2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
drumun akrabası rahmetliği olduğu için ve de bugün doğum ıznıne cıkmam gerektiği için aynı hastaneden bir prof muane etti. hereseyı sil bastan anlat.24 haftaya kada kanama yasadım tüp bebek enfeksıyon gecirdim..ıkılı test ıyı cıktı 4lü şüphelı cıktı amıno sentez yaptırmadık falan fılan.neyse muaneye basladı plesanta asagıda yanlış yere konumlanmış.bebek bası asagıda. ıyıkı amınosentez yaptırmamışsın yoksa kese boşalırdı o haftalarda. ben şimdı rısk var mı. erken doğum tehdıtı ..sen dıkkat et gene de dedi.amınosıvısı nasıl dıye sormayı korkudan unuttum...ne bebegımı görebıldım.sadece boyunu kılosunu ölçttü. ılaç yazdı. normal dogum tarıhı sata göre 10 mayıs bunda 4 mayıs cıktı bana sen nısanda dogurursun dıyo....offf ...eşim bir sıkıntı var mı yok dıyo o zaman neden bunları dıyorsun..ne zaman geleyım dedım.. bır ay sonra gel nstye baglarız dıyor..4 hafta bekledım basıma gelene bak.drumuda arayamadım cenazesı dun oldu adamı sık bogaz etmeyeyım.Kendı drumu o kadar aradım kı tek tek her organına bakar amınosıvısna bakr rahımagzına bakardı..offf offf kendı druma ıkı hafta sonraya randevu aldım. eşim de boşver takma dedıklerını dıyor.sadece dogum ıznını aldın eve geldın say dıyor..4-5 gun gecsın arayacagım drumu

saol canım yaaa azda olsa rahatladım sıkıntım hafifledi sanki beni dinlediğin derdime ortak olduğun için çok teşekkür ederim iyiki varsınız kadınlar kulübüde olmasa kime içimizi dökücez

aman takılma bende benimkine geçen geceliklerden bahsettim şimdi ne giyiyomuş i,lla yeni mi olacakmış bunları giy dedi ondan sonrada gecede geçti saat bu saatte senin vıdı vıdını çekemem dedi okdar sinirlendim ki daha çok bağarasım geldi.

hay Allah gercekten sıkıntı dr degıstrmek.. herkesın yapısı farklıdır canım bence o dr un konusma tarzı oyle .. cunku prof olmuş kac kişi gecmiş elinden kim bilir.. artık sallamıyorlar sorun bıle olsa o kadar cok yasamış ve o kadar cok kurtarmışki ona gore senın hıcbı derdın yok.. hatta erken doguma sevındıgını fala bıle dusunuyo olabılır.. çunku onların ruh hali "bitse de gitsek" durumunda!! yanı paralarını alıp bızden kurtulmak peşindeler.. sorularımız sıkar, endişelerimi< sıkar..
boşver sen hıc kafanı takma.. herseyın bır zamanı var ve bu zamanı -endoğru zamanı- birtek Allah bilir

canim drlarin cinsiyeti gormedigi durumlarda kemik yapisina gore cinsiyet soyleyebiliolar die duymustum....fakat kac dr gormus muhtemelen yanilmistir.....

Canım medicana hastahanesinde 4 boyutluya girdim kesin erkek demişti bu doktor % 99 kız demesi şaşırttı inanki sonra bana diyor 19 haftalarda sana doktorun ne demişse doğrudur

aynen benim kini al seninkine vur yani banada diyo bir takım neyine yetmiyo hemen bişey dediğimiz zamanda ömrü yedin derler

saol canım yaaa azda olsa rahatladım sıkıntım hafifledi sanki beni dinlediğin derdime ortak olduğun için çok teşekkür ederim iyiki varsınız kadınlar kulübüde olmasa kime içimizi dökücez

ne demek canım benım askolsun.. keske bı nebze olsun faydam dokunabılse.. burada hem sırdas hem arkadas hem doktor oluyoruz bırbırımıze.. elimden (dilimden) ne gelirse .. her zaman :)

saol cnm ya zaten kendı drumu bulana kadar hep profa gıttımde ne oldu.. paramızın gıttıgıyle kaldık. kendı drum operatör ama o kadar pozitif bır dr ki.ben zaten o risklı dönemlerde asagıda oldugunu zaten bılıyordum. ama şimdı plesanta asagıda demek ne oluyor yanı bebek mı asagıda. ama benımkı yukarda. kasıklarımda değil.bunu karnıma bakann bıle anlar. Ama işte ınsanın ıcıne kurt dustu mu cıkmıyor. takmıcam..ınsallah bırsey olmaz bu arada pijamaların cok guzel. benım tek eksıgım pijama çamasır ates ölçer ve bebek sekerı kaldı. bebek sşekerını netten verıcem ugrasamam bu saatten sonra

Bence kendine sıkıntı yapma suan,esinin dedigi dogru..
Hem böyle konusup hem seni 1 ay sonra cagırması garip bence zaten sonra ne kalıyor..
Doktorunu bekle,üzülmeden

NESH
ilk paylastıgını göremedim telefondan ama son 2si cıktı..Cok begendim,güle güle kullan..
Gayet şık aldıkların,bizde güzel hissetmeliyiz hem kendimizi di mi :)

ben seker yaptırmıcam.. yaptırsam da mevlute yaptırırım hastaneye yaptırmıcam canım..

hıc kafanı takma allah askına bıtane densız yuzunden.. Allah herseyın hayırlısını versın.. yavrularımız O'na emanet..

saol canımcım inşallah içime sine sine giyebilirim de :))

Kızlar resim eklemeye çalıştım ama beceremedim bugün ilk defa berğe bişiler aldım kraft salsa kırmızı renk park yatak aldım 229 tl bi de biberon dalin deterjan göğüs pedi emzik vs aldım 320 tl kadar tuttu

canım arkadasta dogumdan önce seker yaptırmadı dogumdan sonraya bırakma hıc vakıt olmuyor dedı.arkadasta mevlutte dagıttı. ben de mevlutte dagıtcam ama hazır dursun.nette uygun seyler var. zaten mıllet aldıktan sonra atıyor bır kenera. çok abartmaya ve pahalıya gerek yok.hastane falanda suslemıcem sadece kapıya kapı susu o kadar..dugunde nısanda aldıgım o suslu puslu sepetlerı attım valla bellı zmn sonra kırlenıyo yıkanmıyorda..dogumdada cıkolata badem skerı lokum alcaz yeter..sen ıkı takıma 160 verdıysen cok ıyı.. 80 e gelıyor..

sabahlıkla gecelık ayrı ayrı satılıyordu canım.. malesef o 2si 120 ye geldı... dıgerı 40 a geldı..
bende sadece kapı susu yapacagım.. şekerı de bakarım artık bıyerlerden.. cok ustunde durmuyorum ama kısmet.. varsa bı zamanı gelır zaten.. benım tek dusundugum o gun gelıp cattıgında bu kadar seyle kım ugrasacak... hastane cantası valize döndü.. araba koltuguyla gıtmek sart.. bır de bunca sekerdı suydu buydu.. Allah yardımcımız olsun.. organizasyon sırketıyle anlasmak lazım

hayırlı olsun canım Allah saglık sıhhatle kullanmak nasıp etsın

üst kattaki komşunun çocukları cok fena yaa!!!

vallahı ıcım sıstı.. işten geldiğimden beri ağlıyorlar.. insanda psikolojı mı kalır..

hep boyleler her zaman aglıyorlar.. hemde kendılerını parçalayarak!

ben bıktım artık anne baba napsın hergun hergun aynı şey..

Rabbim hepımıze uyumlu sakin cocuklar versin..

ÇOK ZOR ALLAHIM!

Aman bacım uzak olmaları da bi açıdan iyidir, ne faydaları dokunsun ne de aile düzenine karışsınlar boşver kendi yağınla kavrulur gidersin , bana bi faydaları zaten yok, olmasına da gerek yok çok şükür ben çalışıp yaparım herşeyi, benim huyumdur bekarken de öyleydim kimseye güvenip de bişey yapmam zaten ama lütfen uzak olsunlar eşimle arama girmesinler beni üzmesinler de her görüşmemizde laf sokup hakaret edip duruyorlar laf arasoında bıktım artık görüşmesek bu dertlerim olmaz o yüzden onlar bei sevmez ben onları görüşmeyelim daha iyi

Amin canım ama üzülme aynı evde yaşamaktansa kendi evinde ol da kimsenin faydası dokunmasınnn gerek yok yüce rabbim soracak evlat arası ayrımcılık yapanların, durduk yere iftira atıp üzenlerin hesabını takmamak lazım

Aynen canım ya doğumdan sonra çok zor bebek şekeri falan hazırlığına ben de başlicam bu hafta bir de tül alıp dış kapıyı be merdiven korkuluğunu süslemek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…