Kizlar ben bebisime oyun halisi olarak bunu aldim acaba yikamama gerek varmi ve yikasam nasil yikiycam :44:
diyelimki yikadim ustte oyuncaklarin asili oldugu kismi nasil halederim eldemi yikanir yada hicmi yikanmaz
Eki Görüntüle 1020415
Kizlar ben bebisime oyun halisi olarak bunu aldim acaba yikamama gerek varmi ve yikasam nasil yikiycam :44:
diyelimki yikadim ustte oyuncaklarin asili oldugu kismi nasil halederim eldemi yikanir yada hicmi yikanmaz
Eki Görüntüle 1020415
Kızlar,
Dün-bugün bir sürü iş hallettim. Lohusa geceliği işini hallettim;3 tane gecelik aldım önden düğmeli, şık bişeyler, sabahlıkları da var.
Çok mükemmel bir emzirme sütyeni buldum, benim tam istediğim gibiydi ama sadece bir tane aldım çünkü o kadar pahalıydı ki; eğer beklenmedik şekilde kilo alırsam veya gögüsler şişerse; kullanmazsam yazık olurdu...
Alt değişim minderi, ıslak mendil, pamuk, küçük beşik için yedek yan koruma ve nevsim, bebek telsizi, vb... eksikler de bitti...
Geçen hafta kapı süsü, bebek şekeri malzemeleri, takı yastığı, vs almıştım zaten.
Bugün artık kızımın giysilerini yıkamaya başladım. Bir gariplik çöktü üstüme. Çok ufaklar, çok yakında bir bebeğim daha olacak. Yine düşündüm becerebilecek miyim iki çocukla diye... Yine de banyosu, emzirmesi, alt değişimi vs pek çok konuda artık tecrübeli anneyim, kendimi rahat hissediyorum:))
İşim olarak ta "İpek" ile "Deren" arasında kalmıştık. En son DEREN ismine karar verdik ne diyorsunuz kızlar???
Eki Görüntüle 1020415
Amin aminnn.. Korkarak hayat geçmez bi çıksınlarda görelim bakalım neyle karşılaşacağımızı
Bızım ust kattakı cocuk ta; her gece 10-11 arası ağlama krizleri ile uykuya dalıyor. Cok acıyorum annesıne(
Aynı cocuk oyun odasında, parklarda scooter'ı ile insanların-çocukların üzerine saldırıyor resmen. Muhakkak bır sorunu olmalı, çook yazık....
Eki Görüntüle 1020415
oo süper vallahi bende daha iç çamaşırı işini bitiremedim. Emzirme sütyeni alt çamaşır falan kaldı. Bakalım artık bi zaman halletcez. Aldıklarını paylaşırsan sevinirmm çok merak ettimkızlar,
dün-bugün bir sürü iş hallettim. Lohusa geceliği işini hallettim;3 tane gecelik aldım önden düğmeli, şık bişeyler, sabahlıkları da var.
çok mükemmel bir emzirme sütyeni buldum, benim tam istediğim gibiydi ama sadece bir tane aldım çünkü o kadar pahalıydı ki; eğer beklenmedik şekilde kilo alırsam veya gögüsler şişerse; kullanmazsam yazık olurdu...
Alt değişim minderi, ıslak mendil, pamuk, küçük beşik için yedek yan koruma ve nevsim, bebek telsizi, vb... Eksikler de bitti...
Geçen hafta kapı süsü, bebek şekeri malzemeleri, takı yastığı, vs almıştım zaten.
Bugün artık kızımın giysilerini yıkamaya başladım. Bir gariplik çöktü üstüme. çok ufaklar, çok yakında bir bebeğim daha olacak. Yine düşündüm becerebilecek miyim iki çocukla diye... Yine de banyosu, emzirmesi, alt değişimi vs pek çok konuda artık tecrübeli anneyim, kendimi rahat hissediyorum:))
işim olarak ta "ipek" ile "deren" arasında kalmıştık. En son deren ismine karar verdik ne diyorsunuz kızlar???
teşekkür ederiz canımcım. Başla başla biran önce vallahi sırtlarıma ağrılar girdi bitircem diye. Iyiki daha geçe bırakmamışımbakalım ne diyecek doktorun..
Tekrar gelmiyor ama iste dedim ya tam kalkınca kendiliginden akıyor..ama artık genel olarak cabuk geliyor wc :)
ellerine saglık :) cok güzel olmus..bende bi baslayamadım..
Allah sabır versin,güc versin canım..hep iyi haberini al yeter ki..dualarımdasınız miniginle..
canım benim duyduklarıma göre manuel göğüs ucunda yara yapıyomuş. Elektrikli tavsiye ediliyokizlar hazir indirimdeyken sut pompasi almaya karar verdim ama elektirikli degil bu manuelmis önerir misiniz acaba alsammi ?
Aci falan yapiyor diyorlar manuel olan bunu bosverip elektrkli mi alsam acaba :44:
Eki Görüntüle 1019534
ayyyyyyy bu çok tatlıııı güle güle giy canımkızlar bende gecelik ve pijamamı aldım.. Azcık kazıklandım sanı ama artık bu ısten kurtulmak ıstedım.. Bı gecelık bı pıjama bır de sabahlık aldım.. Hıcbıseyın mavısı yoktu ben ıstesem de.. Herseyın pembesı kalmıs..arkadasım da "mavı gıymesı gereken oglun sen degılsın" deyınce aldım pembeyı.. Evden de goturcem kalanları.. Bıkac pıjama veya gecelık gıbı..
Bı sorun var yollayamıyorum resımlerı.. Yollıcam sorun kalkınca.. Nedense içime sinip sinmediğini tartamıyorum suanda.. Size göstermem lazım :44:
ipek ismini cok kisi kullaniyor ama Deren öyle degil ve daha guzel... Benimde erkek kardesim henuz 10 yasinda kiz olursa ismini Kubra kat dedi bende dusunuyorum gyzelmi olabilirmi diye anneme sordum bosver kizim o bicirigi begendigi kizin adi Kubra olduugu icin öyle demis beyefend
Doktorun yaniliyodur bence erkektir bacagini acmamis bide hadi acsaydi belki kiz olabilirdi.
ayyyyyyy bu çok tatlıııı güle güle giy canım
Kızlar dün öğleden sonra karnıma bişeyler oldu öyle bir gerildiki zannettim çocuk fırlıcak dışarı. Taş gibi oldu ne oturabildim ne yürüyebildim nede yatınca geçti. Bende en sonnda eve gittim biraz uzandım soluma uyuya kalmışım uyandığımda geçmişti ama tamamen değil sanki kırıntıları kalmış gibiydi. Yeni doğum yapmış bi arkadaşım var o geldi akşam anlattım kasılmaların başlamış dedi. Ben kasılmayı böyle bilmiyordum karnım toplanıp geri gecşiyodu falan dedim o bebeğin hareketi kasılma bu dedi amannnnn bu ne cahilllikDemekki doğursam içimde bebek büyyüyo zannetcem. Zira eşime söylediğimde büyüyo kendine yer açıyodur dedi kaç kere doğurduysa Yani tecrübeli annişlere sesleniyorum cidden kasılma böyle bişeyse ben acı hissetmedim yani gerginlik vardı karnımda çekilmicek gibi bişey değil normal doğumdan birkez daha korkmadığıma kanaat getirdim tek korkum cahillik işte. :18:
eveett birsürü anlamı var biride doğu müziğinde bir makam ismiymiş. Müziği severim oda sevsinismide çok güzrlmiş annesiBiz eşimle müzik öğretmeniyiz böyle müzikal isimlerde direk ilgimi çekiyor o yüzdenn :)
ayy sorma ya bizim üst komşuda yeni doğum yapmış. Bazen gece uykumdan uyanıyorum aama gözlerimden uyku akıyor resmen o sırada başlamasın mı yavrucak ağlamayaa.. Birden içim bi hoş oluyor allahım diyorum sen dağına göre kar ver nolurrr.. Uyuyan, sakin, huzurlu, sağlıklı evlatlar ver.. Derken bi bakmışım ki uyuyakalmışım bile, şuanki halimizin keyfini çıkaralım o yüzden :d
YAAA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE ÇOK KORKUYORUM HERKES AY HİÇ HAMİLE GİBİ DEĞİL YÜZÜN HİÇ ŞİŞMEMİŞ VS DEYİP DURUYOLARWalla uyku bana da gelmedi daha nerelerde surtuo bi bilsem sinra 12ee kadar uyuom tam bi aptal oluom....
Ayy merhameti izliom kitlendim icim cikti aglamaktan....dagildim
Walla kizlar karnimizdaki kasilmalardan tutun daa maddi sikintilara kadar ayniyiz....azalcak sanioz bu son die alioz amma welakin hala bir dunya eksik war.....
Persembe dr gitcez bebek odasina pembe tul alicam ama ayni tulu kapida da kullabmak istemiiorum kim sokupte bnm gibi duzgun hazirlar bilmem bunun yani sira berbat bi mahalle we apartmanda otruom cocuklar zarar werirse gebertirim onlari.....erken mi acaba alim mi ne diosunuz.....
Simdi birazda kitap okurum saat olur 2....
İTİRAF cok uzgunum kizlar gecenlerde bir arkadas kamaktan sonra basim tuttu ve elim yuzum sisti demisti...hatta bnde bnm sadece sekerim yukselio demistim.....aldim agzimin payini...buraya kacamagimi falan itiraf ettim yaa..sonra aksam oldu iste annem sofra kurdu ama kalkamiom bildiin koca kafa war kafamda sanki..sonra midem bulandi 2 lokma yedim kalktim bir bas agrisi bi bulanti allahim olcemmm.....wc elimi yuzumu yikaim dedim bi de baktim sismis surat..3 saati buldu basimin agrisi .....kizlar bunlar hic hayra elamet degil.......acaip tirstimmm
hııı bu daha hiç bişey diyosun yaniaynen oyle canım.. Kasılmadan degıl de sancıdan korkuluyor genelde.. Hanı cocuk yola gırerken orada bır kemıge baskı yapıyormus.. Onun acılması sırasında yasadıgın acı sancı sanırım.. Cunku bu anlattıgın kasılmaları yasıyorum ben de bır de ayrıyetten kasıklarımda sankı cekıcle cıvı cakıyolarmıs gıbı acı hıssedıyorum.. O gecınce kaburgalarım sancıyor.. Yanı bı sekılde pazar gununden berı yanı 4 gundur sancı ıcındeyım... Alısmaya calısıyorum :) aynı zamanda da çalışmaya çalışıyorum... Sıkıntı :))
bebişin ismi ne olacak yazmışsın ama ben görmedim merak ettim :)hııı bu daha hiç bişey diyosun yaniAyy olsun allah ım izin verirse ben doğurcam kızımı inşallah sezeryandan daha çok korkuyom ben.rabbim yardımcımz olsn. Senin bebiş daha aşağıdaydı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden daha çok acı çekmen normal sanırım
anlamadım canım benim bebğimin ismimi ne olacak?bebişin ismi ne olacak yazmışsın ama ben görmedim merak ettim :)
ha anladım şimdianlamadım canım benim bebğimin ismimi ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?