2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

İsmide çok güzrlmiş annesi biz eşimle müzik öğretmeniyiz böyle müzikal isimlerde direk ilgimi çekiyor o yüzdenn :)

Ayy sorma ya bizim üst komşuda yeni doğum yapmış. Bazen gece uykumdan uyanıyorum aama gözlerimden uyku akıyor resmen o sırada başlamasın mı yavrucak ağlamayaa.. Birden içim bi hoş oluyor Allahım diyorum sen dağına göre kar ver nolurrr.. uyuyan, sakin, huzurlu, sağlıklı evlatlar ver.. Derken bi bakmışım ki uyuyakalmışım bile, şuanki halimizin keyfini çıkaralım o yüzden

Son düzenleme:

Canım öyle düşünme belki şuan parası yoktur. Bizim babamızda pek yardımcı olamıyor bize maddi olarak. Ben halletmeye çalışıyorum. Sağlık olsun.

Aynen canım ya..bakalım bızımkıler ne cıkacak..bır de korkuyorum onlardan etkılenıp benımkı de oyle olur mu dıye.. Allah yardımcımız olsun :/

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

haklisin keske simdiden bilsem sutum nekadar olucak bebek ne kadarini emicek diye icimden bi yanim bekle bi yanimda almisken iyisini al dio ama iyileride pahali oldugu icin kullanilmasa yazik ollur

Canım öyle düşünme belki şuan parası yoktur. Bizim babamızda pek yardımcı olamıyor bize maddi olarak. Ben halletmeye çalışıyorum. Sağlık olsun.

Düşünmemeye çalışıyorum artık elbet eksik tamamlanır çıplak kalcak değilya:)) ama keşke bende kimseyi beklemeden kendim halledebilseydim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederım canım:)

Ben de Beren'i pek sevmıyorum Oğlum da İpek diyip duruyor sureklı...

Sağol cnm. O kadar çabuk tecrubelı anne olunuyor kı. Goreceksın ınsallah.

Bızım ust kattakı cocuk ta; her gece 10-11 arası ağlama krizleri ile uykuya dalıyor. Cok acıyorum annesıne(
Aynı cocuk oyun odasında, parklarda scooter'ı ile insanların-çocukların üzerine saldırıyor resmen. Muhakkak bır sorunu olmalı, çook yazık....

Slm kizlar size bir sorum var. Suab egitim icin 40 gunluk otelde kaliyorum bu sebeple kahvalti ogle yemegi aksam yemegi derken ustelik bir de egitim aninda hep sandalyede oturuyorum biraz fazla oturunca karnimamda ve rahimde sanci oluyor. Sizdede var mi.
2.5 ay kaldi ama ben simdiden agirlastim giyinmek bile iskence oluyor

Aff kızlar masraflardan maddi olarak sıkışmaya başladık artı doğum heyecanı da artmaya başladı, şu günleri hayırlısıyla sağlıkla atlatsak bebişimizi kucağımıza alsak azcık toparlansa da tatile çıksakk , bunu düşünüyorum bu aralarr

Çok duygulandım anlattığın duruma. Allah hep hepimizin böyle yardımcısı olsun inşallah:))

Canım medicana hastahanesinde 4 boyutluya girdim kesin erkek demişti bu doktor % 99 kız demesi şaşırttı inanki sonra bana diyor 19 haftalarda sana doktorun ne demişse doğrudur
Bana çok saçma geldi, 4 boyutluda ve detaylı taramalarda tek tek bakılıyor, hata olma olasılığı çok düşük bence erkektir...

Canım ben kaç doktora gittiysem pipisini çekip verdiler bunun bu şekilde demesi şaşırttı beni nekadar doğru olabilirki zaten bu haftalardan sonra cinsiyetini zor gösteriyomuş

Vucut şekline pek takmayın kızlar. Benim hem oğlumda hem şimdi, sipsivri top gibi karnım oldu, ıkısınde de aynı yanı. Oysa cınsıyetler farklı.

Walla uyku bana da gelmedi daha nerelerde surtuo bi bilsem sinra 12ee kadar uyuom tam bi aptal oluom....
Ayy merhameti izliom kitlendim icim cikti aglamaktan....dagildim
Walla kizlar karnimizdaki kasilmalardan tutun daa maddi sikintilara kadar ayniyiz....azalcak sanioz bu son die alioz amma welakin hala bir dunya eksik war.....
Persembe dr gitcez bebek odasina pembe tul alicam ama ayni tulu kapida da kullabmak istemiiorum kim sokupte bnm gibi duzgun hazirlar bilmem bunun yani sira berbat bi mahalle we apartmanda otruom cocuklar zarar werirse gebertirim onlari.....erken mi acaba alim mi ne diosunuz.....
Simdi birazda kitap okurum saat olur 2....

İTİRAF cok uzgunum kizlar gecenlerde bir arkadas kamaktan sonra basim tuttu ve elim yuzum sisti demisti...hatta bnde bnm sadece sekerim yukselio demistim.....aldim agzimin payini...buraya kacamagimi falan itiraf ettim yaa..sonra aksam oldu iste annem sofra kurdu ama kalkamiom bildiin koca kafa war kafamda sanki..sonra midem bulandi 2 lokma yedim kalktim bir bas agrisi bi bulanti allahim olcemmm.....wc elimi yuzumu yikaim dedim bi de baktim sismis surat..3 saati buldu basimin agrisi .....kizlar bunlar hic hayra elamet degil.......acaip tirstimmm

Ya tabiki öyle benim sinirlendiğim tam göremediğin şeye nasıl emin olarak konuşursun sonra erkek diyen doktorumu arıyor ve tmm kesin erkek demişse doğrudur diyor bana

uykuyu bizim eve yatıya çağırdım gelemem işim var boşuna bekliyorsun dedi bu gidişle sabaha kadar oturacam.

Tesekkur ederım canım:)

Ben de Beren'i pek sevmıyorum Oğlum da İpek diyip duruyor sureklı...

Sağol cnm. O kadar çabuk tecrubelı anne olunuyor kı. Goreceksın ınsallah.
ipek ismini cok kisi kullaniyor ama Deren öyle degil ve daha guzel... Benimde erkek kardesim henuz 10 yasinda kiz olursa ismini Kubra kat dedi bende dusunuyorum gyzelmi olabilirmi diye anneme sordum bosver kizim o bicirigi begendigi kizin adi Kubra olduugu icin öyle demis beyefend

Ya tabiki öyle benim sinirlendiğim tam göremediğin şeye nasıl emin olarak konuşursun sonra erkek diyen doktorumu arıyor ve tmm kesin erkek demişse doğrudur diyor bana
Doktorun yaniliyodur bence erkektir bacagini acmamis bide hadi acsaydi belki kiz olabilirdi.

Kizlar ben bebisime oyun halisi olarak bunu aldim acaba yikamama gerek varmi ve yikasam nasil yikiycam :44:
diyelimki yikadim ustte oyuncaklarin asili oldugu kismi nasil halederim eldemi yikanir yada hicmi yikanmaz

Heyecan yaratmış oldu adamcağız son haftalarda, ilerde hatırlar gülersiniz

Bak sen bıcırığa! Kimmiş İpek bakimm ben de hemen araştırmalara başlıyoruuumm

Günaydınlar herkese:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…