2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bende gecelik ve pijamamı aldım.. azcık kazıklandım sanı ama artık bu ısten kurtulmak ıstedım.. bı gecelık bı pıjama bır de sabahlık aldım.. hıcbıseyın mavısı yoktu ben ıstesem de.. herseyın pembesı kalmıs.. arkadasım da "mavı gıymesı gereken oglun sen degılsın" deyınce aldım pembeyı.. evden de goturcem kalanları.. bıkac pıjama veya gecelık gıbı..

bı sorun var yollayamıyorum resımlerı.. yollıcam sorun kalkınca.. nedense içime sinip sinmediğini tartamıyorum suanda.. size göstermem lazım :44:

Eklentiler

• $IMG_0935.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 68
dün ki baş ağrım yatmadan geçti çok şükür ama bu sefer bel ve sırt ağrısı mide yanması üzerine bide nefes darlığı uyutmadı bitürlü bide içim dolmuş sabaha ağladım... bu adam beni delirticek mart'ın ortası oldu hala benim eksikler duruyo sadece zıbın var şu zaman alırız diye diye doğum yaklaştı hala şu zaman alırız diyo çok moralim bozuk bi çoğunuz eksikleri halletti yıkadı bile ben daha alıcam yıkayıp yerleştiricem şeker falan yapılcak ortada hiç bişey yok bide hepsini bir alalım demiyorum biraz para ver bi kısmını alim diiyom bekle diyo çok üzülüyorum aklıma geldi şimdi dene ağlıyorum düşünün ama adamın umrunda değil normalde böyle biri değil ama niye böyle yapıyo anlamadım gitti bazen diyorum keşke çalışsaydım... gerçi evde bile yoruluyorum temizliğim yeni bitti yemek yaptım anca oturdum

biraz uzun oldu kusura bakmayın

bence gayet güzel renginden bence önemi yok derdin o olsun boşver

canım kredı kartın yok mu? ne eksıgın varsa ıyılerını ve ucuzlarını bulalım ınternetten sıparıs verelım.. nıye uzuyosun kendını.. herseyın bı cozumu bulunur..

3 doktor erkek demişse hiç takma kız diyen yanılmıştır

canım kredı kartın yok mu? ne eksıgın varsa ıyılerını ve ucuzlarını bulalım ınternetten sıparıs verelım.. nıye uzuyosun kendını.. herseyın bı cozumu bulunur..

saol canım zaten netten kartla alıyom ama benim kartım yok eşimin var oda uyuz vermiyo bekle diyo

Dualarımız seninle, inşallah en yakın zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz..

3 doktor erkek demişse hiç takma kız diyen yanılmıştır

İnanki bilmiyorum canım kafam karmakarışık oldu sonrada bana 32 hafta net olmayurrr büyük olduğu için net göremiyoruz ama küçük olunca cinsiyeti net görüyuz diyor ama ben kıza benzettim sen yinede temkinli ol diyor

benım de vucut tıpım kıza benzetılıyor.. ama 9.haftadan berı kac doktora gıttıysem hepsı erkek dedı..
annem ısrarla kız dıyor.. calıstıgım yerde mudurum de aynı sekılde kıza hazırlıklı ol dıyor..
15 martta yenı bı dr a gıdıcem bakalım o ne dıcek :)

Eki Görüntüle 1019578 Eki Görüntüle 1019577 Eki Görüntüle 1019576 Eki Görüntüle 1019579

bu da dıgerı...

neden beklemen gerekıyormus? para sıkıntısı vardır belkı :44:
buda güzelmiş benbeğğendim güle güle kullan

bi sıkıntısı varmı bilmiyorum belkide hesap kesim tarihini bekliyodur:))) bana para sıkıntısı olsa bile söylemez sen dert etme böyle şeyleri ben hallederim boşuna düşünme der... şimdide diyo ne istiyosan alıcaksın dert etme bekle biraz diyo belkide dediğin gibi parasaldır. ama bizde malum çok hassasız en ufak bişey büyüyoda büyüyo

Canım ben kaç doktora gittiysem pipisini çekip verdiler bunun bu şekilde demesi şaşırttı beni nekadar doğru olabilirki zaten bu haftalardan sonra cinsiyetini zor gösteriyomuş

aynen bence de hıc alıngan olma bu konuda.. zor cunku gercekten son zamanlarda hersey cok zor.. benım esım de hıc beklemez hesap kesım tarıhını .. ben zor tutarım smdı alma 25ınden sonra dıye.. kızar bana ama boşuna faız yemekten ıyıdır..

sen hıııııc sıkma guzel canını sakın .. emınım umrunda olmadıgı ıcın degıldir.. ıllakı vardır bı bıldıgı. azcık sabredıver

haklısın canım ama işte duygusallık... umrunda olduğundan eminim sürekli ben çok heycanlıyım ömer'im gelicek diyip duruyo

haklısın canım ama işte duygusallık... umrunda olduğundan eminim sürekli ben çok heycanlıyım ömer'im gelicek diyip duruyo

e bak gordunmü! sabahtan beri ne işkence ettın kendıne aglaya aglaya.. hayretsın yanı! yazık gunah deılmı karnında can tasıyosun o da hıssedıyor.. gunah yıpratma kendını.. hemencık aklına bu guzel anları getır.. ya da cok kızdıysan kendını bıseye ver.. ben temızlıge verıyorum kendımı mesela.. ha sımdı ha sonra .. hıc sıkma canını :)

kayınvalidelerden falan konuşulmuş :) ne kendi annemler nede eşimin ailesi ne eksiğiniz var ne alalım demediler açıkçası benimde bi beklentim yoktu o yüzden ne hayal kırıklığı oldu nede kızdım... ben çalışmıyorum tek eşim bide ev kredisi ödüyoruz ama allaha şükür yetiyor kızımın şansı mıdır ne herşeyin indirimine denk geliyorum mesela hafta sonu gecelik ve pijama almaya gittik beğendiğim pijama nın etiket fiyatı 90 geceliğin falandı kasaya bi gittik tek kaldıkları için indirimdelermiş ikisine 55 tl vedik nası mutlu oldum diycem o ki kimse yardım etmesse etmesin allah yardım ediyor şükürler olsun ...

bu arada bugün hastane çantamı hazırladım bebişimin kıyafatlerini falan yıkadım ama sadece çantaya koymam gerekenleri ütüledim diğerlerini öle katladım zamanında gelirse daha çok var sonra ütülerim diye düşündüm tabi bi kaç eksik var kendim için çamaşır çorap ve terlik almam lazım okadar

7 aylık oğlumun bir anda kız olması şaşırttı :)

valla şu kadarını söyleyeyım bır yerde Allah ın işi.. olur mu olur..
bence hala surprız .. erkek dıyorlar ama ne malum..

hayırlı evlat olsun kısmetse ne olursa olsun :)

canim drlarin cinsiyeti gormedigi durumlarda kemik yapisina gore cinsiyet soyleyebiliolar die duymustum....fakat kac dr gormus muhtemelen yanilmistir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…