- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Eki Görüntüle 1019578 Eki Görüntüle 1019577 Eki Görüntüle 1019576 Eki Görüntüle 1019579
bu da dıgerı...
neden beklemen gerekıyormus? para sıkıntısı vardır belkı :44:
saol canım yaaa azda olsa rahatladım sıkıntım hafifledi sanki beni dinlediğin derdime ortak olduğun için çok teşekkür ederim iyiki varsınız kadınlar kulübüde olmasa kime içimizi döküceze bak gordunmü! sabahtan beri ne işkence ettın kendıne aglaya aglaya.. hayretsın yanı! yazık gunah deılmı karnında can tasıyosun o da hıssedıyor.. gunah yıpratma kendını.. hemencık aklına bu guzel anları getır.. ya da cok kızdıysan kendını bıseye ver.. ben temızlıge verıyorum kendımı mesela.. ha sımdı ha sonra .. hıc sıkma canını :)
dün ki baş ağrım yatmadan geçti çok şükür ama bu sefer bel ve sırt ağrısı mide yanması üzerine bide nefes darlığı uyutmadı bitürlübide içim dolmuş sabaha ağladım... bu adam beni delirticek mart'ın ortası oldu hala benim eksikler duruyo sadece zıbın var şu zaman alırız diye diye doğum yaklaştı hala şu zaman alırız diyo çok moralim bozuk bi çoğunuz eksikleri halletti yıkadı bile ben daha alıcam yıkayıp yerleştiricem şeker falan yapılcak ortada hiç bişey yok bide hepsini bir alalım demiyorum biraz para ver bi kısmını alim diiyom bekle diyo çok üzülüyorum aklıma geldi şimdi dene ağlıyorum düşünün ama adamın umrunda değil normalde böyle biri değil ama niye böyle yapıyo anlamadım gitti bazen diyorum keşke çalışsaydım... gerçi evde bile yoruluyorum temizliğim yeni bitti yemek yaptım anca oturdum
biraz uzun oldu kusura bakmayın
drumun akrabası rahmetliği olduğu için ve de bugün doğum ıznıne cıkmam gerektiği için aynı hastaneden bir prof muane etti. hereseyı sil bastan anlat.24 haftaya kada kanama yasadım tüp bebek enfeksıyon gecirdim..ıkılı test ıyı cıktı 4lü şüphelı cıktı amıno sentez yaptırmadık falan fılan.neyse muaneye basladı plesanta asagıda yanlış yere konumlanmış.bebek bası asagıda. ıyıkı amınosentez yaptırmamışsın yoksa kese boşalırdı o haftalarda. ben şimdı rısk var mı. erken doğum tehdıtı ..sen dıkkat et gene de dedi.amınosıvısı nasıl dıye sormayı korkudan unuttum...ne bebegımı görebıldım.sadece boyunu kılosunu ölçttü. ılaç yazdı. normal dogum tarıhı sata göre 10 mayıs bunda 4 mayıs cıktı bana sen nısanda dogurursun dıyo....offf ...eşim bir sıkıntı var mı yok dıyo o zaman neden bunları dıyorsun..ne zaman geleyım dedım.. bır ay sonra gel nstye baglarız dıyor..4 hafta bekledım basıma gelene bak.drumuda arayamadım cenazesı dun oldu adamı sık bogaz etmeyeyım.Kendı drumu o kadar aradım kı tek tek her organına bakar amınosıvısna bakr rahımagzına bakardı..offf offf kendı druma ıkı hafta sonraya randevu aldım. eşim de boşver takma dedıklerını dıyor.sadece dogum ıznını aldın eve geldın say dıyor..4-5 gun gecsın arayacagım drumu
canim drlarin cinsiyeti gormedigi durumlarda kemik yapisina gore cinsiyet soyleyebiliolar die duymustum....fakat kac dr gormus muhtemelen yanilmistir.....
aynen benim kini al seninkine vur yaniaman takılma bende benimkine geçen geceliklerden bahsettim şimdi ne giyiyomuş i,lla yeni mi olacakmış bunları giy dedi ondan sonrada gecede geçti saat bu saatte senin vıdı vıdını çekemem dedi okdar sinirlendim kidaha çok bağarasım geldi.
saol canım yaaa azda olsa rahatladım sıkıntım hafifledi sanki beni dinlediğin derdime ortak olduğun için çok teşekkür ederim iyiki varsınız kadınlar kulübüde olmasa kime içimizi dökücez
ne demek canım benım askolsun.. keske bı nebze olsun faydam dokunabılse.. burada hem sırdas hem arkadas hem doktor oluyoruz bırbırımıze.. elimden (dilimden) ne gelirse .. her zaman :)
hay Allah gercekten sıkıntı dr degıstrmek.. herkesın yapısı farklıdır canım bence o dr un konusma tarzı oyle .. cunku prof olmuş kac kişi gecmiş elinden kim bilir.. artık sallamıyorlar sorun bıle olsa o kadar cok yasamış ve o kadar cok kurtarmışki ona gore senın hıcbı derdın yok.. hatta erken doguma sevındıgını fala bıle dusunuyo olabılır.. çunku onların ruh hali "bitse de gitsek" durumunda!! yanı paralarını alıp bızden kurtulmak peşindeler.. sorularımız sıkar, endişelerimi< sıkar..
boşver sen hıc kafanı takma.. herseyın bır zamanı var ve bu zamanı -endoğru zamanı- birtek Allah bilir
saol canımcnm gule gule kullan cok sik sormasi ayip ne kadara aldin bende bu hafta bakacagim kisa kollu gelmedi haftaya dedi bekliyorum ;-)
aynen benim kini al seninkine vur yanibanada diyo bir takım neyine yetmiyo hemen bişey dediğimiz zamanda ömrü yedin derler
drumun akrabası rahmetliği olduğu için ve de bugün doğum ıznıne cıkmam gerektiği için aynı hastaneden bir prof muane etti. hereseyı sil bastan anlat.24 haftaya kada kanama yasadım tüp bebek enfeksıyon gecirdim..ıkılı test ıyı cıktı 4lü şüphelı cıktı amıno sentez yaptırmadık falan fılan.neyse muaneye basladı plesanta asagıda yanlış yere konumlanmış.bebek bası asagıda. ıyıkı amınosentez yaptırmamışsın yoksa kese boşalırdı o haftalarda. ben şimdı rısk var mı. erken doğum tehdıtı ..sen dıkkat et gene de dedi.amınosıvısı nasıl dıye sormayı korkudan unuttum...ne bebegımı görebıldım.sadece boyunu kılosunu ölçttü. ılaç yazdı. normal dogum tarıhı sata göre 10 mayıs bunda 4 mayıs cıktı bana sen nısanda dogurursun dıyo....offf ...eşim bir sıkıntı var mı yok dıyo o zaman neden bunları dıyorsun..ne zaman geleyım dedım.. bır ay sonra gel nstye baglarız dıyor..4 hafta bekledım basıma gelene bak.drumuda arayamadım cenazesı dun oldu adamı sık bogaz etmeyeyım.Kendı drumu o kadar aradım kı tek tek her organına bakar amınosıvısna bakr rahımagzına bakardı..offf offf kendı druma ıkı hafta sonraya randevu aldım. eşim de boşver takma dedıklerını dıyor.sadece dogum ıznını aldın eve geldın say dıyor..4-5 gun gecsın arayacagım drumu
saol cnm ya zaten kendı drumu bulana kadar hep profa gıttımde ne oldu.. paramızın gıttıgıyle kaldık. kendı drum operatör ama o kadar pozitif bır dr ki.ben zaten o risklı dönemlerde asagıda oldugunu zaten bılıyordum. ama şimdı plesanta asagıda demek ne oluyor yanı bebek mı asagıda. ama benımkı yukarda. kasıklarımda değil.bunu karnıma bakann bıle anlar. Ama işte ınsanın ıcıne kurt dustu mu cıkmıyor. takmıcam..ınsallah bırsey olmaz bu arada pijamaların cok guzel. benım tek eksıgım pijama çamasır ates ölçer ve bebek sekerı kaldı. bebek sşekerını netten verıcem ugrasamam bu saatten sonra
Bence kendine sıkıntı yapma suan,esinin dedigi dogru..
Hem böyle konusup hem seni 1 ay sonra cagırması garip bence zaten sonra ne kalıyor..
Doktorunu bekle,üzülmeden
NESH
ilk paylastıgını göremedim telefondan ama son 2si cıktı..Cok begendim,güle güle kullan..
Gayet şık aldıkların,bizde güzel hissetmeliyiz hem kendimizi di mi :)
ben seker yaptırmıcam.. yaptırsam da mevlute yaptırırım hastaneye yaptırmıcam canım..
hıc kafanı takma allah askına bıtane densız yuzunden.. Allah herseyın hayırlısını versın.. yavrularımız O'na emanet..
saol canımcım inşallah içime sine sine giyebilirim de :))
canım arkadasta dogumdan önce seker yaptırmadı dogumdan sonraya bırakma hıc vakıt olmuyor dedı.arkadasta mevlutte dagıttı. ben de mevlutte dagıtcam ama hazır dursun.nette uygun seyler var. zaten mıllet aldıktan sonra atıyor bır kenera. çok abartmaya ve pahalıya gerek yok.hastane falanda suslemıcem sadece kapıya kapı susu o kadar..dugunde nısanda aldıgım o suslu puslu sepetlerı attım valla bellı zmn sonra kırlenıyo yıkanmıyorda..dogumdada cıkolata badem skerı lokum alcaz yeter..sen ıkı takıma 160 verdıysen cok ıyı.. 80 e gelıyor..
Kızlar resim eklemeye çalıştım ama beceremedim bugün ilk defa berğe bişiler aldım kraft salsa kırmızı renk park yatak aldım 229 tl bi de biberon dalin deterjan göğüs pedi emzik vs aldım 320 tl kadar tuttu
kv konusu asılmış ay bizim hayırlı olsun demeye bile aramadı zaten görüşmüyoruz artık kızım 5 yaşında sayılı aramıştır 1 tokası yoktur o kadar diyeyim gerisini siz anlayın bide tek kız torundu yani şimdi 2. kızım geliyor ne doğuma ararlar ne gelirler nede bişey alırlar nasıl babaneler bilmem değişik cok değişik insanlar(( allah islah etsin kalbine merhamet versin diyorum hep
kizlar,ben 3.5 yil bebek yapmadim.kv.k.peder cocuk diye diye yandilar.simdi hamileyim.ne şanski 7 aylik evli eltimde 5 aylik hamike.ve ayni evde yasiyolar.bizde yeni tasindik k.peder bize yatak odasi aldi.
simdi bebek alisverisine gelince bize hicbisey almadilar.ve Almayacaklarmis.evdeki ogluna hem besleme gibi bakiyor.tum dr masraflarini karsiliyor.gelin calismiyor.kocasida paralari yastik alti yapiyor.gecimlerini kayinpeder sagliyor.
evdekinin masraflarinin altindan kalkamayinca bize hic destek olmuyorlar.
gecende kv.annemi aramis ne aldin bebege daha ne alacaksin falan demis.biz yetisemiyoruz kizin cok pahali seyler begeniyor demis..
sanki bisey istedim ondan parasini mi istedim..
ayrica ben calisiyorum kurumumun yaptigi ozel saglik sigortasi var.dolayisiyla gittigim hastane ve dr.ona gore anlasmali yerler.
normal dogum 6.250 tl.sezaryen 8,500 tl ye indirdik.acibadem grubu en pahali hastane biliyorsunuz.ancak sigortamin anlasmasi var %80 karsilayacak.
bunu duyan k.v anneme demisku bu paralara dogum mu olur.
bak evdeki gelin 400 liraya doguracak.onun ne eksigi var demis.
sanki o mu odeyecek yoksa oglu mu?
her masrafimi kendim karsiliyorum.
bebege babasi bir çöp almadi.almayacak.dogum parasini sigortam karsilayacak.geri kalanini kurumun verdigi dogum yardimi ile yine ben odiycem.ayrica kocamin ustume yiktigi borclar yuzunden bebegim kucukken ise donmek zorunda kalicam.
simdi soyleyin cocuguna 1 kuruş ayiracak parasi olmayan kocam icinmi dertleneyim.yoksa ayni maldan olan evlat ayrimi yapan ailesine mi yanayim.yoksa bu kadar tavizkar salak oluşumuma mi?
bunlari dusundukce deli oluyorum inanin.allah kimseyi kimseye muhtac ettirmesin.
canım arkadasta dogumdan önce seker yaptırmadı dogumdan sonraya bırakma hıc vakıt olmuyor dedı.arkadasta mevlutte dagıttı. ben de mevlutte dagıtcam ama hazır dursun.nette uygun seyler var. zaten mıllet aldıktan sonra atıyor bır kenera. çok abartmaya ve pahalıya gerek yok.hastane falanda suslemıcem sadece kapıya kapı susu o kadar..dugunde nısanda aldıgım o suslu puslu sepetlerı attım valla bellı zmn sonra kırlenıyo yıkanmıyorda..dogumdada cıkolata badem skerı lokum alcaz yeter..sen ıkı takıma 160 verdıysen cok ıyı.. 80 e gelıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?