bedevii arkadaşım hayırlı ugurlu olsun yavrunla birlikte sana kocaman huzur mutluluk ve sağlık dolu bir ömür dilerim. kısa zamanda kuzucuguna kavuşman dileklerimle.
kuzum kıyamam yaa lütfen ağlama. kavuşacaksın kuzucuguna öpüp saracaksın miniğini annesi üzülme senin moraline çok ihtiyacı varTeşekkür ederim canım Allah razı olsun..inşallah siz vaktinde kavuşursunuz böyle ayrı kalmak çok zor
kuzum kıyamam yaa lütfen ağlama. kavuşacaksın kuzucuguna öpüp saracaksın miniğini annesi üzülme senin moraline çok ihtiyacı var
Günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim kızımı görmeye gidecem öğleden sonra çok özlüyorum onu...kızlar sezeryan doğum düşünenlerin merak ettikleri şeyler varsa yardımcı olmak isterim..mesala büyük kilot demişsiniz maalesef giymeye fırsat olmadı bile benim ama evde rahat oluyor tabi çıkınca.bez bağlıydı bende ve ilk gün sonda takılıydı yürümeye kalkınca çıkartıyorlar gazın çıkınca da tekrar takmadılar sondayı.önden düğmeli gecelik giydim pijama giyemedim maalesef yürüyünce daha rahat oldu çünkü..yani demek istediğim hastaneye çok fazla bişey yüklenmeyin yine de siz bilirsiniz..bebeğim yoğun bakımda olduğu için ve prematüre olduğu için kıyafet istemediler bile..en zoru da buydu..hep onu hayal ederek hazırlamıştım oysa..birde bi arkadaşımız sormuş yenidoğan yoğun bakım ücretsizmiş sordum özel hastane ama devlet karşılıyor dediler..
Oferta canım rabbım sana bol bol sabır versın sartların zaten cok zordu cok cok fena olmuş.
Hastaya acıl sıfalar dılerım bır an once ıyılesssın kı basındakı dertlerden kurtulabılesın.
Insallah bebegın dogdugunda sesssız sakın yalnızca aılenle bırlıkte kalabılırsın .
Kızlar selam pazartesı salı ıkı gundur hastanelerde doktorlardayım .
Pazartesı günü kadın doğum doktoruma gıttım , muayne olduk bebişim 2 kg olmuş 15 gunde 0,5 kılo almış su anda benım sekerım onu etkılemeye basladı , 31 haftalık bebegım 33 haftalık kılosuna ulaşmıs 2 hafta onden gıdıyoruz. Doktorumda acık acık soyledı bundan sonra bu sekılde hızlı kılo almaya devam ederse bız mayısı goremeyebılırız? Normal doğum ıhtımalıde tamamen ortadan kalkabılır , ıcınızde bebegı kılo alsın dıye neler yemesı gerektıgını dusunenler varken bızde yememek ıcın ugrasıyoruz, aman daha cok kilo almasın
Neyse yınede bu duruma çok uzuldum dıyemem allah baska dert vermesın su an ıcın cok sıkıntı edılecek halde degıl ben dıyetıme devam edıyorum , mumkun oldugunca da yururus yapmaya gayret edecegım. Bu arada oglusum dogum yoluna gırmıs artık donmus bası asagıda duruyormuş. Aslında ben dondugunu anlamadım ama son 10 gundur yurumekte zorkanır ayakta durmakta sıkıntı ceker olmuştum. bundan kaynaklı ımıs. Afedersınız adım atıp bacaklarımı acmaya korkar oldum agrıdan sızlamadan . Bırde doktorum bende seker cıkması nedenı ıle bebegın kalp ecosunun cekılmesını ıstemıstı. Dunde onu cektırmeye gıttım ıcımde bır tedırgınlık ve korku vardı acıkcası kalp problemı ıle karsılasabılırmıyız dıye ancak ıslem yapıldı cok sukur hıcbır sorun gorunmedı bende rahat bır ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cektım .
Bebısımde dondugune gore bu ıs cıddıye bındı , ben ıkı gundur her an her seyın olabılecegı korkusunu yasamaya basladım. Bu saate kadar bıraktıgım işleri bır an önce toparlama lazım :) Kızlar cantamı hazırlıcam bu hafta sonu bavulum bbaş ucumda durdun ne olur ne olmaz:)
Allah korusun Yoksa yaka paca gıdıcez galıba hastaneye......................
canım bize sık sık yaz en çok seni merak ediyorum.inşallah hızlı prenses biran önce tombikleşecek annesi hiç üzülme.
şimdi senin yazdıklarını okuyunca meraklandım bende bizimki haftasına göre zayıftı en son gittiğimde cuma günü kontrolümüz var bakalım almışmı kilo bana suyun fazla demişti doktor şeker yüzünden oluyormuş erken doğum sebebi demişti bu hafta neler diyecek merak içindeyim bende.kontrolünde sorunsuz geçmiş sevindim canım.bende yavaş yavaş çanta olayına girsemmi diyorum ama bir yandanda çok eksik var şimdi eşimede bişey diyemiyorum onlar ne derdinde ben ne derdindeyim olacak.annemle çaktırmadan yavaş yavaş halletmeye çalışacağım ne yapalım.
canım bize sık sık yaz en çok seni merak ediyorum.inşallah hızlı prenses biran önce tombikleşecek annesi hiç üzülme.
Inşallah canım çok teşekkür ederim :) buarada şunu söyleyeyim doğumdan 1 gün önce ultrasonda 1300 gr çıktı kızım ama ertesi gün doğduğunda 1020 gr dı.yani ultrason doğru sonuç vermedi bizde ..
ayyyyyy sen artık 2 haftada birmi gidiyosun ne güzell bak yine kızdım dr adeli etcek bu adam beni. görmekmi istemiyo acaba benmde boyum 1.65 eşimin 1.85 ona çekcek sanırım ama annem diyoki doğduğunda bacakların vücudundan uzundu benim bebikomumda bacakları iki hafta önden gidiyo
oferta off kötü olmuş uyuyabildinmi ne yaptın canım.[/QUOTE .!.:Sorma ya sabah 5 ti kaymışım 6:30 da da kalktım, gece evde şimdide okulda leyla gibi dolanıyorum anlayacağın :)
Canım İnan bana sağlam durmak için zorluyorum kendimi tek tesellim sağlıklı olması Allah'a şükürler olsun..ama zor işte söz geçmiyor annelik bu sanırım annemi daha iyi anlıyorum şimdi..ciğerim yanıyor kokusunu merak ediyorum,küçük elleri sıcak mı acaba..Allah'a emanet yavrularımız dualarınızı esirgemeyin..
Oyy canım benim ya.. Dışardaki insanın bile içi sızlıyor ayrı kalmanıza, senin bunları yaşaman, hissetmen kadar doğalımı var.. Tabi ki üzüleceksin ama seninde dediğin gibi sağlıklı çok şükür. Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz hoooooop kucağında prensesin... :) dularım sizinle canım benim,,,
slm canım işin zor valla çalışmak bu durumda işkence olsa gerek. kansızlığa gelince bende çok kansızım üstelik benim demir de çok düşük o da kansızlığı daha çok tetikliyor. eğer normal doğum düşünüyorsan hapı ihmal etme derim çünkü çok fazla kan kaybedeceğiz. aksi halde doğumda kan almak zorunda kalırsın. mide ye gelince de ben de çok kötü günler geçirdim hemem hemen gaviskonu günde 6 kez kullanırdım bana mısın demezdi. ama sağolsun burada arkadaşın biri pulset diye bi haptan bahsetti(şu anda ismini hatırlamıyorum ama A llah ona kolay doğum nasip etsin. tabiki hepimize de) doktoruma söyledim evet böyle bi hap var dedi ve verdi yaklaşık 15 gündür bu hapı kullanıyorum sabah aç karnına alıyorum. inan gün boyu rahatım. sana da öneririm.
Canım İnan bana sağlam durmak için zorluyorum kendimi tek tesellim sağlıklı olması Allah'a şükürler olsun..ama zor işte söz geçmiyor annelik bu sanırım annemi daha iyi anlıyorum şimdi..ciğerim yanıyor kokusunu merak ediyorum,küçük elleri sıcak mı acaba..Allah'a emanet yavrularımız dualarınızı esirgemeyin..
Inşallah canım çok teşekkür ederim :) buarada şunu söyleyeyim doğumdan 1 gün önce ultrasonda 1300 gr çıktı kızım ama ertesi gün doğduğunda 1020 gr dı.yani ultrason doğru sonuç vermedi bizde ..
sevgili bedevii umarım bebeğiniz iyidir.kendini çabuk toparlıcak o annesi hiç üzulme sen.dediğiniz çok doğru ultrason sonuçları genelde + - 200 300 gr muhakkak fark ediyor.
Canım teşekkürler 15 gun oncekı kontrolumuızde bızde kılolu degıldık dedıgın gıbı suyumuz fazla ıdı ve erken dogum sebebı olabılır demıstı aynen . Sımdı de bole dedı 15 gunde 0,5 kılo almıs bebısım zaten bırlıkte toplam 2 kılo almısız. Oferta bu arada ınsulın bana cok hızlı kılo aldırıyor sanada oyle bır etkı yaptımı ? 2 haftada 2 kılobunu 0,5 ını bebıs almıs ama ...
Canta ıcınde hafta sonu sende kenardan basla canım aynen benımde eksıklerım var ama en azından hazır olanları koyalım , ben de hala aldıklaırm yıkama utuleme falan yapamadım aldım aldım doldurdum bır valıze duruyor olece.. Çok ısım var yapılacak . Bu arada doktorlarda konustun zaten mumkun oldugu surece calısmaya devam edecegım nısanın ortasın kadar tam gaz devam ıse, pazartesı gunu raporumu yazacak ...
Bu arada eksıkler nasıl alınır bu ısler nasıl yapılır bılemedım ...
Kizlar herkes iyidir insallah. Ben doktordan geldim simdi 29 haftalik olmusuz. Kafam karisti. Bebegimin kilosu 1050 gram boyu da 36 cm. Doktor cok kilolu bir bebek olmayacak galiba haftaya gel bir daha bakalim kilosuna dedi. Cok mu az acaba. Soramadim ameliyathaneden cagirdilar sansima:/ ayni haftalarda sizin bebekler ne kadardi acaba?
Dogumdan sonra rahat 10 kilo gidiyor ama daha sonra geri alinabiliyo emziriyorum bebege sut olsun diye lapur lupur hersey goturuluyo sorada gelsin kilolar geri :)) canim ben kizimda ceviz as eriyordum gercekten gunde 1 kilo yas ceviz yedim abartmiyorum bebege cok faydali ve zeki bir bebek oluyor emin ol migdemi yakiyor demissin istersen cevizi sabah suya koy aksam yatmadan 3 saat once bide yemeye calis cok guzel oluyo taze ceviz gibi hem migdenide yakmaz diye dusunuyorum ama inanin cok saglikli
Sorma canım yaaaaaa ben yapıyorum bu doğumu milletin gelmesine ne gerek var hadi gelsinler ama iyi niyetli olsalar bari kesin kavga çıkaracaklar üzüp ağlatacaklar beni son bir senedir tek bir mutlu gün yaşatmadılar ailecek yine mutlu günümü bozacaklar yemin ederim doğumdan ziyade milletin yılan dillerinden korkuyorum. Şu mutlu doğum hikayelerini okuyorum bu ara oradaki eşlere kayın validelere görümcelere özeniyorum yemin ederim yaaaa keşke memur falan olsaydım daaaa taaa bilmem neresinde doğursaydım ülkenin gelemeselerdiHatta eşimin bile olmasına gerek yok şimdiden doğumdan 2 hafta sonra çalışmaya başlar mısın diye soruo tek derdi para bebek ya da ben umrunda değiliz ... annemle babam olmalı sadece yanımda ooffff offfff
günaydın cnm sağol cvp için,bende 2 tane alt üst 1 tane elbise şeklinde alayım o zaman.
Ayrıca yanında çorap ve terlikte götür,lazım oluyormuş.
Herkese gunaydin kislar.......
Nihayet bol gunesli bir gune uyandi istanbul
ayy kocaman külot dediğin nekiben hiç öyle şeyler almadım
ayyy kıskanmadım canımcım merak etme. en güzel bişeyCüvala canım benim kıskandırıp üzmek istemem ama bizim doktor artık 2 haftada bir gel çok özlüyorum sizi filan diye ısrar edince kıyamadım bende tamam dedim 2 haftada bir olsun seni mi kırıcam beeeya doktor 40 cm dedi ama yanılma payı olur diye şünüyorum bu ay üçin uzun gibi geldi banada..
Vay vayyy aramızda ne marifetliler var ya. Bende keçeden sadece ufak bişey denedim ama onda bile zorlandım sanırım acık yeteneksizim :))) ekleyebilirsem göstereyim inanılmaz şaheserimi
Sorma ya sabah 5 ti kaymışım 6:30 da da kalktım, gece evde şimdide okulda leyla gibi dolanıyorum anlayacağın :)
Oyy canım benim ya.. Dışardaki insanın bile içi sızlıyor ayrı kalmanıza, senin bunları yaşaman, hissetmen kadar doğalımı var.. Tabi ki üzüleceksin ama seninde dediğin gibi sağlıklı çok şükür. Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz hoooooop kucağında prensesin... :) dularım sizinle canım benim,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?