2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın
çok şanslısınız valla ankaraya kar yağmış gece buz gibi

Ohhhh super alisverise cikmisken benim icinde iskelede bi balik ekmek ye misss

canım bilgiendirme için çok teşekkürler. Kısa zaman da bebişini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle. Arada yaz merak ediyoruz seni ve bebeğini...

Aaaa bu arada soylemeyi unuttum yavru kusun ismide supermis benim kuzu kafalimin adida kuzey olacak insallah

Benimde annem bana diyo cocuk hamur gibi olcak napiyosun felan yedi bitirdi beni :)) Hamur isi mahvetti beni zaten 1 ayda 5 kilo aldim doktorum tartimi yanlis acaba dedi cok utandim :)) cevizi dedigim gibi dene eminim cok seveceksin

slm kızlar,yüzünüzde veya başka bir yerinizde kahverengi cilt lekeleri oluştu mu.
Benim göğüslerime leke attı bunun bir çaresi var mı,doğumdan sonra geçer mi.

Benimde göğüs kenarlarında lekeler oldu canım gittikçe koyulaştı birde. Kol altlarımında rengi değişti koyulaştı çok. Doğumdan sonra geçer diyorlar inşallah öyle olur.

merhaba arkadaşım... tecrübeli anne olarak yazmak istedim
2 doğum yaptım, 2 side kış bebeği olduğu için pijama tercih ettim ...hata kv çok söyledi gecelik koy diye de ben rahat olmuyacğımı bildiğim için koymadım yaz bebeği bile olsa yine pijama tercik ederim
sezeryan doğum için gecelik fikri yine uygun gelmiyo zaten kesinin yapıldığı yer malum , önemli olan kilotun büyük olması ki can yakmasın birde büyük bez konuyo malum. zaten pijamanın bel hizası karnın üstünde bitiyor

merhaba kızlar allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam ama yaklaşık 1 aydır geceleri hiç uykum yokuyuyamıyorum ya bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen.....

kilot, sütyen falan giyilmiyor kızlar hastanede, siz yinede hazır bulundurunda sonra bana kızmayın...
ben ilk doğumda gecelik giyinmiştim, sadece gecelik kilot atlet falan değil, yatağa yatıırır yatırmaz hemşire gecelik gydirtti.
Bebeğede sadece 1 takım giydirdik ne giydirdiysek öylece geldik eve, çantamdaki birçok şey olduğu gibi geri geldi....

sat agöre benim 16 05 sende 15 05 gözüküyorsun ama kontrollerde baştan beri doktor bir hafta geçten takip ediyor geç döllenme diyor .muhtemel tarihte değişir tabii.kızımda 6 sı gözukuyordu 1 inde gelmişti.10 mayıstan sonra her an beklerim ben .Takdiri ilahi tabii.karşılaşırmısız neden olmmasın hayat guzel surprizler barındırır hep içinde...koridorlarda aşağı yukarı yurururz puflaya puflaya...

refakatçi hiç sorun olmuyor canm kocan sabah akşam kalabilir yanında cumbur cemaatte olsan kimse bişi demiyor.için rahat olsun .doğuma almıyor ama bizim doktor seninki alıyormu acaba bi sorsan kız kardeşim çok istiyor doğumda yanında olmak istiyorum profesyonel makinası var ben çekicem resimlerini diyor.kocam zaten girmez acayip tırsaktır kızdırıyor beni..fotoğraf olayından bahsetmedim sana sanırım doğuma girmeden soruyorlar foto istermisiniz diye 100 tl vermiştik sanırım yeğenim için 4-5 adet buyuk boy çekilmişti.

ay bende esimi cok istiorummmm ama dr a soradim ki daha sezaryeni bi kabul ettigini duysam rahatlicam ama iste.....zaten ben dayanamam dio tirsak duygu somurusu yapiommm ama nerde yemio....wallaaa bi bilgim yoktu fot. alakali ama kendi fot.war die cektirmeyebilirler......bizim kizda 1 hafta onden gidiyor masallah kismet artik bakalim dedigin gibi....

çok sevindim canım maşallah kuzucuğuna 5 mayıs evlilik yıldönümüm keşke benmde o zmana denk gelseydi normal sezeryan farketmez sağlıkla doğsunlarda

Teşekkür ederim cnm. Aslında evlilik yıldönümü ayrı, bebişinin doğumu ayrı olsun daha iyi değil mi? Öbür türlü evlilik yıldönümü kaynayacak muhakkak. Bebişin ilk yılları neyse ama ilerleyen senelerde ona da ihtiyaç oluyor:))

doğru söylüyosun canım vallahi onun doğumgününe dalcaz bizimkini kaynatcaz. en başta ben yaparım onu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…