2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
normalde bayan doktorları severim ama hamilelikte erkek doktor bulmam lazım bayan dr ile anlaşamıyorum ki

:))) iş yerinde düşündüm de benim masa hep boş kalır herhalde tuvalet memuru olurum o durumda

bir de doktorun normal doğumcu olması lazım kızlar. ben normal doğum istiyorum. sezeryanı aklıma bile getirmiyorum. kendi doktorumun dediğine göre beni her doktor istermiş çünkü hiç bir sağlık problemim yok maşallah

canım ankarada doktor bulmak zor malesef. ben de zor karar verdim tobb a gidiyorum.
koruya gidenler var doktorlar iyiymiş ancak doğum sonrası hastaneden memnun kalmamışlar.
devlette tanıdığın varsa düşünebilirsin ben güvenemedim.
29 mayıs hastanesi varmış normal doğum için fazla ısrarcı bir yer, diyanet vakfınınmış. düşünebilirsin.

Sogukta donuyo sicakta eriyor.ben biraz sobaya yaklastiriyorum[/QUOTE]

bu iyi fikir arkadaşım.teşekkürlerr

canım teşekkür ederim. off off o kadar başında doktor aradım buldum şimdi durum böyle özel hastane dedik. doktormdan çok memnundum

tobb da doğum ne kadar arkadaşım?

Arkadaslar aranizda karnina kramp tarzi agri giren varmi onceden 2 haftada bir falan olurdu bugun sabah 7 den beri 3 kere oldu. Yatarken olunca kimildayamiyorum otururken oluncs syaga kalkamiyorum cok aciyor

Aaa canmm senle ayniyiz kismet olursa.bende bugun 29+0 hayirlisi..

Evet calısınca zaman gecıyor.. ama 37. haftaya kadar nasıl gelır gıderım hıc bılmıyorum.. gercekten buyudukce sıkıntı olmaya basladı.. hayırlısı bakalım :)

Ben sezeryan olacam canım, çünkü oluşmayı bekleyen 2 fıtığım daha var, 2 tane boynumda olmuş 3 tane de olacak var 10 fıtıkla naparım ben.. o kadar zorlamamam lazım..

of of sıkıntı.. Allah yardımcın olsun.. ben en son 6 sene once emar cektırdım suan ne durumdayım bılemıyorum.. tek bıldıgım kollarımdan ellerıme, kalcamdan ayak parmaklarıma kadar heryerım karıncalı... bakalım ne olacak.. ıllede normal dogum ıstıyorum

normalde bayan doktorları severim ama hamilelikte erkek doktor bulmam lazım bayan dr ile anlaşamıyorum ki

ya evet benım evlenmeden once erkek doktorum vardı.. cok ıyıydı ne kadar sakın tatlı anlayıslıydı.. smdı esım ıstemıyor erkek.. bakalım.. kısmet..

bu iyi fikir arkadaşım.teşekkürlerr

bu arada o krem nedır ne ıse yarar? var mı bı amacı? biz de alalım mı? :)

Arkadaslar aranizda karnina kramp tarzi agri giren varmi onceden 2 haftada bir falan olurdu bugun sabah 7 den beri 3 kere oldu. Yatarken olunca kimildayamiyorum otururken oluncs syaga kalkamiyorum cok aciyor

Ahh canm ahhhhh.. o dedigin sertlesmeler kramplar bnde haftalardir var.doktora gittim en son sIksIk oldugundan bahsettim onlar yalanci kasilmalar normaldir dedi gecistirdii..cok snir bozuci oluyo birden karnim sertlesiyo agriyo sonra geciyo brn cok korkuyorum bazen.de bebegim saga yada sola yaslaniyo cok aci veriyo.sanirim normal bu yasadiklarimiz

sağolasın canım aman bana da aynısı diyolar bazıları ama takmıyorum zayıf gelişmemiş olsa üzülürüz kara kara düşünürüz herşey de herkes bişey söylüyü takılmamak lazım sağlıklı olsunlarda hayırla gelsin kolay şekilde inş gerisi mühim değil

Allah yardımcın olsun inş herşey en kısa zamanda yoluna girer sen kendine dikkat et sağlığından daha önemli değil hiçbişey

1 haftadır uykulu geziyorum sürekli uyumak istiyorum. çalışmıyorum çalışanların hepsini kutluyorum güçlerinden dolayı, 1 saat gözüm açıksa yarım saat kapalı geçiyor.

bende 1.5 senedir burda yaşıyorum ve sağlık politikasına bursada şaşıryorum gerçekten çok çok pahalı bir şehir.daha önce bir arkadaş daha belirtmişti yıldırımla çekirge arasında çok var die.bahar hastaneside genel anlamda iyi bi hastaneymiş fiyatlar 2014 yılında 2 kat arttı diyebilirim eskiden 600 filandı ordada doğum araştırmıştım çünkü.yıldırım dorukta yeni doğan ünitesi varmı onu araştırın çekirgede var .çok devrik cumle kullandım hızlı yazıyorum affola...

ben artık çalışmak istemiyorum yeyip içip gün gün gezmek istiyorum ama maalesef imkansız çünkü kendi işim

Yok canim benimki sertlesme degil sertlesmeler bende hep vardi bu farkli bisey bacaga kramp girmesi gibi bisry ama benim karnima giriyor

kızlar alınacaklar arasında şampuan -pişik kremi-bebek yağı- gibi ürünler geldi şimdi chicco nun bakım çantası 49 liraya sebamed sordum eczaneye 3 ürün 63 lira fiyat verdi cok kararsızım ne yapsam acaba siz ne aldınız ne marka aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…