2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
aynenn aynennnn yaaaa ekşiiii hepimizz yiyozz herkesin prenseslerimi olcakk nee

beni de yazın ekşicilere

Hafif hafif kasık ağrılarım var.. bir de yorgunluk yapıyor.. İşin kötü tarafı bugün boğazım ağrıyor, inşallah hastalanmam ilaç da alamayacaz.. mecbur 2 gün işe de gitmek zorundayım.. ne yapacam bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar belki ayıp olacak ama; ben sizlerden şikayetçiyim. Bu forum "Mayıs 2014 anneleri".Yani nasipse mutlu mesut bebeğine sahip olacak annelerin forum sayfası. Ama her sayfada yok önceki bebeklerinizi nasıl düşürmüşsünüz, yok kanamış mı,düşecek mi vs yazıyorsunuz ve içim bunalıyor.Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,stres olmayalım, pozitif şeyler düşünelim vs diyoruz siz habire olumsuz şeyleri anlata anlata bitiremiyorsunuz. Hamileyiz biz kızlar!

Solanin senden ricam başka bir topic daha açılsın ve "sorunlu hamilelikler" başlığıyla orda konuşulsun bu konular.Gerçekten okudukça şişiyorum ve aklıma getirmek istemediğim tüm felaket senaryoları "daha önce yaşanılan anı"lar olarak her gün burda ballandıra ballandıra anlatılıyor.

Allah kimseye yaşatmasın, tekrarından da korusun. Olumlu düşünmek gerçekten çok önemli. Ben dün gece yatmadan önce foruma girdim ve gece çok kötü bir kabus gördüm. Dile getirmeye bile korkuyorum gördüğüm rüyayı. Burada okuduklarımız benim gibi başkalarının da bilinçaltına yerleşiyor olabilir.

Neyse Ben bugün bebek arabalarına baktım :) alışveriş yapmaya ne zman başlayacağız acaba? Ben bir hamilelik günlüğü tutuyorum, haftalık aslında. Benim gibi günlük tutan var mı aranızda?

Valla canım benim ufaklık şanslı :) bebek arabası var.. Eşim bebek istediğini araba alarak söylemişti :) abimden aldığım mama sandalyesi var 7. aydan sonra alacağım diğer şeyleri :)

aynen canım sana katılıyorum.ilk hamileliğim benimde.işten gelir gelmez acıyorum bilgisayarı sevinçle.hüsranla karşılaşıyorum.hep düşüklerden bahsediliyo benimde içim şişiyo.acaba bendemi düşük yapıcam korkusu başladı bendede..

Valla canım benim ufaklık şanslı :) bebek arabası var.. Eşim bebek istediğini araba alarak söylemişti :) abimden aldığım mama sandalyesi var 7. aydan sonra alacağım diğer şeyleri :)

Çok güzel bir sürpriz. Gercekten 7 aylığa kadar beklemeli miyiz? Ben de cinsiyeti belli olunca diyordum. Ayrıca bir şeyler de örmek istiyorum hele ki kız olursa :)))

Çok güzel bir sürpriz. Gercekten 7 aylığa kadar beklemeli miyiz? Ben de cinsiyeti belli olunca diyordum. Ayrıca bir şeyler de örmek istiyorum hele ki kız olursa :)))

7. aydan sonra doğsa da problem olmayacağı için o zaman almak istiyorum. örgüye gelince ben beceremiyorum.. annem düğün zamanı dünya kadar bebek malzemesi ördüğü için yeterli olur diye düşünüyorum canım, eh bi dolu da hediye gelir

Ben kendim örmek istiyorum hem stres atarım, hem de bilgisayardan telefondan biraz uzak dururum :)

Haklısın arkadaşım ben de efham oldum sürekli bişeyler okuyup eşime söylüyorum elim bunlar nerden çıkıo nerden duydun bunları diyor ... Rabbim herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin ... Kimsenin başına kötü şeyler gelmesin

Öncelikle inşallah hepiniz rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam henüz çok yeni pazartesi ilk kontrolüm var, sizden öğrenmek istediğim hamileliğinizde ağda yaptırıyor musunuz (evde de kendim yapabilirim) çok afedersiniz ama takıldım bazı yerlerde sakıncalı denilmiş (kasılma, enfeksiyon vs) ama başka türlü de çok zor. Benim bebiş yada bebişler tüp bebek o yüzden daha da tedirgin oluyorum. Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hepiniz bebişlerinizle Allah'a emanet olun...

Merhaba arkadaşlar:) inşallah ben de Mayıs annesi olucam. 1-2 Mayıs gibi gözüküyor. Daha 9 hafta oldu size bir sorum var da. Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı benim biraz pantolonlar rahatsız etmeye başladı. Ama biraz erkenmiş gibi geliyo??

Geçmiş olsun canım, inşallah düzelirsin rabbim yardım etsin sana

kızlar bukonuya çok sık geliceğimi düşünüyodum ama malesef düşük yaptım .. Umarım sizler bebeğinize kavuşursunuz bizim için dua edin .. Allah'a emanet olun ..

Rabbim sabır versin ,dualarımız seninle

Handrake; benimde öyle şişti,5.ayımda çıkmıştı oğlumda..kızlarda erken çıkıyor biliyorum ,erkekler geç ve sivri oluyor benim öyle olmuştu..hayırlısı artık..
kız mı dersin:44:ama benim rahim kısmı değil de mide ve bağırsak kısmı şiş böle göğüs altından itibaren...sanırım gazdan
kuzum yaa kıyamam en kısa zamanda geçer inşallah bulantıların,genellikle tuzlu eylerin bastırdığını söylüyorlar az ye ama nitelikli eyler yemeye çalış,sen şimdi yemek yemesende bebişin senden karşılıyor ihtiyacını yeterki folik kullan...muz falan ye belki tutar seni.nane limon da zararlı değil ve mideye de iyi gelen bir çay içebileceğini düşünüyorum ama abartma...boğazın içinse ıhlamur daha faydalı olur balla beraber...sakın kaynar içeyim deme iyi gelir diye çok sıcak da iyi gelmez enfeksiyona
bende mayıs annesi olucammmm:)sonu ama olsun bgn test yaptım ve pozitifff..Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhh
hayırlı olsun canım hoşgeldin
canım elimdeki kağıtta yanlış görmüosam oysa eğer 13.3
burada pek çok kişinin aynı anda alıntı yapıp tek mesalja nasıl cvplanıo :)

canım alıntı yap butonunun yanında alıntı işareti var yanında da + var ona tıklıyorsun
13,3 görünen görüntüde 5+1 sindir büyük ihtimalle ordan saymaya başla,şekeri de kek etkiler tabi ama özellikle ailede varsa çok dikkat etmelisin ben de risk grubundayım maalesef dikkat ediyorum. hamurişi ekmek şeker pirinç gibi gıdaları kontrollü tüketmen lazım hatta bana kalırsa çıkar hayatından gebelik de eker çıkarsa kalıcı da olabiliyor bebişleri de riske atmayalım

dediğin son aylar için geçerli olur bence şuan yapabilirsin ama için rahat etmiyorsa dr a danış

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum en azından 12. Haftaya kadar. belki de doguma yakın yaptırırım..

teşekkürler canım yokyok bulantılarımın geçeceği yok resmen lavobada geçiyor günüm arkadaş oldum orayla kopamıyorum ne yesem çıkıyor ya sonra şekerim düşüyor ben de paso portakal yiyorum

benm artık canm ekşide istemiyor başladı feci bulantılarımm sinirimden ağlıyorumm artık ne yesemm durmuyoo:2::2:

benm bu gece 12.00 itibariyle bebişim 5+6 oldu bu haftadan itibaren benide pantolonlarım rahatsız ediyor sıkıyor bende tayt giyiyorum yada elbise daha rahat yavaş yavaş belden lastikli pantolonlar alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…