Çok güzel düşünmüşsün elinden de geliyor demekki ne güzel bebişin çok şanslı ... Yaptıklarını burda paylaşmana belki biz de yaparız öğretirsen :)
Aslında Minecim, ben de çok bilmiyorum olay sadece yapmayı istemekte. Ufakken annem sen çok beceriksizsin diyip hiç bir şey öğretememişti bana.Şimdi yabancı sitelerin videolu öğretilerinden bakıp kendim öğreniyorum bu yaştan sonraa :))) Mesela aşağıdaki gibi bebişin ismini etamine işleyip çerçeveliyçem;Eki Görüntüle 814433 Eki Görüntüle 814433
kızlar bende 4 gün önce gebelik testi ile iki çizgiyi gördüm :) son sat 13 ağustos bu tarihe göre 6+1 haftalık hamişim
Aslında Minecim, ben de çok bilmiyorum olay sadece yapmayı istemekte. Ufakken annem sen çok beceriksizsin diyip hiç bir şey öğretememişti bana.Şimdi yabancı sitelerin videolu öğretilerinden bakıp kendim öğreniyorum bu yaştan sonraa :))) Mesela aşağıdaki gibi bebişin ismini etamine işleyip çerçeveliyçem;Eki Görüntüle 814433 Eki Görüntüle 814433
Günayydınn..Bence alışverişte büyük demirbaşları almak için erken ama küçük şeyleri ufak ufak almaya başlayabiliriz,ya da yapmaya!
Ben mesela çocuk odasını country stili yapmak istemişimdir hep,eskitme gibi biraz,her yerden peluş ayılar ayaklarını sarkıtsın, duvarlarda el yapımı etamin şirin hayvan figürleri olsun,odanın bir köşesinde geniş bir sedir olsun üstünde de el yapımı bir sürü şirin kırlentler olsun vs istemişimdir. İnşallah gerçekleştirebilirim bu hayalimi.Şimdiden etaminler için örnek çıkarmaya başladım.Haftaya iplikleri seçmeye gideceğim. Bir de odada biiiir sürü peluş oyuncak istediğim için, her ay bir kaç tane almak akıllıca olur bencee..
Arkadaşımdan biliyorum;daha erken diye diye son aylarda yetişmeyince "artık olduğu kadar" moduna girmiştiii...
Ayrıca doğuma gelen kişilere dağıtılmak üzere lavanta keseleri işlemek istiyorum (kasımda cinsiyeti belli olunca başlayacağım)...
Napıyım, görmemişin bebişi olmuuuş:)))özeniyorummm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor kızlarr hamilelik ??? aktif olamadım kaç gündür oğluşumu memeden kesme sürecimiz biraz uzun sürdü..
mutlu bulantısız bi gün diliyorum herkese
Canım çok tatlısın ya :)
yap tabi içinde kalmasın
ben oda yapmayı düşünmüyorum ilk etapta zaten bizimle yatacak
beşik ve dolap almayı düşünüyorum ama ilerde burdaki yazılanlardan dolayı fikrim değişebilir :)
Bu arada lavanta keselerini iyi düşünmüşsün onu bende yapabilirim içine ne koyup dagıtacaksın??
Lavanta keselerini kendim işleyip,dikmeyi tasarlıyorum.(İçlerine aktardan lavanta doldurarak).Ama eğer profesyonel ve güzel durmazsa bir terziden fiyat almıştım; bazı terzilerin makineleri son teknoloji; bebeğin ismini ve beğendiğin deseni makinede 5 dk da işliyor kumaşa,düz kumaşı kese haline getirip teslim ediyor.Tanesine 20TL demişti,bana çok gelmişti.Belki daha ucuzu bulunursa böyle bir şey de düşünülebilir..Ya da küçük mantar kapaklı şişeler,minik kavanozlar vs gibi bir sürü uygun ve yeni şeyler de yaratılabilir..
Kızlar belki ayıp olacak ama; ben sizlerden şikayetçiyim. Bu forum "Mayıs 2014 anneleri".Yani nasipse mutlu mesut bebeğine sahip olacak annelerin forum sayfası. Ama her sayfada yok önceki bebeklerinizi nasıl düşürmüşsünüz, yok kanamış mı,düşecek mi vs yazıyorsunuz ve içim bunalıyor.Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,stres olmayalım, pozitif şeyler düşünelim vs diyoruz siz habire olumsuz şeyleri anlata anlata bitiremiyorsunuz. Hamileyiz biz kızlar!
Solanin senden ricam başka bir topic daha açılsın ve "sorunlu hamilelikler" başlığıyla orda konuşulsun bu konular.Gerçekten okudukça şişiyorum ve aklıma getirmek istemediğim tüm felaket senaryoları "daha önce yaşanılan anı"lar olarak her gün burda ballandıra ballandıra anlatılıyor.
Günayydınn..Bence alışverişte büyük demirbaşları almak için erken ama küçük şeyleri ufak ufak almaya başlayabiliriz,ya da yapmaya!
Ben mesela çocuk odasını country stili yapmak istemişimdir hep,eskitme gibi biraz,her yerden peluş ayılar ayaklarını sarkıtsın, duvarlarda el yapımı etamin şirin hayvan figürleri olsun,odanın bir köşesinde geniş bir sedir olsun üstünde de el yapımı bir sürü şirin kırlentler olsun vs istemişimdir. İnşallah gerçekleştirebilirim bu hayalimi.Şimdiden etaminler için örnek çıkarmaya başladım.Haftaya iplikleri seçmeye gideceğim. Bir de odada biiiir sürü peluş oyuncak istediğim için, her ay bir kaç tane almak akıllıca olur bencee..
Arkadaşımdan biliyorum;daha erken diye diye son aylarda yetişmeyince "artık olduğu kadar" moduna girmiştiii...
Ayrıca doğuma gelen kişilere dağıtılmak üzere lavanta keseleri işlemek istiyorum (kasımda cinsiyeti belli olunca başlayacağım)...
Napıyım, görmemişin bebişi olmuuuş:)))özeniyorummm
Ben sordum sorun olmadığını söyledi canım
Bende 5 gündür ishalim önemsemedim ama devam ediyor ilaç kullNıyor musun doktoru aramalımıyım canım?
Geçmiş olsun canım
Öncelikle inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızAllah nasip ederse bende mayıs annesi olucam henüz çok yeni pazartesi ilk kontrolüm var, sizden öğrenmek istediğim hamileliğinizde ağda yaptırıyor musunuz (evde de kendim yapabilirim) çok afedersiniz ama takıldım bazı yerlerde sakıncalı denilmiş (kasılma, enfeksiyon vs) ama başka türlü de çok zor. Benim bebiş yada bebişler tüp bebek o yüzden daha da tedirgin oluyorum. Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hepiniz bebişlerinizle Allah'a emanet olun...
Merhaba arkadaşlar:) inşallah ben de Mayıs annesi olucam. 1-2 Mayıs gibi gözüküyor. Daha 9 hafta oldu size bir sorum var da. Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı benim biraz pantolonlar rahatsız etmeye başladı. Ama biraz erkenmiş gibi geliyo??
2 gün önce doktordaydım cok şükür keseyi gördük.doktorum kanama ve cok aşırı ağrı olmadıktan sonra ağrıların normal olduğunu söyledi.kasıkların ayrılıyormuş gibi veya rahmin patlayacakmış gibi hissedeceksin herşey normal panik yapma dedi.hatta cok da güzel bir tabir kullanarak bizi duygulandırdı: ''Vücudunda galibi belli bir savaş var''
nasıl gidiyor kızlarr hamilelik ??? aktif olamadım kaç gündür oğluşumu memeden kesme sürecimiz biraz uzun sürdü..
ben 12. haftaya kadar yapmamayı düşünüyorum.şu 3 ay bir geçsinde hele.benimkide tüp bebek bu arada.
benimde pantolonlar sıkıyor ama henüz çok erken değilmi? oğlumda 4. aya kadar eski kıyafetlerimi giymiştim ben hatırlıyorum ama şimdi pantolonlar sıkmaya başladı.
ne güzel bir cümle bende okurken duygulandım.zaten herşeye ağlar haldeyim
Günaydın arkadaşlar öğlen oldu ama :)
Sayfalar baya ilerlemiş yeni gelenler hoş geldiniz
tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür bi sorun yok pzt doktor randevu var bakalım hayırlısı
:)eşim gün geçtikçe iyice sabırsızlanmaya basladı nezaman gelicekler yaaaa deyip duruyor son ayları düşünemiyorum:)
mümkünse bebeğinizi ayrı odada ve karanlıkta yatırmaya baslayın kızlar geceyle gündüz ayrımını anlamaları gerekir yoksa ileriki dönemlerde uyku problemi çekermişiz
sizdn ayrı yatmak istemezmiş.Birde ilk dönemlerde sık sık sabah emzirmek gerekirmiş karnı iyi doyan cocuğun gece uykusu uzun ve deliksiz olurmuş bu gibi bilgileri hassasanne.com'dan öğreniyorum. salı -perşembede süper dadı var trt1de çok geç çıkıyor ama benim gibi gece zombisi olanlar izleyebilir :)
o zaman benden sana bı tuyo;
gece zombısı olma.. hatta gece hıcbırseyı olma.
duzenlı uyu... ıstıkrarı bırakma.. bak senınkılerın de uykusu duzenlı olur.. dogdukları gun degıl...
sımdıden basladılar yasamaya...
çok haklısın ama en geç 1 de yatarım
zaten cok bölük pörçük uykum oluyor sık tuvalete kalkıyorum sabahta gec uyanıyorum bundan kaynaklı birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?