ayy kocaman külot dediğin nekiben artık kapı süsü şeker filan nisanın başında maaşımı alınca alırım diyorum ama geç olmaz dimi eksiklerim çok maalesef dün kocaman külotlar aldım 6 tane yeter sanırım hastane sürecinde.iki tane önden düğmeli penye gecelik aldık sabahlıklarıda var şimdi iki tanede düğmeli pijama alsam işimi görür.ilk doğumumda ilk gün gecelik çok işime yaramıştı ikinci gün akşama doğru pijamamı giymiştim.gecelik şart yani.
ayy kocaman külot dediğin nekiben hiç öyle şeyler almadım
Merhaba kızlar bugün kayinpederin dr u ile görüştük 2 aydan daha kısa bir sürede hastayı kaybedebiliriz dedi. Yapılacak hersey yapılmış ancak hastalık çok hızlı ilerlemiş artık yapılacak birsey yokmus...gercekten cok Üzgünüz
Canım ben iyiyim çok şükür toparladım kendimi..bebeğimde çok iyi Allah'a şükürler olsun küvezde hala kilo almasını bekliyoruz bi sıkıntısı yok çok şükür...ama ciğerim yanıyor ondan ayrı kalmak çok zor canım..dualarınızı esirgemeyin bizden..
burda iyi kötü herşeyi yaz tatlım yazki içinde iyice büyümesin yoksa daha kötü olusun mazallah. keşke yanında olup destek olabilsek ama uzaktan anca bukadar oluyo
drum çok rahat birisi ne desem normal diyo zaten ben de telaşlıyım belki rahatlamam için yapıyodur. 32den sonrada çağırmazsa zaten kavga çıkarıırım
kapı süsümüde ben yaptımm çok uğraştım ama değdi sanırım. daha güzelleri sizin olsun canım benimm
ayy kocaman külot dediğin nekiben hiç öyle şeyler almadım
günaydın kızlar,
herkes iyidir umarım
günaydın canım,
mide yanmalarını saymazsak iyim ben çok şükür
Masallah cok guzel olmus hazirdan bi farki yok.hazirlari 30- 40 tl sen kendin kaca malettin canim merk ettim:44:
Herkese gunaydin kislar.......
Nihayet bol gunesli bir gune uyandi istanbul
ben de krampla uyandım ağladım resmen
annelik zor, hamilelik zor, ama yine de güzel
günaydın kızlar,
herkes iyidir umarım
günaydın canım,
mide yanmalarını saymazsak iyim ben çok şükür
Herkese gunaydin kislar.......
Nihayet bol gunesli bir gune uyandi istanbul
tamam canım sana zahmet.. o iyiyse ondan alayım ozamanallah razı olsun canım yanımda olmasanızda inanın dert ortağımsınız bazen kızıyorum kendime neden buraya yazıp sizide üzüyorumki diye ama sonra beni anlayacağınızı biliyorum dayanamayıp yine yazıyorum içinde bulunduğum durumlarıda
canım kocaman külot dediğim yani bedenimden 2-3 boy büyük olanı demek istedim hastanede sık değişeceği için belini bacak aranı kesmeyecek dar olamayacak giyip çıkarması kolay olacak diye büyük beden alıyorum ben ilk doğumumdada öyle yaptım rahat ettim.birde geçen hafta kuzenim doğum yaptı tek kullanımlık külot almıştı bak oda iyiyidi hiç yıkama derdin yok kullan at bir sorayım bakayım memnun kalmışmı bana kağıt gibi incecik gözükmüştü gözüme pek rahat olmaz diye düşünmüştüm ama hastaneden çıkana kadar onu kullandı.sorarım bakalım ilk fırsatta
Evet ankaraya hic gitmedim ama hep soguk ve puslu derler havasi icin ...olsun nisanda o puslu havbalardan eser kalmazgünaydın
çok şanslısınız valla ankaraya kar yağmış gece buz gibi
günaydın bebişlerimizin muhtemel doğum tarihi aynı gün,bakalım ilk önce hangimiz doğurcaz
güzel soru sormuşsun,banada 3 tane gecelik götür leke oluyor kirleniyor dediler,alt üst almayı düşünüyorum,
önden emzirme yeri olan lohusa geceliklerinden ve 1 tanede sabahlık almayı düşünüyorum,koridorda gezerken lazım oluyormuş.
ama elbise şeklinde gecelik illaki şartmı tecrübeli olanlar cvp verirse seviniriz.alttan muyane ediyorlar mı??
bende geçen aydan beri vitaminleri içmiyorum çok kilo aldırdı bana,içmeyi bıraktığımdan beri kilom sabit ama eşim zorluyor içmezsen bebek zayıf olur diyor vicdanım rahat değilayrıca hiç ceviz,fındık yemedim midemi yakıyor,biz kaç kilo ceviz yemiştik diyen var bu konudada üzülüyorum.
derdimi dinleyen anlayan yorum yazan tüm arkadaşlarım iyiki varsınız.malesef abimizin teşhisi mide kanseri olarak tekrar edildi.bundan sonra zorlu bir süreç tedavi bizi bekliyor.artık kayınvalidemler bende yapacağımda hiç bişey yok.evimi ahırdan farksız kullanıyorlar ortalık pislik içinde yerler toz mutfak ekmek kırıntısı yemek lekeleri dolu ve daha 2 gece bende kaldılar.artık aylarca burda olduklarını düşündükçe içim daralıyor ne yapayım eşim var arada bir şeyde diyemem.bugün işten sekizde geldim işim uzadığı için geldimki dünden yaptığım yemeği hep birlikte yemişler bitirmişler bana dibinde iki kaşık abartmıyorum resmen iki kaşık bırakmışlar geldim soyundum dökündüm açmışın tokmusun diyen yok hazırlayıp yedim bişeyler kendi kırıntıları pislikleri olduğu gibi duruyordu süpürmeye çalıştım biraz tencereleri yıkadım bir keremi gelip sormaz insan.tamam anlıyorum acıları büyük çocukları kanser ama ben bu şartlarda onlarla aynı evde nasıl yaşayacağım bilemiyorum.bu arada bebeğim geldiğindede burada bu şekilde olmalarını istemiyorum.yapmak istediğim herşey içimde kaldı yine.en azından evim biraz derli toplu temiz kalsa.inanın abartmıyorum resmen ahır gibi kullanıyorlar.size anlatamasam içim çok daralacak üzmekte değil ama maksadım.bazen burda güzel şeyler paylaşamadığım için hiç yazmasammı acaba diyorum ama sonra dayanamıyorum yine başımdan geçenleri yazıyorum.bana dua edin arkadaşlarım bu zorlu süreçte aklımı kaybetmeden sabırla geçirebileyim.
canım ben bebek şekeri için de malzeme almıştım hepsi 80 civarı tuttu. 70 bebek şekeri birde kapı süsüMasallah cok guzel olmus hazirdan bi farki yok.hazirlari 30- 40 tl sen kendin kaca malettin canim merk ettim:44:
bedevii arkadaşım hayırlı ugurlu olsun yavrunla birlikte sana kocaman huzur mutluluk ve sağlık dolu bir ömür dilerim. kısa zamanda kuzucuguna kavuşman dileklerimle.Günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim kızımı görmeye gidecem öğleden sonra çok özlüyorum onu...kızlar sezeryan doğum düşünenlerin merak ettikleri şeyler varsa yardımcı olmak isterim..mesala büyük kilot demişsiniz maalesef giymeye fırsat olmadı bile benim ama evde rahat oluyor tabi çıkınca.bez bağlıydı bende ve ilk gün sonda takılıydı yürümeye kalkınca çıkartıyorlar gazın çıkınca da tekrar takmadılar sondayı.önden düğmeli gecelik giydim pijama giyemedim maalesef yürüyünce daha rahat oldu çünkü..yani demek istediğim hastaneye çok fazla bişey yüklenmeyin yine de siz bilirsiniz..bebeğim yoğun bakımda olduğu için ve prematüre olduğu için kıyafet istemediler bile..en zoru da buydu..hep onu hayal ederek hazırlamıştım oysa..birde bi arkadaşımız sormuş yenidoğan yoğun bakım ücretsizmiş sordum özel hastane ama devlet karşılıyor dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?