oyy maşallah senin kuzunda bayağı uzun olacak deseneöyle böyle 1 hafta geçti. kaldı 3 hafta
:)) ben 1.63 üm bende pek bi halt yok ama babamız 1.90 ona çekerse uzun olur heralde prensesim :)) vala seni kıskandırmak istemem ama geçen hafta gittim doktora bi haftası gitti kaldı bii hafta
günaydın kızlar.haftasonu resmen doğuruyordum.kaynım hastanede mide kanseri teşhisi aldı daha önce yazmıştım.normalde bilecikte oturuyorlar ama tedavi için şimdi istanbula geldiler eltimle beraber.iki tanede ilkokula giden çocukları var.kayınvalidemle kavıpederimide onların yanında bıraktılar sırf okullarından kalmasın diye.ama onlar ne mi yaptı hastamız istanbula adım atar atmaz çoluk çocuk geldiler peşlerinden.tabiki bize yerleştiler.hiç sorun değil elbette gelsinler ama yaptıkları mantıksızlıkları yazsam sayfalar dolar.bir kere çocuklar tam gün okula gidiyorlar kaç saat derslerinden kalacaklar.ikincisi iki çocuk bide benimki evde üç çocukla halimi hiç anlatmayayım.birde kayınvalidem çocukların bakımı dahil elini hiç bişeye sürmüyor.bütün haftasonu yemek yapmakla ortalık toplamala ve çocukların bakımı ile geçti.canımdan bezdim resmen.cumartesi akşamı sancılandım daha önce hiç yaşamadığım türden bir sancıydı anladım bir terslik olduğunu.geçer diye bekledim baktım belirli aralıklarla gelmeye devam etti.kalktım dolaştım nefes alıp verdim filan geçmiyor.sonra burda okumuştum bir arkadaşımız demişti ılık bir banyo yaptım yattım yavaş yavaş geçti sancılar.çok değişikti çok korktum.ertesi sabah yedide aynı tempoyla güne başladım.şimdide bebeğimi az hssediyorum.sinirden vede yorgunluktan ölmek üzereyim.anlıyorum oğulları hasta ama bende karnım burnumda hamileyim banada yazık hiç acıyan yok.annem sen gel bizde kal diyor kuzeyle .nasıl bırakayım bu durumda eşim alınmazmı zor günümüzde bırakıp gittin diye.allahım bana güç kuvvet bebeğimede sağlık versin.zor günlerimizi bir an önce atlatalım.
derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
Cnm çok geçmiş olsun öncelikle.. Allah hem onun hemde senin yardımcın olsun. İnsan bu dönemde özel olduğunu, iigilenildiğini görmek istiyor ama herkes kendi derdine düşmüş sanırım. En azından üç gün rahatsın keyfini çıka, inşallah en kısa sürede hayırlısıyla biter bu süreç, dualarım seninle..
:26: o nasıl fiyatlar öyle ya hakikaten pahalıymış. Bende bugün hastaneden fiyat aldım kızlar. İstanbul Batı Bahat Hastanesi. Herşey dahil normal doğum tek kişilik oda 500, çift kişilik oda 300 tl. Sezaryen 800 tl. epiduralde ayrıca 250 tl imiş. Gece doğum olursa doktoru çağırıyorlarmış. Doktorumla ayrıca konuşmadım ama süreç hakkında.
Ben özel sigorta yaptırmıştım hamile kalmadan önce o sayede şimdiki hastaneme devam edebiliyorum yoksa hayatta veremezdim o kadar para. Daha sormadım ama doğum en az 6-7 bin liradır muayne ücreti bile indirim olmadan 240 tl. Özellikle bazı hastaneler çok çok pahal gerçekten..
Merhaba kızlar bugün kayinpederin dr u ile görüştük 2 aydan daha kısa bir sürede hastayı kaybedebiliriz dedi. Yapılacak hersey yapılmış ancak hastalık çok hızlı ilerlemiş artık yapılacak birsey yokmus...gercekten cok Üzgünüz
Çok geçmiş olsun
Selamunaleykum...
Dun doktora gittim, kizimin basi yukardaymis.
Asagiya donmemis daha.
Kacinci haftaya kadar doner bilginiz var mi acaba ?
En iyisini Rabbim bilir, takdir eder muhakkak
ama normal dogum yapabilmek istiyorum
Degisir mi pozisyonu acaba?
Su an 32+2deyiz...
Vala benim doktorum 34 ten sonra dönmesi zor dedi. Ama çoğu kişiden son ana kadar dönebilir diye duydum. Bi arkadaş daha bahsetmiş onunda dediği gibi bol su iç ve yatarken solda yatmaya çalış hep. Solumuza yatarken bebekler daha iyi hareket edebiliyormuş. H yırlısı olsun bende bekliyorum dönecek diye, bakalım Allah büyük :))
Merhaba Güzel Anneler;
Benim durumumu hatırlayan ve destek olan herkese teşekkür ederim. Doktor 2. ölçümün daha düşük olduğunu fakat önceki ölçümleri incelediğinde yine sınırda seyrettiğini şimdilik sakin olmamızı ama yine de takipte olacağını söyledi. Bu cumartesi bir aksilik çıkmazsa tekrar gideceğim.
Sevgiler
Canım merhaba, geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah.. Doktor için konuşmuştuk bi ara karar verdin mi nereye gidiyorsun şu anda?