2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hayırlısı canım ya.. bu tıp seyler takdiri ilahi.. Allah buyuktur.. ben ne 6 aylık ömurler gordum taş gıbı saglamları gömduler.. öyle bakmamak lazım.. kötüyü çağırmayın..

yine de herseyın hayırlısı..

rabbim bilir canım onu. siz moralini yüksek tutun. belki torunu iyi gelecek ona. rabbim yardımcınız olsun

tekrar geçmiş olsun allahım şifa versin allahtan ümit kesilmez inşallah sağlığına tekrar kavuşur...

geçmiş olsun canım allahtan umut kesilmez umudunuzu yitirmeyin

ben bu tür çoklu durumlarda genel yaklaşıyorum olaylara , herkes açısından bakılmalı diye düşünüyorum...
tabii her evde ayrı sıkıntılar yaşanır kimse kimsenin içini bilemez ve herkesin çektiği kendine büyük ve zordur... seninde zaten boş olmadığını anladım illaki birşeyler yaşadın ki onun sıkıntısını çekiyorsun
bende neler yaşadım yazsam roman olur derlerya aynı öyle ... bana da hiç bir zaman eşim destek değildi... ben 6 seneye yakın kayınvalidemgille birlikte oturdum ve yaşım çok küçüktü neler yaşadığımı bir ben bilirim. mesela 2 çocuğumun isminide ben koyamadım hep onlar karar verdi hatta kızımda adını koymak üzere kv. kp. bebeği beşiğinden çalır gibi götürdüler o anı hiç unutamam ne eşim ne ben bir şey diyemedik bunun gibi daha neler neler ... yinede durum ne olursa olsun eşimide evimide bırakmam eşimi çok seviyorum , o benim alışkanlığım , halada bir şey olduğu zaman annem der napıym bende onu öyle kabul ettim

Anaammmm ne güzel canım ya ben güçlü karısının arkasında duran erkeklerin hastasıyım var ya bizimki hayatta demez geçen görümcedeyiz sırtımın ağrısından kıvranıyorum saat olmuş 11 neymiş annesinin dizisi bitmemiş biz kalkamazmışız onlarla kalkacakmışız düşün artık benim canımın acısı önemli değil ama anasının dizisi had safhada önemli böyle adama güvenilir mi hele böyle bi adam için dünyaya çocuk getirilir mi salaklık işte o yüzden eşine bravo bravo bravo allah herkesin kalbnine iyilik versin canım

Kizlar herkes iyidir insallah. Ben doktordan geldim simdi 29 haftalik olmusuz. Kafam karisti. Bebegimin kilosu 1050 gram boyu da 36 cm. Doktor cok kilolu bir bebek olmayacak galiba haftaya gel bir daha bakalim kilosuna dedi. Cok mu az acaba. Soramadim ameliyathaneden cagirdilar sansima:/ ayni haftalarda sizin bebekler ne kadardi acaba?

Allah yardımcınız olsun canım acil şifalar versin umarım

Rabbimden ümit kesilmez canım Allah ele ayağa düşürmesin , oğlum kızım dedirmesin ... tüm hastalara ŞAFİ isminle şifa ol Yarabb

Sorma canım yaaaaaa ben yapıyorum bu doğumu milletin gelmesine ne gerek var hadi gelsinler ama iyi niyetli olsalar bari kesin kavga çıkaracaklar üzüp ağlatacaklar beni son bir senedir tek bir mutlu gün yaşatmadılar ailecek yine mutlu günümü bozacaklar yemin ederim doğumdan ziyade milletin yılan dillerinden korkuyorum. Şu mutlu doğum hikayelerini okuyorum bu ara oradaki eşlere kayın validelere görümcelere özeniyorum yemin ederim yaaaa keşke memur falan olsaydım daaaa taaa bilmem neresinde doğursaydım ülkenin gelemeselerdi Hatta eşimin bile olmasına gerek yok şimdiden doğumdan 2 hafta sonra çalışmaya başlar mısın diye soruo tek derdi para bebek ya da ben umrunda değiliz ... annemle babam olmalı sadece yanımda ooffff offfff

kızlar bu pijama takımı ve sabahlığı aldım takım. birde gri olan geceliği aldım. sizce yetermi bukadar? hı birtanede kayınvaliden krem rangi süslü gecelik almış 3 tane yani. iki gecelik bir pijama sabahlık takım

Eklentiler

• $0030164_marilyn-4309-bayan-3lu-pijama-takim.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 68

Çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım senin eşine de merhamet versin sende surat assaydın dizi neymiş ama işte erkekler bazen çok cins olabiliyor senin eşininde başka iyilikleri vardır

Selam kıymetli anne adayları,
Oncelikle hepinize hayırlı bir doğum diliyorum. Geçen sene 4 Mayısta bende gözümün nuru oğlumu kucağıma aldim.
Aşağıdaki başlıkta severek giydiğimiz hatta bazılarına firsat kalmayan giyemedigimiz sıfır kıyafetlerimizi listeledim. Hepsi tertemizdir. Düşünenleriniz olursa fiyatlarda da yardımcı olabilirim.
Hoşçakalin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698919

Gule gule giy bence yeterli canim.ben bir gecelik bir pijama takimi aldim.evden de koyu renk pijama alirim batirabiliyormusuz cunku.ped degistirirken ve sezaryansa gecelik kullanisli oluyormus.

Doğum hakkında ne düşünüyorsun dedi bende sezeryan düşünüyorum normal yapamam asla dedim. Oda ozaman 36. Haftada alttan muayene etmemize gerek yok dedi bende evet gerek yok dedim. Ondanda korkuyorum zaten :18:

anladim hayatim bende oyle dicem yaaaaa....ona mi anlatcam bi saat sunu okudum bunu okudum dieeeee....korkuom istemiom dicem bosuna mi wercem o kadar parayi yineee huzursuzzz geceler gecirceksek.....ayyy ii geldin wallaaa anlat sen anlat

Ayy ne güzelmiş sizinki. Geri aynı şey değil ama uykum erken geldiğinde gider yatarım dizi falan önemsemem pek. Eşimde çoğunlukla koltukta uyuya kalır. Kadın yatarken kalkta oğlum yerine yat rahat rahat demiyor ya. Gece kalkıyorumki tv kapanmış, üstüne battaniye serilmiş uyuyor garibim. Ahh doldum baya sanırsam

anladim canim zaten bizler cogumuz diyetle igneyle bi sekilde tedawi oluozz takip edioz okadar sonuclar belki kontrol altina alinmayanlarda cikar die rahatlatalim iclerimizi.....

Selamunaleykum...
Dun doktora gittim, kizimin basi yukardaymis.
Asagiya donmemis daha.
Kacinci haftaya kadar doner bilginiz var mi acaba ?
En iyisini Rabbim bilir, takdir eder muhakkak
ama normal dogum yapabilmek istiyorum
Degisir mi pozisyonu acaba?
Su an 32+2deyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…