2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Aminn canım Amin :)

Allah bize bağışlasın yavrularımızı.. bir de doğum yaklastıkca artan endıseler var.. bı huzursuzum devamlı.. ıcımde bı sıkıntı oluyor falan ara ara.. sakin soğuk kanlı bir yapım var aslında.. ama bırgun sancı cektıysem de kazayla oburgun cekmedıysem; "bugun nıye sancılanmadım acaba bı sıkıntı mı var" dıyorum bu sefer..

cok dınlıyoruz kendımızı sanırım.. abarttıgımı dusunuyor, köşeme çekiliyorum :)

kızlar günaydın, nasılsınız ?

Yanan mideler, çatlayan karınlar ve bol bol uyku hali hariç umarım başka sıkıntınız yoktur.

Biz bugün 29+0 olduk :) 30. haftaya girdik, tekil gebelik benimki biliyorsunuz, çalışabilir raporunu (memurum) 31+0 olunca mı alacaz yoksa 32+0 olunca mı bilginiz var mı ?

Bir de mesela çalışabilir raporunu aldık, 35. haftada hasta olduk ( bebek ile alakasız bir hastalık ) 1 hafta rapor aldık diyelim, 16 haftalık doğum iznimizden mi düşüyor yoksa o hafta ekleniyor mu ?

kafam karıştı..

Not: belimde 3 tane fıtık var, zaten normal zamanda ağrı çeken biriydim, şimdi resmen acı çekiyorum, var mı bunu azaltmanın bir çaresi ?

Benim de doktorum il değiştiriyor kendimi ortada kalmış hissediyorum. Oysa ki çok alışmıştım dr uma hiç aklıma dktorumla ilgili bir endişe gelmiyordu. Kendisi de normal doğumcu bir dr idi üzgünüm. Kendime dr bile bakmak içimden gelmiyor.

aynen ben bugun niye sancım yok niye ağrımıyor diye saçma sapan düşünüyorum resmen kuruyorum sonra dua edip sakinleşmeye çalışıyorum.. hatta ilk üç ay gögüslerim ağrıdıkça sevinen bir insandım hala ağrıyo demek ki bebeğim iyi diye

çalışabilir raporunu 32+0 da alıyorsun. sonradan normal olarak aldıgın hastalık raporun sürenden düşmüyor o ayrı oluyor arkadaşım.

benım de 3 yerde fıtıgım 2 yerde dısk kaymam var.. Allah yardımcın olsun.. ben acısına kendımı alıstırmaktan baska care bulamadım..

tekil gebelıkte calısabılır raporu 32+0 da alınıyor.
ama 35. hafta hasta oldugunda baska dr dan alırsan sanırım problem olmaz.. mesela ole bıse olursa ben saglık ocagından almayı dusunuyorum..

kendı dr uma gıdersem madem oyle ıznını baslatalım dıyebılır..

32+0 da almamız gerekiyor izin raporumuzu bildiğim kadarı ile başka bir hastalık için aldığın rapor doğum izninden düşmüyor ama yine de tam emin değilim canım o konuda ben bel ağrımı masajla çözmeye çalışıyorum iyi geliyor biraz umarım sana da iyi gelir akşamları 30 dk eşime ovduruyorum.

Allah yardımcın olsun ama bence taviz verme. Sonuçta sende bi can taşıyorsun ve bunun farkında olmaları lazım. Eşinlekonuşmalısın

Benimde mide yanmalarım arttı ya, bugün bir de çok az yedim, yine de rahatsız ediyor,
sabahları işe gitmek artık işkence haline geldi hadi bakalım daha çok var Allah yardımcımız olsun

En uygunu arzum canım ben arzum aldım. Sanırım 60 liraydı.

hayır bir de cok az kaldığı için sıkıntı.. bu kadar zaman tek bır doktora gıt sonra hoop dıye tam doguracakken dr degıstır..

bakalım hayırlısı boyleymıs..

15 martta tanısacagım yenısıyle..

çalışabilir raporunu 32+0 da alıyorsun. sonradan normal olarak aldıgın hastalık raporun sürenden düşmüyor o ayrı oluyor arkadaşım.

teşekkür ederim arkadaşlar, bu bel problem olacak ilerleyen günlerde farkındayım, şimdiden öğreneyim dedim.

nesh sana da çok geçmiş olsun bebekler ağırlaştıkça biz de ağırlaşacaz herhalde. Benim doktorum da pek rapor taraftarı değil, ilk başlarda hafif bir kanamam olmuştu, tekrar ederse gel öyle rapor vereyim dedi. Muhtemelen ya aile hekimliğinden ya da fizik tedavi uzmanından rapor alırım bende..

Benimde mide yanmalarım arttı ya, bugün bir de çok az yedim, yine de rahatsız ediyor,
sabahları işe gitmek artık işkence haline geldi hadi bakalım daha çok var Allah yardımcımız olsun

aynen.. sabah uyanıp işe gıtmek ıskence.. hava da yagmurlu zaten.. ruzgar da var.. Allah yardımcımız olsun ..

ben de doktor değiştirdim canım, hastane için. strese girdim resmen inşallah memnun kalırız

sana da cok gecmıs olsun canım

bir de fıtıkta ve hemoroıd te normal dogumu onermıyorlarmıs gerı donusu olmaz dıye.. ama yıne de normal ıstıyorum ben .. hayırlısı bakalım

Hımm, bende söyleyeyim eşime de belki hafif bir masaj rahatlamamı sağlar.. Teşekkür ederim

Ofertacim kayninina gecmis olsun.allah sana da sabir versin bu surecte.

Tasinan arkadaslar kendinizi yormayin fazla.azcik hizli yurusem hemen karnim agriyor.kolay gelsin.ben de bu hafta kizimin kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlestirecegim.
Duru diyorum digerlerine göre daha guclu bir isim
sagol canim

canım benim arkadaşım kullanıyor çok memnun olduğu için bende aldım. quınny markası. evde de sürüyorum çok hafif ve rahat denge problemide yok. tavsiye ederim

Ben de guinny aldim.dogru karar verdigimi dusunuyorum
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ,

lansinoh krem aldım fakat bana çok koyu geldi .içinizde kullanan yada bilgisi olan varmı.normalde bu kadar koyumu yoksa benimki bozul falan mı ?

Sogukta donuyo sicakta eriyor.ben biraz sobaya yaklastiriyorum

Anladım canım, inşallah yeni doktorla çok iyi anlaşırsın. 37. Haftaya kadar gidip nasıl çalışacağım valla bilmiyorum, evde yatmakta çok sıkıntı veriyor. Neyse öyle zaman belki daha hızlı akar

Canım hasta olmaya ve başka bir hastalıktan rapor almaya tabi ki hakkın var, çok absürd olacak ama belki cırcır oldun affedersin iş yerine mi yapacaksın. Başka bir sebepten rapor alabilirsin diye biliyorum çünkü dediğim örneği çok kısa bir zaman önce abimin eşinde yaşadık

sana da cok gecmıs olsun canım

bir de fıtıkta ve hemoroıd te normal dogumu onermıyorlarmıs gerı donusu olmaz dıye.. ama yıne de normal ıstıyorum ben .. hayırlısı bakalım

Ben sezeryan olacam canım, çünkü oluşmayı bekleyen 2 fıtığım daha var, 2 tane boynumda olmuş 3 tane de olacak var 10 fıtıkla naparım ben.. o kadar zorlamamam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…