2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim saracoglunu dinledim gecen gun aklima direk sen geldin.
Seker icin insulin vuranlar eger gergin stresli sinirliyse vurduklari ignenin glikozu o gergin kaslarin icinden vucuda gecemez dedi. O kadar cok sikintin stresin var ki insulin vucuduna islemiyor o yuzden sekerin dusmuyor, cok uzuluyorum senin icin. Rahatlamanin yolu yok yazilarini hep okuyorum biliyorum yasadiklarini, sekeri dusuren ama hamilelere zarar vermeyen yiyecek icecek baska biseyler arastirmalisin bence. Allah yardimcin olsun..

Olmaz oyle sey canım korkma. Zaten soyle dusun ani bır dogum bir olsa, beklenmedık bır yerde, zamanda gelse her kadın dogum doktoru anneyı dogurtabılır. Insallah, bebıslerımız akıllı uslu zamanlarını beklerler, sevdıgımız guvendıgımız doktorlarımıza emanet dogarlar.

2 Mayıs tarıhı normal dogum ıcın erken olabılır. Sezeryan ıcınse, benım doktor hep maksımum bekleme taraftarı. Dogum belırtısı vs olmazsa almak ıstemıyor erkenden.

gözünaydın, maşallah ikinize de. kanaldan çıkması rahatlatır seni. ssvd diyorlar sanırım riskleri vardır kesin. ben benim dr sorayım mı bildiğim yaptırdı o ssvd. ama ne riski var sorarım.

benım normal doğum tarıhım 10 mayıs. ama benımkı tüp bebış oldugu ıcın dr 2 mayıs dedi..ben de aynı bırkaç gun sonra alsanız olmaz mı demıştım taaa gecen ay.. o da çok sıkıntılar atlattın en ufak riski göze alamam dedi. zaten 39. haftada herseyı tamamlanmış olcak korkma bana guven dedi.bende tamam dedım:))

selam kızlar, ben bebişin bütün hazırlıklarını tamamladım ama yıkamadım, allah korusun bir doğum olsa eşim hastaneye ne getireceğini şaşırır. hergün için bugün yıkıycam diyorum hep kalıyor.

maşallah kuzuna herşeyin yoluna girmesine sevindim inş zemenında hayırlısıyla gelir bebişin

ne güzel dr beklemeyi tercih etmiş sezeryanlarda genelde her dr erkenden alır sancısı gelmeden, aynen öyle okadar dr israrcıyız hep aynısı olsun bizi takip ediyo herşeyi biliyo ama doğum zamanı bakıyosun ki dr yok ulaşamıyosun yada inş herşey yolunda gider ve istediğimiz yerlerde hayırlısıyla doğururuz

canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. Rabbimden ümit kesilmez..

Aleykumselam..
benim kızımında başı yukarda hala dönmedi.. doktor bol su iç ve sola dönerek yat bebeğin dönmesi daha kolay olur dedi.. aklında bulunsun bol bol su iç ve geceleri sola dönerek yatmaya çalış.. inşallah hayırlısıyla dönerler de bizde normal doğurabiliriz..

maşallah ben okadar rahat davranıyorum ki daha vardiye çocuğum doğsa ortada kalır diyorum üzülüyorum kendim içinde onun içinde eksiklerim var hala heralde bu konuda en geriden gelen benim

maşallah ben okadar rahat davranıyorum ki daha vardiye çocuğum doğsa ortada kalır diyorum üzülüyorum kendim içinde onun içinde eksiklerim var hala heralde bu konuda en geriden gelen benim

benim erken doğum riskim var diye erken aldım canım, yoksa bende 8. ayda falan anca alırdım, daha bebeğin kalacağı oda boyanacak benimde derdim o, ev boyansada tertemiz dolabına koysam eşyalarını, ama eşim işinden fırsat bulursa anca boyar...

benimde doktorum 39 da alacak bende 40 a uzatamazmıyız dedim, o zaman hem sancı hem sezeryan sıkıntısı çekeceksin gerek yok, 39. hafta bebek için çok uygun dedi....
allahtan artık doktorlar 39 u bekliyorlar eskiden 38 dedinmi tık alıyorlardı....

Tabii canım doktor ne dıyorsa o... Zaten bırkac gunun onemı yok kı, aylar once dogan bıle olabılıyor oyle dusunursek. Doktorum sadece dogum baslamazsa maksımum tutmaya calısıyor. Bence oglumda son ayda fılan cok korku olmustu artık bır aksılık olmasın bıran once dogsun dıye, bakalım bu sefer daha huzurlu olurum umarım rahat rahat beklerım.

gözünaydın, maşallah ikinize de. kanaldan çıkması rahatlatır seni. ssvd diyorlar sanırım riskleri vardır kesin. ben benim dr sorayım mı bildiğim yaptırdı o ssvd. ama ne riski var sorarım.

Cok rahatlattı canım. Rahımde yapısıklıklar olabılıyormus, benım bıldıgım kadarıyla oyle bıseyım yok. Ya da zorlanmadan dolayı rahım yırtılabılıyormus.

Amın cnm ınsallah hepımız...cok onemlı bısey olmazsa kaybolmaz benımkı. Cok memnunum cok sevıyorum doktorumu. Guven cok onemlı.

canim cewappp attim mi goremedim okuduktan sonraaa hemen cikmam gerekti....dilerim en kotu gunleriniz bunlarrr olsun....hmencik kg alir o artik merak etme anne sutude yarasin sifa olsun.....ciktiginida yaz bizi merakta birakma...allaha emanet olun...

masallah masallahhh super haber bunlar egozun aydin...

Kizma ama bence cok guzel dusunmusler hepberaber kutlamak baska olur... böyle yazılanları duyunca imreniyorum aslinda kaynanam lar cok yakin olmalarina ragmen hastalik vs olmazsa ne arar ne sorar nede gelirler keske bende böyle seylerden sikayet edebilseydim... yarin sadece sen ve eşin kutlarsiniz..

Ben 1 kere ultrasyona girdim onda bile ögrenemedim bebeğim in kilosunu... doktorun üstüne basa basa bana söylediği tek sey sakin hıcbır zaman kendini baska hamilelerle kiyaslama kilo olsun göbek olsun agrin sancin ne olursa olsun farketmez dedi herkesin bunyesi farklidir.... hem önemli olan kilosu degil sagligidir..
örnek ben 2 kg kardesim 4,5 kg dogmus suan olmasi gereken ideal kiloya bile gelmiyor zayif ben ona göre daha iriyim kilomdayım vs oyuzden cok hatta hic takılma bence bunlara..

Hic takilma buna derim bol bol yuru suyunu ic ve soluna dogru yatmaya calis dönmeside kolaylasir böylece.... eltiminki doguma 1 saat kala dönmustu kendiliginden

slm kızlar,yüzünüzde veya başka bir yerinizde kahverengi cilt lekeleri oluştu mu.
Benim göğüslerime leke attı bunun bir çaresi var mı,doğumdan sonra geçer mi.
hurafe olabilir ama dogurduklari gibi leke cikan yerlerine sutunu süren anneler lekelerimiz gecti diyorlar

bende yikamadim bugunlerde kasilma sanci mide bulantısı ne varsa yasiyorum Allah korusunnnnn erken gelicek olsa hicbirseyimiz hazir degil

saat 1 yaptim ama biraz is biraz sizi okumak biraz kocisss derkennn.......okumayida bitirdim bu arada amma cok yaziorsunuz yawwww aklima takilan 2 sey war kizlar

1) gecelik rahat oldugunu cok okuyorum benim 1 geceligim war aldim onden dugmeli diz hizasinda...birde ceyizimden pijama war ama ustu komple dumeli erkek gomlegi gibi alti da baya rahat duruo....acaba yeterli mi yoksa bir gecelik daha almam lazim mi...
2)ben kan hapini hic ama hic icemedim dr a soledim midemi yakio die surup yazicam gunde bir tane ama hap daha ii di deyince surubuda almadim...aglamak istiorum napim ben simdi ne olur ki hic icmezsem
3)diosunuz yaaa gecelik alttan muayane ye geldiklerinde kolay oluyorrr sezaryen oluncada alttan muayne ediolar mi habire

Kızlar afedersiniz ama lavaboya gidiyorum ya isim bitiyor tam kalkıyorum,kendiliginden devam ediyor az da olsa! varken tutamadıgım olmuyor ama böyle sonradan kendiliginden devam etmeside idrar kacırmak mı?
Ne ki bu simdi,niye ki Ara ara oluyor son zamanda..

Kizlar catladiniz mi.ben hala catlamadim.insallah da catlamam.uni baby vazelin kullaniyorum .yapis yapis degil iyi nemlendiriyor.gunde bir iki kete suruyorum.memnunum

Bende catlamadım,3. aydan beri vazelin kullanıyorum,bebekyagıda kullandım ama artık yetmiyor gb o hic,vazeline devam :) jansionsbaby kullanıyorum bende..

ben kan hapını bıraktım. eşimle bu yüzden hep tartışıyoruz ama mide yangınından ölmek üzereyim zaten bir de kan hapına tahammül edemeyeceğim. gaviscon içitiğim halde bana mısın demiyor. tahlillerde hep kansızlık çıkıyor. ben de merak ediyorum bu işin sonu ne olacak.

eşim 5 yıldızlı otelde eğitimde. günde 3 öğün açık büfe yemekler, havuz, deniz... keyfi yerinde. iş için gitti ama ben evde doğru düzgün yemek bile yapamıyorum. peynir ekmek, haşlama et, tavuk idare ediyorum. sinirlerim bozuldu. çok sıkıldım. artık araba sürmüyorum, dolmuş otobüse binmiyorum. hiçbir yere gidemiyorum. işimden de nefret ediyorum. 3 hafta sonra doğum iznine çıkacağım. ben de tatile gitmek istiyorum. kaç gündür evde yalnızım. sıkıntıdan patlayacağım.

slm canım işin zor valla çalışmak bu durumda işkence olsa gerek. kansızlığa gelince bende çok kansızım üstelik benim demir de çok düşük o da kansızlığı daha çok tetikliyor. eğer normal doğum düşünüyorsan hapı ihmal etme derim çünkü çok fazla kan kaybedeceğiz. aksi halde doğumda kan almak zorunda kalırsın. mide ye gelince de ben de çok kötü günler geçirdim hemem hemen gaviskonu günde 6 kez kullanırdım bana mısın demezdi. ama sağolsun burada arkadaşın biri pulset diye bi haptan bahsetti(şu anda ismini hatırlamıyorum ama A llah ona kolay doğum nasip etsin. tabiki hepimize de) doktoruma söyledim evet böyle bi hap var dedi ve verdi yaklaşık 15 gündür bu hapı kullanıyorum sabah aç karnına alıyorum. inan gün boyu rahatım. sana da öneririm.

uyuyamıyoruuum uyuyamıyorumm. gece gram uyku yok gündüz de sarhoş gibi geziyorum. kafamı gören bu günlerin tadını çıkar bol bol dinlen yat diyor ben hiç uyuyamıyorum ne olacak böyle yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…