Merhaba kızlar bugün kayinpederin dr u ile görüştük 2 aydan daha kısa bir sürede hastayı kaybedebiliriz dedi. Yapılacak hersey yapılmış ancak hastalık çok hızlı ilerlemiş artık yapılacak birsey yokmus...gercekten cok Üzgünüz
rabbim bilir canım onu. siz moralini yüksek tutun. belki torunu iyi gelecek ona. rabbim yardımcınız olsunMerhaba kızlar bugün kayinpederin dr u ile görüştük 2 aydan daha kısa bir sürede hastayı kaybedebiliriz dedi. Yapılacak hersey yapılmış ancak hastalık çok hızlı ilerlemiş artık yapılacak birsey yokmus...gercekten cok Üzgünüz
Merhaba kızlar bugün kayinpederin dr u ile görüştük 2 aydan daha kısa bir sürede hastayı kaybedebiliriz dedi. Yapılacak hersey yapılmış ancak hastalık çok hızlı ilerlemiş artık yapılacak birsey yokmus...gercekten cok Üzgünüz
haklısın arkadaşım, ben de istemiyorum eşimi bırakmak ama öyle bunalıyorum ki düşündükçe. tabi geçmişimizi bilmiyorsunuz, benim açtığım bir konum vardı kapattırdım hatta eşimin ailesinin tavırlarıyla ilgili. ilk evlendiğimde çok sıkıntı yaşadım ondan sanırım tekrar aynılarını yaşamak beni korkutuyor. kendimden ziyade bebeğimin ilk günlerinin tadını çıkaramamaktan korkuyorum. çatışmamız asla olmadı olmaz da zaten, ama mahremime saygı duyulmayınca sinirli olucam diye korkuyorum, sütüm kesilir veya huzursuzluğum bebeğime yansır diye.
benim aileme gelince kardeşimin doğumunu biliyorum dedem vs erkekler gelmediler, sadece babannem gelmişti. biraz da ailemde gördüğüm alışkanlıklardan sanırım endişelerim.
Canım geçen bizde de öyle bir durum oldu eşimin ailesi hep bir arada olmak istiyor eşim kendi konuştu benim birşey dememe gerek kalmadan kaç aylık hamile kız demiş sizin yanınızda uzanamıyor beli ağrıyo bütün gün çalışıyor sizin eviniz 5 kat çıkana kadar mahfoluyor ben yatıyorum ama o yatamıyor demiş kaldı ki ben konuş dememiştim şaşırdımsiz gelin bizi bu sıra çok beklemeyin demiş Allahtan anladılar şimdi gelin gelin demiyorlar..
haklısın arkadaşım, ben de istemiyorum eşimi bırakmak ama öyle bunalıyorum ki düşündükçe. tabi geçmişimizi bilmiyorsunuz, benim açtığım bir konum vardı kapattırdım hatta eşimin ailesinin tavırlarıyla ilgili. ilk evlendiğimde çok sıkıntı yaşadım ondan sanırım tekrar aynılarını yaşamak beni korkutuyor. kendimden ziyade bebeğimin ilk günlerinin tadını çıkaramamaktan korkuyorum. çatışmamız asla olmadı olmaz da zaten, ama mahremime saygı duyulmayınca sinirli olucam diye korkuyorum, sütüm kesilir veya huzursuzluğum bebeğime yansır diye.
benim aileme gelince kardeşimin doğumunu biliyorum dedem vs erkekler gelmediler, sadece babannem gelmişti. biraz da ailemde gördüğüm alışkanlıklardan sanırım endişelerim.
Anaammmm ne güzel canım ya ben güçlü karısının arkasında duran erkeklerin hastasıyım var ya bizimki hayatta demez geçen görümcedeyiz sırtımın ağrısından kıvranıyorum saat olmuş 11 neymiş annesinin dizisi bitmemiş biz kalkamazmışız onlarla kalkacakmışız düşün artık benim canımın acısı önemli değil ama anasının dizisi had safhada önemli böyle adama güvenilir mi hele böyle bi adam için dünyaya çocuk getirilir mi salaklık işte o yüzden eşine bravo bravo bravo allah herkesin kalbnine iyilik versin canım
kızlar bu pijama takımı ve sabahlığı aldım takım. birde gri olan geceliği aldım. sizce yetermi bukadar? hı birtanede kayınvaliden krem rangi süslü gecelik almış 3 tane yani. iki gecelik bir pijama sabahlık takımEki Görüntüle 1017877
Doğum hakkında ne düşünüyorsun dedi bende sezeryan düşünüyorum normal yapamam asla dedim. Oda ozaman 36. Haftada alttan muayene etmemize gerek yok dedi bende evet gerek yok dedim. Ondanda korkuyorum zaten :18:
Okadar mı vahim. Vala benimkiler anlıyor ne yalan söyleyeyim. Kayınvalideme gidince geç olunca ben esnemeye başlayınca hadi kalkın gidin evinize diyor. Oh iyi oluyor :) yeni yılda falan mesela gidiyorduk sonra yemek yiyip eve geliyorduk falan :)
kızlar bu pijama takımı ve sabahlığı aldım takım. birde gri olan geceliği aldım. sizce yetermi bukadar? hı birtanede kayınvaliden krem rangi süslü gecelik almış 3 tane yani. iki gecelik bir pijama sabahlık takımEki Görüntüle 1017877
anladim canim zaten bizler cogumuz diyetle igneyle bi sekilde tedawi oluozz takip edioz okadar sonuclar belki kontrol altina alinmayanlarda cikar die rahatlatalim iclerimizi.....Canım göbeğim kaşınmıyor çatlarken çok kaşınıyordu. Şeker bebeğin iri olmasına sebep oluyormuş. Büyümeye başlarsa durduramayız demişti doktor. Amniyon sıvısının çok fazla olması erken doğuma sebep az olmasıda bebeğin strese girmesine sebep oluyormuş. Birde doğumdan sonra hipoglisemiye girebilir( şeker düşmesi çok) beslemen zor olur bebeği demişti.ama tabiki bunlar olabilecek şeyler kesin olacak değil. Yani mesela şuana kadar böyle bişey olmadı inşallahta olmaz. Bunu kafana takma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?