aynenn aynennnn yaaaa ekşiiii hepimizz yiyozz herkesin prenseslerimi olcakk nee
Kızlar belki ayıp olacak ama; ben sizlerden şikayetçiyim. Bu forum "Mayıs 2014 anneleri".Yani nasipse mutlu mesut bebeğine sahip olacak annelerin forum sayfası. Ama her sayfada yok önceki bebeklerinizi nasıl düşürmüşsünüz, yok kanamış mı,düşecek mi vs yazıyorsunuz ve içim bunalıyor.Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,stres olmayalım, pozitif şeyler düşünelim vs diyoruz siz habire olumsuz şeyleri anlata anlata bitiremiyorsunuz. Hamileyiz biz kızlar!
Solanin senden ricam başka bir topic daha açılsın ve "sorunlu hamilelikler" başlığıyla orda konuşulsun bu konular.Gerçekten okudukça şişiyorum ve aklıma getirmek istemediğim tüm felaket senaryoları "daha önce yaşanılan anı"lar olarak her gün burda ballandıra ballandıra anlatılıyor.
23 Eylül de kontrole giden arkadaşlar kaç gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor[/QUO
2 hafta sonra gel dediler canım.
Allah kimseye yaşatmasın, tekrarından da korusun. Olumlu düşünmek gerçekten çok önemli. Ben dün gece yatmadan önce foruma girdim ve gece çok kötü bir kabus gördüm. Dile getirmeye bile korkuyorum gördüğüm rüyayı. Burada okuduklarımız benim gibi başkalarının da bilinçaltına yerleşiyor olabilir.
Neyse Ben bugün bebek arabalarına baktım :) alışveriş yapmaya ne zman başlayacağız acaba? Ben bir hamilelik günlüğü tutuyorum, haftalık aslında. Benim gibi günlük tutan var mı aranızda?
Kızlar belki ayıp olacak ama; ben sizlerden şikayetçiyim. Bu forum "Mayıs 2014 anneleri".Yani nasipse mutlu mesut bebeğine sahip olacak annelerin forum sayfası. Ama her sayfada yok önceki bebeklerinizi nasıl düşürmüşsünüz, yok kanamış mı,düşecek mi vs yazıyorsunuz ve içim bunalıyor.Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,stres olmayalım, pozitif şeyler düşünelim vs diyoruz siz habire olumsuz şeyleri anlata anlata bitiremiyorsunuz. Hamileyiz biz kızlar!
Solanin senden ricam başka bir topic daha açılsın ve "sorunlu hamilelikler" başlığıyla orda konuşulsun bu konular.Gerçekten okudukça şişiyorum ve aklıma getirmek istemediğim tüm felaket senaryoları "daha önce yaşanılan anı"lar olarak her gün burda ballandıra ballandıra anlatılıyor.
Valla canım benim ufaklık şanslı :) bebek arabası var.. Eşim bebek istediğini araba alarak söylemişti :) abimden aldığım mama sandalyesi var7. aydan sonra alacağım diğer şeyleri :)
Çok güzel bir sürpriz. Gercekten 7 aylığa kadar beklemeli miyiz? Ben de cinsiyeti belli olunca diyordum. Ayrıca bir şeyler de örmek istiyorum hele ki kız olursa :)))
Valla canım benim ufaklık şanslı :) bebek arabası var.. Eşim bebek istediğini araba alarak söylemişti :) abimden aldığım mama sandalyesi var7. aydan sonra alacağım diğer şeyleri :)
7. aydan sonra doğsa da problem olmayacağı için o zaman almak istiyorum. örgüye gelince ben beceremiyorum..annem düğün zamanı dünya kadar bebek malzemesi ördüğü için yeterli olur diye düşünüyorum canım, eh bi dolu da hediye gelir
Ben kendim örmek istiyorum hem stres atarım, hem de bilgisayardan telefondan biraz uzak dururum :)
kızlar çok mutlu bir şekilde bugun pıtırcığımın kalp atışını duydum diye haber verecektim size ki eve geldim tuvalete girdim kanamam olduğunu gördüm aynı adet kanaması gibi geldi tuvalet kağıdına kırmızı bordo koyu kıvamlıhemen doktorumu aradım. istirahat verdi kasık sancısı parça düşmesi olursa ara dedi sabah durumundan haberdar et yarın seni görmem gerekebilir dedi. çok üzgünüm kızlar ikinci bebeğimi de mi kaybediyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
kızlar bukonuya çok sık geliceğimi düşünüyodum ama malesef düşük yaptım .. Umarım sizler bebeğinize kavuşursunuz bizim için dua edin .. Allah'a emanet olun ..
kız mı dersin:44:ama benim rahim kısmı değil de mide ve bağırsak kısmı şiş böle göğüs altından itibaren...sanırım gazdanHandrake; benimde öyle şişti,5.ayımda çıkmıştı oğlumda..kızlarda erken çıkıyor biliyorum ,erkekler geç ve sivri oluyor benim öyle olmuştu..hayırlısı artık..
kuzum yaa kıyamam en kısa zamanda geçer inşallah bulantıların,genellikle tuzlu eylerin bastırdığını söylüyorlar az ye ama nitelikli eyler yemeye çalış,sen şimdi yemek yemesende bebişin senden karşılıyor ihtiyacını yeterki folik kullan...muz falan ye belki tutar seni.nane limon da zararlı değil ve mideye de iyi gelen bir çay içebileceğini düşünüyorum ama abartma...boğazın içinse ıhlamur daha faydalı olur balla beraber...sakın kaynar içeyim deme iyi gelir diye çok sıcak da iyi gelmez enfeksiyonakızlarrrr çok kötüyümmmm yaa dün oturdum sinirimden ağladımmmzorla bişeyler yiyorum midemm bulanıyor çıkıyor midem boş olunca da kan şekerim düşüyor lim ayağım titriyorrr hemen bişeyler yiyorum tekrar midem bulanıyorr oturdum ağladımm artıkk sabah bi uyandım boğazım şiş halsizlik kırgınlık varr grip oluyorummm nane limon içmemin bir zararı olur mu kırgınlığımın geçmesi için ne tavsiye edersiniz hamilelere zararı olmayan
hayırlı olsun canım hoşgeldinbende mayıs annesi olucammmm:)sonu ama olsun bgn test yaptım ve pozitifff..Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhh
canım elimdeki kağıtta yanlış görmüosam oysa eğer 13.3
burada pek çok kişinin aynı anda alıntı yapıp tek mesalja nasıl cvplanıo :)
canım alıntı yap butonunun yanında alıntı işareti var yanında da + var ona tıklıyorsunDün dr gittim kan aldı, sabah sadece bir pop kek yemiştim bgn sonuçlara baktı şeker 60-120 arasında olması gerekioken bnm 130 du
tekrar ölçmek istedi annem de şeker hastası olduğu için hmn dahiliyeye yönlendiirdi, cuma gnü gidicem dr a ama aklıma takıldı acaba kek yediğimden öle çıkmış olabilir mi yoksa şekerim mi var ,eğer varsa gebelikte risk mi
Öncelikle inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızAllah nasip ederse bende mayıs annesi olucam henüz çok yeni pazartesi ilk kontrolüm var, sizden öğrenmek istediğim hamileliğinizde ağda yaptırıyor musunuz (evde de kendim yapabilirim) çok afedersiniz ama takıldım bazı yerlerde sakıncalı denilmiş (kasılma, enfeksiyon vs) ama başka türlü de çok zor. Benim bebiş yada bebişler tüp bebek o yüzden daha da tedirgin oluyorum. Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hepiniz bebişlerinizle Allah'a emanet olun...
Öncelikle inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızAllah nasip ederse bende mayıs annesi olucam henüz çok yeni pazartesi ilk kontrolüm var, sizden öğrenmek istediğim hamileliğinizde ağda yaptırıyor musunuz (evde de kendim yapabilirim) çok afedersiniz ama takıldım bazı yerlerde sakıncalı denilmiş (kasılma, enfeksiyon vs) ama başka türlü de çok zor. Benim bebiş yada bebişler tüp bebek o yüzden daha da tedirgin oluyorum. Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hepiniz bebişlerinizle Allah'a emanet olun...
kız mı dersin:44:ama benim rahim kısmı değil de mide ve bağırsak kısmı şiş böle göğüs altından itibaren...sanırım gazdan
kuzum yaa kıyamam en kısa zamanda geçer inşallah bulantıların,genellikle tuzlu eylerin bastırdığını söylüyorlar az ye ama nitelikli eyler yemeye çalış,sen şimdi yemek yemesende bebişin senden karşılıyor ihtiyacını yeterki folik kullan...muz falan ye belki tutar seni.nane limon da zararlı değil ve mideye de iyi gelen bir çay içebileceğini düşünüyorum ama abartma...boğazın içinse ıhlamur daha faydalı olur balla beraber...sakın kaynar içeyim deme iyi gelir diye çok sıcak da iyi gelmez enfeksiyona
hayırlı olsun canım hoşgeldin
canım alıntı yap butonunun yanında alıntı işareti var yanında da + var ona tıklıyorsun
13,3 görünen görüntüde 5+1 sindir büyük ihtimalle ordan saymaya başla,şekeri de kek etkiler tabi ama özellikle ailede varsa çok dikkat etmelisin ben de risk grubundayım maalesef dikkat ediyorum. hamurişi ekmek şeker pirinç gibi gıdaları kontrollü tüketmen lazım hatta bana kalırsa çıkar hayatından gebelik de eker çıkarsa kalıcı da olabiliyor bebişleri de riske atmayalım
dediğin son aylar için geçerli olur bence şuan yapabilirsin ama için rahat etmiyorsa dr a danış
beni de yazın ekşicilere
Hafif hafif kasık ağrılarım var.. bir de yorgunluk yapıyor.. İşin kötü tarafı bugün boğazım ağrıyor, inşallah hastalanmamilaç da alamayacaz.. mecbur 2 gün işe de gitmek zorundayım.. ne yapacam bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar:) inşallah ben de Mayıs annesi olucam. 1-2 Mayıs gibi gözüküyor. Daha 9 hafta oldu size bir sorum var da. Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı benim biraz pantolonlar rahatsız etmeye başladı. Ama biraz erkenmiş gibi geliyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?