resmen hergeçen gün bir öncekini tutmuyor mide yanmaları artıyor uyku artıyor ama uykusuzluk daha fena bir hal alıyor dün oğlum çok hareketsizdi çok korktum hatta akşam tam kudurduğu saatlerde bile sakindi sonra babası onunla konuştu çikolata yedim meğerse uyuyormuş bugun ise sabahtan beri resmen içerde çıldırıyor hiç durmadı kasıklarıma kasıklarıma vuruyor hergün daha ağırlaşıp daha farklılaşıyoruz korkular kaygılar artıyor hep dua ediyorum allahım tüm bekleyişlerimizi hayrınla sonlandır yarabbim...
Aminn canım Amin :)
Allah bize bağışlasın yavrularımızı.. bir de doğum yaklastıkca artan endıseler var.. bı huzursuzum devamlı.. ıcımde bı sıkıntı oluyor falan ara ara.. sakin soğuk kanlı bir yapım var aslında.. ama bırgun sancı cektıysem de kazayla oburgun cekmedıysem; "bugun nıye sancılanmadım acaba bı sıkıntı mı var" dıyorum bu sefer..
cok dınlıyoruz kendımızı sanırım.. abarttıgımı dusunuyor, köşeme çekiliyorum :)
çalışabilir raporunu 32+0 da alıyorsun. sonradan normal olarak aldıgın hastalık raporun sürenden düşmüyor o ayrı oluyor arkadaşım.kızlar günaydın, nasılsınız ?
Yanan mideler, çatlayan karınlar ve bol bol uyku hali hariç umarım başka sıkıntınız yoktur.
Biz bugün 29+0 olduk :) 30. haftaya girdik, tekil gebelik benimki biliyorsunuz, çalışabilir raporunu (memurum) 31+0 olunca mı alacaz yoksa 32+0 olunca mı bilginiz var mı ?
Bir de mesela çalışabilir raporunu aldık, 35. haftada hasta olduk ( bebek ile alakasız bir hastalık ) 1 hafta rapor aldık diyelim, 16 haftalık doğum iznimizden mi düşüyor yoksa o hafta ekleniyor mu ?
kafam karıştı..
Not: belimde 3 tane fıtık var, zaten normal zamanda ağrı çeken biriydim, şimdi resmen acı çekiyorum, var mı bunu azaltmanın bir çaresi ?
kızlar günaydın, nasılsınız ?
Yanan mideler, çatlayan karınlar ve bol bol uyku hali hariç umarım başka sıkıntınız yoktur.
Biz bugün 29+0 olduk :) 30. haftaya girdik, tekil gebelik benimki biliyorsunuz, çalışabilir raporunu (memurum) 31+0 olunca mı alacaz yoksa 32+0 olunca mı bilginiz var mı ?
Bir de mesela çalışabilir raporunu aldık, 35. haftada hasta olduk ( bebek ile alakasız bir hastalık ) 1 hafta rapor aldık diyelim, 16 haftalık doğum iznimizden mi düşüyor yoksa o hafta ekleniyor mu ?
kafam karıştı..
Not: belimde 3 tane fıtık var, zaten normal zamanda ağrı çeken biriydim, şimdi resmen acı çekiyorum, var mı bunu azaltmanın bir çaresi ?
kızlar günaydın, nasılsınız ?
kafam karıştı..
Allah yardımcın olsun ama bence taviz verme. Sonuçta sende bi can taşıyorsun ve bunun farkında olmaları lazım. Eşinlekonuşmalısınderdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
ateşölçer aldınız mı kızlar? fiyat olarak da uygun olup kolay kullanılır güvrnilir bişey bulmak istiyorum.
bir de yatağını aldık 70.130 ölçülerinde içinin minderi yaylı mı pamuklu mu viskon mu nasıl olmalı acaba tavsiyelerinizi istiyorum hepinize mutlu hamileliklerr :)
Benim de doktorum il değiştiriyorkendimi ortada kalmış hissediyorum. Oysa ki çok alışmıştım dr uma hiç aklıma dktorumla ilgili bir endişe gelmiyordu. Kendisi de normal doğumcu bir dr idi üzgünüm. Kendime dr bile bakmak içimden gelmiyor.
çalışabilir raporunu 32+0 da alıyorsun. sonradan normal olarak aldıgın hastalık raporun sürenden düşmüyor o ayrı oluyor arkadaşım.
benım de 3 yerde fıtıgım 2 yerde dısk kaymam var.. Allah yardımcın olsun.. ben acısına kendımı alıstırmaktan baska care bulamadım..
tekil gebelıkte calısabılır raporu 32+0 da alınıyor.
ama 35. hafta hasta oldugunda baska dr dan alırsan sanırım problem olmaz.. mesela ole bıse olursa ben saglık ocagından almayı dusunuyorum..
kendı dr uma gıdersem madem oyle ıznını baslatalım dıyebılır..
Benimde mide yanmalarım arttı ya, bugün bir de çok az yedim, yine de rahatsız ediyor,
sabahları işe gitmek artık işkence haline geldi hadi bakalım daha çok var Allah yardımcımız olsun
hayır bir de cok az kaldığı için sıkıntı.. bu kadar zaman tek bır doktora gıt sonra hoop dıye tam doguracakken dr degıstır..
bakalım hayırlısı boyleymıs..
15 martta tanısacagım yenısıyle..
teşekkür ederim arkadaşlar, bu bel problem olacak ilerleyen günlerde farkındayım, şimdiden öğreneyim dedim.
nesh sana da çok geçmiş olsunbebekler ağırlaştıkça biz de ağırlaşacaz herhalde. Benim doktorum da pek rapor taraftarı değil, ilk başlarda hafif bir kanamam olmuştu, tekrar ederse gel öyle rapor vereyim dedi. Muhtemelen ya aile hekimliğinden ya da fizik tedavi uzmanından rapor alırım bende..
32+0 da almamız gerekiyor izin raporumuzu bildiğim kadarı ile başka bir hastalık için aldığın rapor doğum izninden düşmüyor ama yine de tam emin değilim canım o konuda ben bel ağrımı masajla çözmeye çalışıyorum iyi geliyor biraz umarım sana da iyi gelir akşamları 30 dk eşime ovduruyorum.
ben de doktor değiştirdim canım, hastane için. strese girdim resmen inşallah memnun kalırız
sagol canimDuru diyorum digerlerine göre daha guclu bir isim
canım benim arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğu için bende aldım. quınny markası. evde de sürüyorum çok hafif ve rahat denge problemide yok. tavsiye ederim
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,
lansinoh krem aldım fakat bana çok koyu geldi .içinizde kullanan yada bilgisi olan varmı.normalde bu kadar koyumu yoksa benimki bozul falan mı ?
Anladım canım, inşallah yeni doktorla çok iyi anlaşırsın. 37. Haftaya kadar gidip nasıl çalışacağım valla bilmiyorum, evde yatmakta çok sıkıntı veriyor. Neyse öyle zaman belki daha hızlı akararamızda 12 gun var.. ben son 3 gundur boyleyım..
pazar gunu cok yoruldum cok sancılandım şifonyer bakarken cok gezdık.. bi .oka yaramadı o da ayrı bı konu...
ondan sonra kaldı uzerımden atamıyorum bı turlu ne sancı kaldı cekmedıgım ne sertleşmeler yumusadı ne uyku uyuyabılıyorum..
dr kontrolum 15 martta.. bakalım..
benım dr um da değil.. benımkı dogum ıznıne cıktı.. baska bırıyle gorusecegım tamamen yabancı
imdatlardayım kısacası..
Canım hasta olmaya ve başka bir hastalıktan rapor almaya tabi ki hakkın var, çok absürd olacak ama belki cırcır oldun affedersin iş yerine mi yapacaksın. Başka bir sebepten rapor alabilirsin diye biliyorum çünkü dediğim örneği çok kısa bir zaman önce abimin eşinde yaşadıkkızlar günaydın, nasılsınız ?
kafam karıştı..
sana da cok gecmıs olsun canım
bir de fıtıkta ve hemoroıd te normal dogumu onermıyorlarmıs gerı donusu olmaz dıye.. ama yıne de normal ıstıyorum ben .. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?