme bence illaki o acıyla yanlış anlayacaktır,bestekızın dediği gibi doktorunla görüş durumu anlat,daha sonra eşinle git doktora doktor budönemlerin önemli olduğunu hatta biraz sıkıntılı olduğunu dinlenmen gerektiğini anlatsın hiç kötü olma canım öpüyorum seni ve miniğni...

evet canım aynı ondan bendede oluyo birden ah diye bağırıveriyorum sırtını yada poposunu dayadığını düşünüyorum çünkü bildiğin tepe oluşuyo

allah yardımcın olsun bebekğin sağlıcakla gelsin de dünyada başka hiçbişey sorun değil inan

allah razı olsun hepinizden dün akşamdan beri hiç uyku uyumadım karnımda başlayan sancılar bu gecede devam etti.karnım taş gibi iki gündür gergin bebek hareketlerini takip ediyorum sürekli bişey olmasın diye.kayınvalidemler bugün bileciğe gidiyorlar çocukların okulu olduğu için ama cuma akşamı geri gelecekler evimi toparlamaya biraz vaktim olacak neyseki.yoksa ipler iyicene gerimişti zaten hastamız var arada birde gerginlik olsun istemiyorum.en azından 3 gün rahatım şimdilik biraz da dinlenir oğluma vakit ayırabilirim.

desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.iyiki varsınız.

slm kızlar.ya bu hafta sonu alışveriş için eşimle dolaştık biraz.bebek arabası olarak üç tekerleklilr nasıl.daha önce kullanan
ya da bebişine alan var mı?fikrinize ihtiyacım var..
canım benim arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğu için bende aldım. quınny markası. evde de sürüyorum çok hafif ve rahat denge problemide yok. tavsiye ederim

Oferta canim ben sana gerçekten üzülüyorum Zaten bir sürü sıkıntın vardi çok haklisin... Onlarin yaşadıkları da çok ağır. Her ikinizede Allah bir çıkış yolu göstersin inşallah. .. Allah yardimciniz olsu insallah bir an once iyilesir hastaniz.

cnm cok geçmiş olsun allah sabır versin her iki taraf içinde zor gerçekten insan yaşmadığı zamamn anlayamıyor bazen senin hayallerin var yeni bir hayat seni bekliyor ama onlar içinde zor bir süreç başlıyor anlamak zor iki tarafıda allah hepinize sabır versin kendinede dikkat et yorulma boşver ev ne ki kimse suan eve felan bakmaz zaten üstünden topla yeter ama beslenmene dikkat et üzme yavrunu oda üzülür annesi :26:

günaydın kızlar bende sabaha kadar uyur uyanık uyuduğumdada erkenden doğuruyordum off off erken doğum korkusu sardı beni yaa

Son düzenleme:
rabbim tez zamanda hastanıza şifa versin şu durumda söylenecek tek şey bu canım. sabret allah büyük görüyo elbette herşeyi. sana güç kuvvet versin. sende rahatla bebişini kasma. erken doğum olur mazallah ortalık böyle karışıkken. dualarımdasın

ofertacım çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin bu durumda evdekilerede eşinede birşey diyemezsin canım seni çok iyi anlıyorum ama en azından haftada eve yarım gün temizlikçi alabilirsin evi süpürüp silse yeter çocukların ve senin sağlığın hatta herkes için iyi olur eşinle bu durumu konuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…