2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

aynen canım benımkı cok asagıda.. dr da demıstı sancılı olacak dıye.. dayanamayacagım bırsey degıl Rabbım dayanamayacaklarımızdan korusun bızı..
ama sanırım ben nısan annesı olacagım.. :) hıc sanmmıyorum mayısı bekleyecegını :)

Canm o sertlesmeler bendede var hep oluyo gun icinde cok sIk oluyo..doktor yalanci kasilmalar dedi bende alistima rtik cok korkuyodum ilk baslarda birde bicok arkadasima sordm hep kasilma rahmin dogum hazirligi dediler ve bicoguda normal dogum olacaginin gostergesi dediler bilemiyorum ne kadar dogru..hakkimizda hayirlisi

günaydın kızlar,
kar yağıyor buralara evde olup battaniye altında keyif yapmak vardı şimdi...

Canm mrb yaptigin yorumlari okuyorum ne guzel cok pozitif bi insansin keskr bende sen gibi olabilsem :)) zaten normalde evhamli biriydim simdi bide hamilelik olunca dahada kotuoldum..neyse dedigin gibi allah dayanilmicak dert sknti vermesin..canm 32 haftadasin ne guzel az kalmis..pekikizlar bebekler kacinci haftada dogarsa yasama ihtimalleri var? Kasilmalar bende sIk oluyo korknuyo degilim.erken.dogumdan Allah korusunn hepimizi

pozıtıflıkten ziyade "her sorunun bır sebebı oldugu gıbı çözümü de vardır" cumlesını slogan edındım kendıme.. Rabbim çözümsüz dert vermesin gerisi sıkıntı değil
erken doğuma gelince benim dr um zaten 28. hafta "erken doguma cok uygun bır bebek " demıstı.. ben de hem hıssettıklerımden hemde dr un dedıklerınden hareketle 38. hafta beklıyorum yavrumu :)

hayırlısı olsun hakkımızda canım .. sen de hıc korkma.. o zamanın stresını sımdıden yasatma kendıne

Canm ne guzel tuttum bu slogani bende:)canm 38 hafta iyi yani kizlar genelede erken.dogar diyolar 36 -38 civari.ne kadar dogru bilmem .srnin bebek erkekti sanirim hayirlisi olsun 38 hafta erken sayilmaz aslinda

Kızlar merhaba. Kızım dünden beri 1-2 kez oynadı onun dışında karnıma elimi koyunca kıpırtı hissediyorum ama tekmeleri hiç yemedim. Kızımda da problem bu haftada başlamıştımoynamamıştı inş sadece psikolojiktir diyorum ne olur dua edin.

Bir şey daha sormak istiyorum ben oldum olası maydanoz nane çok yerim. Helede kahvaltıda yumurtayla yemeye bayılırım. 2-3 gündür çok abarttım. Bazı drlar zarrlı diyor ama ibrahim saraçoğlununfalan izliyorum hiç öyle birşey konuşmuyor. Onun etkisi olmuş mudur acba?

canım neredesın sen ? istanbulda da gunes kar topluyor sankkı.. kuru soguk var ama hava guneslı :82:

ankaradayım canım, dünden beri atıştırıyor çok ilginç martta yağması. ocakta bile yağmadı

Gunaydin cnmm hiiicccc imrenmeeee ben aynrn dedgin gibiyim battaniye altinda ama cok sklyorummm :))

canım al bir kitap eline oku valla tadını çıkar ya da bebeğinin kıyafetlerini sev...ben sürekli çekmecelerini açıp açıp seviyorum katlıyorum geri koyuyorum
akşamları ayağımı uzatıp yatınca oğlum çok mutlu oluyor sanki, kıpır kıpır.iş yerinde sıkışıp kalıyor galiba oturmaktan

ahh kızlar gün geçtikçe büyüyoruz..Çok zorlanmaya başladım, işe gidip gelmek artık külfet gibi geliyor, evde karpuz modunda yatasım var. 32 hafta raporunu alalı 1 hafta oldu ama 37'ye kdr devam etmem zor görünüyor...

Bugün az sonra oglumun odası gelecek, şu kayınvalidenin ugruna kavga ettiği oda..Hala da benimle konuşmuyor, adım "saygısız" oldu. Arayı yumusatayım diye arıyım dedim, demediğini bırakmadı, artık aglıyordum telefonda, "Anne ben hamileyin, neden bu şekilde konuşuyorsun?" dedim, olabilir ben de üzülüyorum dedi. Eşim de konuşmaya calıstıgında demiş ki "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" Çok acaip bir patoloji...Ama maalesef psikolog olmam bile artık onu anlamama yetmiyor. Ya da artık anlamak istemiyorum yani. Bugün oda gelince, nezaket ile arayıp teşekkür edeceğim, gene saydırırsa bana, başınızı ağrıtıcam burada dertlenip, hazırlıklı olun :))

Akşam da oglumu görmeye gidices, tam 5 hafta oldu..Bakalım ne durumda bizim ki? Hiç rahat durmuyor, çıkacakmış gibi hareket ediyor, zaman zaman da kafayı aşağı toslayarak antremanlarına başladı...Benim de mayısı görmem zor gibi ama belli de olmaz tabi..oglum istediği zaman hazır oldugu zaman gelsin :)

Kızlar markafoni de daginin kampanyası var, lohusa için gecelikler 29 TL idi. almayı düşünen varsa bakabilir.

Canm mrb endiselenme bence belki bebegin pozisyon degistirmistir sirti sana donuk tekmeliyodr srn hissetmisundurr bendede bi donem oyke olmustu bebegim yuzustu yatiyodu yuzuyoduu kuzum:))

Canm ne guzel tuttum bu slogani bende:)canm 38 hafta iyi yani kizlar genelede erken.dogar diyolar 36 -38 civari.ne kadar dogru bilmem .srnin bebek erkekti sanirim hayirlisi olsun 38 hafta erken sayilmaz aslinda

VALLA NE Bıleyım canım 40 tam oldugu ıcın 38 bıle bana erken gelıyo.. daha erken gelmesın zaten calısıyorum o haftadan once :)

ya sorma benım de dun aksam yemek yedıkten sonra sert 1-2 hareket yaptı.. sonra yok.. ne poposu kaldı ne bası resmen ıcıme kactı sankı.. yok cocuk bulamıyorum.. yumusadı karnım.. telaşlandım herkese soruyorum bısey yoktur asagı dusmustur dıyolar..
bılemedım..
ankaradayım canım, dünden beri atıştırıyor çok ilginç martta yağması. ocakta bile yağmadı

ohh ne guzel.. :) yagması kotu ama kuraklık olmasın diye dayanıcaz napalım :)

Ah bu kayinvalideler ah.ne benim nede esimin ailesi ankarada.esime dedimki cok zor olacak ayri ayri.esimde dediki inan bana daha mutlu oluruz.herkes sag olsun salim olsun yerinde olsun dedi.evlenirken dugunumuzu, evimizi hepsini kendimiz yaptik kimse karismadi ve o mesafeyi oyle guzel kurmusuzki hala kimse karisamiyor.gercektende esimin dedigi gibi 6 yillik evliyiz ve cok mutluyuz.(allah bozmasin)ailelerle hem cok samimiyiz hem cok mesafeli.darisi basiniza tum sıkıntı yasayanlara insallah

Canm yesillik yemek bebegin hareketlerinietkilemez bence,bebege zararli degil diye biliyorum sadece ilk aylar belki etkiler diye dusunuyorum.yalniz su var bende biara tereyi rokayi cok abarttim sole bi skntim.oldu bobreklerim hafif sancidi doktora gittim doktor kumlar oynamis olabilir fazla yesillik yeme tetikler demisti ama hani hic yeme demedi bilemiyorum..yinede abartamamakta fayda var icini ferah tut.hic oynamazsa endiselen hatta saglik.ocagi varsa yakininda git kalbini dinle bebeginin

canım odanız hayırlı olsun, güle güle kullanın. ky nin canını sıkmasına izin verme bence, istediğini saysın.teşekkürünü eder geçersin. onu nazlamak zorunda değilsiniz siz de...nasıl bir psikoloji anlamak zor zaten, senin üzülmenin torununa zarar vereceğini düşünemiyor mu?

şanslısınız arkadaşım. benim kayınvalideler de şehir dışında ama yetiyorlar telefonla. bir de şu görüntülü konuşmalar çıktı...zaten doğum için gelip aylarca aynı evde yaşamak düşüncesi dayanılır gibi değil. burada yaşasalardı gidip evlerinde kalsalardı keşke diyorum bazen ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…