Dün dr gittim kan aldı, sabah sadece bir pop kek yemiştim bgn sonuçlara baktı şeker 60-120 arasında olması gerekioken bnm 130 du
tekrar ölçmek istedi annem de şeker hastası olduğu için hmn dahiliyeye yönlendiirdi, cuma gnü gidicem dr a ama aklıma takıldı acaba kek yediğimden öle çıkmış olabilir mi yoksa şekerim mi var ,eğer varsa gebelikte risk mi
Hayırlı olsun canım gözün aydınkızlar bu sabah namazından sonra hafif bi lekelenme oldu bende korka korka uykuya dalım öyle kabuslar gördümki hep kan geliyodu benden bede öylenden sonra doktora gitmeye kara verdim ve gittim çok şükür hiç bişeyi yokmuş bebeğimin ben duyamasamda çok küçük olduğu için doktorum kalbinin attığı gördü çok mutlu oldum şükürler olsun çok ta güzel ilgilendi çok memnun kaldım haftaya yestler verdi ve tekrar gel dedi bi sorun gözükmüyo dedi nasıl mutlıu oldum anlatamam, kalbide atıyo bebişimin çok şükür
Canım hastaneden hastaneye değişiyor 80-120 arası bende. Yapılan test sanırım açlık kan şekeri ve aç karnına yapılması gerekiyor topkek etkilemiş olabilir hiç bişey yemeden tekrar ölçtürDün dr gittim kan aldı, sabah sadece bir pop kek yemiştim bgn sonuçlara baktı şeker 60-120 arasında olması gerekioken bnm 130 du
tekrar ölçmek istedi annem de şeker hastası olduğu için hmn dahiliyeye yönlendiirdi, cuma gnü gidicem dr a ama aklıma takıldı acaba kek yediğimden öle çıkmış olabilir mi yoksa şekerim mi var ,eğer varsa gebelikte risk mi
Canın ben ilk hamileliğimde sadece son 2 ayımda yaptırdım doğuma hazırlık doktor sakıncası olmadığını söylemiştiÖncelikle inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızAllah nasip ederse bende mayıs annesi olucam henüz çok yeni pazartesi ilk kontrolüm var, sizden öğrenmek istediğim hamileliğinizde ağda yaptırıyor musunuz (evde de kendim yapabilirim) çok afedersiniz ama takıldım bazı yerlerde sakıncalı denilmiş (kasılma, enfeksiyon vs) ama başka türlü de çok zor. Benim bebiş yada bebişler tüp bebek o yüzden daha da tedirgin oluyorum. Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hepiniz bebişlerinizle Allah'a emanet olun...
Merhaba arkadaşlar:) inşallah ben de Mayıs annesi olucam. 1-2 Mayıs gibi gözüküyor. Daha 9 hafta oldu size bir sorum var da. Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı benim biraz pantolonlar rahatsız etmeye başladı. Ama biraz erkenmiş gibi geliyo??
Neyse Ben bugün bebek arabalarına baktım :) alışveriş yapmaya ne zman başlayacağız acaba? Ben bir hamilelik günlüğü tutuyorum, haftalık aslında. Benim gibi günlük tutan var mı aranızda?
çok şükür canım biz bu 9 ay boyunca 9 doğurucaz gibi geliyor bana
Allah kimseye yaşatmasın, tekrarından da korusun. Olumlu düşünmek gerçekten çok önemli. Ben dün gece yatmadan önce foruma girdim ve gece çok kötü bir kabus gördüm. Dile getirmeye bile korkuyorum gördüğüm rüyayı. Burada okuduklarımız benim gibi başkalarının da bilinçaltına yerleşiyor olabilir.
Neyse Ben bugün bebek arabalarına baktım :) alışveriş yapmaya ne zman başlayacağız acaba? Ben bir hamilelik günlüğü tutuyorum, haftalık aslında. Benim gibi günlük tutan var mı aranızda?
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Canım hastaneden hastaneye değişiyor 80-120 arası bende. Yapılan test sanırım açlık kan şekeri ve aç karnına yapılması gerekiyor topkek etkilemiş olabilir hiç bişey yemeden tekrar ölçtür
Canın ben ilk hamileliğimde sadece son 2 ayımda yaptırdım doğuma hazırlık doktor sakıncası olmadığını söylemişti
Benim 8+1 oldu :) ve göbeğim şişti benide pantalon etek rahatsız ediyor hamile pantalonu giysem mi diye düşünüyorum bende
Doktora ptesi sorucam ama gitmeden halletmem lazım telde arayıp direk sormaya da çekindim canımkız mı dersin:44:ama benim rahim kısmı değil de mide ve bağırsak kısmı şiş böle göğüs altından itibaren...sanırım gazdan
kuzum yaa kıyamam en kısa zamanda geçer inşallah bulantıların,genellikle tuzlu eylerin bastırdığını söylüyorlar az ye ama nitelikli eyler yemeye çalış,sen şimdi yemek yemesende bebişin senden karşılıyor ihtiyacını yeterki folik kullan...muz falan ye belki tutar seni.nane limon da zararlı değil ve mideye de iyi gelen bir çay içebileceğini düşünüyorum ama abartma...boğazın içinse ıhlamur daha faydalı olur balla beraber...sakın kaynar içeyim deme iyi gelir diye çok sıcak da iyi gelmez enfeksiyona
hayırlı olsun canım hoşgeldin
canım alıntı yap butonunun yanında alıntı işareti var yanında da + var ona tıklıyorsun
13,3 görünen görüntüde 5+1 sindir büyük ihtimalle ordan saymaya başla,şekeri de kek etkiler tabi ama özellikle ailede varsa çok dikkat etmelisin ben de risk grubundayım maalesef dikkat ediyorum. hamurişi ekmek şeker pirinç gibi gıdaları kontrollü tüketmen lazım hatta bana kalırsa çıkar hayatından gebelik de eker çıkarsa kalıcı da olabiliyor bebişleri de riske atmayalım
dediğin son aylar için geçerli olur bence şuan yapabilirsin ama için rahat etmiyorsa dr a danış
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum en azından 12. Haftaya kadar. belki de doguma yakın yaptırırım..
Beni de Cumartesi kalp atışı için çağırdı gitmek istemiyorum 7 Ekim'de gideyim daha büyümüş olur diye ... Eşim de illa gidelim diyo bilmiyorum yani napsak
Allah kimseye yaşatmasın, tekrarından da korusun. Olumlu düşünmek gerçekten çok önemli. Ben dün gece yatmadan önce foruma girdim ve gece çok kötü bir kabus gördüm. Dile getirmeye bile korkuyorum gördüğüm rüyayı. Burada okuduklarımız benim gibi başkalarının da bilinçaltına yerleşiyor olabilir.
Ben sordum sorun olmadığını söyledi canımDoktora ptesi sorucam ama gitmeden halletmem lazım telde arayıp direk sormaya da çekindim canım
:26: ilk başta başka bisey kullanınca çoğaldığı için sonra ağda da fazla can yakmaz mıdoktoruna sormuş olan var mı acaba:26:
Bende 5 gündür ishalim önemsemedim ama devam ediyor ilaç kullNıyor musun doktoru aramalımıyım canım?geçmişi okuyamadım kızlar bu saatte burada çiğ köfte tarifi arıyorum ishalim hala geçmedi 4.gün malum birşey yiyip içmek canım istemedi. Aslında bugün birşey yemek istiyorum ama ne diye düşünürken tv de çiğ köfte gördüm şimdi onu istiyorum uyuyamadım. Bu aş ermemi açlık mı anlayamadım. kızımdada taze soğana aş ermiştim normal bişey istemicekmi benim canım :26:
Ayyy çok güzel bişey cilt cilt olmuştur9 yasından berı gunluk tutuyorum ben o yuzden ekstra gunluk kullanmıyorum.
dün akşamdan beri boğazım ağrıyor, bu sabah ilk defa kustum.. Boğazım yapmış olabilir.. doktora gidicem bakalım iş yerinden izin alabilirsem..
Merhaba arkadaşlar:) inşallah ben de Mayıs annesi olucam. 1-2 Mayıs gibi gözüküyor. Daha 9 hafta oldu size bir sorum var da. Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı benim biraz pantolonlar rahatsız etmeye başladı. Ama biraz erkenmiş gibi geliyo??
geçmişi okuyamadım kızlar bu saatte burada çiğ köfte tarifi arıyorum ishalim hala geçmedi 4.gün malum birşey yiyip içmek canım istemedi. Aslında bugün birşey yemek istiyorum ama ne diye düşünürken tv de çiğ köfte gördüm şimdi onu istiyorum uyuyamadım. Bu aş ermemi açlık mı anlayamadım. kızımdada taze soğana aş ermiştim normal bişey istemicekmi benim canım :26:
aynı agrı zaman zaman bende de oluyor özellikle akşam saatlerine doğru bazen solda bazen sağda tam da bahsettiğiniz gibi bir ağrı
Günayydınn..Bence alışverişte büyük demirbaşları almak için erken ama küçük şeyleri ufak ufak almaya başlayabiliriz,ya da yapmaya!
Ben mesela çocuk odasını country stili yapmak istemişimdir hep,eskitme gibi biraz,her yerden peluş ayılar ayaklarını sarkıtsın, duvarlarda el yapımı etamin şirin hayvan figürleri olsun,odanın bir köşesinde geniş bir sedir olsun üstünde de el yapımı bir sürü şirin kırlentler olsun vs istemişimdir. İnşallah gerçekleştirebilirim bu hayalimi.Şimdiden etaminler için örnek çıkarmaya başladım.Haftaya iplikleri seçmeye gideceğim. Bir de odada biiiir sürü peluş oyuncak istediğim için, her ay bir kaç tane almak akıllıca olur bencee..
Arkadaşımdan biliyorum;daha erken diye diye son aylarda yetişmeyince "artık olduğu kadar" moduna girmiştiii...
Ayrıca doğuma gelen kişilere dağıtılmak üzere lavanta keseleri işlemek istiyorum (kasımda cinsiyeti belli olunca başlayacağım)...
Napıyım, görmemişin bebişi olmuuuş:)))özeniyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?