günaydın
çok şanslısınız valla ankaraya kar yağmış gece buz gibi
Ohhhh super alisverise cikmisken benim icinde iskelede bi balik ekmek ye misssevet bak onları da unutmustum.. lısteye ekleyeyım barı.. sağolas
gunaydınn aynen oyle cok sukur.. yagmur olması sart ama olmuyo be .. cekılmıyor .. üşüdümmü , bebeği üşüttümmü.. hasta olur muyum.. 40 tane tılkı kafada dönuyor... bugun cıkayım da gecelık pıjama alayım ogle tatılınde :)
kadıköy de çalışmanın faydaları
Günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim kızımı görmeye gidecem öğleden sonra çok özlüyorum onu...kızlar sezeryan doğum düşünenlerin merak ettikleri şeyler varsa yardımcı olmak isterim..mesala büyük kilot demişsiniz maalesef giymeye fırsat olmadı bile benim ama evde rahat oluyor tabi çıkınca.bez bağlıydı bende ve ilk gün sonda takılıydı yürümeye kalkınca çıkartıyorlar gazın çıkınca da tekrar takmadılar sondayı.önden düğmeli gecelik giydim pijama giyemedim maalesef yürüyünce daha rahat oldu çünkü..yani demek istediğim hastaneye çok fazla bişey yüklenmeyin yine de siz bilirsiniz..bebeğim yoğun bakımda olduğu için ve prematüre olduğu için kıyafet istemediler bile..en zoru da buydu..hep onu hayal ederek hazırlamıştım oysa..birde bi arkadaşımız sormuş yenidoğan yoğun bakım ücretsizmiş sordum özel hastane ama devlet karşılıyor dediler..
Aaaa bu arada soylemeyi unuttum yavru kusun ismide supermis benim kuzu kafalimin adida kuzey olacak insallahayyy kıskanmadım canımcım merak etme. en güzel bişeybende bu kadra marifetli olduğumu düşünmüyodum ama sanırım oldu güzelde oldu çok sindi içime birde artık ismini değiştirme ihtimalimde kalktı
sağol cnm senin dediğin gibi deneyeyim,baştan beri hep hamur işi,makarna ve ekmek tarzı yiyorum,mideme iyi geliyor hemde seviyorum.
Ve gurbetteyim gelip bir yemek yapıcak kimsem yok hep kolaya kaçıyorum.
Eşimde kızıyor bana,hamur yiyosun çocuk gerizekalı olucak diyor.
kızlar bu pijama takımı ve sabahlığı aldım takım. birde gri olan geceliği aldım. sizce yetermi bukadar? hı birtanede kayınvaliden krem rangi süslü gecelik almış 3 tane yani. iki gecelik bir pijama sabahlık takımEki Görüntüle 1017877
ohhhh super alisverise cikmisken benim icinde iskelede bi balik ekmek ye misss
Aaaa bu arada soylemeyi unuttum yavru kusun ismide supermis benim kuzu kafalimin adida kuzey olacak insallah
Baliktan hic biseycik omaz canim merak etme sonucta denizdwn cikiyo izgaraya giriyoeskiden olsa yerdım de simdi dışarda pek bısey yemıyorum nolur nolmaz
Masallah ogluslarina ikisininde ismi cok tatli masallahbenim oğlumunda adı kuzey.bebeğin adıda ayaz olacak.
slm kızlar,yüzünüzde veya başka bir yerinizde kahverengi cilt lekeleri oluştu mu.
Benim göğüslerime leke attı bunun bir çaresi var mı,doğumdan sonra geçer mi.
günaydın bebişlerimizin muhtemel doğum tarihi aynı gün,bakalım ilk önce hangimiz doğurcaz
güzel soru sormuşsun,banada 3 tane gecelik götür leke oluyor kirleniyor dediler,alt üst almayı düşünüyorum,
önden emzirme yeri olan lohusa geceliklerinden ve 1 tanede sabahlık almayı düşünüyorum,koridorda gezerken lazım oluyormuş.
ama elbise şeklinde gecelik illaki şartmı tecrübeli olanlar cvp verirse seviniriz.alttan muyane ediyorlar mı??
bende geçen aydan beri vitaminleri içmiyorum çok kilo aldırdı bana,içmeyi bıraktığımdan beri kilom sabit ama eşim zorluyor içmezsen bebek zayıf olur diyor vicdanım rahat değilayrıca hiç ceviz,fındık yemedim midemi yakıyor,biz kaç kilo ceviz yemiştik diyen var bu konudada üzülüyorum.
maşallah kuzucuğuna annesi kuzeyde çok güzel bi isim hep doğru yönü gösteren kişiyi çağrıştırıyo banaAaaa bu arada soylemeyi unuttum yavru kusun ismide supermis benim kuzu kafalimin adida kuzey olacak insallah
Benimde göğüs kenarlarında lekeler oldu canım gittikçe koyulaştı birde. Kol altlarımında rengi değişti koyulaştı çok. Doğumdan sonra geçer diyorlar inşallah öyle olur.
İnsallah oyle olur teyzesi hepimizin yavrusunu allah dogru yoldan dogru yonden ayirmasin saglikla...maşallah kuzucuğuna annesi kuzeyde çok güzel bi isim hep doğru yönü gösteren kişiyi çağrıştırıyo bana
al bnm kocisi wur senin kocise ozamn....aynen biraz gerilsin konusma yetisini kaybedior...hayatta yapamaz pazarlik falan...ayyy parmaklarina saglik bilgiler icinnn yaaa....cok aydinlattin beni.....yaaa senin ne zaman tam dogum tarihinben burdan goremiorum...bi de denk gelirmosiz odalarda falan kk olan warmi die aramisim bnesimiz falan sabahtan geceye kadar duruo heralde demi oyle bisi okumusutum sanirim...
sat agöre benim 16 05 sende 15 05 gözüküyorsun ama kontrollerde baştan beri doktor bir hafta geçten takip ediyor geç döllenme diyor .muhtemel tarihte değişir tabii.kızımda 6 sı gözukuyordu 1 inde gelmişti.10 mayıstan sonra her an beklerim ben .Takdiri ilahi tabii.karşılaşırmısız neden olmmasın hayat guzel surprizler barındırır hep içinde...koridorlarda aşağı yukarı yurururz puflaya puflaya...
refakatçi hiç sorun olmuyor canm kocan sabah akşam kalabilir yanında cumbur cemaatte olsan kimse bişi demiyor.için rahat olsun .doğuma almıyor ama bizim doktor seninki alıyormu acaba bi sorsan kız kardeşim çok istiyor doğumda yanında olmak istiyorum profesyonel makinası var ben çekicem resimlerini diyor.kocam zaten girmez acayip tırsaktır kızdırıyor beni..fotoğraf olayından bahsetmedim sana sanırım doğuma girmeden soruyorlar foto istermisiniz diye 100 tl vermiştik sanırım yeğenim için 4-5 adet buyuk boy çekilmişti.
ohh iyi haber sevindim ne güzel çıkmış kanaldan sende rahat edersin bir süre daha.bende ssvd çok araştırdım istiyordumda ama şekerim çok yüksek gidiyor doktorumda açıkçası yanaşmıyor.yine sezeryan olacağız çaresiz ne yapalım.ilkinde tüp bebek olduğu için zaten doktorum hiç normal yapabilirsin dememişti aslında normal bir hamileden hiç farkında yok diyordu sürekli ama iş doğuma gelince kolayına kaçtı tabi.
Sağol canım inşallah. İki gündür evin, bebeğin kalan tüm eksiklerini hallettim nerdeyse. Artık odasını, hastane çantamı yaparım bugunlerde.
Senin evde durumlar nasıl, eşinle konusabildin mi hiç bu konuları?
canım bendede aynısı oluyor bitmiyor akıyor sanki cuma doktor kontrolüm var soracağım.bide ben tuvalete gidiyorum daha kapıdan çıkmadan yine geliyor anlamadım yani.
az kaldı canım sabredeceğiz zaten bebekler doğunca inan bu sıkıldığın günleri arayacaksın.bol bol dinlen vakit buldukça film al izle.arkadaşlarla gezmelere git olmazmı?
bende uykusuzlardanım dün gece bebek beni hiç uyutmadı pat küt ne yaptıysam hep vurdu durdu.
off kötü olmuş uyuyabildinmi ne yaptın canım.
çok sevindim canım maşallah kuzucuğuna5 mayıs evlilik yıldönümüm keşke benmde o zmana denk gelseydi normal sezeryan farketmez sağlıkla doğsunlarda
aaaamiiiiiiiiiiiinnnn inşallahİnsallah oyle olur teyzesi hepimizin yavrusunu allah dogru yoldan dogru yonden ayirmasin saglikla...
doğru söylüyosun canım vallahi onun doğumgününe dalcaz bizimkini kaynatcaz. en başta ben yaparım onu kesinTeşekkür ederim cnm. Aslında evlilik yıldönümü ayrı, bebişinin doğumu ayrı olsun daha iyi değil mi? Öbür türlü evlilik yıldönümü kaynayacak muhakkak. Bebişin ilk yılları neyse ama ilerleyen senelerde ona da ihtiyaç oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?