Himm bende antepteyim canm.sen hangi dr gidiyosun..
Dr.Bekir Çelik ben onun tüp bebek hastasıydım zaten...
Arkadaslar bir konu sorucam transferim olduktan bu yana hep kabizim diskimi yaparken kaniyo korkuyorum bir sorun mu var acaba:18:
Aynen canm bende evde olmayi yatmayi dinlenmeyi cok isterdim.ama calisiyorum.ben 6:20 de ayaktayim.bana zor geliyo bazen.cok uykum geliyo.bakalim nolucak..
ben zeytinyağı kıvamında açık çay içiyorum. tavsiye ederim arkadaşım ama suyu ihmal etme derim:) çalışıyorum ben ama wcde yarım mesaimi geçiriyorum diyebilirim:) benmde mide bulantım yok şimdilik çok şükür. umarım böyle devam ederiz:)
Evet canım Gaziantep'te mimarım
ben o zaman küçüktüm annemde cahil işte, özel olunca bişey sanıyoruz. Ölü olsa bilse nasıl parçalayarak aldı akıl mantık işi değil.. Mevlam nasılsa soracak hesabını, ha bu doktoruda sürdürdüler başka şehre.
Benimde basimdan gecti gecen hafta bu durum hemen kan sulandiriciyi biriktirdi doktorum progestan igne verdi dusuk engellenmesi icin hergun vuruldum 10 tane suan bitti cok sukur sorun yok ins sendede olmaz uzme kendini dicem ama bende aglmaktan kilo bile vermisim doktorum cok kizdi neden agliyosun hemen kilo al dedi
tüp bebekmi seninki eğer öyleyse bu durumu merkeze bildir.benim ilk transferimde olmuştu rahatlatıcı bazı ilaçlar veriyorlar ben şimdi burda isim yazmıyayım sen doktorunla konuş en iyisi kabız olmak iyi değil çünkü tüp bebekte.
bende yedide ayaktayım işte o kadar uykum geliyorki bazen gözlerim kapanıcak ve uyuyacağım diye korkuyorum bazen
tuvalet işi bende de aynı artık aynı ofisteki arkadaşlarımdan utanıyorum zırt pırt tuvaletteyim
iş dolayısıylamı ordasınız yoksa memleketinmi orası
kızlar bu sabah namazından sonra hafif bi lekelenme oldu bende korka korka uykuya dalım öyle kabuslar gördümki hep kan geliyodu benden bede öylenden sonra doktora gitmeye kara verdim ve gittim çok şükür hiç bişeyi yokmuş bebeğimin ben duyamasamda çok küçük olduğu için doktorum kalbinin attığı gördü çok mutlu oldum şükürler olsun çok ta güzel ilgilendi çok memnun kaldım haftaya yestler verdi ve tekrar gel dedi bi sorun gözükmüyo dedi nasıl mutlıu oldum anlatamam, kalbide atıyo bebişimin çok şükür
Canim bende de ayni sorun var ...
Bir ay once yaptirdim 3.244 cikmisti....
Kadin doguma yarin alabildim randevuyu bakalim ne diyecek...
2 nin altinda olmasi daha iyiymis diyorlar ama bakalim :18:
o haftalarda canım deli gibi ağrı oluyordu bende de hemde böyle aynen dediğin gibi bıçak saplanmasını andırıyordu, hala arada oluyor ama çok şükür gün geçtikçe azalıyor korkma bence hepimiz aynı durumdan muzdaribiz
amin teşşekkür edeim..maşallah miniğine..bizm daha 9 günümüz var kalp atışı için..zaman geçmyor sankigeçmiş olsun..
benimde ağrım kasılmam oluyor,regl dönemi gibi..normalde regl cok agır gecerdi onun gibi doğrulamıyorum bazen ama çok şükür lekelenmem olmadı hiç.. 6 bitti dün kalp atışını duydum miniğimin hersey normal dedi doktor,darısı başına..Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin.
Benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor.bahsettiğin batma sabah oldu karnıma bıçak saplandı sandım.oğlumun ayakkanılarını giydirmek için eğilmiştim tam kalkarken içim gitti resmen.benimde psikolojim dağınık tüp bebek olduğu için hala kesin hamileyim diyemiyorum kese göründü kalp atışı için bir hafta daha bekleyeceğiz.hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz anne olmak zor çok zor.
allahım sana bağışlasın inşallah..işte korkularla geçiyor öncesinde sıkıntı yaşayanların hamilelikleri maalesef..rabbim yüzümüzü güldürsün..yavrularımızı bize bağışlasın
Okudum cutem ..
Ins en kisa zamanda degerin duser ....
O zaman benimde yukselme ihtimalim var demektir
Offfff yarin hemen yapsinlar testi sonuclari bekleyim ilaca hemen baslayayim :18:
Hamile olmak grcekten kolay degilmis simdiden sorumluluk almak gerekiyor :26:
Yarin ola hayir ola
kızlar ben daha doktora gitmedimçok korkuyorum ilk gebeliğimde bebeğimin 6+3 de kalp atışları duyulmadığı için 10 gün bekledik tekrar bakıldı veeeee yine yok ((( bebeğimi almak zorunda kaldılar çok acı çektim çok üzüldüm ama o günler geride kaldı ve yine hamileyim tekrar aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum
canım elimdeki kağıtta yanlış görmüosam oysa eğer 13.3canım umarım bebeğim seninledir başka dr a da git
yaa sormayın tartıda pek değişiklik olmamasına rağmen karnım 5 aylık gibi
canım yaa yat dinlen hemen dr a gittin mi ilaç iğne vermesi lazım
kanama falan yok ama ağrı bende de var dr normal dedi
hamileyken günde 400mg folik asit almak gerekiyor folic plus ın 3 tanesi 400mg içeriyor yani 3 tane kullanmalısın ister her öğünde bir istersen bi öğünde 3 tane
canım ben sata göre 5+0 da gittiğimde 5,6mm idi kağıtta hiçbirşey yazmıyordu dr daha 4 haftalık bile değil dedi 3 gün sonra yani sata göre 5+3 te gittim 11.86 olmuş kese ve hafta olarak 5+0 olarak gösteriyordu, belli bir ölçünün üzerine çıkınca tarih veriyor cihaz 3 günde yakalamış haftasını senin de öyle olur merak etme kesen kaç mm idi?
üzüdüm canım umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalır ve kucağına alırsın bebeğini
canım benim sat a göre 5+3 ken ultrasona göre 5+0 ken 13460 çıktı değerlerin yükselişi kişiden kişiye değişebilir
allahım kimseye yaşatmasın bu durumu
aaaaaaa kendi kendine kuruyorsun hayatım lekelenme yok birşey yok nerden kapıldın bu fikre bebişin seninle rahat ol
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
canım kese görünmesi olayı biraz değişik...normalde 1500 ün üzerindeyken görünür diyorlar ama benimki sata göre 5+0 ken üstten görünmedi vajinalden göründü 5&mm idi değerim de 4878 di, sata göre 5+3 te gittim o zaman yukardan göründü kese değer 13460 tı ama kese 2 katına çıkmıştı...yani bebiş ilk zamanlar haftasına göre küçük görünebiliyor ultrasonda görünmüyor ama kısa zamanda boy atıp haftasına yetişebiliyor...ama seninki cumaya kadar yeterince büyür bence
valla kullandığımız vitaminler yüzünden böyle oluyor bence benimde öle bir sıkıntım var kuru kayısı incir le çözmeye çalışıyorum
relaksss,dont panic
Evet canım çiğ etten anneye oradan da bebeğe bakteri geçebilir bunun sonucunda bebek hasta olabilir, hatta sucugu sosisi pişmeden yeme salamı da tüketme,eldivenle yapabilirsin yemeklerini
kızlar benim kese 5,6mm iken yusyuvarlaktı 3 gün sonra 11.86 olmuş ama böle uzun ince olmuş uzak mekiği gibi, dr birşey demedi gerçi ama sizin keseleriniz nasıl
Dün dr gittim kan aldı, sabah sadece bir pop kek yemiştim bgn sonuçlara baktı şeker 60-120 arasında olması gerekioken bnm 130 du
tekrar ölçmek istedi annem de şeker hastası olduğu için hmn dahiliyeye yönlendiirdi, cuma gnü gidicem dr a ama aklıma takıldı acaba kek yediğimden öle çıkmış olabilir mi yoksa şekerim mi var ,eğer varsa gebelikte risk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?