2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben chicco aldım canım. şampuan ve masaj yağı:)

okadar anlayışlı insanlar değiller canım bizimde onlar gibi olmamızı bekliyolar genç olduğumuzu unutuyolar..

Canım geçen bizde de öyle bir durum oldu eşimin ailesi hep bir arada olmak istiyor eşim kendi konuştu benim birşey dememe gerek kalmadan kaç aylık hamile kız demiş sizin yanınızda uzanamıyor beli ağrıyo bütün gün çalışıyor sizin eviniz 5 kat çıkana kadar mahfoluyor ben yatıyorum ama o yatamıyor demiş kaldı ki ben konuş dememiştim şaşırdım siz gelin bizi bu sıra çok beklemeyin demiş Allahtan anladılar şimdi gelin gelin demiyorlar..

iyiki varsınız gerçektn.. aile gbi olduk burda bizi en iyi biz anlayabiliyoruz ben bişey diyemedim cnm biraz yumuşak yüzlym sanırım. üzülüyorum ama karşı taraf üzlmesn dye hep sessiz kalıyorum hep bu yüzdn de kaybediyorum.. haklısın deliye hergün bayram diyerek yarına bırakıcm planlarımı bende.. saol cnm

valla helal olsun eşine canım gerekeni söylemiş benım eşim bana evet sen haklısın diyo ama ailesine sesini çıkarmıyo. bana gerek kalmadan konşp halletse bukdr üstümüze gelemezler

heh şöyle :)

çözümü olan şeyler için üzülmeye değmez.. Allah çözümsüz bırakmasın

valla helal olsun eşine canım gerekeni söylemiş benım eşim bana evet sen haklısın diyo ama ailesine sesini çıkarmıyo. bana gerek kalmadan konşp halletse bukdr üstümüze gelemezler

evet biraz erkeklere iş düşüyor ne yazık ki bu durumda biraz kötüyüm yorgunum belim başım de eşinde görüp bir çözüm bulacaktır çok mu kötüyüm ama hayır hepimizin bir özel hayatı olmalı hele ki bu durumda gerçekten çok zor oluyor misafirlere hizmet etmek ben hala kusuyorum 31 haftamdayım geçen geldiler midem bulandı çıkardım dönüp kayınvalideme çay doldurdum evine geldikleri anda hizmet etmek zorunda kalıyorsun ne yazık ki

Başım ağrıyo çok kötü sadece kahvaltı yaptık masayı topladım okadar. Yatağım falan duruyo ev süpürülcek yemek yok dünden çorba var sadece Allahtan eşim anlayışlı önüne ne koysam yer ama oğluma üzülüyorum tek çeşit yemekle kalıcak. İlaçta içmek istemiyorum geçse şu ağrı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah yardımcımz olsn cnm bu mideler mahfetti bizi.. hizmet mecbur ediyoruz ben şmdi akşma hazrlk ypcm bu halimle :26:

Canım benim ya üzülme. Erkenden uykun gelmiş gibi yaparsın erken giderler. Yada kusura bakmayın uyumam lazım ama siz oturun de. Eşşek değiller ya giderler heralde

allah yardımcımz olsn cnm bu mideler mahfetti bizi.. hizmet mecbur ediyoruz ben şmdi akşma hazrlk ypcm bu halimle :26:

fazla birşey yapma bence gerçekten hiç kolay değil yorulan sen olacaksın yine hazır birkaç şey al pastanın yanına koy çok yorgunum dersin anlarlar belki de sana iş yaptırmazlar canım

bebe butikten alışveriş yapanlar
beden seçip sepete ekle diyorum beden seçin diye uyarı geliyo.yardımcı olurmusunuz

Bende istemiyorum çalışmak ama mecbur

Canım benim ya üzülme. Erkenden uykun gelmiş gibi yaparsın erken giderler. Yada kusura bakmayın uyumam lazım ama siz oturun de. Eşşek değiller ya giderler heralde

ah canımm onlarda o anlayış olsa zaten böyle yapmazlar..

ah canımm onlarda o anlayış olsa zaten böyle yapmazlar..

Okadar mı vahim. Vala benimkiler anlıyor ne yalan söyleyeyim. Kayınvalideme gidince geç olunca ben esnemeye başlayınca hadi kalkın gidin evinize diyor. Oh iyi oluyor :) yeni yılda falan mesela gidiyorduk sonra yemek yiyip eve geliyorduk falan :)

bende sebamed istiyordum ama eczaneye gidip alinca fikrim degisti weleda diye bir marka aldim yari fiyatina olmasina ragmen sebamedden cok daha pahaliydi ama isvecte iyisi bu diyolar sebamedide almayi istiyorum daha sonra ins alerji yapmazsa sebamedle devam edicem...bebekler kremlerinide kendi seçeceklerdir...

benımkiler işine geleni anlar işine gelmeyeni anlamazlar canım

Arkadaşlar mustelanın ürünlerini de çok beğerniyor benim kullanan arkadaşlarım. Onu da bir sorun bence. Ben body losyonununu ve çatlarklar için kremini beğendim. Bebek ürünlerini de mustela almak istiyorum.

benim çatlak kremimde mustela, bende memnunum, bakalım artık aldım kullanayım memnun kalmazsam değiştirirm.
ilk çocuk ilk tecrübeler öğrenicez

Merhaba kızlar bugün kayinpederin dr u ile görüştük 2 aydan daha kısa bir sürede hastayı kaybedebiliriz dedi. Yapılacak hersey yapılmış ancak hastalık çok hızlı ilerlemiş artık yapılacak birsey yokmus...gercekten cok Üzgünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…