2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ayy kocaman külot dediğin neki ben hiç öyle şeyler almadım

Selam kızlar herkesin keyfi/sağlığı yerindedir umarım...

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah...

Allah yardımcınız olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz....

ayy kocaman külot dediğin neki ben hiç öyle şeyler almadım

allah razı olsun canım yanımda olmasanızda inanın dert ortağımsınız bazen kızıyorum kendime neden buraya yazıp sizide üzüyorumki diye ama sonra beni anlayacağınızı biliyorum dayanamayıp yine yazıyorum içinde bulunduğum durumlarıda

canım kocaman külot dediğim yani bedenimden 2-3 boy büyük olanı demek istedim hastanede sık değişeceği için belini bacak aranı kesmeyecek dar olamayacak giyip çıkarması kolay olacak diye büyük beden alıyorum ben ilk doğumumdada öyle yaptım rahat ettim.birde geçen hafta kuzenim doğum yaptı tek kullanımlık külot almıştı bak oda iyiyidi hiç yıkama derdin yok kullan at bir sorayım bakayım memnun kalmışmı bana kağıt gibi incecik gözükmüştü gözüme pek rahat olmaz diye düşünmüştüm ama hastaneden çıkana kadar onu kullandı.sorarım bakalım ilk fırsatta

Günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim kızımı görmeye gidecem öğleden sonra çok özlüyorum onu...kızlar sezeryan doğum düşünenlerin merak ettikleri şeyler varsa yardımcı olmak isterim..mesala büyük kilot demişsiniz maalesef giymeye fırsat olmadı bile benim ama evde rahat oluyor tabi çıkınca.bez bağlıydı bende ve ilk gün sonda takılıydı yürümeye kalkınca çıkartıyorlar gazın çıkınca da tekrar takmadılar sondayı.önden düğmeli gecelik giydim pijama giyemedim maalesef yürüyünce daha rahat oldu çünkü..yani demek istediğim hastaneye çok fazla bişey yüklenmeyin yine de siz bilirsiniz..bebeğim yoğun bakımda olduğu için ve prematüre olduğu için kıyafet istemediler bile..en zoru da buydu..hep onu hayal ederek hazırlamıştım oysa..birde bi arkadaşımız sormuş yenidoğan yoğun bakım ücretsizmiş sordum özel hastane ama devlet karşılıyor dediler..

tamam canım sana zahmet.. o iyiyse ondan alayım ozaman

Dogumdan sonra rahat 10 kilo gidiyor ama daha sonra geri alinabiliyo emziriyorum bebege sut olsun diye lapur lupur hersey goturuluyo sorada gelsin kilolar geri :)) canim ben kizimda ceviz as eriyordum gercekten gunde 1 kilo yas ceviz yedim abartmiyorum bebege cok faydali ve zeki bir bebek oluyor emin ol migdemi yakiyor demissin istersen cevizi sabah suya koy aksam yatmadan 3 saat once bide yemeye calis cok guzel oluyo taze ceviz gibi hem migdenide yakmaz diye dusunuyorum ama inanin cok saglikli

Oferta canım rabbım sana bol bol sabır versın sartların zaten cok zordu cok cok fena olmuş.
Hastaya acıl sıfalar dılerım bır an once ıyılesssın kı basındakı dertlerden kurtulabılesın.
Insallah bebegın dogdugunda sesssız sakın yalnızca aılenle bırlıkte kalabılırsın .

bedevii arkadaşım hayırlı ugurlu olsun yavrunla birlikte sana kocaman huzur mutluluk ve sağlık dolu bir ömür dilerim. kısa zamanda kuzucuguna kavuşman dileklerimle.

Kızlar selam pazartesı salı ıkı gundur hastanelerde doktorlardayım .
Pazartesı günü kadın doğum doktoruma gıttım , muayne olduk bebişim 2 kg olmuş 15 gunde 0,5 kılo almış su anda benım sekerım onu etkılemeye basladı , 31 haftalık bebegım 33 haftalık kılosuna ulaşmıs 2 hafta onden gıdıyoruz. Doktorumda acık acık soyledı bundan sonra bu sekılde hızlı kılo almaya devam ederse bız mayısı goremeyebılırız? Normal doğum ıhtımalıde tamamen ortadan kalkabılır , ıcınızde bebegı kılo alsın dıye neler yemesı gerektıgını dusunenler varken bızde yememek ıcın ugrasıyoruz, aman daha cok kilo almasın
Neyse yınede bu duruma çok uzuldum dıyemem allah baska dert vermesın su an ıcın cok sıkıntı edılecek halde degıl ben dıyetıme devam edıyorum , mumkun oldugunca da yururus yapmaya gayret edecegım. Bu arada oglusum dogum yoluna gırmıs artık donmus bası asagıda duruyormuş. Aslında ben dondugunu anlamadım ama son 10 gundur yurumekte zorkanır ayakta durmakta sıkıntı ceker olmuştum. bundan kaynaklı ımıs. Afedersınız adım atıp bacaklarımı acmaya korkar oldum agrıdan sızlamadan . Bırde doktorum bende seker cıkması nedenı ıle bebegın kalp ecosunun cekılmesını ıstemıstı. Dunde onu cektırmeye gıttım ıcımde bır tedırgınlık ve korku vardı acıkcası kalp problemı ıle karsılasabılırmıyız dıye ancak ıslem yapıldı cok sukur hıcbır sorun gorunmedı bende rahat bır ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cektım .
Bebısımde dondugune gore bu ıs cıddıye bındı , ben ıkı gundur her an her seyın olabılecegı korkusunu yasamaya basladım. Bu saate kadar bıraktıgım işleri bır an önce toparlama lazım :) Kızlar cantamı hazırlıcam bu hafta sonu bavulum bbaş ucumda durdun ne olur ne olmaz:)
Allah korusun Yoksa yaka paca gıdıcez galıba hastaneye......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…