normalde bayan doktorları severim ama hamilelikte erkek doktor bulmam lazım bayan dr ile anlaşamıyorum kihayır bir de cok az kaldığı için sıkıntı.. bu kadar zaman tek bır doktora gıt sonra hoop dıye tam doguracakken dr degıstır..
bakalım hayırlısı boyleymıs..
15 martta tanısacagım yenısıyle..
Anladım canım, inşallah yeni doktorla çok iyi anlaşırsın. 37. Haftaya kadar gidip nasıl çalışacağım valla bilmiyorum, evde yatmakta çok sıkıntı veriyor. Neyse öyle zaman belki daha hızlı akar
Canım hasta olmaya ve başka bir hastalıktan rapor almaya tabi ki hakkın var, çok absürd olacak ama belki cırcır oldun affedersin iş yerine mi yapacaksın. Başka bir sebepten rapor alabilirsin diye biliyorum çünkü dediğim örneği çok kısa bir zaman önce abimin eşinde yaşadık
canım ben 10 aziz bebe. 20 li idil baby aldım.
bir de doktorun normal doğumcu olması lazım kızlar. ben normal doğum istiyorum. sezeryanı aklıma bile getirmiyorum. kendi doktorumun dediğine göre beni her doktor istermiş çünkü hiç bir sağlık problemim yok maşallah
canım teşekkür ederim. off off o kadar başında doktor aradım buldum şimdi durum böyle özel hastane dedik. doktormdan çok memnundumcanım ankarada doktor bulmak zor malesef. ben de zor karar verdim tobb a gidiyorum.
koruya gidenler var doktorlar iyiymiş ancak doğum sonrası hastaneden memnun kalmamışlar.
devlette tanıdığın varsa düşünebilirsin ben güvenemedim.
29 mayıs hastanesi varmış normal doğum için fazla ısrarcı bir yer, diyanet vakfınınmış. düşünebilirsin.
tobb da doğum ne kadar arkadaşım?canım ankarada doktor bulmak zor malesef. ben de zor karar verdim tobb a gidiyorum.
koruya gidenler var doktorlar iyiymiş ancak doğum sonrası hastaneden memnun kalmamışlar.
devlette tanıdığın varsa düşünebilirsin ben güvenemedim.
29 mayıs hastanesi varmış normal doğum için fazla ısrarcı bir yer, diyanet vakfınınmış. düşünebilirsin.
kızlar günaydın, nasılsınız ?
Yanan mideler, çatlayan karınlar ve bol bol uyku hali hariç umarım başka sıkıntınız yoktur.
Biz bugün 29+0 olduk :) 30. haftaya girdik, tekil gebelik benimki biliyorsunuz, çalışabilir raporunu (memurum) 31+0 olunca mı alacaz yoksa 32+0 olunca mı bilginiz var mı ?
Bir de mesela çalışabilir raporunu aldık, 35. haftada hasta olduk ( bebek ile alakasız bir hastalık ) 1 hafta rapor aldık diyelim, 16 haftalık doğum iznimizden mi düşüyor yoksa o hafta ekleniyor mu ?
kafam karıştı..
Not: belimde 3 tane fıtık var, zaten normal zamanda ağrı çeken biriydim, şimdi resmen acı çekiyorum, var mı bunu azaltmanın bir çaresi ?
Anladım canım, inşallah yeni doktorla çok iyi anlaşırsın. 37. Haftaya kadar gidip nasıl çalışacağım valla bilmiyorum, evde yatmakta çok sıkıntı veriyor. Neyse öyle zaman belki daha hızlı akar
Canım hasta olmaya ve başka bir hastalıktan rapor almaya tabi ki hakkın var, çok absürd olacak ama belki cırcır oldun affedersin iş yerine mi yapacaksın. Başka bir sebepten rapor alabilirsin diye biliyorum çünkü dediğim örneği çok kısa bir zaman önce abimin eşinde yaşadık
Ben sezeryan olacam canım, çünkü oluşmayı bekleyen 2 fıtığım daha var, 2 tane boynumda olmuş 3 tane de olacak var10 fıtıkla naparım ben.. o kadar zorlamamam lazım..
normalde bayan doktorları severim ama hamilelikte erkek doktor bulmam lazım bayan dr ile anlaşamıyorum ki
bu iyi fikir arkadaşım.teşekkürlerr
Arkadaslar aranizda karnina kramp tarzi agri giren varmi onceden 2 haftada bir falan olurdu bugun sabah 7 den beri 3 kere oldu. Yatarken olunca kimildayamiyorum otururken oluncs syaga kalkamiyorum cok aciyor
maşallah bebeğine :)
benimde cmtsi günü 1958 gr olduğunu öğrendim.
haftasonu arkadaşlarla birlikteydik.bebeğin şimdi için çok kilolu.
nasıl doktor o falan demeye başladılar.
doktorum da alanında çok başarılı biri.çok güvendiğim eskiden tanıdığım doktor.
eve geldim aklıma takılmadı değil.hemen netten baktım.kitap okudum falan.benim haftam için normalmiş.
doktorum da zaten tam haftasıyla uyumlu demişti.kilolu yada zayıf değil olması gereken kiloda dedi.
iyi ki etrafımda böyle konuşmalar olmuyor hemen takmışım içten içe :)
derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
1 haftadır uykulu geziyorum sürekli uyumak istiyorum. çalışmıyorum çalışanların hepsini kutluyorum güçlerinden dolayı, 1 saat gözüm açıksa yarım saat kapalı geçiyor.benim son 3 gundur ufak ufak sancılar kasılmalar başladı kızlar ..
artık kendını hıssettırır oldu..
bır de mıdem agzıma gelmeye basladı..
sıgmıyor ıcıme sıpam..
bır de cok uyku hali içindeyim yaa.. uyusam da uyumak ıstıyorum uyumasam da uyumak ıstıyorum..
hep uyusam dıye bakıyorum..
nıye boyle oldu anlamadım..
sızde var mı degısıklık..? 3 gun bu kadar farkeder mı hayret edersın!!
kocamann bende yeni Bursalıyım. Yıldırım Dorukta 650 demişler normal doğuma, Çekirgedeki niye bu kadar pahalı ki? Baharda aynı senin gibi hasta yatışta ayaküstü konuştuk, sosyal güvence var mı,ilk doğum mu, ikiz mi vs sorular sordular ve normal doğuma 1100 dediler bize. Yıldırım Doruk ve Bahar arasında kaldık bizde..
Yok canim benimki sertlesme degil sertlesmeler bende hep vardi bu farkli bisey bacaga kramp girmesi gibi bisry ama benim karnima giriyorAhh canm ahhhhh.. o dedigin sertlesmeler kramplar bnde haftalardir var.doktora gittim en son sIksIk oldugundan bahsettim onlar yalanci kasilmalar normaldir dedi gecistirdii..cok snir bozuci oluyo birden karnim sertlesiyo agriyo sonra geciyo brn cok korkuyorum bazen.de bebegim saga yada sola yaslaniyo cok aci veriyo.sanirim normal bu yasadiklarimiz
tobb da doğum ne kadar arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?