KizlarrrrrRabbime sukurler olsun kesemizi gorduk
Ic gebelik veeee iki hafta sonra kalp atislarini duymaya gelecegim ins
Sanki simdi hamilelik haberimi aldim ohhh be
5.0 mm boyuumuz teyzeleri :13:
burda kimler "sorunlu hamilelik" kimler "sorunsuz hamilelik" yaşıyor bilmiyorum..zaten bi defa yazdım sıkıntımla ilgili..ilk hamileliğin yaşayan bi insanın,iki defa bebeğini kaybetmiş bi insanı anlamasını beklemek zaten manasız biliyorum ama ben inan üzüldüm..ben öyle bi durumdayım ki 2014 mayıs anneleri topiğine yazmaya elim bile gitmedi haftalardır..boğazımda düğümleniyor herşey..korkularım öyle bi safhada ki kendimi toplayamıyorum..yazmamın sebebi de sizler sayesinde normal davranmaya çalışmaktı..ama insan acılarını geçmişte bırakamıyor..bırakmamalı da zaten..ben iki yavrumu, onların ultrason fotolarını, yaşadığım onca şeyi nasıl kaldırıp atabilirim? nasıl unutabilirm? nasıl ilk kez hamileymişim gbi davranabilirm..sana kırılmadım ama bu topik bana göre değil onu anladım..çünkü ben bebeğim doğacak mı diye düşünmekten bebek odam hangi renk olsun die düşünemiyorum üzgünüm...beşik almayı, kıyafet almayı düşünemiyorum üzgünüm..
verdiğiniz cevaplar için tekrar teşekkür ederim..hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum..allah a emanet olun...
kizlar yardimmmmmmmm
Kizlar gecen hafta persembe kan vermistim deger 120.30 idi... dpo 13
Dun verdim birde dpo 19 : deger 1790.00 cikti..
Dis gebelik olabilir dedi ya.
Cok mu anoormal simdi.kadin.doguma gidiyorum yoldayimmm..
Allah riixasi icin birsey yazin.
120 den 6 gunde 1790.00 cok mu dusuk :18:
Arkadaşlar merhaba bende salı günü doktora gittim ve 6 haftalık dedi doktorum. bende sizler gibi uykudan gözümü açamıyorum heran heryerde uyuyabilirim. Göğüsler hele 3 beden büyüdü ve acımaya devam ediyor. Midem derseniz ne iyi ne kötü her an bulanmaya hazır gibi rahatsız edici. Tahmini doğum tarihim 19 mayıs mış. ama benim aklıma bir şey takılıyor kızlar şimdi benim son adet tarihim 19 ağustos benim 6 haftalık hamile olabilmem için adetliyken mi hamile kalmış oluyorum. pek anlayamadım bu işi doktora da sormayı unuttum. sizin bilginiz varmı??
herkes sağlıkla mutlulukla kucağına alsın miniklerini inşallah...
sen yine 9 haftalıksın ben 6dayım ama pantolanlarımın içine giremiyorum daha doğrusu karnımı çok sıkıyo rahatsız ediyor. korkuyorum beişime bişey olucak diye. oyüzden almayı düşünüyorum açıkcası:)
canım, aynı şeyleri paylaşıyoruz. ewt korkularımız var ve bizi bizden başka kimsede anlayamazmış bir kez daha anladım. benimde bu topikte bişeyler yazmayacağım belli oldu...
burda kimler "sorunlu hamilelik" kimler "sorunsuz hamilelik" yaşıyor bilmiyorum..zaten bi defa yazdım sıkıntımla ilgili..ilk hamileliğin yaşayan bi insanın,iki defa bebeğini kaybetmiş bi insanı anlamasını beklemek zaten manasız biliyorum ama ben inan üzüldüm..ben öyle bi durumdayım ki 2014 mayıs anneleri topiğine yazmaya elim bile gitmedi haftalardır..boğazımda düğümleniyor herşey..korkularım öyle bi safhada ki kendimi toplayamıyorum..yazmamın sebebi de sizler sayesinde normal davranmaya çalışmaktı..ama insan acılarını geçmişte bırakamıyor..bırakmamalı da zaten..ben iki yavrumu, onların ultrason fotolarını, yaşadığım onca şeyi nasıl kaldırıp atabilirim? nasıl unutabilirm? nasıl ilk kez hamileymişim gbi davranabilirm..sana kırılmadım ama bu topik bana göre değil onu anladım..çünkü ben bebeğim doğacak mı diye düşünmekten bebek odam hangi renk olsun die düşünemiyorum üzgünüm...beşik almayı, kıyafet almayı düşünemiyorum üzgünüm..
verdiğiniz cevaplar için tekrar teşekkür ederim..hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum..allah a emanet olun...
canım, aynı şeyleri paylaşıyoruz. ewt korkularımız var ve bizi bizden başka kimsede anlayamazmış bir kez daha anladım. benimde bu topikte bişeyler yazmayacağım belli oldu...
ben de sirkeli salata istiyorumbak yazarken bile ağzımın suyu aktı
off evet yaa gece uyku uyuyamıyorum hep huzursuz yatıyorum önceden de gece tuvalete gitmekten uyuyamazdım şimdi daha beter oldu yatak batıyor resmen bana...işten gelince koltukda daha rahat uyuyorum valla bir de kaşıntı huyum var gece kaşınıp duruyorum nevresim değiştirmekten gına geldi
Ben de sizin gibi 3 sefer kotu tecrube yasadim ancak bu kadar alinmaniz yanlis bence evet bizi biz anlariz sorun yasamayan ya da ilk gebeligi olan bizi anlamaz. Bir de buna diger taraftan bakalim ben de dahil bir cogumuz paylastik kotu gunleri benim ilk basta moralim cok iyiydi negatif dusunmemeye soz vermistim ama okudukca aklima o gunler geldi ben de girdim o psikolojiye. Ve hic bunlari yasamayanlar da korktu. Dusunmemeye calis diyoruz ya kotu seyleri okudukca nasil uzaklasacagiz negatif dusunceden...tabiki duygularimizi paylasacagiz hepimiz yasiyoruz ayni korkulari ancak birbirimize moral vererek olsa daha guzel olur. Hepimiz hassasiz yanlis anlamalar olabilir.canım, aynı şeyleri paylaşıyoruz. ewt korkularımız var ve bizi bizden başka kimsede anlayamazmış bir kez daha anladım. benimde bu topikte bişeyler yazmayacağım belli oldu...
ayyyyyyy çok sevndimm canımm aynışeyleri bana pazaretsi günü söylemişti doktorum :) ama ben 2 hafta beklemeden haftaya pazartesi tekrar gitcemtestleri istedimi senden bana daha erken dedi de:)
Bence de ayrılmayın,ne güzel herşeyi paylaşıyoruz..Ben rahatsız olmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?