2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bu sabah namazından sonra hafif bi lekelenme oldu bende korka korka uykuya dalım öyle kabuslar gördümki hep kan geliyodu benden bede öylenden sonra doktora gitmeye kara verdim ve gittim çok şükür hiç bişeyi yokmuş bebeğimin ben duyamasamda çok küçük olduğu için doktorum kalbinin attığı gördü çok mutlu oldum şükürler olsun çok ta güzel ilgilendi çok memnun kaldım haftaya yestler verdi ve tekrar gel dedi bi sorun gözükmüyo dedi nasıl mutlıu oldum anlatamam, kalbide atıyo bebişimin çok şükür

Arkadaslar bir konu sorucam transferim olduktan bu yana hep kabizim diskimi yaparken kaniyo korkuyorum bir sorun mu var acaba:18:

tüp bebekmi seninki eğer öyleyse bu durumu merkeze bildir.benim ilk transferimde olmuştu rahatlatıcı bazı ilaçlar veriyorlar ben şimdi burda isim yazmıyayım sen doktorunla konuş en iyisi kabız olmak iyi değil çünkü tüp bebekte.

Aynen canm bende evde olmayi yatmayi dinlenmeyi cok isterdim.ama calisiyorum.ben 6:20 de ayaktayim.bana zor geliyo bazen.cok uykum geliyo.bakalim nolucak..

bende yedide ayaktayım işte o kadar uykum geliyorki bazen gözlerim kapanıcak ve uyuyacağım diye korkuyorum bazen

tuvalet işi bende de aynı artık aynı ofisteki arkadaşlarımdan utanıyorum zırt pırt tuvaletteyim

Evet canım Gaziantep'te mimarım

iş dolayısıylamı ordasınız yoksa memleketinmi orası

Allahım sorsun hesabını. bence böyle doktorların lisanslarını ellerinden almalılar. bir daha doktorluk yapamasınlar.

bugün gittim doktora kesilmişti zaten kanamam. bebeğimizi gördük kalbi de atıyordu çok şükür. vajinal ultrasonla muayene etmişti dün ondan olmuştur kanama endişelenme haftasonuna kadar dinlen 2 gün kan sulandırıcı kullanma dedi. ama progestan vermedi. şu an evde dinleniyorum.

Eşimin memleketi canım ya, geldik bir kere :)

bende mayıs annesi olucammmm:)sonu ama olsun bgn test yaptım ve pozitifff..Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhh

çok şükür canım biz bu 9 ay boyunca 9 doğurucaz gibi geliyor bana

Canim bende de ayni sorun var ...
Bir ay once yaptirdim 3.244 cikmisti....
Kadin doguma yarin alabildim randevuyu bakalim ne diyecek...
2 nin altinda olmasi daha iyiymis diyorlar ama bakalim :18:

kadın dogum ıle alakalı degıl aslında bu durum ama yıne de yonlendırecektır.

ben de dayanamayacak kadr değil ama farklı işte anlatamıyorum..korkmamak mümkün değil ama sabır diyelim..teşekkür ederim cevap için..allah hayırlı hamilelik nasip etsin

[

canım benim 6. gebeliğim. ilk ikisinde hiç bir şey yoktu ikisinide kaybettim kalp durmasından. kızımda lekelenmem vardı çok şükür elimde. 5. sinide 6. haftada kaybettim. şimdi 2 damla kadar lekelenmem oldu. Her hamilelik bir değil. Kıyaslama diyeceğim ama kıyaslayacaksın, yapma bol bol dua oku gönlünü ferah tut. Allah ol derse olur.

geçmiş olsun sana da çok..en azından bir yavrun yanındaymış ne güzel..rabbim bize de nasip etsin inşallah..duadan başka bişe gelmiyo zaten insanın elinden..allahım bunu bana bağışla diyorum hep..hepimize nasipetsin inşallah..

amin teşşekkür edeim..maşallah miniğine..bizm daha 9 günümüz var kalp atışı için..zaman geçmyor sanki

merhaba mayıs anneleri... bi nisan annesi adayı olarak hepinize sağlıklı, keyifli ve huzurlu bi hamilelik diliyorummm... mayıs benim doğduğum ay:)

arkadaşlr bnm sol boşlugum baya sancıyor ya, işyerinde bütün gün oturuyom ondan mı acaba baya batıyor sırtıma doğru
ama kasıklarda ağrı yok şu an

cnm. subattan beri 25 lik ilac aliyrm.
agustosta 2.4 du. gebe kalinca 1 ay da 4.3 oldu. olac 50 yapildi. 13 gunde 1.74 e dustu sukur.

Merhabalar ben ara ara okuyorum ama yazmaya telefondan yetisemedim bebegini kaybedenler olmus cok uzuldum Allah hayirlisini versin.
Kalp sesini duyanlar var hayirli olsun. Bazi arkadaslarin da benim kendini uzdugunu okudum. Ne yaparsak yapalim hicbirseyi engelleyemiyoruz ben daha rahatim artik bulantilar bende de pek kalmadi ama yoruldugumda yatmam gerekiyor agrim oluyor su an belim feci agriyor ben de doktora bu cuma gideyim diyorum haftaya gitmem lazim ama kalp atislarini meraktan catlayacagim 7+2 olacak

biraz dertleşmek istyorum bu konu üzerine,

1 yıl önce 9.haftada kalp atışları durdu bebeğimizin.
bu yıl tam 1 sene sonra yeniden hamile ve aranızdayım..
ancak korkudan hala annem dahil hiç kimseye söylemedik..sevinemiyoruz bile
geçmiş kötü tecrübe çok üzücü,öyle ki burdan da okuduğum üzre doktor kontrolleri 15 günde bir yapılıyormuş.
biz korktuğumuzdan doktordan rica ettik her hafta gidiyoruz bebeği görmeye.
nereye kadar böyle sürer bilmiyorum.

allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kaybı 2 kez kürtaj olarak yaşamış biriyim.çok zor.sabırlar dilerim kötü tecrübesi olanlara.

herkese sağlıklar dilerim..

canım elimdeki kağıtta yanlış görmüosam oysa eğer 13.3
burada pek çok kişinin aynı anda alıntı yapıp tek mesalja nasıl cvplanıo :)

Dün dr gittim kan aldı, sabah sadece bir pop kek yemiştim bgn sonuçlara baktı şeker 60-120 arasında olması gerekioken bnm 130 du
tekrar ölçmek istedi annem de şeker hastası olduğu için hmn dahiliyeye yönlendiirdi, cuma gnü gidicem dr a ama aklıma takıldı acaba kek yediğimden öle çıkmış olabilir mi yoksa şekerim mi var ,eğer varsa gebelikte risk mi

Bence etkiler topkek .. Enim arkadaşımda insülin direci var hamile şuan diyet yapıo şekerli bişey yemio ekmek patates yemio hamurişi yok ... Et ve sebze meyvenin de ekşisini yiyo ... Dikkat edersen problem olmuo sıkma canını

kek elbet etkılemıstır ama 130 da cok.. yanı bellı kı meyıl var..
Kekı yedıgın saat verdıysen kanı daha da etkılemıstır ama dedıgım gıbı 130 cok..
Dıkkat etmeye basla... 20.cı haftalarda seker yuklemesı olacak.. o zamana kadar yedıklerınle bebegını yormamıs olursun.
Zaten dıabet dıyetı en saglıklı dıyet.. ve aslında hepımızın uyması gereken...
Ben -abımın kanser oldugunu ogrendıgımız- ocak/2013ten berı un ve sekerın eser mıktarını dahı tuketmıyorum..
(baklavayı usenmeden yapıp yıyecek kadar tatlı bagılısı ıken)
valla egrı oturup dogru dusunmek lazım... seker bıldıgın zehır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…