su donem sık WC gece ruyaları vs..kalkılıyor evet.. ben genel ıcın soyledım aklında olsun..
Benım uykudan sebep hıc problemım olmadı..kızım duzenlı uyur.
Gercı ıkızlerde elbet bıseyler daha guc (ama guzel) olacak.. hanı herseyı mınımuma ındırmek ala olur..ınsaellah
merhaba arkadaşlar
daha erken ama aklınızda bulunsun hamile bi arkadaşım söyledi, doğumdan sonra göğüs uçları bebiş emdikçe yara oluyormuş ve çok ağrı oluyormuş, bunu önlemek için doğuma 1 ay kala saf zeytin yağını göğüs uçlarına sürmeyi tavsiye etti, ben öyle yapıcam
Evet dogru bende uygulicam boyle bilgiler paylastigin icin sagol bide emzirdikten sonra karbonatli bir gazli bezle silinmesi cok iyi mis bebis pomukcuk olmasin diye.
ben de sirkeli salata istiyorumgeçmişi okuyamadım kızlar bu saatte burada çiğ köfte tarifi arıyorum ishalim hala geçmedi 4.gün malum birşey yiyip içmek canım istemedi. Aslında bugün birşey yemek istiyorum ama ne diye düşünürken tv de çiğ köfte gördüm şimdi onu istiyorum uyuyamadım. Bu aş ermemi açlık mı anlayamadım. kızımdada taze soğana aş ermiştim normal bişey istemicekmi benim canım :26:
off evet yaa gece uyku uyuyamıyorum hep huzursuz yatıyorum önceden de gece tuvalete gitmekten uyuyamazdım şimdi daha beter oldu yatak batıyor resmen bana...işten gelince koltukda daha rahat uyuyorum valla bir de kaşıntı huyum var gece kaşınıp duruyorum nevresim değiştirmekten gına geldiçok haklısın ama en geç 1 de yatarım
zaten cok bölük pörçük uykum oluyor sık tuvalete kalkıyorum sabahta gec uyanıyorum bundan kaynaklı birazda
Evet onuda duymuştum, benim ilk gebeliğim olduğu için nerdeyse hiçbir şey bilmiyor gibi hissediyorum kendimi, öğrendikçe paylaşmaya çalışıyorum, herkes sağlıklı bebişlerini kucağına alsın inşallah
Canım ishalken çiğköfte yemesen daha iyi olur, baharatları ve ince bulgur seni mahveder diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun bu aradageçmişi okuyamadım kızlar bu saatte burada çiğ köfte tarifi arıyorum ishalim hala geçmedi 4.gün malum birşey yiyip içmek canım istemedi. Aslında bugün birşey yemek istiyorum ama ne diye düşünürken tv de çiğ köfte gördüm şimdi onu istiyorum uyuyamadım. Bu aş ermemi açlık mı anlayamadım. kızımdada taze soğana aş ermiştim normal bişey istemicekmi benim canım :26:
Hic duymadim adini belkide tup bebek oldugu icin.bende iyi bir dr ariyorumda o yuzden sordum canm
Canım sana o konuda kesinlikle katılıyorum, acaba bende de mi böyle olacak diye paranoyaya kapılıyor insan ister istemez. İlk hamileliğim ve tüp bebek olduğu için daha da tedirgin oluyorum. Allah herkese yardım etsin lakin, iyi anıları paylaşmayı isterim herkesle...Kızlar belki ayıp olacak ama; ben sizlerden şikayetçiyim. Bu forum "Mayıs 2014 anneleri".Yani nasipse mutlu mesut bebeğine sahip olacak annelerin forum sayfası. Ama her sayfada yok önceki bebeklerinizi nasıl düşürmüşsünüz, yok kanamış mı,düşecek mi vs yazıyorsunuz ve içim bunalıyor.Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,stres olmayalım, pozitif şeyler düşünelim vs diyoruz siz habire olumsuz şeyleri anlata anlata bitiremiyorsunuz. Hamileyiz biz kızlar!
Solanin senden ricam başka bir topic daha açılsın ve "sorunlu hamilelikler" başlığıyla orda konuşulsun bu konular.Gerçekten okudukça şişiyorum ve aklıma getirmek istemediğim tüm felaket senaryoları "daha önce yaşanılan anı"lar olarak her gün burda ballandıra ballandıra anlatılıyor.
Canım bende tereddüt ediyorum ama dayanamayıp cumartesi yaptırırım sanırım :)ARKADASLAR GERCEKTEN BU AGDA KONUSU BENINDE AKLIMA TAKILIYOR NASIL OLCAK BILMIYORUM BANA DIGER TUR ALETLER ALERJI YAPIYO AGDA YAPMAM SART GIBI BISEY BENIMDE TUP BEBEK KOTKUDAN ALERJI OLMAYA IKNA OLDUK NAPALIM ALLAH BIZE YARDIM ETSIN
benım kızım 22sınde 2 yasında oldu.. zaten memeden kesme donemı... ıkıncı ıcın de planımızda oldugu gıbı oldu -sukur-
ama o gundur bugundur yapabıldıgım tek sey yatarken bır kere tek gogusten emzırmek -ıdı...
Dun aksam ılkkez varmedım... agladı..ben mutsuz oldum falan ama yıne de korktugum gıbı olmadı.
an ıtıbarı ıle 37 saattır emzırmıyorum...
Valla benm hergunum bulantili geciyo.kusmuyorum ama tiksindim herseyden yemek yemek istemiyorum hicc.dayanamiyorum vallahiii
canım merhaba nasıl memeden kestin bende emziriyorum ve 7 haftalık hamileyim ne yapdıysam bırakmıyor gecelerim kabus oldu
Canım gayet normal iki kat artarak gitmesi bekleniyor 120 -240-480-960-1920 ... Yani her zaman iki kat olcak diye de bişey yok 1,5 da olabiliyor .. 120 olup 245 olsaydı dış gebelik denirdi (245 i salladım aradaki farkı anla diye )kizlar yardimmmmmmmm
Kizlar gecen hafta persembe kan vermistim deger 120.30 idi... dpo 13
Dun verdim birde dpo 19 : deger 1790.00 cikti..
Dis gebelik olabilir dedi ya.
Cok mu anoormal simdi.kadin.doguma gidiyorum yoldayimmm..
Allah riixasi icin birsey yazin.
120 den 6 gunde 1790.00 cok mu dusuk :18:
ben de sirkeli salata istiyorumbak yazarken bile ağzımın suyu aktı
off evet yaa gece uyku uyuyamıyorum hep huzursuz yatıyorum önceden de gece tuvalete gitmekten uyuyamazdım şimdi daha beter oldu yatak batıyor resmen bana...işten gelince koltukda daha rahat uyuyorum valla bir de kaşıntı huyum var gece kaşınıp duruyorum nevresim değiştirmekten gına geldi
Günayydınn..Bence alışverişte büyük demirbaşları almak için erken ama küçük şeyleri ufak ufak almaya başlayabiliriz,ya da yapmaya!
Ben mesela çocuk odasını country stili yapmak istemişimdir hep,eskitme gibi biraz,her yerden peluş ayılar ayaklarını sarkıtsın, duvarlarda el yapımı etamin şirin hayvan figürleri olsun,odanın bir köşesinde geniş bir sedir olsun üstünde de el yapımı bir sürü şirin kırlentler olsun vs istemişimdir. İnşallah gerçekleştirebilirim bu hayalimi.Şimdiden etaminler için örnek çıkarmaya başladım.Haftaya iplikleri seçmeye gideceğim. Bir de odada biiiir sürü peluş oyuncak istediğim için, her ay bir kaç tane almak akıllıca olur bencee..
Arkadaşımdan biliyorum;daha erken diye diye son aylarda yetişmeyince "artık olduğu kadar" moduna girmiştiii...
Ayrıca doğuma gelen kişilere dağıtılmak üzere lavanta keseleri işlemek istiyorum (kasımda cinsiyeti belli olunca başlayacağım)...
Napıyım, görmemişin bebişi olmuuuş:)))özeniyorummm
Çok tesekkur ederim sana ve cevap veren arkadaşlarasenin transferin hangi gündü? Netten hesaplayınca benim de 22 Mayıs çıkıyor da. Birde kalp atışlarını duydunuz mu yada ne zaman duyabileceğinizi söylediler mi? Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
KizlarrrrrRabbime sukurler olsun kesemizi gorduk
Ic gebelik veeee iki hafta sonra kalp atislarini duymaya gelecegim ins
Sanki simdi hamilelik haberimi aldim ohhh be
5.0 mm boyuumuz teyzeleri :13:
Bu sonucla kim disgebelik olabilir dedi inanamiyorum eger doktorunsa bir daha dusun o doktoru derim sacmalik
Kızlar belki ayıp olacak ama; ben sizlerden şikayetçiyim. Bu forum "Mayıs 2014 anneleri".Yani nasipse mutlu mesut bebeğine sahip olacak annelerin forum sayfası. Ama her sayfada yok önceki bebeklerinizi nasıl düşürmüşsünüz, yok kanamış mı,düşecek mi vs yazıyorsunuz ve içim bunalıyor.Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,stres olmayalım, pozitif şeyler düşünelim vs diyoruz siz habire olumsuz şeyleri anlata anlata bitiremiyorsunuz. Hamileyiz biz kızlar!
Solanin senden ricam başka bir topic daha açılsın ve "sorunlu hamilelikler" başlığıyla orda konuşulsun bu konular.Gerçekten okudukça şişiyorum ve aklıma getirmek istemediğim tüm felaket senaryoları "daha önce yaşanılan anı"lar olarak her gün burda ballandıra ballandıra anlatılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?