kızlar akşam işten geldim annem sağolsun yemeğe çağırdı gittik yedik geldik eve.kayınvalidemler gitti bugün.saat yediden beri evi temizlemeye uğraşıyorum hayret ettim eşimde bu defa yardım etti.bu saatte anca bitti ama bende bittim.neyseki şimdi 3 gün rahatım cuma yine gelecekler ama en azından 3 gün evim temiz kafam rahat şimdilik.kaynım içinde ameliyat günü bekliyoruz rabbim inşallah şifasını verir.yorgun ama huzurluyum en azından bu akşam.kendi evimde beni misafir gibi hissettiren kimse yok.bebeğimde hop hop oynuyor üzmüyor beni .şekerim maalesef insülün kullanmama rağmen hala yüksek bu hafta sonu fırsat bulursam doktora gideceğin şekerim için ayın 14 ünde ise bebeğimi göreceğim inşallah kontrolüm var.şimdilik iyiyim moralimde iyi sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım.iyiki varsınız dert ortaklarım.
canım cok sevındım . bebegınden dogum kanalından cıkmış bıraz yukarlarda gezsin:)) ne işi var asagılarda..senle aramızda bır gun var bana 2 mayıs dedi.tabı bırsey olmassa:18 yarın epırural normal yapabılır mıyım dıye sorcaktım bugun aradılar drumun cenazesı varmış((((ben once drum öldü sandım nasıl ağlamaya başladım cunku drum cok ıyı..yarında doğum ıznıne cıkmam gerekıyor baska dr muane edecek.. offfffffffffffff herseyı sıl bastan anlat.valla ben basımdan gecenlerı anlatana kadar 10 dk gecıyo:))) sankı bebegım buyumedı kılo almadı gıbı gelıyor hep faydasız sey yedim (( bugun şunu anladım ben dıger drların hepsını bıraktım tek drum var. allh korusun dogum olcagı gun boyle bırsey olsa ben ne yaparım.. bır tane daha dr bulcam ne olur ne olmaz dıye.. yarın sagsalım gecsın
Bugun kontrolde guzel seyler duydum kızlar. Bebısım 31+1; 1837 kilo, normalmiş. Herşey yolunda ve ilginç olanı bebeğim doğum kanalından çıkmış. Gerçekten iki gundur rahatlamıştım tekrar, yurumem rahatladı, ağrılarım azaldı... Doktor da şaşırdı, nasıl döndü diye:)
Doğum tarihi olarak 5 Mayıs'ı belirledik eğer doğum başlangıcı emaresi olmazsa tarihimiz bu... Oğlum zorunlu sezeryanla dünyaya geldiği için, bu doğumda hersey yolunda gıderse, normal yapıp yapamayacağımı sordum. Pek tavsiye etmedi doktorum. Eğer 3-4 tame daha doğurmayı düşünmüyorsan, bazı riskler var gerek yok zorlamaya dedi.
Bizden haberler böyle canlar:)
Olmaz oyle sey canım korkma. Zaten soyle dusun ani bır dogum bir olsa, beklenmedık bır yerde, zamanda gelse her kadın dogum doktoru anneyı dogurtabılır. Insallah, bebıslerımız akıllı uslu zamanlarını beklerler, sevdıgımız guvendıgımız doktorlarımıza emanet dogarlar.
2 Mayıs tarıhı normal dogum ıcın erken olabılır. Sezeryan ıcınse, benım doktor hep maksımum bekleme taraftarı. Dogum belırtısı vs olmazsa almak ıstemıyor erkenden.
Bugun kontrolde guzel seyler duydum kızlar. Bebısım 31+1; 1837 kilo, normalmiş. Herşey yolunda ve ilginç olanı bebeğim doğum kanalından çıkmış. Gerçekten iki gundur rahatlamıştım tekrar, yurumem rahatladı, ağrılarım azaldı... Doktor da şaşırdı, nasıl döndü diye:)
Doğum tarihi olarak 5 Mayıs'ı belirledik eğer doğum başlangıcı emaresi olmazsa tarihimiz bu... Oğlum zorunlu sezeryanla dünyaya geldiği için, bu doğumda hersey yolunda gıderse, normal yapıp yapamayacağımı sordum. Pek tavsiye etmedi doktorum. Eğer 3-4 tame daha doğurmayı düşünmüyorsan, bazı riskler var gerek yok zorlamaya dedi.
Olmaz oyle sey canım korkma. Zaten soyle dusun ani bır dogum bir olsa, beklenmedık bır yerde, zamanda gelse her kadın dogum doktoru anneyı dogurtabılır. Insallah, bebıslerımız akıllı uslu zamanlarını beklerler, sevdıgımız guvendıgımız doktorlarımıza emanet dogarlar.
2 Mayıs tarıhı normal dogum ıcın erken olabılır. Sezeryan ıcınse, benım doktor hep maksımum bekleme taraftarı. Dogum belırtısı vs olmazsa almak ıstemıyor erkenden.
Merhaba kızlar bugün kayinpederin dr u ile görüştük 2 aydan daha kısa bir sürede hastayı kaybedebiliriz dedi. Yapılacak hersey yapılmış ancak hastalık çok hızlı ilerlemiş artık yapılacak birsey yokmus...gercekten cok Üzgünüz
Selamunaleykum...
Dun doktora gittim, kizimin basi yukardaymis.
Asagiya donmemis daha.
Kacinci haftaya kadar doner bilginiz var mi acaba ?
En iyisini Rabbim bilir, takdir eder muhakkak
ama normal dogum yapabilmek istiyorum
Degisir mi pozisyonu acaba?
Su an 32+2deyiz...
selam kızlar, ben bebişin bütün hazırlıklarını tamamladım ama yıkamadım, allah korusun bir doğum olsa eşim hastaneye ne getireceğini şaşırır. hergün için bugün yıkıycam diyorum hep kalıyor.
maşallah ben okadar rahat davranıyorum ki daha vardiye çocuğum doğsa ortada kalır diyorum üzülüyorum kendim içinde onun içinde eksiklerim var hala heralde bu konuda en geriden gelen benim
benım normal doğum tarıhım 10 mayıs. ama benımkı tüp bebış oldugu ıcın dr 2 mayıs dedi..ben de aynı bırkaç gun sonra alsanız olmaz mı demıştım taaa gecen ay.. o da çok sıkıntılar atlattın en ufak riski göze alamam dedi. zaten 39. haftada herseyı tamamlanmış olcak korkma bana guven dedi.bende tamam dedım:))
gözünaydın, maşallah ikinize de. kanaldan çıkması rahatlatır seni. ssvd diyorlar sanırım riskleri vardır kesin. ben benim dr sorayım mı bildiğim yaptırdı o ssvd. ama ne riski var sorarım.
maşallah kuzuna herşeyin yoluna girmesine sevindim inş zemenında hayırlısıyla gelir bebişin
ne güzel dr beklemeyi tercih etmiş sezeryanlarda genelde her dr erkenden alır sancısı gelmeden, aynen öyle okadar dr israrcıyız hep aynısı olsun bizi takip ediyo herşeyi biliyo ama doğum zamanı bakıyosun ki dr yok ulaşamıyosun yada inş herşey yolunda gider ve istediğimiz yerlerde hayırlısıyla doğururuz
canim cewappp attim mi goremedim okuduktan sonraaa hemen cikmam gerekti....dilerim en kotu gunleriniz bunlarrr olsun....hmencik kg alir o artik merak etme anne sutude yarasin sifa olsun.....ciktiginida yaz bizi merakta birakma...allaha emanet olun...Canım ben iyiyim çok şükür toparladım kendimi..bebeğimde çok iyi Allah'a şükürler olsun küvezde hala kilo almasını bekliyoruz bi sıkıntısı yok çok şükür...ama ciğerim yanıyor ondan ayrı kalmak çok zor canım..dualarınızı esirgemeyin bizden..
Kizma ama bence cok guzel dusunmusler hepberaber kutlamak baska olur... böyle yazılanları duyunca imreniyorum aslinda kaynanam lar cok yakin olmalarina ragmen hastalik vs olmazsa ne arar ne sorar nede gelirler keske bende böyle seylerden sikayet edebilseydim... yarin sadece sen ve eşin kutlarsiniz..slm arkadaşlar nasılsınız.hepiniz iyisinizdir umarım.. bu mide yanması sanırım beni öldürecekhiç bişey fayda etmıyo uykusuzluktan ölüyorum..bunun yanı sıra burun kanaması yaşıyorum göğüslerim çatladı ve bugün eşimn doğum gnü başbaşa kutlmk içn plan yapmştk az önce k.pederm elnde pastyla geldi kapıdan bana verdi gtti aynı binada oturyrz akşm gelcklrmiş bunaldm artık hayatımıza bukdr burunlarını sokmalarındn. oturup saatlerce ağlayasım var başınızı şişrdm k.bkmyn
Ben 1 kere ultrasyona girdim onda bile ögrenemedim bebeğim in kilosunu... doktorun üstüne basa basa bana söylediği tek sey sakin hıcbır zaman kendini baska hamilelerle kiyaslama kilo olsun göbek olsun agrin sancin ne olursa olsun farketmez dedi herkesin bunyesi farklidir.... hem önemli olan kilosu degil sagligidir..Kizlar herkes iyidir insallah. Ben doktordan geldim simdi 29 haftalik olmusuz. Kafam karisti. Bebegimin kilosu 1050 gram boyu da 36 cm. Doktor cok kilolu bir bebek olmayacak galiba haftaya gel bir daha bakalim kilosuna dedi. Cok mu az acaba. Soramadim ameliyathaneden cagirdilar sansima:/ ayni haftalarda sizin bebekler ne kadardi acaba?
Hic takilma buna derim bol bol yuru suyunu ic ve soluna dogru yatmaya calis dönmeside kolaylasir böylece.... eltiminki doguma 1 saat kala dönmustu kendiligindenSelamunaleykum...
Dun doktora gittim, kizimin basi yukardaymis.
Asagiya donmemis daha.
Kacinci haftaya kadar doner bilginiz var mi acaba ?
En iyisini Rabbim bilir, takdir eder muhakkak
ama normal dogum yapabilmek istiyorum
Degisir mi pozisyonu acaba?
Su an 32+2deyiz...
hurafe olabilir ama dogurduklari gibi leke cikan yerlerine sutunu süren anneler lekelerimiz gecti diyorlarslm kızlar,yüzünüzde veya başka bir yerinizde kahverengi cilt lekeleri oluştu mu.
Benim göğüslerime leke attı bunun bir çaresi var mı,doğumdan sonra geçer mi.
bende yikamadim bugunlerde kasilma sanci mide bulantısı ne varsa yasiyorum Allah korusunnnnn erken gelicek olsa hicbirseyimiz hazir degilselam kızlar, ben bebişin bütün hazırlıklarını tamamladım ama yıkamadım, allah korusun bir doğum olsa eşim hastaneye ne getireceğini şaşırır. hergün için bugün yıkıycam diyorum hep kalıyor.
Kizlar catladiniz mi.ben hala catlamadim.insallah da catlamam.uni baby vazelin kullaniyorum .yapis yapis degil iyi nemlendiriyor.gunde bir iki kete suruyorum.memnunum
ben kan hapını bıraktım. eşimle bu yüzden hep tartışıyoruz ama mide yangınından ölmek üzereyim zaten bir de kan hapına tahammül edemeyeceğim. gaviscon içitiğim halde bana mısın demiyor. tahlillerde hep kansızlık çıkıyor. ben de merak ediyorum bu işin sonu ne olacak.
eşim 5 yıldızlı otelde eğitimde. günde 3 öğün açık büfe yemekler, havuz, deniz... keyfi yerinde. iş için gitti ama ben evde doğru düzgün yemek bile yapamıyorum. peynir ekmek, haşlama et, tavuk idare ediyorum. sinirlerim bozuldu. çok sıkıldım. artık araba sürmüyorum, dolmuş otobüse binmiyorum. hiçbir yere gidemiyorum. işimden de nefret ediyorum. 3 hafta sonra doğum iznine çıkacağım. ben de tatile gitmek istiyorum. kaç gündür evde yalnızım. sıkıntıdan patlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?