maşallah canım. herkes yazmış çok güzel isim falan diye dedim ben görmedim merak ettim :) çok cici bir isimmiş annesi :)ha anladım şimdialgı düştü bayağı biliyomusun neva olacak inşallah allah kısmet ederse
hııı bu daha hiç bişey diyosun yaniAyy olsun allah ım izin verirse ben doğurcam kızımı inşallah sezeryandan daha çok korkuyom ben.rabbim yardımcımz olsn. Senin bebiş daha aşağıdaydı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden daha çok acı çekmen normal sanırım
hııı bu daha hiç bişey diyosun yaniAyy olsun allah ım izin verirse ben doğurcam kızımı inşallah sezeryandan daha çok korkuyom ben.rabbim yardımcımz olsn. Senin bebiş daha aşağıdaydı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden daha çok acı çekmen normal sanırım
Canm mrb yaptigin yorumlari okuyorum ne guzel cok pozitif bi insansin keskr bende sen gibi olabilsem :)) zaten normalde evhamli biriydim simdi bide hamilelik olunca dahada kotuoldum..neyse dedigin gibi allah dayanilmicak dert sknti vermesin..canm 32 haftadasin ne guzel az kalmis..pekikizlar bebekler kacinci haftada dogarsa yasama ihtimalleri var? Kasilmalar bende sIk oluyo korknuyo degilim.erken.dogumdan Allah korusunn hepimiziaynen canım benımkı cok asagıda.. dr da demıstı sancılı olacak dıye.. dayanamayacagım bırsey degıl Rabbım dayanamayacaklarımızdan korusun bızı..
ama sanırım ben nısan annesı olacagım.. :) hıc sanmmıyorum mayısı bekleyecegını :)
günaydın kızlar,
kar yağıyor buralara evde olup battaniye altında keyif yapmak vardı şimdi...
günaydın kızlar,
kar yağıyor buralara evde olup battaniye altında keyif yapmak vardı şimdi...
Canm mrb yaptigin yorumlari okuyorum ne guzel cok pozitif bi insansin keskr bende sen gibi olabilsem :)) zaten normalde evhamli biriydim simdi bide hamilelik olunca dahada kotuoldum..neyse dedigin gibi allah dayanilmicak dert sknti vermesin..canm 32 haftadasin ne guzel az kalmis..pekikizlar bebekler kacinci haftada dogarsa yasama ihtimalleri var? Kasilmalar bende sIk oluyo korknuyo degilim.erken.dogumdan Allah korusunn hepimizi
pozıtıflıkten ziyade "her sorunun bır sebebı oldugu gıbı çözümü de vardır" cumlesını slogan edındım kendıme.. Rabbim çözümsüz dert vermesin gerisi sıkıntı değil
erken doğuma gelince benim dr um zaten 28. hafta "erken doguma cok uygun bır bebek " demıstı.. ben de hem hıssettıklerımden hemde dr un dedıklerınden hareketle 38. hafta beklıyorum yavrumu :)
hayırlısı olsun hakkımızda canım .. sen de hıc korkma.. o zamanın stresını sımdıden yasatma kendıne
canım neredesın sen ? istanbulda da gunes kar topluyor sankkı.. kuru soguk var ama hava guneslı :82:
Gunaydin cnmm hiiicccc imrenmeeee ben aynrn dedgin gibiyim battaniye altinda ama cok sklyorummm :))
Kızlar merhaba. Kızım dünden beri 1-2 kez oynadı onun dışında karnıma elimi koyunca kıpırtı hissediyorum ama tekmeleri hiç yemedim. Kızımda da problem bu haftada başlamıştımoynamamıştı inş sadece psikolojiktir diyorum ne olur dua edin.
Canm ne guzel tuttum bu slogani bende:)canm 38 hafta iyi yani kizlar genelede erken.dogar diyolar 36 -38 civari.ne kadar dogru bilmem .srnin bebek erkekti sanirim hayirlisi olsun 38 hafta erken sayilmaz aslinda
Kızlar merhaba. Kızım dünden beri 1-2 kez oynadı onun dışında karnıma elimi koyunca kıpırtı hissediyorum ama tekmeleri hiç yemedim. Kızımda da problem bu haftada başlamıştımoynamamıştı inş sadece psikolojiktir diyorum ne olur dua edin.
ankaradayım canım, dünden beri atıştırıyor çok ilginç martta yağması. ocakta bile yağmadı
ahh kızlar gün geçtikçe büyüyoruz..Çok zorlanmaya başladım, işe gidip gelmek artık külfet gibi geliyor, evde karpuz modunda yatasım var. 32 hafta raporunu alalı 1 hafta oldu ama 37'ye kdr devam etmem zor görünüyor...
Bugün az sonra oglumun odası gelecek, şu kayınvalidenin ugruna kavga ettiği oda..Hala da benimle konuşmuyor, adım "saygısız" oldu. Arayı yumusatayım diye arıyım dedim, demediğini bırakmadı, artık aglıyordum telefonda, "Anne ben hamileyin, neden bu şekilde konuşuyorsun?" dedim, olabilir ben de üzülüyorum dedi. Eşim de konuşmaya calıstıgında demiş ki "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" Çok acaip bir patoloji...Ama maalesef psikolog olmam bile artık onu anlamama yetmiyor. Ya da artık anlamak istemiyorum yani. Bugün oda gelince, nezaket ile arayıp teşekkür edeceğim, gene saydırırsa bana, başınızı ağrıtıcam burada dertlenip, hazırlıklı olun :))
Akşam da oglumu görmeye gidices, tam 5 hafta oldu..Bakalım ne durumda bizim ki? Hiç rahat durmuyor, çıkacakmış gibi hareket ediyor, zaman zaman da kafayı aşağı toslayarak antremanlarına başladı...Benim de mayısı görmem zor gibi ama belli de olmaz tabi..oglum istediği zaman hazır oldugu zaman gelsin :)
Bir şey daha sormak istiyorum ben oldum olası maydanoz nane çok yerim. Helede kahvaltıda yumurtayla yemeye bayılırım. 2-3 gündür çok abarttım. Bazı drlar zarrlı diyor ama ibrahim saraçoğlununfalan izliyorum hiç öyle birşey konuşmuyor. Onun etkisi olmuş mudur acba?
ahh kızlar gün geçtikçe büyüyoruz..Çok zorlanmaya başladım, işe gidip gelmek artık külfet gibi geliyor, evde karpuz modunda yatasım var. 32 hafta raporunu alalı 1 hafta oldu ama 37'ye kdr devam etmem zor görünüyor...
Bugün az sonra oglumun odası gelecek, şu kayınvalidenin ugruna kavga ettiği oda..Hala da benimle konuşmuyor, adım "saygısız" oldu. Arayı yumusatayım diye arıyım dedim, demediğini bırakmadı, artık aglıyordum telefonda, "Anne ben hamileyin, neden bu şekilde konuşuyorsun?" dedim, olabilir ben de üzülüyorum dedi. Eşim de konuşmaya calıstıgında demiş ki "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" Çok acaip bir patoloji...Ama maalesef psikolog olmam bile artık onu anlamama yetmiyor. Ya da artık anlamak istemiyorum yani. Bugün oda gelince, nezaket ile arayıp teşekkür edeceğim, gene saydırırsa bana, başınızı ağrıtıcam burada dertlenip, hazırlıklı olun :))
Akşam da oglumu görmeye gidices, tam 5 hafta oldu..Bakalım ne durumda bizim ki? Hiç rahat durmuyor, çıkacakmış gibi hareket ediyor, zaman zaman da kafayı aşağı toslayarak antremanlarına başladı...Benim de mayısı görmem zor gibi ama belli de olmaz tabi..oglum istediği zaman hazır oldugu zaman gelsin :)
Ah bu kayinvalideler ah.ne benim nede esimin ailesi ankarada.esime dedimki cok zor olacak ayri ayri.esimde dediki inan bana daha mutlu oluruz.herkes sag olsun salim olsun yerinde olsun dedi.evlenirken dugunumuzu, evimizi hepsini kendimiz yaptik kimse karismadi ve o mesafeyi oyle guzel kurmusuzki hala kimse karisamiyor.gercektende esimin dedigi gibi 6 yillik evliyiz ve cok mutluyuz.(allah bozmasin)ailelerle hem cok samimiyiz hem cok mesafeli.darisi basiniza tum sıkıntı yasayanlara insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?