2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Çok güzel düşünmüşsün elinden de geliyor demekki ne güzel bebişin çok şanslı ... Yaptıklarını burda paylaşmana belki biz de yaparız öğretirsen :)

Aslında Minecim, ben de çok bilmiyorum olay sadece yapmayı istemekte. Ufakken annem sen çok beceriksizsin diyip hiç bir şey öğretememişti bana.Şimdi yabancı sitelerin videolu öğretilerinden bakıp kendim öğreniyorum bu yaştan sonraa :))) Mesela aşağıdaki gibi bebişin ismini etamine işleyip çerçeveliyçem;

Böyle yaratıcı fikirleri paylaşalım, çok güzel gerçekten! :)

ellerine sağlık valla harika görünüyorlar.. :) cinsiyet bi belli olasun bizde yaparız inşallah

Canım çok tatlısın ya :)
yap tabi içinde kalmasın
ben oda yapmayı düşünmüyorum ilk etapta zaten bizimle yatacak
beşik ve dolap almayı düşünüyorum ama ilerde burdaki yazılanlardan dolayı fikrim değişebilir :)
Bu arada lavanta keselerini iyi düşünmüşsün onu bende yapabilirim

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor kızlarr hamilelik ??? aktif olamadım kaç gündür oğluşumu memeden kesme sürecimiz biraz uzun sürdü..
mutlu bulantısız bi gün diliyorum herkese

benım kızım 22sınde 2 yasında oldu.. zaten memeden kesme donemı... ıkıncı ıcın de planımızda oldugu gıbı oldu -sukur-
ama o gundur bugundur yapabıldıgım tek sey yatarken bır kere tek gogusten emzırmek -ıdı...
Dun aksam ılkkez varmedım... agladı..ben mutsuz oldum falan ama yıne de korktugum gıbı olmadı.
an ıtıbarı ıle 37 saattır emzırmıyorum...

Günaydın,

Bebiş için alışveriş yapmaya başlayanlar var,nasıl hevesleniyor insan dimi..Bende çıngırak,renkli top ve minik bir ayıcık aldım :)
Birde 5 li önlük aldım..

Bende beşik ve minik bir dolap alıp yatak odama koyucam.Oğlumun odasında tam takım oda takımı var,oraya bişey koyamam.Kendi odamda olursa daha rahat ederim..İkeadan beşik ve dolap beğendik,cibinliğide var nevresimleride var.Kısmetse ordan alıcaz.

Lavanta keseleri nereye yaptırabiliriz,yada malzemeleri alıp halası evde ona da yaptırabilirim..Bir araştırayım bende..Çok hoşuma gitti..

Lavanta keselerini kendim işleyip,dikmeyi tasarlıyorum.(İçlerine aktardan lavanta doldurarak).Ama eğer profesyonel ve güzel durmazsa bir terziden fiyat almıştım; bazı terzilerin makineleri son teknoloji; bebeğin ismini ve beğendiğin deseni makinede 5 dk da işliyor kumaşa,düz kumaşı kese haline getirip teslim ediyor.Tanesine 20TL demişti,bana çok gelmişti.Belki daha ucuzu bulunursa böyle bir şey de düşünülebilir..Ya da küçük mantar kapaklı şişeler,minik kavanozlar vs gibi bir sürü uygun ve yeni şeyler de yaratılabilir..

okadar heveslendimki sayenizde
bende belediyenin dikiş kursuna yazıldım haftaya başlıcam sanırım ilerleyen zamanlarda cinsiyette belli olsun bende bu lavanta keselerinden kendim dikebilirim harika olur

Canım benim haklısın ama zaten burası paylaşıp dertleşmek için kimse kimseyi üzmek niyetinde değildir eminim. Hamilelikle birçok şey yaşanıyor ve herkes kendindeki belirtilerle diğerlerinininkini karşılaştırmak için burdalar. Bir çok başlık olması takibi zorlaştırırmı bilemiyorum. Herkes konu açabiliyor diye biliyorum. Mayıs annelerini ilgilendiren konular açılırsa ilk tabloda linkini paylaşır ve ilgili konun oradan takip edilmesini rica ederim. (Sonuç olarak konu sahibi ben gibi gözüksemde kendimi sadece tablo yapmaktan sorumlu görüyorum) Ancak hepsini takipedecek kadar zamanım yok şuan bile kızımın zamanından çalıyorum. Sadece ikinci bir konuyu üstlenebilirim oda tahmini bebek cinsiyetleri oda herkes bebeşinin kalp atışını duysun ondan sonra. Onuda üstlenecek varsa sevinirim. Herkesin katkısı olsun.

Kızlar bence internette fırsat satış sitelerini takip edin. geçen ay chicconun bir beşiği vardı 180 tl idi en son fiyatı fırsat ürünü yapıp 10 tl den sattılar.

Ben sordum sorun olmadığını söyledi canım

Bende 5 gündür ishalim önemsemedim ama devam ediyor ilaç kullNıyor musun doktoru aramalımıyım canım?

Geçmiş olsun canım

Canım öncelikle sanada çok geçmiş olsun. Dr.um ilaç kullanamayız dedi. Serum almalısın dedi. 2 lt lik 1 gün sürecekti nerdeyse ben sadece 500 ml lik olanı yaptırabildim onuda hızlandırılmış aldım. Evde haşlanmış patates, yoğurda nişasta karıştırma, pirinç lapası, kahveye limon karıştırma ne varsa denedim hala geçmedi. Cesaret edip bugün kuru çay yutmayı planlıyorum

ben 12. haftaya kadar yapmamayı düşünüyorum.şu 3 ay bir geçsinde hele.benimkide tüp bebek bu arada.

benimde pantolonlar sıkıyor ama henüz çok erken değilmi? oğlumda 4. aya kadar eski kıyafetlerimi giymiştim ben hatırlıyorum ama şimdi pantolonlar sıkmaya başladı.

ne güzel bir cümle bende okurken duygulandım.zaten herşeye ağlar haldeyim

Süpersin arkadaşım böle güzel fikirlerini paylaşırsan sevinirim ... Fikrin çok güzel ... :) ay ben de istiyorum yapmayı bişeyler ama bakalım deneyeceğim yapabilecek miyim

Bu gebeligimde henuz baslamadim oglumda yazdim 7yasinda hala yaziyorum gecenlerde ilk sayfalari okuduk beraber «Anne cok guzel aglatacaksin beni» dedi duygularimi hissettirebilmisim cok guzel bir his bazen okurum tekrar yasarim o gunleri[/QUOTE]

Aaaa cok hosss.aslinda boyle seyleri bende cok severim ama hic aklima gelmedi..iyi fikir oldu banada canm

nasıl gidiyor kızlarr hamilelik ??? aktif olamadım kaç gündür oğluşumu memeden kesme sürecimiz biraz uzun sürdü..

Valla benm hergunum bulantili geciyo.kusmuyorum ama tiksindim herseyden yemek yemek istemiyorum hicc.dayanamiyorum vallahiii

Günaydın arkadaşlar öğlen oldu ama :)

Sayfalar baya ilerlemiş yeni gelenler hoş geldiniz

tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür bi sorun yok pzt doktor randevu var bakalım hayırlısı

:)eşim gün geçtikçe iyice sabırsızlanmaya basladı nezaman gelicekler yaaaa deyip duruyor son ayları düşünemiyorum:)

mümkünse bebeğinizi ayrı odada ve karanlıkta yatırmaya baslayın kızlar geceyle gündüz ayrımını anlamaları gerekir yoksa ileriki dönemlerde uyku problemi çekermişiz

sizdn ayrı yatmak istemezmiş.Birde ilk dönemlerde sık sık sabah emzirmek gerekirmiş karnı iyi doyan cocuğun gece uykusu uzun ve deliksiz olurmuş bu gibi bilgileri hassasanne.com'dan öğreniyorum. salı -perşembede süper dadı var trt1de çok geç çıkıyor ama benim gibi gece zombisi olanlar izleyebilir :)

Çok tesekkur ederim sana ve cevap veren arkadaşlara senin transferin hangi gündü? Netten hesaplayınca benim de 22 Mayıs çıkıyor da. Birde kalp atışlarını duydunuz mu yada ne zaman duyabileceğinizi söylediler mi? Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım merhaba nasıl memeden kestin bende emziriyorum ve 7 haftalık hamileyim ne yapdıysam bırakmıyor gecelerim kabus oldu

o zaman benden sana bı tuyo;
gece zombısı olma.. hatta gece hıcbırseyı olma.
duzenlı uyu... ıstıkrarı bırakma.. bak senınkılerın de uykusu duzenlı olur.. dogdukları gun degıl...
sımdıden basladılar yasamaya...

çok haklısın ama en geç 1 de yatarım

zaten cok bölük pörçük uykum oluyor sık tuvalete kalkıyorum sabahta gec uyanıyorum bundan kaynaklı birazda

çok haklısın ama en geç 1 de yatarım

zaten cok bölük pörçük uykum oluyor sık tuvalete kalkıyorum sabahta gec uyanıyorum bundan kaynaklı birazda

su donem sık WC gece ruyaları vs..kalkılıyor evet.. ben genel ıcın soyledım aklında olsun..
Benım uykudan sebep hıc problemım olmadı..kızım duzenlı uyur.
Gercı ıkızlerde elbet bıseyler daha guc (ama guzel) olacak.. hanı herseyı mınımuma ındırmek ala olur..ınsaellah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…