2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
oyy maşallah senin kuzunda bayağı uzun olacak desene öyle böyle 1 hafta geçti. kaldı 3 hafta

:)) ben 1.63 üm bende pek bi halt yok ama babamız 1.90 ona çekerse uzun olur heralde prensesim :)) vala seni kıskandırmak istemem ama geçen hafta gittim doktora bi haftası gitti kaldı bii hafta darısıda başına inşallahhhhhhh :))

Cnm çok geçmiş olsun öncelikle.. Allah hem onun hemde senin yardımcın olsun. İnsan bu dönemde özel olduğunu, iigilenildiğini görmek istiyor ama herkes kendi derdine düşmüş sanırım. En azından üç gün rahatsın keyfini çıka, inşallah en kısa sürede hayırlısıyla biter bu süreç, dualarım seninle..

Ben özel sigorta yaptırmıştım hamile kalmadan önce o sayede şimdiki hastaneme devam edebiliyorum yoksa hayatta veremezdim o kadar para. Daha sormadım ama doğum en az 6-7 bin liradır muayne ücreti bile indirim olmadan 240 tl. Özellikle bazı hastaneler çok çok pahal gerçekten..

Çok geçmiş olsun

Vala benim doktorum 34 ten sonra dönmesi zor dedi. Ama çoğu kişiden son ana kadar dönebilir diye duydum. Bi arkadaş daha bahsetmiş onunda dediği gibi bol su iç ve yatarken solda yatmaya çalış hep. Solumuza yatarken bebekler daha iyi hareket edebiliyormuş. H yırlısı olsun bende bekliyorum dönecek diye, bakalım Allah büyük :))

Canım merhaba, geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah.. Doktor için konuşmuştuk bi ara karar verdin mi nereye gidiyorsun şu anda?

Off off akşam 6 da uyuyakaldım 12 de uyandım şimdide leyla gibi dolanıyorum evin içinde.. Sabahta 6:30 da kalkıp okula gitmem lazım
bu gidişle gelmeyecek uykum hiç uyumadan giderim artık

hurafe olabilir ama dogurduklari gibi leke cikan yerlerine sutunu süren anneler lekelerimiz gecti diyorlar:

günaydın,bende doğum yaptıktan sonra terini saçınla silersen yüzündeki lekeler geçer diye duymuştum ama benimkiler göğüslerimde
saçım o kadar uzun değil en iyisi sizin dediğinizi denemek,çok kötü görünüyor resmen kirden kararmış gibi

uyuyamıyoruuum uyuyamıyorumm. gece gram uyku yok gündüz de sarhoş gibi geziyorum. kafamı gören bu günlerin tadını çıkar bol bol dinlen yat diyor ben hiç uyuyamıyorum ne olacak böyle yaa.

off uyku problemini hiç sormayın,dün 12'de yattım sırt ve boyun ağrımdan 1'e kadar uyuyamadım,sabahında 6'sında uyandım
hala sırtım belim ağrıyor,gündüz uyuyorum ama iyice düzenim şaştı.

günaydın bebişlerimizin muhtemel doğum tarihi aynı gün,bakalım ilk önce hangimiz doğurcaz
güzel soru sormuşsun,banada 3 tane gecelik götür leke oluyor kirleniyor dediler,alt üst almayı düşünüyorum,
önden emzirme yeri olan lohusa geceliklerinden ve 1 tanede sabahlık almayı düşünüyorum,koridorda gezerken lazım oluyormuş.
ama elbise şeklinde gecelik illaki şartmı tecrübeli olanlar cvp verirse seviniriz.alttan muyane ediyorlar mı??

bende geçen aydan beri vitaminleri içmiyorum çok kilo aldırdı bana,içmeyi bıraktığımdan beri kilom sabit ama eşim zorluyor içmezsen bebek zayıf olur diyor vicdanım rahat değil ayrıca hiç ceviz,fındık yemedim midemi yakıyor,biz kaç kilo ceviz yemiştik diyen var bu konudada üzülüyorum.

canım gecelık knusunda ben de acemıyım ama tanıdık tanımadık herkes mutlaka en az 3 tane gotur dıyor.. 2 tane yenı dogum yapan arkadasım var bırı sezeryan bırı normal dogum yaptı.. normalde kontrol edılıyorsun, sezeryanda da dıkıslerının pansumanı ve kanaman oldugu ıcın bebek bezı gıbı bez baglıyorlarmıs.. o sebeple sıddetle gecelık onerıyorlar.. ben de normal sartlarda hıc gecelık gıyebılen bırı degılımdır o yuzden cıkıp alıcam bugun..

Günaydın güzel anneler :)
günaydın canım :)

Gule gule giy bence yeterli canim.ben bir gecelik bir pijama takimi aldim.evden de koyu renk pijama alirim batirabiliyormusuz cunku.ped degistirirken ve sezaryansa gecelik kullanisli oluyormus.
peki ozman:) çok sevindim çünkü çok pahalılar. normal istiyorum ama rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın o yüzden belli değil

Bence yeterli canım, bi de nerden kaça aldın bizede fikir olsun.
canım geceliği burdan bi mağazadan aldım markası aqua internettede var zaten normal fiyatı 89 tl sanırım tek beden kalmış 40 tl ye verdi bana:) pijama takımımda 200 tl oda mariyln diye bi marka oda var internette.

teşekkürler canım sende güle güle giyin şimdi baktım internette ço güzel şeyler var. önceden bilseydim ordan alırdım birde yüzde 50 indirim yapmışlar acaba ordandamı alsam ki

ohh iyi haber sevindim ne güzel çıkmış kanaldan sende rahat edersin bir süre daha.bende ssvd çok araştırdım istiyordumda ama şekerim çok yüksek gidiyor doktorumda açıkçası yanaşmıyor.yine sezeryan olacağız çaresiz ne yapalım.ilkinde tüp bebek olduğu için zaten doktorum hiç normal yapabilirsin dememişti aslında normal bir hamileden hiç farkında yok diyordu sürekli ama iş doğuma gelince kolayına kaçtı tabi.

canım bendede aynısı oluyor bitmiyor akıyor sanki cuma doktor kontrolüm var soracağım.bide ben tuvalete gidiyorum daha kapıdan çıkmadan yine geliyor anlamadım yani.

az kaldı canım sabredeceğiz zaten bebekler doğunca inan bu sıkıldığın günleri arayacaksın.bol bol dinlen vakit buldukça film al izle.arkadaşlarla gezmelere git olmazmı?

uyuyamıyoruuum uyuyamıyorumm. gece gram uyku yok gündüz de sarhoş gibi geziyorum. kafamı gören bu günlerin tadını çıkar bol bol dinlen yat diyor ben hiç uyuyamıyorum ne olacak böyle yaa.

bende uykusuzlardanım dün gece bebek beni hiç uyutmadı pat küt ne yaptıysam hep vurdu durdu.

Off off akşam 6 da uyuyakaldım 12 de uyandım şimdide leyla gibi dolanıyorum evin içinde.. Sabahta 6:30 da kalkıp okula gitmem lazım
bu gidişle gelmeyecek uykum hiç uyumadan giderim artık

off kötü olmuş uyuyabildinmi ne yaptın canım.

ohhhh şöyle mutlu görelim seni bak bebişinde hemen hissediyo senin şekerin stres yüzünden düşmüyo bence arkadaşım. biraz rahatlat kendini. güzel düşün emin ol faydası olacak

çok sevindim canım maşallah kuzucuğuna 5 mayıs evlilik yıldönümüm keşke benmde o zmana denk gelseydi normal sezeryan farketmez sağlıkla doğsunlarda

ayyyyyy sen artık 2 haftada birmi gidiyosun ne güzell bak yine kızdım dr a deli etcek bu adam beni. görmekmi istemiyo acaba benmde boyum 1.65 eşimin 1.85 ona çekcek sanırım ama annem diyoki doğduğunda bacakların vücudundan uzundu benim bebikomumda bacakları iki hafta önden gidiyo

günaydın cnm sağol cvp için,bende 2 tane alt üst 1 tane elbise şeklinde alayım o zaman.
Ayrıca yanında çorap ve terlikte götür,lazım oluyormuş.

ohhhh şöyle mutlu görelim seni bak bebişinde hemen hissediyo senin şekerin stres yüzünden düşmüyo bence arkadaşım. biraz rahatlat kendini. güzel düşün emin ol faydası olacak

ayy canım hep kötü şeyler yazıyorum dimi bende.inşallah bundan sonra güzel haberlerde paylaşırım.şekerde evet stresten düşmüyor büyük ihtimalle kendimi rahat tutmaya çalşıyorum ama herşey üst üste geliyor maalesef.

çok güldüm niye görmek istemesin seni her doktorun prensipleri farklı demekki benimkide şeker yüzünden 15 günde bir çağırıyor ama şeker olmasa ne yapardı bilmem öyle çok ilgili bir tip sayılmaz abimin arkadaşı diye gidiyorum ben.

kızlar kapı süsümüzüde sonunda bitirdim umarım beğenirsinizzz
Eki Görüntüle 1018784

senmi yaptınnn

harika olmuş eline sağlık.

ben artık kapı süsü şeker filan nisanın başında maaşımı alınca alırım diyorum ama geç olmaz dimi eksiklerim çok maalesef dün kocaman külotlar aldım 6 tane yeter sanırım hastane sürecinde.iki tane önden düğmeli penye gecelik aldık sabahlıklarıda var şimdi iki tanede düğmeli pijama alsam işimi görür.ilk doğumumda ilk gün gecelik çok işime yaramıştı ikinci gün akşama doğru pijamamı giymiştim.gecelik şart yani.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım sağ ol.. doğumdan sonra ihmal etme, baktır mutlaka.. en azından ona göre dikkat edersin.

Aaa canmm senle ayniyiz kismet olursa.bende bugun 29+0 hayirlisi..

evet canım aynı gün SAT a göre :) bakalım minişler ne zaman gelecekler :)

burda iyi kötü herşeyi yaz tatlım yazki içinde iyice büyümesin yoksa daha kötü olusun mazallah. keşke yanında olup destek olabilsek ama uzaktan anca bukadar oluyo
drum çok rahat birisi ne desem normal diyo zaten ben de telaşlıyım belki rahatlamam için yapıyodur. 32den sonrada çağırmazsa zaten kavga çıkarıırım
kapı süsümüde ben yaptımm çok uğraştım ama değdi sanırım. daha güzelleri sizin olsun canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…