2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benım hemen hemen aynı şey yaşamışız. Gözlerim doldu ama ne mutlu bize rabbim gönlümüze göre bir eş nasip etmiş:)

yaa içim sızladı vallaha ...bu ne yyaaa evlat ayrımıda neymiş , gerçi hepimizin kendinde yoksa da çevresinde var illaki ne acınası bir durum Yazık o anne babalara ...
çalışma konusuna gelince ben hiç çalışmadım zorluğunu bilemem ...çok şükür ihtiyacımızda yok durumumuz iyi sayılır .hem evde hem dışarda çalışan anneler, kadınlar çok güzel altından kalkıyorsunuz ...ev hanımları bilir bazen günlük yaptığımız işler bile gözümüzde büyüyo...Allah yardım etsin tüm çalışan bayanlara çok takdir ediyorum

canım benım hemen hemen aynı şey yaşamışız. Gözlerim doldu ama ne mutlu bize rabbim gönlümüze göre bir eş nasip etmiş:)

çocukken değil de inan babasızlığı hamileyken çok garip bir şekilde yaşadım eşim çocuk için heveslendikçe sanki içten içe oğlumu kıskandım gibi sanki hayatımda babamı en çok suçladığım dönem bu oldu ama dediğin gibi çok şükür ki allah iyi insanla karşılaştırdı bizi bir erkeği sevmeyi ben eşimle öğrendim yıllarca hayatımda eksik olan erkek figurü çok şükür ki eşimle ve oğlumla gerçek oluyor.

Lilacsofie, canım,

Güzel haberlerini okudum çok sevindim. İnşallah bundan sonrası için de herşey yolunda gider ve daha güzel haberlerini alırız. Biran önce iyileşip, kısa zaman da görüşmek dileğiyle...

Kızlar,

Dün-bugün bir sürü iş hallettim. Lohusa geceliği işini hallettim;3 tane gecelik aldım önden düğmeli, şık bişeyler, sabahlıkları da var.
Çok mükemmel bir emzirme sütyeni buldum, benim tam istediğim gibiydi ama sadece bir tane aldım çünkü o kadar pahalıydı ki; eğer beklenmedik şekilde kilo alırsam veya gögüsler şişerse; kullanmazsam yazık olurdu...

Alt değişim minderi, ıslak mendil, pamuk, küçük beşik için yedek yan koruma ve nevsim, bebek telsizi, vb... eksikler de bitti...

Geçen hafta kapı süsü, bebek şekeri malzemeleri, takı yastığı, vs almıştım zaten.

Bugün artık kızımın giysilerini yıkamaya başladım. Bir gariplik çöktü üstüme. Çok ufaklar, çok yakında bir bebeğim daha olacak. Yine düşündüm becerebilecek miyim iki çocukla diye... Yine de banyosu, emzirmesi, alt değişimi vs pek çok konuda artık tecrübeli anneyim, kendimi rahat hissediyorum:))

İşim olarak ta "İpek" ile "Deren" arasında kalmıştık. En son DEREN ismine karar verdik ne diyorsunuz kızlar???

ne güzel eksiklerini tamamlamışsın darısı başımıza olsun inşallah deren ismi çok güzel bir isim bence aklıma kibar uzun boylu kumral güzel bir kız geldi hiçte deren diye tanıdığım yok ama adıyla analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah canım

Son düzenleme:
Benimde göğüs kenarlarında lekeler oldu canım gittikçe koyulaştı birde. Kol altlarımında rengi değişti koyulaştı çok. Doğumdan sonra geçer diyorlar inşallah öyle olur.

aynen benimde öyle canım bugün farkettim koltuk altıma kadar kahverengi olmuş,inşallah geçer.

sağol cnm bende pijamayla daha rahat olurum diye düşünüyom ama yedek olarak elbise şeklinde bi tane alırım sanırım.
Ayrıca kilot almayı unutmuştum hatırlattın sağol.

Bakalım ne diyecek doktorun..
Tekrar gelmiyor ama iste dedim ya tam kalkınca kendiliginden akıyor..Ama artık genel olarak cabuk geliyor wc :)

kızlar kapı süsümüzüde sonunda bitirdim umarım beğenirsinizzz
Eki Görüntüle 1018784

Ellerine saglık :) cok güzel olmus..Bende bi baslayamadım..

Allah sabır versin,güc versin canım..Hep iyi haberini al yeter ki..Dualarımdasınız miniginle..

slm canım arel fena sayılmaz ama aklıma ariel deterjan geldi okuduğumda,
Fikir vereyim sana Armin ismide güzel,anlamı özgürlük için savaşan demekmiş.

ipek ismini severim,deren yerine beren daha iyi geliyor kulağıma.

Oh oh ne güzel eksikler tamamlanmış. Benim şu iki hafta geçsede ben de başlasam. Ayrıca bence hiç garip hissetme. dediğin gibi tacrübelisin, güçlü bi annesin. Mesela ağlama şekline göre neye ihtiyacı olduğunu biliyorsun, daha ben yenidoğan yıkama videolarını izledikçe ay ben nasıl tutcam kızımı diyorum ya içim gidiyo. Allah sonumuzu hayretsin

Deren çok güzel bi isim canım. Allah adıyla büyütsün sağlıkla sıhhatle.

*inanin wc gidesim gelmio cunku gidiorum yine gelicek 2 dk sonra hatta tam cikarken yine gelicek
*malesef icim de bir yangin pismanlik ne oldugunu solemiiyim yedigimin ama hemde 2 porsion yedim ama nasil bole canima can geldi...simdi de ole bi uyku hali sekerimi olcmeye korkuorum...
*gecelik konusunda anladim ki herkesss 2 gecelik almis o zaman bi tane daha ucuz bulim da alim.....sabahlik pijama terlik corap patik derken bi kucuk bavul doldurcam yine kiziminda bi chicoo cantasi iste hazir allah buyukk..
*kan ilaci konusunda da yanliz degilmisim anladim sewindim....napalim kan mi wercekler bi de bize acaba yetmezse bilemedim ki....
*kizlar tekrar tekrar hep konusuoz konulari ama hergun farkli birimizin cani yandigi icin...fakat sakin kafaniza takmayin su anne babalari inanin esimi oyleee bir ortada biraktilar ki anlatamam ve daha sozluyduk kredi ile herseyimizi yaptik ve ikimzde calisip bugunlerre geldik.....esimi hep takdir ettim bize sahip cikti die...inanin bi okadar da hizurumuz war...ve en onemlisi de bu huzur...kimse warsin bir igneee almasinnnn huzurunuz olsun inanin daha kiymetli.....keske isten cikarilmis olmasaydimdaaa hala kocama destek olabilseydimmmm kizima envai cesit sey alabilseydimmm...calismaya alisigim ben de yillardir simdi cok zor gelii hersey...tabiki calisirdim is arardim da hamiss hamisss kimse is wermez buralarda bnm hakkimla dogum iznimlen mi ugrascak...o yuzden en azindan bebis buyuyene kadar askiya aldim bnde...
hay hayyyy istee boleeee simdi annemdeyim mamapar yapio tatlida yapmis yaaa yemen lazim diyorr bi lokmacik ama bi lokma yetmio ki bana...
* aglatan agrimla tanistim gece 2 di watsaptan dedikodu yaparken uyuya kalmisim sonraaa bir tekme mi itme mi anlayamadim nasill bolee cikio gobegimden sandim yumurtaliklarima kasigima dogru wurmaya baspayincada basladim aglamaya cok korkuorum ii mi acaba....

Kizlar hazir indirimdeyken sut pompasi almaya karar verdim ama elektirikli degil bu manuelmis önerir misiniz acaba alsammi ?
aci falan yapiyor diyorlar manuel olan bunu bosverip elektrkli mi alsam acaba :44:

Kizlar hazir indirimdeyken sut pompasi almaya karar verdim ama elektirikli degil bu manuelmis önerir misiniz acaba alsammi ?
aci falan yapiyor diyorlar manuel olan bunu bosverip elektrkli mi alsam acaba :44:
Eki Görüntüle 1019534
Benim hayatimi kurtardi bu pompa xanim simdi yine vikardim ortaya 7 sene sonra hastahane cantama ilk isim bunu koymak olucak

Bence hic icine atma gec karsisina gereken neyse soyle sen burda boyle dusunecegine o dusunsun ve kendinle gurur duy bukadar guclu oldugun icin tek basina bebegine ve kendine yetebildigin icin hic bunalma sen bunalacagina onlar bunalsin ay cok kizdim ya cokta uzuldum sakin kendini uzme canim

Eki Görüntüle 1019534

Valla daha once de soylemistim yine soyleyeyim. Manuel pompalar gercekten bol sutun varsa ise yariyor. Onda bile zor geliyor. Ama elektrikli cok daha kullanisli. Yine karar senin tabi. Ama 250-400 tl vermeye deger mi onu da dusunmek lazim. Hepsiburadadan kullanici yorumlarina bakarak karar verebilirsin.

topiğin en neşeli, en doğrucu bestekızı:) yine bi yazınla güldürdün ve düşündürdün beni:))) hayyy sen çok yaşa emiiii...

...
topiğin en neşeli, en doğrucu bestekızı:) yine bi yazınla güldürdün ve düşündürdün beni:))) hayyy sen çok yaşa emiiii...

sende cok yasa hayatim hepimiz saglikli mutlu huzurlu bol gulucuklu yasayalim kocalarimizla cocuklarimizlaaaaaa....

Kızlar bana yardımcı olun bügün başka bir doktora gittim doktor erkek olan bebeğimi %99 kıza benzetti bacakları kapalı tam göremiyorum ama ben kıza benzettim dedi bende kendi doktorum pipisinin resmini çekip verdi dedim kafam karmakarışık oldu şuan üç ayrı doktora gitmiştim hepsi erkek dedi bu da bana kıza benziyor diyor ama bacak arasını göstermeyen bir çocuğa nasıl % 99 kıza benziyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…