2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

evet herşey güzel olacak :)

biz gezmeyi çok seven bir çiftiz yaz kış dağ,tepe demeden gezer fotograf cekmeye gideriz
Ama artık hayatımızda köklü değişiklik yapma zamanı ikizler bize neler getirecek bakalım :):)

Hiç sabırlı olmayan ben nelere katlanıcam doğumdan sonra kitap yazıcam valla :)

merhaba arkadaşlar

daha erken ama aklınızda bulunsun hamile bi arkadaşım söyledi, doğumdan sonra göğüs uçları bebiş emdikçe yara oluyormuş ve çok ağrı oluyormuş, bunu önlemek için doğuma 1 ay kala saf zeytin yağını göğüs uçlarına sürmeyi tavsiye etti, ben öyle yapıcam

ARKADASLAR GERCEKTEN BU AGDA KONUSU BENINDE AKLIMA TAKILIYOR NASIL OLCAK BILMIYORUM BANA DIGER TUR ALETLER ALERJI YAPIYO AGDA YAPMAM SART GIBI BISEY BENIMDE TUP BEBEK KOTKUDAN ALERJI OLMAYA IKNA OLDUK NAPALIM ALLAH BIZE YARDIM ETSIN

Evet dogru bende uygulicam boyle bilgiler paylastigin icin sagol bide emzirdikten sonra karbonatli bir gazli bezle silinmesi cok iyi mis bebis pomukcuk olmasin diye.

Evet dogru bende uygulicam boyle bilgiler paylastigin icin sagol bide emzirdikten sonra karbonatli bir gazli bezle silinmesi cok iyi mis bebis pomukcuk olmasin diye.

Evet onuda duymuştum, benim ilk gebeliğim olduğu için nerdeyse hiçbir şey bilmiyor gibi hissediyorum kendimi, öğrendikçe paylaşmaya çalışıyorum, herkes sağlıklı bebişlerini kucağına alsın inşallah

ben de sirkeli salata istiyorumbak yazarken bile ağzımın suyu aktı
çok haklısın ama en geç 1 de yatarım

zaten cok bölük pörçük uykum oluyor sık tuvalete kalkıyorum sabahta gec uyanıyorum bundan kaynaklı birazda
off evet yaa gece uyku uyuyamıyorum hep huzursuz yatıyorum önceden de gece tuvalete gitmekten uyuyamazdım şimdi daha beter oldu yatak batıyor resmen bana...işten gelince koltukda daha rahat uyuyorum valla bir de kaşıntı huyum var gece kaşınıp duruyorum nevresim değiştirmekten gına geldi

kızlar ağda konusunu neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz? ne sorun yaratıyormuş ben bilmiyorum? ben geçen gebeliğimde de yaptırmıştım her ay bunda da yaptırmayı düşünüyorum teyzem de 9 ay boyunca yaptırdı bir sıkıntı olmadı ama ne oluyormuş ki? :44:

Benimde ilk gebeligim boyle seyleri paylasman cok iyi olmus.bende duymustum gogus uclari yara oluyo diye.artik son ayda onlemimizi aliriz canmm saollll

Canım ishalken çiğköfte yemesen daha iyi olur, baharatları ve ince bulgur seni mahveder diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun bu arada

Hic duymadim adini belkide tup bebek oldugu icin.bende iyi bir dr ariyorumda o yuzden sordum canm

Canım bence iyi bir doktor bize çok yardımcı oldu tüp bebek sürecinde sağ olsun, neredeyse kendisi hiç para almadı diyebilirim. Çok ilgili bir doktor tavsiye ederim.

Canım sana o konuda kesinlikle katılıyorum, acaba bende de mi böyle olacak diye paranoyaya kapılıyor insan ister istemez. İlk hamileliğim ve tüp bebek olduğu için daha da tedirgin oluyorum. Allah herkese yardım etsin lakin, iyi anıları paylaşmayı isterim herkesle...

ARKADASLAR GERCEKTEN BU AGDA KONUSU BENINDE AKLIMA TAKILIYOR NASIL OLCAK BILMIYORUM BANA DIGER TUR ALETLER ALERJI YAPIYO AGDA YAPMAM SART GIBI BISEY BENIMDE TUP BEBEK KOTKUDAN ALERJI OLMAYA IKNA OLDUK NAPALIM ALLAH BIZE YARDIM ETSIN
Canım bende tereddüt ediyorum ama dayanamayıp cumartesi yaptırırım sanırım :)

ya meme kesme olayında kararlı olmak şart..çok zor bi ödnem bebekte annaede yıpranıyo ama geçici bi süre..bizimde gündüzlerimiz zor olmamıştı ama memeye düşkün bi bebek olduğunda geceleri mahvolduk..1 hafta sonra oda bitti..şimdi iyiyiz çok şükür :)

Valla benm hergunum bulantili geciyo.kusmuyorum ama tiksindim herseyden yemek yemek istemiyorum hicc.dayanamiyorum vallahiii

ya benim geçen hafta çok midem bulanıyodu bu hafta hiçbişeyim yok :) korkmamam lazım ama neden korku kapladı içimi bilmiyorum :2:

canım merhaba nasıl memeden kestin bende emziriyorum ve 7 haftalık hamileyim ne yapdıysam bırakmıyor gecelerim kabus oldu

cnm bebişin nekadarlık ??
ben salça sürdüm ıyy e olmuş annecim dedim istemedi..ağladı ama almadı hiçbişekilde ağzına..gündüzleri çabuk alıştı sıkıntı olmadı ama gece sıkıntı çektik bi süre..1 hafta sonra gecede alıştı..geceleri kenini yere ata ata ağlıyodu doktora götürdüm 1 hafta boyunca fitil kullanmamı söledi uyku yapar rahatlatır onu dedii.fitil kullandım ben canım birz faydası oldu..şimdi alıştı gece kalksa bile su içip sallıyorum ayağımda uyuyor..

kizlar yardimmmmmmmm

Kizlar gecen hafta persembe kan vermistim deger 120.30 idi... dpo 13
Dun verdim birde dpo 19 : deger 1790.00 cikti..
Dis gebelik olabilir dedi ya.
Cok mu anoormal simdi.kadin.doguma gidiyorum yoldayimmm..
Allah riixasi icin birsey yazin.
120 den 6 gunde 1790.00 cok mu dusuk :18:

Canım gayet normal iki kat artarak gitmesi bekleniyor 120 -240-480-960-1920 ... Yani her zaman iki kat olcak diye de bişey yok 1,5 da olabiliyor .. 120 olup 245 olsaydı dış gebelik denirdi (245 i salladım aradaki farkı anla diye )

kaşıntın gebelikten olabilir canım cok uzun sürelimi?

Kizlarrrrr Rabbime sukurler olsun kesemizi gorduk
Ic gebelik veeee iki hafta sonra kalp atislarini duymaya gelecegim ins
Sanki simdi hamilelik haberimi aldim ohhh be
5.0 mm boyuumuz teyzeleri :13:

Bu sonucla kim disgebelik olabilir dedi inanamiyorum eger doktorunsa bir daha dusun o doktoru derim sacmalik

Etamin ben de severim farkli fikirleri paylasirsan sevinirim. Pelus oyuncak fazla almamani tavsiye ederim ben de almistim kaldirdim sonra hepsini hatta hali ustune carsaf bile serdigim oldu bebek odasi hazirlama olarak bak alerrji ihtimalini yukselttigi icin pelus ve hali olmasin deniyor.
Lavanta ben de yaptim oglumda bebek biblolarina tul icinde lavanta bagladim herkes cok begenmisti. Bir de ilk resmini kucuk magnet yapip duada dagitiyorlar.

2 eylülde donmuş embriyo transferi.kap atışları için 3 ekimde randevum var.

Kizlarrrrr Rabbime sukurler olsun kesemizi gorduk
Ic gebelik veeee iki hafta sonra kalp atislarini duymaya gelecegim ins
Sanki simdi hamilelik haberimi aldim ohhh be
5.0 mm boyuumuz teyzeleri :13:

ohh çok şükür

Bu sonucla kim disgebelik olabilir dedi inanamiyorum eger doktorunsa bir daha dusun o doktoru derim sacmalik

kesinlikle katılıyorum

Arkadaşlar merhaba bende salı günü doktora gittim ve 6 haftalık dedi doktorum. bende sizler gibi uykudan gözümü açamıyorum heran heryerde uyuyabilirim. Göğüsler hele 3 beden büyüdü ve acımaya devam ediyor. Midem derseniz ne iyi ne kötü her an bulanmaya hazır gibi rahatsız edici. Tahmini doğum tarihim 19 mayıs mış. ama benim aklıma bir şey takılıyor kızlar şimdi benim son adet tarihim 19 ağustos benim 6 haftalık hamile olabilmem için adetliyken mi hamile kalmış oluyorum. pek anlayamadım bu işi doktora da sormayı unuttum. sizin bilginiz varmı??
herkes sağlıkla mutlulukla kucağına alsın miniklerini inşallah...

burda kimler "sorunlu hamilelik" kimler "sorunsuz hamilelik" yaşıyor bilmiyorum..zaten bi defa yazdım sıkıntımla ilgili..ilk hamileliğin yaşayan bi insanın,iki defa bebeğini kaybetmiş bi insanı anlamasını beklemek zaten manasız biliyorum ama ben inan üzüldüm..ben öyle bi durumdayım ki 2014 mayıs anneleri topiğine yazmaya elim bile gitmedi haftalardır..boğazımda düğümleniyor herşey..korkularım öyle bi safhada ki kendimi toplayamıyorum..yazmamın sebebi de sizler sayesinde normal davranmaya çalışmaktı..ama insan acılarını geçmişte bırakamıyor..bırakmamalı da zaten..ben iki yavrumu, onların ultrason fotolarını, yaşadığım onca şeyi nasıl kaldırıp atabilirim? nasıl unutabilirm? nasıl ilk kez hamileymişim gbi davranabilirm..sana kırılmadım ama bu topik bana göre değil onu anladım..çünkü ben bebeğim doğacak mı diye düşünmekten bebek odam hangi renk olsun die düşünemiyorum üzgünüm...beşik almayı, kıyafet almayı düşünemiyorum üzgünüm..

verdiğiniz cevaplar için tekrar teşekkür ederim..hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum..allah a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…