2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar ben bebisime oyun halisi olarak bunu aldim acaba yikamama gerek varmi ve yikasam nasil yikiycam :44:
diyelimki yikadim ustte oyuncaklarin asili oldugu kismi nasil halederim eldemi yikanir yada hicmi yikanmaz
Eki Görüntüle 1020415

Bence alttaki kısım yıkanır, zaten ilerde kirlenip yıkanacak. Oyuncaklardan emin değilim, yapıskanlı ve cıkıyorlarsa yıkanıyorlardır. Aslında firmanın müşteri hizmetlerini arayıp sorsan, bu tur fırmalar cok ıyı ılgılenıp yardımcı oluyorlar.

ipek te cok guzelmıs ama bence deren guzel.. :)

Kizlar ben bebisime oyun halisi olarak bunu aldim acaba yikamama gerek varmi ve yikasam nasil yikiycam :44:
diyelimki yikadim ustte oyuncaklarin asili oldugu kismi nasil halederim eldemi yikanir yada hicmi yikanmaz
Eki Görüntüle 1020415

canım benım aldıgım da buna benzıyor.. ben yıkadım herseyı tek tek.. sıkıntı olmadı.. normal camasır yıkar gıbı 40 derecede yıkadım :)

Amin aminnn.. Korkarak hayat geçmez bi çıksınlarda görelim bakalım neyle karşılaşacağımızı

ya dua edıyorum Rabbım ne eylersen guzel eylersın bızımkını de guzellerden eyle dıye..
anne butun gun cıldırmıs gıbı ev supuruyo aksam akadar!! sabah 9 da baslıyor oglen 2 ye kadar! yemın edıyorum ya!!
gecen gun cocuklardan bırıne arka arkaya delı gıbı "Allah belanı versın " dedı.. benım de nasıl takıntım vardır o cumleye .. ne dılıme alabılırım ne duymaya tahammul edebılırım.. tv de duysam kanal degıstırırım o kadar!!

aksama baba gelıyor 5 ten snra devamlı aglamaya baslayan cocuklar, 8 de gelen babayla bıraz daha yırtıyolar bıyerlerını.. yazık adamcagız onları susturana kadar canı cıkıyor..
anne de zaten psıkolojı kalmamıs..

bılmıyorum yaa .. Allah yardımcımız olsun.. vallahı cok zor..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1020415

oyuncakları çıkıyor alt taraf yıkanıyor canım ben oğlumunkini yıkıyordum ama biraz özelliğini kaybetmişti yumuşacık bişey olmuştu bebek içinde oynarken katlanıyordu.yıkamadan önce öyle değildi ama bilgin olsun.

oo süper vallahi bende daha iç çamaşırı işini bitiremedim. Emzirme sütyeni alt çamaşır falan kaldı. Bakalım artık bi zaman halletcez. Aldıklarını paylaşırsan sevinirmm çok merak ettim
Hımmm iki isimde çok güzel karar veremedim vallahi. Ipek daha hassas bi çocuk derense daha güçlü gibime geldi. Artık seçim senin

teşekkür ederiz canımcım. Başla başla biran önce vallahi sırtlarıma ağrılar girdi bitircem diye. Iyiki daha geçe bırakmamışım

kizlar hazir indirimdeyken sut pompasi almaya karar verdim ama elektirikli degil bu manuelmis önerir misiniz acaba alsammi ?
Aci falan yapiyor diyorlar manuel olan bunu bosverip elektrkli mi alsam acaba :44:
Eki Görüntüle 1019534
canım benim duyduklarıma göre manuel göğüs ucunda yara yapıyomuş. Elektrikli tavsiye ediliyo

ayyyyyyy bu çok tatlıııı güle güle giy canım

canım ben bunu aldım 150 tl gıttı gıdıyor da
ama dısarda 200 tl..
hem elektırklı hem de en ıyı cekıs gucu bunda..

ucundada sılıkonu var.. hastanelerde kullanılan buymus..

ayyyyyyy bu çok tatlıııı güle güle giy canım

teşekkür ederim canım inşallah hepo bırlıkte.. :)

Kızlar dün öğleden sonra karnıma bişeyler oldu öyle bir gerildiki zannettim çocuk fırlıcak dışarı. Taş gibi oldu ne oturabildim ne yürüyebildim nede yatınca geçti. Bende en sonnda eve gittim biraz uzandım soluma uyuya kalmışım uyandığımda geçmişti ama tamamen değil sanki kırıntıları kalmış gibiydi. Yeni doğum yapmış bi arkadaşım var o geldi akşam anlattım kasılmaların başlamış dedi. Ben kasılmayı böyle bilmiyordum karnım toplanıp geri gecşiyodu falan dedim o bebeğin hareketi kasılma bu dedi amannnnn bu ne cahilllik Demekki doğursam içimde bebek büyyüyo zannetcem. Zira eşime söylediğimde büyüyo kendine yer açıyodur dedikaç kere doğurduysa Yani tecrübeli annişlere sesleniyorum cidden kasılma böyle bişeyse ben acı hissetmedim yani gerginlik vardı karnımda çekilmicek gibi bişey değil normal doğumdan birkez daha korkmadığıma kanaat getirdim tek korkum cahillik işte. :18:

aynen oyle canım.. kasılmadan degıl de sancıdan korkuluyor genelde.. hanı cocuk yola gırerken orada bır kemıge baskı yapıyormus.. onun acılması sırasında yasadıgın acı sancı sanırım.. cunku bu anlattıgın kasılmaları yasıyorum ben de bır de ayrıyetten kasıklarımda sankı cekıcle cıvı cakıyolarmıs gıbı acı hıssedıyorum.. o gecınce kaburgalarım sancıyor.. yanı bı sekılde pazar gununden berı yanı 4 gundur sancı ıcındeyım... alısmaya calısıyorum :) aynı zamanda da çalışmaya çalışıyorum... sıkıntı :))

eveett birsürü anlamı var biride doğu müziğinde bir makam ismiymiş. Müziği severim oda sevsin Anne kız hem söyler hem oynarız artık

YAAA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE ÇOK KORKUYORUM HERKES AY HİÇ HAMİLE GİBİ DEĞİL YÜZÜN HİÇ ŞİŞMEMİŞ VS DEYİP DURUYOLAR KORKUYOOOOOOOOOOOOM:18::18:

hııı bu daha hiç bişey diyosun yani Ayy olsun allah ım izin verirse ben doğurcam kızımı inşallah sezeryandan daha çok korkuyom ben.rabbim yardımcımz olsn. Senin bebiş daha aşağıdaydı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden daha çok acı çekmen normal sanırım

bebişin ismi ne olacak yazmışsın ama ben görmedim merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…