2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hastanıza çok geçmiş olsun, sana da Allah kolaylık versin...ailece yaşadıklarınız çok zor...sen beslenmeni ihmal etme şekerin var bi de, varsın ev pis olsun...

Çoook kolay gelsin, aynı iş benim başımda da var, ben de 29 martta taşınıcam...ben de 8. ayı bitirmiş oluyorum hatta...Allah güç kuvvet versin hepimize:)

Allah tasınan arkadaşların yardımcısı olsun benimde öyle bir durumum var ama kesin değil şimdiden düşünüyorum tasınsam nisa ın bası olur gun geçdıkcede agırlaşıyorum nasıl olcak bilmiyorum biran önce karar vermemizde verek ya hemn taşınıcam yada vazgeçicem bakalım hayırlısı şimdiden stresi sardı valla

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,

lansinoh krem aldım fakat bana çok koyu geldi .içinizde kullanan yada bilgisi olan varmı.normalde bu kadar koyumu yoksa benimki bozul falan mı ?

sağol canım, ver kararını bakma gözünün yaşına...ben her halükarda taşınacaktım bebiş ya içeride olacaktı ya dışarıda ben ilk olasılığı seçtim:)))))

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,

lansinoh krem aldım fakat bana çok koyu geldi .içinizde kullanan yada bilgisi olan varmı.normalde bu kadar koyumu yoksa benimki bozul falan mı ?

yooo çok yoğun kıvamlı gerçekten, eline çok az alınca parmağının sıcağında eriyor, rahatça sürülüyor

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim.çünkü ilk olduğu için herhalde ben bile sıkamadım o kadar sertti.tereddütte kalmıştım.

ben sezaryen istedigim icin demissin yaaa hayatim bunu doktorunla nasil konustun...

Doğum hakkında ne düşünüyorsun dedi bende sezeryan düşünüyorum normal yapamam asla dedim. Oda ozaman 36. Haftada alttan muayene etmemize gerek yok dedi bende evet gerek yok dedim. Ondanda korkuyorum zaten :18:

benim son 3 gundur ufak ufak sancılar kasılmalar başladı kızlar ..

artık kendını hıssettırır oldu..

bır de mıdem agzıma gelmeye basladı..

sıgmıyor ıcıme sıpam..

bır de cok uyku hali içindeyim yaa.. uyusam da uyumak ıstıyorum uyumasam da uyumak ıstıyorum..

hep uyusam dıye bakıyorum..

nıye boyle oldu anlamadım..

sızde var mı degısıklık..? 3 gun bu kadar farkeder mı hayret edersın!!

Canım ben bugünlerde herşeyi geriden takip edebilir oldum, öncelikle çok geçmiş olsun. Kv olayına diyecek lafım yok, hiç biri gelinlere acımıyorlar bir komşuya bir yabancıya bile acıyorlar fakat sıra bize gelince hiç bir şekilde acıma duyguysu kalmıyor kadınlarda. Ne demek 2 kaşık yemek yaaa, o senin bebeğine bile yetmez bir kere. Allah seni tez zamanda bu olayların içinden kurtarsın, dualarım seninle...

Merhaba arkadaşlar,
oferta geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Arkadaşların da dediği gibi kaynananlar içinde zor bir durum, ilk zamanlar için anlayışlı olmaya çalışmaktan başka çaren yok gibi. emin ol bugünlerde geçecek. üzme kendini. herşeye yetişmeye çalışma, herşey olduğu kadar. inşallah Allah kaynananlara da akıl fikir verirde biran önce senide düşünmeye başlarlar.

işyerimizde bir hamile arkadaşımız var 4,5 aylık hamile ve dün meme kanseri olduğunu öğrendi. cumartesi ameliyat olacak. bebeğe ne olacağı ise ameliyat sırasında belli olacak şuan bişey yapamıyorlar.
bu nedenle halimize binlerce kez şükürler olsun. Allah ım sona yaklaşırken kaygısız kedersiz, sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.

bende buna benzer şeyler yaşıyorum. özellikle yemek yedikten sonra çok uykum geliyor.
midem yanıyor.
bir de dün sanki bebek akıp geldi zannettim.

ayy tuhaf şeyler ama doğum kendini hissettirmeye başlıyor galiba.

aksam sordum kimse cewaplamamis yaa ufff gobek deliginiz kasinio mu bole kenarlari falan deli gibi kasinio ya....bide sekerimiz war ya bizim cok tatli insanlarizzzz bunun bebege tam olarak ne zarari war...

Canım göbeğim kaşınmıyor çatlarken çok kaşınıyordu. Şeker bebeğin iri olmasına sebep oluyormuş. Büyümeye başlarsa durduramayız demişti doktor. Amniyon sıvısının çok fazla olması erken doğuma sebep az olmasıda bebeğin strese girmesine sebep oluyormuş. Birde doğumdan sonra hipoglisemiye girebilir( şeker düşmesi çok) beslemen zor olur bebeği demişti.ama tabiki bunlar olabilecek şeyler kesin olacak değil. Yani mesela şuana kadar böyle bişey olmadı inşallahta olmaz. Bunu kafana takma sakın

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gencecik insan. allah şifa versin artık teknoloji ilerledi, o kadar kurtulan var ki bu hastalıktan iyi düşünmek lazım. kötüyü aklınıza getirmemeye çalışın.
sana karşı yapılan düşüncesizliğe çok kızdım. hamile ve çalışan kadına iki lokma ayırmak ne demek...tamam hastaları var ama kendi midelerini doldurmayı bilmişler neticede, bu kadın ne yiyecek diye düşünmemişler. kayınvalidenin aklı başında olmayabilir, ama eşinin önceliği abisi hasta bile olsa sen ve bebeğiniz olmak zorunda. evin pisliği dağınıklığı ya da senin rahat edememen erkekleri asla düşündürmez, akıllarına bile gelmez. o yüzden kendini çok hırpalama ve bence çocuklarla birlikte kayınvaliden geldiğinde annene bir kaç günlüğüne de olsa gidip kafanı dinle. dinlenmen gerek.

benzer şekilde ben de anneme gitmeyi düşünüyorum sürekli, doğumdan önce ve de sonrasında...beni ve bebeğini düşünmeyen eşimi ailesiyle bırakıp annemin evinde prensesler gibi bakılmak var... allah hastalık vermesin tabi ama düşüncesizlik eşimin ailesinde diz boyu.doğum öncesinde ve lohusalıkta ben evde eşimden başka erkek istemiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum kızlar, düşüncelerinizi yazar mısınız?

sorma .. sabah bır sancıyla uyandım ama cabuk gectı.. herhalde kaydı asagıya dogru..

bu arada arkadasına da cok uzuldum ben de hamıle kalmadan 1 ay once sol gogsumde neredeyse gogsum kadar kıtle cıktı ve aldırdım.. sut bezlerıne dokunmadık dıyorlar ama bılmıyorum sutum gelır mı.. Allah yardımcısı olsun arkadasının.. Acil şifalar versin insallah.. yazık hem de hamıle.. inşallah bebege de bısey olmaz..

yok yüzde yüz haklısın, değil erkek evde çekineceğin seni gerecek ya da üzecek kimse olmamalı, kadın erkek fark etmez...
ben ay sonuna annemlerin oturduğu siteye taşınıyorum...doğum öncesi ve sonrası benimle ilgilenirler yalnız da kalmam hem de gereksiz insanlardan uzak olurum diye evimi bırakıp gidicem işte...

sen de git kal tabi kim ne diyecek... duygusal olarak en savunmazsız olacağımız ilk zamanlar özellikle haddini bilmezlerin çenelerinden, gözlerinden kendimizi korumamız gerekiyor bence

Canım bende ağırlaştım, raporluyum diye evdeyim ama bir de bana sor, yataktan ,çıktığım yok bildiğin debeleniyorum yani. Kasılmaların için lütfen doktoruna bir görüş, ben katılma nasıl oluyor onu bile bilmiyorum :s

resmen hergeçen gün bir öncekini tutmuyor mide yanmaları artıyor uyku artıyor ama uykusuzluk daha fena bir hal alıyor dün oğlum çok hareketsizdi çok korktum hatta akşam tam kudurduğu saatlerde bile sakindi sonra babası onunla konuştu çikolata yedim meğerse uyuyormuş bugun ise sabahtan beri resmen içerde çıldırıyor hiç durmadı kasıklarıma kasıklarıma vuruyor hergün daha ağırlaşıp daha farklılaşıyoruz korkular kaygılar artıyor hep dua ediyorum allahım tüm bekleyişlerimizi hayrınla sonlandır yarabbim...

aramızda 12 gun var.. ben son 3 gundur boyleyım..
pazar gunu cok yoruldum cok sancılandım şifonyer bakarken cok gezdık.. bi .oka yaramadı o da ayrı bı konu...
ondan sonra kaldı uzerımden atamıyorum bı turlu ne sancı kaldı cekmedıgım ne sertleşmeler yumusadı ne uyku uyuyabılıyorum..

dr kontrolum 15 martta.. bakalım..
benım dr um da değil.. benımkı dogum ıznıne cıktı.. baska bırıyle gorusecegım tamamen yabancı

imdatlardayım kısacası..

kızlar bana bildirim gelmiyor "şu yazınız alıntılandı" diye

bılmeden bı halt mı yedım acep ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…