ayyy kıskanmadım canımcım merak etme. en güzel bişeybende bu kadra marifetli olduğumu düşünmüyodum ama sanırım oldu güzelde oldu çok sindi içime birde artık ismini değiştirme ihtimalimde kalktı
üst kattaki komşunun çocukları cok fena yaa!!!
vallahı ıcım sıstı.. işten geldiğimden beri ağlıyorlar.. insanda psikolojı mı kalır..
hep boyleler her zaman aglıyorlar.. hemde kendılerını parçalayarak!
ben bıktım artık anne baba napsın hergun hergun aynı şey..
Rabbim hepımıze uyumlu sakin cocuklar versin..
ÇOK ZOR ALLAHIM!
dün ki baş ağrım yatmadan geçti çok şükür ama bu sefer bel ve sırt ağrısı mide yanması üzerine bide nefes darlığı uyutmadı bitürlübide içim dolmuş sabaha ağladım... bu adam beni delirticek mart'ın ortası oldu hala benim eksikler duruyo sadece zıbın var şu zaman alırız diye diye doğum yaklaştı hala şu zaman alırız diyo çok moralim bozuk bi çoğunuz eksikleri halletti yıkadı bile ben daha alıcam yıkayıp yerleştiricem şeker falan yapılcak ortada hiç bişey yok bide hepsini bir alalım demiyorum biraz para ver bi kısmını alim diiyom bekle diyo çok üzülüyorum aklıma geldi şimdi dene ağlıyorum düşünün ama adamın umrunda değil normalde böyle biri değil ama niye böyle yapıyo anlamadım gitti bazen diyorum keşke çalışsaydım... gerçi evde bile yoruluyorum temizliğim yeni bitti yemek yaptım anca oturdum
biraz uzun oldu kusura bakmayın
İsmide çok güzrlmiş annesibiz eşimle müzik öğretmeniyiz böyle müzikal isimlerde direk ilgimi çekiyor o yüzdenn :)
Ayy sorma ya bizim üst komşuda yeni doğum yapmış. Bazen gece uykumdan uyanıyorum aama gözlerimden uyku akıyor resmen o sırada başlamasın mı yavrucak ağlamayaa.. Birden içim bi hoş oluyor Allahım diyorum sen dağına göre kar ver nolurrr.. uyuyan, sakin, huzurlu, sağlıklı evlatlar ver.. Derken bi bakmışım ki uyuyakalmışım bile, şuanki halimizin keyfini çıkaralım o yüzden
Aynen canım ya..bakalım bızımkıler ne cıkacak..bır de korkuyorum onlardan etkılenıp benımkı de oyle olur mu dıye.. Allah yardımcımız olsun
manuel mi kullandin sende sesi cokmu acitma vs yokmuydu :44:Benim hayatimi kurtardi bu pompa xanim simdi yine vikardim ortaya 7 sene sonra hastahane cantama ilk isim bunu koymak olucak
haklisin keske simdiden bilsem sutum nekadar olucak bebek ne kadarini emicek diye icimden bi yanim bekle bi yanimda almisken iyisini al dio ama iyileride pahali oldugu icin kullanilmasa yazik ollurValla daha once de soylemistim yine soyleyeyim. Manuel pompalar gercekten bol sutun varsa ise yariyor. Onda bile zor geliyor. Ama elektrikli cok daha kullanisli. Yine karar senin tabi. Ama 250-400 tl vermeye deger mi onu da dusunmek lazim. Hepsiburadadan kullanici yorumlarina bakarak karar verebilirsin.
Canım öyle düşünme belki şuan parası yoktur. Bizim babamızda pek yardımcı olamıyor bize maddi olarak. Ben halletmeye çalışıyorum. Sağlık olsun.
Tesekkur ederım canım:)ne güzel eksiklerini tamamlamışsın darısı başımıza olsun inşallahderen ismi çok güzel bir isim bence aklıma kibar uzun boylu kumral güzel bir kız geldi hiçte deren diye tanıdığım yok ama adıyla analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah canım
slm canım arel fena sayılmaz ama aklıma ariel deterjan geldi okuduğumda,
Fikir vereyim sana Armin ismide güzel,anlamı özgürlük için savaşan demekmiş.
ipek ismini severim,deren yerine beren daha iyi geliyor kulağıma.
Oh oh ne güzel eksikler tamamlanmış. Benim şu iki hafta geçsede ben de başlasam. Ayrıca bence hiç garip hissetme. dediğin gibi tacrübelisin, güçlü bi annesin. Mesela ağlama şekline göre neye ihtiyacı olduğunu biliyorsun, daha ben yenidoğan yıkama videolarını izledikçe ay ben nasıl tutcam kızımı diyorum ya içim gidiyo. Allah sonumuzu hayretsin
Deren çok güzel bi isim canım. Allah adıyla büyütsün sağlıkla sıhhatle.
üst kattaki komşunun çocukları cok fena yaa!!!
vallahı ıcım sıstı.. işten geldiğimden beri ağlıyorlar.. insanda psikolojı mı kalır..
hep boyleler her zaman aglıyorlar.. hemde kendılerını parçalayarak!
ben bıktım artık anne baba napsın hergun hergun aynı şey..
Rabbim hepımıze uyumlu sakin cocuklar versin..
ÇOK ZOR ALLAHIM!
Çok duygulandım anlattığın duruma. Allah hep hepimizin böyle yardımcısı olsun inşallah:))kayınvalidelerden falan konuşulmuş :) ne kendi annemler nede eşimin ailesi ne eksiğiniz var ne alalım demediler açıkçası benimde bi beklentim yoktu o yüzden ne hayal kırıklığı oldu nede kızdım... ben çalışmıyorum tek eşim bide ev kredisi ödüyoruz ama allaha şükür yetiyor kızımın şansı mıdır ne herşeyin indirimine denk geliyorum mesela hafta sonu gecelik ve pijama almaya gittik beğendiğim pijama nın etiket fiyatı 90 geceliğin falandı kasaya bi gittik tek kaldıkları için indirimdelermiş ikisine 55 tl vedik nası mutlu oldum diycem o ki kimse yardım etmesse etmesin allah yardım ediyor şükürler olsun ...
bu arada bugün hastane çantamı hazırladım bebişimin kıyafatlerini falan yıkadım ama sadece çantaya koymam gerekenleri ütüledim diğerlerini öle katladım zamanında gelirse daha çok var sonra ütülerim diye düşündümtabi bi kaç eksik var kendim için çamaşır çorap ve terlik almam lazım okadar
Bana çok saçma geldi, 4 boyutluda ve detaylı taramalarda tek tek bakılıyor, hata olma olasılığı çok düşük bence erkektir...Canım medicana hastahanesinde 4 boyutluya girdim kesin erkek demişti bu doktor % 99 kız demesi şaşırttı inanki sonra bana diyor 19 haftalarda sana doktorun ne demişse doğrudur
benım de vucut tıpım kıza benzetılıyor.. ama 9.haftadan berı kac doktora gıttıysem hepsı erkek dedı..
annem ısrarla kız dıyor.. calıstıgım yerde mudurum de aynı sekılde kıza hazırlıklı ol dıyor..
15 martta yenı bı dr a gıdıcem bakalım o ne dıcek :)
Canım ben kaç doktora gittiysem pipisini çekip verdiler bunun bu şekilde demesi şaşırttı beni nekadar doğru olabilirki zaten bu haftalardan sonra cinsiyetini zor gösteriyomuş
Çok duygulandım anlattığın duruma. Allah hep hepimizin böyle yardımcısı olsun inşallah:))
Bana çok saçma geldi, 4 boyutluda ve detaylı taramalarda tek tek bakılıyor, hata olma olasılığı çok düşük bence erkektir...
Vucut şekline pek takmayın kızlar. Benim hem oğlumda hem şimdi, sipsivri top gibi karnım oldu, ıkısınde de aynı yanı. Oysa cınsıyetler farklı.
ipek ismini cok kisi kullaniyor ama Deren öyle degil ve daha guzel... Benimde erkek kardesim henuz 10 yasinda kiz olursa ismini Kubra kat dedi bende dusunuyorum gyzelmi olabilirmi diye anneme sordum bosver kizim o bicirigi begendigi kizin adi Kubra olduugu icin öyle demis beyefendTesekkur ederım canım:)
Ben de Beren'i pek sevmıyorumOğlum da İpek diyip duruyor sureklı...
Sağol cnm. O kadar çabuk tecrubelı anne olunuyor kı. Goreceksın ınsallah.
Doktorun yaniliyodur bence erkektir bacagini acmamis bide hadi acsaydi belki kiz olabilirdi.Ya tabiki öyle benim sinirlendiğim tam göremediğin şeye nasıl emin olarak konuşursun sonra erkek diyen doktorumu arıyor ve tmm kesin erkek demişse doğrudur diyor bana
Ya tabiki öyle benim sinirlendiğim tam göremediğin şeye nasıl emin olarak konuşursun sonra erkek diyen doktorumu arıyor ve tmm kesin erkek demişse doğrudur diyor bana
ipek ismini cok kisi kullaniyor ama Deren öyle degil ve daha guzel... Benimde erkek kardesim henuz 10 yasinda kiz olursa ismini Kubra kat dedi bende dusunuyorum gyzelmi olabilirmi diye anneme sordum bosver kizim o bicirigi begendigi kizin adi Kubra olduugu icin öyle demis beyefend
Doktorun yaniliyodur bence erkektir bacagini acmamis bide hadi acsaydi belki kiz olabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?