2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bir pop kekle 130 fazla canım normalinde 90-100 olması lazım 130 sınırı geçmişsin sana diyet önerecektir ve tatlı şeker yasak diyecektir. ve annede şeker hastalığı varsa bebekte doğdugunda çok yüksek ihtimalle şeker hastası oluyor. erkeğin şeker hastası olması önemli deil hamilelikte anne önemli..çook dikkat et canım beyaz ekmekten uzak dur kepek ekmeğine başla..şeker yapıcı herşeyden azaz ye yüklenme..geçmiş olsun

Hayırlı olsun canım gözün aydın
Canım hastaneden hastaneye değişiyor 80-120 arası bende. Yapılan test sanırım açlık kan şekeri ve aç karnına yapılması gerekiyor topkek etkilemiş olabilir hiç bişey yemeden tekrar ölçtür
Canın ben ilk hamileliğimde sadece son 2 ayımda yaptırdım doğuma hazırlık doktor sakıncası olmadığını söylemişti

Benim 8+1 oldu :) ve göbeğim şişti benide pantalon etek rahatsız ediyor hamile pantalonu giysem mi diye düşünüyorum bende

Besegasim cok haklisin guzel seyler okudukca moralimiz yerine geliyor ancak insan bazen biri soylemeden bunu farkedemeyebilir eski korkular okuduklarimiz gibi isliyor icine insanin. Sana katiliyorum kotu tecrubeleri bu sayfada paylasmayalim guzellikleri cagiralim

Neyse Ben bugün bebek arabalarına baktım :) alışveriş yapmaya ne zman başlayacağız acaba? Ben bir hamilelik günlüğü tutuyorum, haftalık aslında. Benim gibi günlük tutan var mı aranızda?

Bu gebeligimde henuz baslamadim oglumda yazdim 7yasinda hala yaziyorum gecenlerde ilk sayfalari okuduk beraber «Anne cok guzel aglatacaksin beni» dedi duygularimi hissettirebilmisim cok guzel bir his bazen okurum tekrar yasarim o gunleri

çok şükür canım biz bu 9 ay boyunca 9 doğurucaz gibi geliyor bana

sağol canım aynen öyle insan 9değil nerdeyse 90 doğuracak annelek ne zor ve güzel bi zevkmiş

bende günlük değilde arada yazıyorum güzel oluyo

sağol canım Allah razı olsun

Doktora ptesi sorucam ama gitmeden halletmem lazım telde arayıp direk sormaya da çekindim canım
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum en azından 12. Haftaya kadar. belki de doguma yakın yaptırırım..

:26: ilk başta başka bisey kullanınca çoğaldığı için sonra ağda da fazla can yakmaz mı doktoruna sormuş olan var mı acaba:26:

geçmişi okuyamadım kızlar bu saatte burada çiğ köfte tarifi arıyorum ishalim hala geçmedi 4.gün malum birşey yiyip içmek canım istemedi. Aslında bugün birşey yemek istiyorum ama ne diye düşünürken tv de çiğ köfte gördüm şimdi onu istiyorum uyuyamadım. Bu aş ermemi açlık mı anlayamadım. kızımdada taze soğana aş ermiştim normal bişey istemicekmi benim canım :26:

Son düzenleme:

9 yasından berı gunluk tutuyorum ben o yuzden ekstra gunluk kullanmıyorum.

dün akşamdan beri boğazım ağrıyor, bu sabah ilk defa kustum.. Boğazım yapmış olabilir.. doktora gidicem bakalım iş yerinden izin alabilirsem..

SAT MDT Nick Yaş Kilo Şehir Meslek Çoc.Sa
20 ağustos 27 mayıs Minikcicek 28 71 Zonguldak Memur henüz yok

Ben sordum sorun olmadığını söyledi canım
Bende 5 gündür ishalim önemsemedim ama devam ediyor ilaç kullNıyor musun doktoru aramalımıyım canım?
9 yasından berı gunluk tutuyorum ben o yuzden ekstra gunluk kullanmıyorum.
Ayyy çok güzel bişey cilt cilt olmuştur
dün akşamdan beri boğazım ağrıyor, bu sabah ilk defa kustum.. Boğazım yapmış olabilir.. doktora gidicem bakalım iş yerinden izin alabilirsem..

Geçmiş olsun canım

sen yine 9 haftalıksın ben 6dayım ama pantolanlarımın içine giremiyorum daha doğrusu karnımı çok sıkıyo rahatsız ediyor. korkuyorum beişime bişey olucak diye. oyüzden almayı düşünüyorum açıkcası:)

canım çiğ et yemeni tavsiye etmem. doktorlar üstüne basarak söylüyor dokunmk bile zararlı

aynı agrı zaman zaman bende de oluyor özellikle akşam saatlerine doğru bazen solda bazen sağda tam da bahsettiğiniz gibi bir ağrı

2 gün önce doktordaydım cok şükür keseyi gördük.doktorum kanama ve cok aşırı ağrı olmadıktan sonra ağrıların normal olduğunu söyledi.kasıkların ayrılıyormuş gibi veya rahmin patlayacakmış gibi hissedeceksin herşey normal panik yapma dedi.hatta cok da güzel bir tabir kullanarak bizi duygulandırdı: ''Vücudunda galibi belli bir savaş var''

Sat 21 agustos
Nick proton 808
Beklenen Dogum tarihi 28 mayis
Yas 34
Sehir konya
Kilo 75
Meslek muhendis
Cocuk 6 yasinda oglum var

Evet nılam cılt cılt hakıkaten.. guzel oluyor..
Ne ne zaman oldu donup bakabılıyorum.
Bazen tum gun eskılere dalıyorum.. guzel yanı.

Günayydınn..Bence alışverişte büyük demirbaşları almak için erken ama küçük şeyleri ufak ufak almaya başlayabiliriz,ya da yapmaya!

Ben mesela çocuk odasını country stili yapmak istemişimdir hep,eskitme gibi biraz,her yerden peluş ayılar ayaklarını sarkıtsın, duvarlarda el yapımı etamin şirin hayvan figürleri olsun,odanın bir köşesinde geniş bir sedir olsun üstünde de el yapımı bir sürü şirin kırlentler olsun vs istemişimdir. İnşallah gerçekleştirebilirim bu hayalimi.Şimdiden etaminler için örnek çıkarmaya başladım.Haftaya iplikleri seçmeye gideceğim. Bir de odada biiiir sürü peluş oyuncak istediğim için, her ay bir kaç tane almak akıllıca olur bencee..

Arkadaşımdan biliyorum;daha erken diye diye son aylarda yetişmeyince "artık olduğu kadar" moduna girmiştiii...

Ayrıca doğuma gelen kişilere dağıtılmak üzere lavanta keseleri işlemek istiyorum (kasımda cinsiyeti belli olunca başlayacağım)...
Napıyım, görmemişin bebişi olmuuuş:)))özeniyorummm

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor kızlarr hamilelik ??? aktif olamadım kaç gündür oğluşumu memeden kesme sürecimiz biraz uzun sürdü..
mutlu bulantısız bi gün diliyorum herkese

Çok güzel düşünmüşsün elinden de geliyor demekki ne güzel bebişin çok şanslı ... Yaptıklarını burda paylaşmana belki biz de yaparız öğretirsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…