2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bedevii arkadaşım hayırlı ugurlu olsun yavrunla birlikte sana kocaman huzur mutluluk ve sağlık dolu bir ömür dilerim. kısa zamanda kuzucuguna kavuşman dileklerimle.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun..inşallah siz vaktinde kavuşursunuz böyle ayrı kalmak çok zor

kuzum kıyamam yaa lütfen ağlama. kavuşacaksın kuzucuguna öpüp saracaksın miniğini annesi üzülme senin moraline çok ihtiyacı var

Canım İnan bana sağlam durmak için zorluyorum kendimi tek tesellim sağlıklı olması Allah'a şükürler olsun..ama zor işte söz geçmiyor annelik bu sanırım annemi daha iyi anlıyorum şimdi..ciğerim yanıyor kokusunu merak ediyorum,küçük elleri sıcak mı acaba..Allah'a emanet yavrularımız dualarınızı esirgemeyin..

canım bize sık sık yaz en çok seni merak ediyorum.inşallah hızlı prenses biran önce tombikleşecek annesi hiç üzülme.

şimdi senin yazdıklarını okuyunca meraklandım bende bizimki haftasına göre zayıftı en son gittiğimde cuma günü kontrolümüz var bakalım almışmı kilo bana suyun fazla demişti doktor şeker yüzünden oluyormuş erken doğum sebebi demişti bu hafta neler diyecek merak içindeyim bende.kontrolünde sorunsuz geçmiş sevindim canım.bende yavaş yavaş çanta olayına girsemmi diyorum ama bir yandanda çok eksik var şimdi eşimede bişey diyemiyorum onlar ne derdinde ben ne derdindeyim olacak.annemle çaktırmadan yavaş yavaş halletmeye çalışacağım ne yapalım.

bu arada o krem nedır ne ıse yarar? var mı bı amacı? biz de alalım mı? :)[/QUOTE]

canım gögüs ucu kremi.çatlak olmasın diye

canikom banada arkadasim werdi yarim al kullan memnun kalirsannn dewam et die cok met edio insallah bizde memnun kaliriz...[/QUOTE]

valla canım denicez görcez.benim çok hassas bide çevremde çok fazla kişinin çatladı korkumdan hemen aldım.denemekte fayda var.inşallah faydasını görürüz.

Canım teşekkürler 15 gun oncekı kontrolumuızde bızde kılolu degıldık dedıgın gıbı suyumuz fazla ıdı ve erken dogum sebebı olabılır demıstı aynen . Sımdı de bole dedı 15 gunde 0,5 kılo almıs bebısım zaten bırlıkte toplam 2 kılo almısız. Oferta bu arada ınsulın bana cok hızlı kılo aldırıyor sanada oyle bır etkı yaptımı ? 2 haftada 2 kılo bunu 0,5 ını bebıs almıs ama ...
Canta ıcınde hafta sonu sende kenardan basla canım aynen benımde eksıklerım var ama en azından hazır olanları koyalım , ben de hala aldıklaırm yıkama utuleme falan yapamadım aldım aldım doldurdum bır valıze duruyor olece.. Çok ısım var yapılacak . Bu arada doktorlarda konustun zaten mumkun oldugu surece calısmaya devam edecegım nısanın ortasın kadar tam gaz devam ıse, pazartesı gunu raporumu yazacak ...
Bu arada eksıkler nasıl alınır bu ısler nasıl yapılır bılemedım ...

Cüvala canım benim kıskandırıp üzmek istemem ama bizim doktor artık 2 haftada bir gel çok özlüyorum sizi filan diye ısrar edince kıyamadım bende tamam dedim 2 haftada bir olsun seni mi kırıcam beee ya doktor 40 cm dedi ama yanılma payı olur diye şünüyorum bu ay üçin uzun gibi geldi banada..

kızlar kapı süsümüzüde sonunda bitirdim umarım beğenirsinizzz
Eki Görüntüle 1018784

Vay vayyy aramızda ne marifetliler var ya. Bende keçeden sadece ufak bişey denedim ama onda bile zorlandım sanırım acık yeteneksizim :))) ekleyebilirsem göstereyim inanılmaz şaheserimi

slm arkadaşlar ben pek yazı yazmasam da yazdıklarınızı takip ediyorum mide yanmasından bahsetmişsiniz bende gastrit var bir de üstüne bebek çok zor günler geçirdim çareyi yemek sodasında buldum bir çay kaşığı yemek sodasını yutup üstüne su içtim bir de yüksek yastıkta yatmaya özen gösterdim çok şükür hiçbrşeyim kalmadı. ilaçlar fayda etmiyordu bana denemek isteyen arkadaşların aklında bulunsun üstelik düzenli kullanmadım çok kötü bir şey mide yanması insanın yaşama sevincini kaçırıyor

canım benim sağlıklı bak kızımız sen içini rahat tut kısa sürede evinize dönersiniz inş dualarımız sizinle anne olmak bambaşka bişey ben anne olunca annemin kıymetini kat kat anladım yaptığım hatalarımı düşündükçe allaha yalvarıyorum beni bağışla diye annelik anlatılmaz yaşanır evladına bişey olsa burnun direği sızlıyor insanın

ben hiç kilo almıyorum bir aydır başından beri 9 kilo oldu şu anda son bir ay dediğim gibi hiç almadım hem şeker yüzünden yediklerim kısıtlı sende biliyorsun hemde üzüntü stres sanırım etkili.o yüzden acaba bebek aldımı merak ediyorum bende. ama bende bu son bir haftadır karnımın iyice çıktığını kocaman olduğunu farkettim daha geçen haftaya kadar rahat giydiklerim artık göbekten gerilip sıkıyor bide yürüyüşüm ördek gibi olmaya başladı .

bende nisan sonuna kadar çalışacağım inşallah bir aksilik olmazsa bakalım.bende bu ayın 25inde alacağım çalışabilir raporumu.
eksiklikleride artık yavaş yavaş yapmak lazım.mesela benim kuzenim beklediğinden tam üç hafta erken doğum yaptı 36+2 de .hazırlıksız yakalandı çok fena oluyor gerçektende.

Canım son haftalarda kilo alımı hızlanıyor artar daha. Kaşar peyniri ye bol bol bulgur pilavı ye. Kalsiyum al. Vitaminlerini ihmal etme. Benim kızım 28. Haftada 1200 gr dı 32. Haftada 1900 gr ama azıcık haftasına göre öndeydi

sağol cnm senin dediğin gibi deneyeyim,baştan beri hep hamur işi,makarna ve ekmek tarzı yiyorum,mideme iyi geliyor hemde seviyorum.
Ve gurbetteyim gelip bir yemek yapıcak kimsem yok hep kolaya kaçıyorum.
Eşimde kızıyor bana,hamur yiyosun çocuk gerizekalı olucak diyor.

Eşinin tutumu çok yanlış. Benim eşimde 37 ye aktarmamı istedi biraz ücretsiz izin almayayım diye sanki ama yinede 3 ay falan alacağım sanırım 6 aylık olması lazım bebeğimin. Kredimizde eşime kalacak 3 ay ama ne yapalım. Dün kayınvalidem geldi ilk kez bukadar açık konuştuk doğumdan sonrada şimdide maddi olarak yardım edeceğini söyledi. Sen herşeyi çok takmıştım kafana bizim evimiz yarıda olsa ben ayrı hissetmiyorum. Ihtiyacın olan herşeyi bana söyle dedi. Bu iyi geldi işte.

günaydın cnm sağol cvp için,bende 2 tane alt üst 1 tane elbise şeklinde alayım o zaman.
Ayrıca yanında çorap ve terlikte götür,lazım oluyormuş.

evet bak onları da unutmustum.. lısteye ekleyeyım barı.. sağolasın canım.

Herkese gunaydin kislar.......
Nihayet bol gunesli bir gune uyandi istanbul

gunaydınn aynen oyle cok sukur.. yagmur olması sart ama olmuyo be .. cekılmıyor .. üşüdümmü , bebeği üşüttümmü.. hasta olur muyum.. 40 tane tılkı kafada dönuyor... bugun cıkayım da gecelık pıjama alayım ogle tatılınde :)
kadıköy de çalışmanın faydaları

ayy kocaman külot dediğin neki ben hiç öyle şeyler almadım

slm baton kulot die geciyor sanırım ben su andada onlardan kullanıyorum.doğum sonrasıda yeterli sanırım.bimden almıştım beden beden getirmiilerdi üç tane vardı içinde kumaşıda kalıteli fiyatıda çok makul gelmişti bi pakette doğum çantasına koyersam işimi görür.ayrıca joly mesane pedi aldım bi paket hastane ve sonrası için hastanede hasta bezi veriyorlar ama evdede kanama 2 3 gun oldukça yoğun oluyor. orkid gece yetmemişti bana.dedidiğim pedin ustunde yazıyor loğusa iken de kullanımı idealdir die.

ayyy kıskanmadım canımcım merak etme. en güzel bişey bende bu kadra marifetli olduğumu düşünmüyodum ama sanırım oldu güzelde oldu çok sindi içime birde artık ismini değiştirme ihtimalimde kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…