2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

evet kesinlikle, umarım zamanında ve sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi

Mrb cnm biz 28+0 da 40 cm 1469 gr
Sana tavsiyem hergun yarim muz sut yogurt yumurta ve tahin helvasi ye. Cok faydali

Allah şifa versin canım inş dr yanılır hakkın da hayırlısı olsun diyecek hiç bişey yok gerçekten

çok güzelde görünüyolar güle güle kullan yeterler , ben daha kendime almadım bile geçen eşime söyledim oda üstündekiler ne dedi ilaa yenimi olcak bide 2 tane alacam desem küplere biner heralde

gözün aydın canım en kısa zamanda kucağınada alırsın inş

Sagolun kizlar. Cok kilo almayayim diye biraz saldim galiba. Dikkat edecegim artik. Hepimizin yavrusu saglikla dogar insallah.

Kizlar catladiniz mi.ben hala catlamadim.insallah da catlamam.uni baby vazelin kullaniyorum .yapis yapis degil iyi nemlendiriyor.gunde bir iki kete suruyorum.memnunum

Bedevii
hergun lutfen bilgi ver sizi cok merak ediyorum.dualarimdasin.

bence gelişimi durmadığı surece takılma, zaten kg muhim değil sağlıklı bebek şişman olur diye birşey yok. aksine bebek şişmansa o daha sıkıntılı. yani bana sık sık söylenen. sağlıklı olsun bebeklerimiz gerisi boş.

normal dede gecelik rahat ama geceliğe uyumlu bir pijama altı bana super yarmıştı. pansumana kontrole falan geliniyor o zaman diz boyu bir gecelik rahat, ama üşürsen altına geçiri verirsin pijamanı. koridora falan çıktım 1. de o zaman sabahlık lazım onu da diz boyu almak lazım. ama hep değim gibi en az 3 penye koyu renk kısa kollu diz boyu düğmeli gecelik şart. bence hamişler için yapılan öyle aradan pencereli falan modelleri kullanmak zor. zaten acemilik olacak memeği en kolay düğmeliler ile dışarı çıkarırsınız.

normalde bayan doktorları severim ama hamilelikte erkek doktor bulmam lazım bayan dr ile anlaşamıyorum ki
ah ah sende benim kafadasinnn cok kactim kadin dr dan lakin hastane yuzunden kadin dogumcuya denk geldimmm malesef son 2.ayimdaaa yakalandim....
aynen bu da cok onemli ucuz olann hastanemi ve erkek dr mu degistirmem deki tek sebeb bu kuvez unite olmayisi .....
benim esimin de doum gunu cumartesi simdikte kafama gore bisiler planlamaya bassladim...ortaya yazmis arkadas gelinlerde suclu gibi bi si ...hic kizmadim bende o kotu gelinlerden olurum ginul rahatligi ile.....ewdeken umurlari olnaz yillarca ewlenince kiymatli olur ogullari....sen yumusak yuzlusun ben olsam o an aaa biz disari cikcaz baba sen pastai al biz gecrrken size ugrayalim derdim allah gonlune gore wersin..umarim cok yormazlar seni....nice senelerriniz olsun insallahh
tebrikler enisteye bnm esimde boledir...cunku biraz merhameti hakkedioruz bu donem.haaa ben biliom bu rahatligim 9 ay di sonraaa suyu bile ayagina isticek kaldi 2 ay pufff ;(

allah yardimciniz olsunnnn

Sabahlık olacak diz altı olacak koyu renk olacak penye olacak bir de extra pijama altı... Tamamdır :) yarın alayım .. Aldıklarımı paylaşırım sağol canım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

gönlünce bulursun inşallah, gecelik-leri unutma

benim çatlak kremimde mustela, bende memnunum, bakalım artık aldım kullanayım memnun kalmazsam değiştirirm.
ilk çocuk ilk tecrübeler öğrenicez

Benim çatlaklarım mustela sayesinde durdu, ben de çok memnunum. Bebek ürünlerinin bazılarını da mustela aldım.

Allah sabır versin arkadaşım. Eşin için çok zor bir durum umarım evladınız teselli olur sizlere...

ben chicco aldım canım. şampuan ve masaj yağı:)

O kadar hassas bir dönem ki, nasıl rahat olacaksan öyle davran canım. Ayrıca eşin de bir süre annenlerde kalabilir.

Hastane çantasını hazirlayan varmi kızlar. Yoksa daha erkenmi?bide bebek bakımı ürünlerinden neler aldiniz neler almamiz gerekiyor?

Ben bu hafta hazırlamayı düşünüyorum. Bebek bakım ürünlerinden, vucut saç yıkama jeli, bebe yağı, pişik önleyici krem aldım.

Dikka et canım kendıne canım. Çok yorma kendını ve bır cozum bulun buna, eşinle konus bence.

allah sabır versin canım.bizde abinin ameliyat gününün belli olmasını bekliyoruz.seni çok iyi anlıyorum.doğuma 2 ay kala çok üzücü yaşadıklarımız.

aa eşin şaşırmışmı 2 hafta sonra çalışmakta neymiş.kusura bakma çok kızdım eşine.

kızlar akşam işten geldim annem sağolsun yemeğe çağırdı gittik yedik geldik eve.kayınvalidemler gitti bugün.saat yediden beri evi temizlemeye uğraşıyorum hayret ettim eşimde bu defa yardım etti.bu saatte anca bitti ama bende bittim.neyseki şimdi 3 gün rahatım cuma yine gelecekler ama en azından 3 gün evim temiz kafam rahat şimdilik.kaynım içinde ameliyat günü bekliyoruz rabbim inşallah şifasını verir.yorgun ama huzurluyum en azından bu akşam.kendi evimde beni misafir gibi hissettiren kimse yok.bebeğimde hop hop oynuyor üzmüyor beni .şekerim maalesef insülün kullanmama rağmen hala yüksek bu hafta sonu fırsat bulursam doktora gideceğin şekerim için ayın 14 ünde ise bebeğimi göreceğim inşallah kontrolüm var.şimdilik iyiyim moralimde iyi sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım.iyiki varsınız dert ortaklarım.

Iyiaksamalrr....10gun rapor aldim bol bol dinlenip geziyorum..cumartesii kelebefimi gormeye gitmistim.sikur hersey yolunda 1415 kilo olmus doktor iyi dedii.

Merhaba Güzel Anneler;

Benim durumumu hatırlayan ve destek olan herkese teşekkür ederim. Doktor 2. ölçümün daha düşük olduğunu fakat önceki ölçümleri incelediğinde yine sınırda seyrettiğini şimdilik sakin olmamızı ama yine de takipte olacağını söyledi. Bu cumartesi bir aksilik çıkmazsa tekrar gideceğim.

Sevgiler

Bugun kontrolde guzel seyler duydum kızlar. Bebısım 31+1; 1837 kilo, normalmiş. Herşey yolunda ve ilginç olanı bebeğim doğum kanalından çıkmış. Gerçekten iki gundur rahatlamıştım tekrar, yurumem rahatladı, ağrılarım azaldı... Doktor da şaşırdı, nasıl döndü diye:)

Doğum tarihi olarak 5 Mayıs'ı belirledik eğer doğum başlangıcı emaresi olmazsa tarihimiz bu... Oğlum zorunlu sezeryanla dünyaya geldiği için, bu doğumda hersey yolunda gıderse, normal yapıp yapamayacağımı sordum. Pek tavsiye etmedi doktorum. Eğer 3-4 tame daha doğurmayı düşünmüyorsan, bazı riskler var gerek yok zorlamaya dedi.

Bizden haberler böyle canlar:)

canım cok sevındım . bebegınden dogum kanalından cıkmış bıraz yukarlarda gezsin:)) ne işi var asagılarda..senle aramızda bır gun var bana 2 mayıs dedi.tabı bırsey olmassa:18 yarın epırural normal yapabılır mıyım dıye sorcaktım bugun aradılar drumun cenazesı varmış((((ben once drum öldü sandım nasıl ağlamaya başladım cunku drum cok ıyı..yarında doğum ıznıne cıkmam gerekıyor baska dr muane edecek.. offfffffffffffff herseyı sıl bastan anlat.valla ben basımdan gecenlerı anlatana kadar 10 dk gecıyo:))) sankı bebegım buyumedı kılo almadı gıbı gelıyor hep faydasız sey yedim(( bugun şunu anladım ben dıger drların hepsını bıraktım tek drum var. allh korusun dogum olcagı gun boyle bırsey olsa ben ne yaparım.. bır tane daha dr bulcam ne olur ne olmaz dıye.. yarın sagsalım gecsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…