2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım, aynı şeyleri paylaşıyoruz. ewt korkularımız var ve bizi bizden başka kimsede anlayamazmış bir kez daha anladım. benimde bu topikte bişeyler yazmayacağım belli oldu...

hayır çok normal saçmalamışşş....

Kizlarrrrr Rabbime sukurler olsun kesemizi gorduk
Ic gebelik veeee iki hafta sonra kalp atislarini duymaya gelecegim ins
Sanki simdi hamilelik haberimi aldim ohhh be
5.0 mm boyuumuz teyzeleri :13:

ayyyyyyy çok sevndimm canımm aynışeyleri bana pazaretsi günü söylemişti doktorum :) ama ben 2 hafta beklemeden haftaya pazartesi tekrar gitcem testleri istedimi senden bana daha erken dedi de:)

Hosgeldin canm aramiza..benmde goguslerim cok buyudu ve asiri derecede sizliyo.dr a sordum 4.ayina kadar sizlar ve sanki sut verecekmissin gibi siser dedi bana.bende 7.haftamin icindeyim benim hesabima gore.ama doktor iki hafta fazla soledi.genelde adetin ilk gununden basliyo dr hesaplamaya..

ben de kendimde bir sorun var sanıyordum demek şişkinlik herkes de var :)) 2 beli bol pantolona kaldım,göğüslerimi taşısın diye birini tutucam nerdeyse :)))

canım, aynı şeyleri paylaşıyoruz. ewt korkularımız var ve bizi bizden başka kimsede anlayamazmış bir kez daha anladım. benimde bu topikte bişeyler yazmayacağım belli oldu...

kızlar yaşamayan anlayamaz evet ama ben size katılıyorum.. benim ilk gebeliğim ama bu sıkıntılarıda anlayışla karşılayabilirim.. benim için bi mahsuru yok kalın derim:) rabbim izin verirse hepimiz mayıs annesi olucaz.. birbirimize destek olmalıyız..

Bende size katılıyorum arkadaşlar,hepsi sevinçle 2014 mayıs anneleri sayfasına ilk mesajlarını yazdı,şimdi başka sayfa açılsın orda yazılsın demek hoş değil..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;
ben 2011 şubat annesiydim,şimdide kısmetse 2014 mayıs annesi olacağım,SAT IM 27 TEMMUZ 2013 ,şimdiden güzel paylaşımlarınız için tşk ler,hepimize rabbimden sağlık ve kolaylık diliyorum,Allah tamamına erdirir inşallah,buarada benim bir kızım var 2,5 yaşında ,2.miniğimi bekliyorumm,sevgiler...

Bence de ayrılmayın,ne güzel herşeyi paylaşıyoruz..Ben rahatsız olmuyorum.

canım kaşıntı konusunu doktorunla mutlaka görüşmen konusunda seni uyarmak istedim.bir arkadasım 9 ay boyunca kasındı karaciğer ile ilgili tehlikeli olmayan ve doğum yapınca hemen gecen bir problemi olmuştu.

Ben de sizin gibi 3 sefer kotu tecrube yasadim ancak bu kadar alinmaniz yanlis bence evet bizi biz anlariz sorun yasamayan ya da ilk gebeligi olan bizi anlamaz. Bir de buna diger taraftan bakalim ben de dahil bir cogumuz paylastik kotu gunleri benim ilk basta moralim cok iyiydi negatif dusunmemeye soz vermistim ama okudukca aklima o gunler geldi ben de girdim o psikolojiye. Ve hic bunlari yasamayanlar da korktu. Dusunmemeye calis diyoruz ya kotu seyleri okudukca nasil uzaklasacagiz negatif dusunceden...tabiki duygularimizi paylasacagiz hepimiz yasiyoruz ayni korkulari ancak birbirimize moral vererek olsa daha guzel olur. Hepimiz hassasiz yanlis anlamalar olabilir.

Son düzenleme:
ayyyyyyy çok sevndimm canımm aynışeyleri bana pazaretsi günü söylemişti doktorum :) ama ben 2 hafta beklemeden haftaya pazartesi tekrar gitcem testleri istedimi senden bana daha erken dedi de:)

Canim cogunu gecen ay yaptirmistim...
Kimyasal gebelik ile sonuclanmisti...
Onlari gosterdim...
Iki hafta sonra bakariz yine dedi daha erkenmis...
Bebisim 5mm ...ve 4 haftalik

Kızlar boğazım gitgide kötüleşiyor en iyisi dr a gözükmek.. akşam yazarım tekrar..

bu arada etamin fikri benim de hoşuma gitti, oda süsü yapabilirim bende etaminden.. Özellikle doğum iznine çıkınca vakit geçirmek için süper olur :)

Mesajı okudum tabi biraz üzüldüm, güya hem cinsleriz şurada :26:

Ama şu sorunlu hamilelik lafına çok güldüm, herkes sağlıklı bir gebelik geçirmek ister kimse daha kötüsünü istemez.

Başından sonuna kadar sağlıkla geçer ama Rabbim nasip etmezse o anda bir şey olur, Mevla elinden alır.

Onlar bize sadece emanet olarak geliyor.. Herkese sorunsuz hamilelikler diliyorum..

Arkadaşlar gerilemeye gerek yok burda birbirimize e güzel destek oluyoruz bizi bizden başka daha iyi anlayan olamaz şu dönemde çünkü birbirine yakın şeyler yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…