çok teşekkür ederiz teyzesiiimaşallah canım. Herkes yazmış çok güzel isim falan diye dedim ben görmedim merak ettim :) çok cici bir isimmiş annesi :)
amin canım inşallah olsunda normal razıyım tabiki. sertleşmeler oluyodu ama işte bu çok farklıydı katıldı kaldı karnım bebek göbek deliğimden dışarı çıkacak zannettimCanm o sertlesmeler bendede var hep oluyo gun icinde cok sIk oluyo..doktor yalanci kasilmalar dedi bende alistima rtik cok korkuyodum ilk baslarda birde bicok arkadasima sordm hep kasilma rahmin dogum hazirligi dediler ve bicoguda normal dogum olacaginin gostergesi dediler bilemiyorum ne kadar dogru..hakkimizda hayirlisi
canım rahat değilsen bi dr una görün bana hareketlerinde gariplik hisseedersen gel demişti.Kızlar merhaba. Kızım dünden beri 1-2 kez oynadı onun dışında karnıma elimi koyunca kıpırtı hissediyorum ama tekmeleri hiç yemedim. Kızımda da problem bu haftada başlamıştımoynamamıştı inş sadece psikolojiktir diyorum ne olur dua edin.
bende ankaradayım bizim bvurada hava süper :) siz dikmen taraflarında mısınız hemşerim :)ankaradayım canım, dünden beri atıştırıyor çok ilginç martta yağması. ocakta bile yağmadı
canım al bir kitap eline oku valla tadını çıkar ya da bebeğinin kıyafetlerini sev...ben sürekli çekmecelerini açıp açıp seviyorum katlıyorum geri koyuyorum
akşamları ayağımı uzatıp yatınca oğlum çok mutlu oluyor sanki, kıpır kıpır.iş yerinde sıkışıp kalıyor galiba oturmaktan
ahh ahh bende psikolojik danışmanım ve bir sıkıntın oldugunda çevrenden arkdaşım mesala hemen aaaaa sende dertleniyorsan diyor :) yahu bizde insanız dertlenemez miyiz? nazlanamayız mı :)ahh kızlar gün geçtikçe büyüyoruz..Çok zorlanmaya başladım, işe gidip gelmek artık külfet gibi geliyor, evde karpuz modunda yatasım var. 32 hafta raporunu alalı 1 hafta oldu ama 37'ye kdr devam etmem zor görünüyor...
Bugün az sonra oglumun odası gelecek, şu kayınvalidenin ugruna kavga ettiği oda..Hala da benimle konuşmuyor, adım "saygısız" oldu. Arayı yumusatayım diye arıyım dedim, demediğini bırakmadı, artık aglıyordum telefonda, "Anne ben hamileyin, neden bu şekilde konuşuyorsun?" dedim, olabilir ben de üzülüyorum dedi. Eşim de konuşmaya calıstıgında demiş ki "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" Çok acaip bir patoloji...Ama maalesef psikolog olmam bile artık onu anlamama yetmiyor. Ya da artık anlamak istemiyorum yani. Bugün oda gelince, nezaket ile arayıp teşekkür edeceğim, gene saydırırsa bana, başınızı ağrıtıcam burada dertlenip, hazırlıklı olun :))
Akşam da oglumu görmeye gidices, tam 5 hafta oldu..Bakalım ne durumda bizim ki? Hiç rahat durmuyor, çıkacakmış gibi hareket ediyor, zaman zaman da kafayı aşağı toslayarak antremanlarına başladı...Benim de mayısı görmem zor gibi ama belli de olmaz tabi..oglum istediği zaman hazır oldugu zaman gelsin :)
canım Allahın izni ile hiç birşeyi yoktur ufaklıgın sadece sakin bir gün geçirmek istiyordur annesi. uslu olmak istiyordur bugun.Kızlar merhaba. Kızım dünden beri 1-2 kez oynadı onun dışında karnıma elimi koyunca kıpırtı hissediyorum ama tekmeleri hiç yemedim. Kızımda da problem bu haftada başlamıştımoynamamıştı inş sadece psikolojiktir diyorum ne olur dua edin.
valla ben çok yeşillik yerim. sağlık problemim yok canım. hamileliğin başında bile yedim.Bir şey daha sormak istiyorum ben oldum olası maydanoz nane çok yerim. Helede kahvaltıda yumurtayla yemeye bayılırım. 2-3 gündür çok abarttım. Bazı drlar zarrlı diyor ama ibrahim saraçoğlununfalan izliyorum hiç öyle birşey konuşmuyor. Onun etkisi olmuş mudur acba?
benimkide bazen gün içinde fırlayacak gibi ittiriyor karnımı diyorum ki yavrucugum yerin mi dar geldi nereye diyorum :)bende onu dürtüyorum :)amin canım inşallah olsunda normal razıyım tabiki. sertleşmeler oluyodu ama işte bu çok farklıydı katıldı kaldı karnım bebek göbek deliğimden dışarı çıkacak zannettim
ahh kızlar gün geçtikçe büyüyoruz..Çok zorlanmaya başladım, işe gidip gelmek artık külfet gibi geliyor, evde karpuz modunda yatasım var. 32 hafta raporunu alalı 1 hafta oldu ama 37'ye kdr devam etmem zor görünüyor...
Bugün az sonra oglumun odası gelecek, şu kayınvalidenin ugruna kavga ettiği oda..Hala da benimle konuşmuyor, adım "saygısız" oldu. Arayı yumusatayım diye arıyım dedim, demediğini bırakmadı, artık aglıyordum telefonda, "Anne ben hamileyin, neden bu şekilde konuşuyorsun?" dedim, olabilir ben de üzülüyorum dedi. Eşim de konuşmaya calıstıgında demiş ki "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" Çok acaip bir patoloji...Ama maalesef psikolog olmam bile artık onu anlamama yetmiyor. Ya da artık anlamak istemiyorum yani. Bugün oda gelince, nezaket ile arayıp teşekkür edeceğim, gene saydırırsa bana, başınızı ağrıtıcam burada dertlenip, hazırlıklı olun :))
Akşam da oglumu görmeye gidices, tam 5 hafta oldu..Bakalım ne durumda bizim ki? Hiç rahat durmuyor, çıkacakmış gibi hareket ediyor, zaman zaman da kafayı aşağı toslayarak antremanlarına başladı...Benim de mayısı görmem zor gibi ama belli de olmaz tabi..oglum istediği zaman hazır oldugu zaman gelsin :)
bende ankaradayım bizim bvurada hava süper :) siz dikmen taraflarında mısınız hemşerim :)
Bir şey daha sormak istiyorum ben oldum olası maydanoz nane çok yerim. Helede kahvaltıda yumurtayla yemeye bayılırım. 2-3 gündür çok abarttım. Bazı drlar zarrlı diyor ama ibrahim saraçoğlununfalan izliyorum hiç öyle birşey konuşmuyor. Onun etkisi olmuş mudur acba?
ahh kızlar gün geçtikçe büyüyoruz..Çok zorlanmaya başladım, işe gidip gelmek artık külfet gibi geliyor, evde karpuz modunda yatasım var. 32 hafta raporunu alalı 1 hafta oldu ama 37'ye kdr devam etmem zor görünüyor...
Kızlar merhaba. Kızım dünden beri 1-2 kez oynadı onun dışında karnıma elimi koyunca kıpırtı hissediyorum ama tekmeleri hiç yemedim. Kızımda da problem bu haftada başlamıştımoynamamıştı inş sadece psikolojiktir diyorum ne olur dua edin.
Ay benimde 32 raporu amalı 1 hafta olmadı daha Pazartesi aldım ama çok ağırım. Bari 36 ya kadar dayanabilsem. Kayınvalidende bi tuhafmış kıskanıyor mu nedir seni :)
Allah aşkına ne uğraşıyorsun.. hiç oralı bile olma.. teşekkür edersin tantana mı yaptı "anne bıraz ısım var kusura bakma sen bırıktır ben senı boş bı zamanımda ararım" de kapat.. hıc gelemıyorum şu tıp seylere.. oyle aglama da sakın! arayı yumusatmaya nıye calısıyosunkı.. bu tıp ınsanlar umursandıkca sımarıyor.. benden daha ıyı bılmen lazım.. neymıs "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" muş!! bak bak!! utanmadan kendını senınle mı yarıstırıyor.. zamanında onun da nazını cekenler olmus kusura bakmasın.. hersey sırayla.. kızdırmasınlar benı valla atlarım ustune!!
hıc canını sıkma moralını bozma arkadasım sen. bak keyfıne .. oglunun odasıyla ılgılen guzel guzel yavas yavas kendını yormadan yerlestır.. hıcte sallama allah askına kendılerını bıse sanmasınlar..
Ay benimde 32 raporu amalı 1 hafta olmadı daha Pazartesi aldım ama çok ağırım. Bari 36 ya kadar dayanabilsem. Kayınvalidende bi tuhafmış kıskanıyor mu nedir seni :)
canım odanız hayırlı olsun, güle güle kullanın. ky nin canını sıkmasına izin verme bence, istediğini saysın.teşekkürünü eder geçersin. onu nazlamak zorunda değilsiniz siz de...nasıl bir psikoloji anlamak zor zaten, senin üzülmenin torununa zarar vereceğini düşünemiyor mu?
şanslısınız arkadaşım.benim kayınvalideler de şehir dışında ama yetiyorlar telefonla. bir de şu görüntülü konuşmalar çıktı...zaten doğum için gelip aylarca aynı evde yaşamak düşüncesi dayanılır gibi değil. burada yaşasalardı gidip evlerinde kalsalardı keşke diyorum bazen ben de.
hehe ne güsel yazmıssın kız, valla şöyle bi silkindim yaa...dünden beri dert ediodum kendime şimdi arayacagım, tesekkur etcem, bi ton laf yiyecem diye...He ben bu gazla şimdi ararım, laf etmeye baslarsa da kaparım hehe saolasın valla
Nortstar selam, çalışabilir raporunu 32+0 da mı alman gerekiyor yoksa o hafta içinde herhangi bir günde alabiliyormusun.
Birde işten 37+0 da mı ayrılmak gerekiyor.
Bilgi verebilirsen çok sevinirim.
ya gercekten cok cıddıyım. kendını kontrol et, duygularını kontrol et. aglamadan net ve kararlı bı sekılde "anne ısım var , sonra ararım olmazsa , hem sen de bu arada bıraz daha bırıktırırsın, ha yok ılla konusmak ıstıyosan ben telefonu masaya koyuyorum sen dök ıcını " falan de.. terslen yanı kibarca.. anlasılan ona kendı gıbı bı gelın lazım!!! sen fazla insansın..
ınsanların karsısında ne kadar ayna gıbı olursan o kadar kazanıyorsun arkadasım.. sen benden ıyı bılırsın akıl vermek gıbı olmasın ama madem kişi karşındakini kendi gibi biliyor o zaman ben de bari haksız çıkarmıyım ona onun gıbı davranayım mantıgından hareketle bu tıp ınsanlara pabuc bırakmayı dogru bulmuyorum.. herkes sıfatından once ınsandır.. sıfatı sonra gelır.. yanı kv miş cartmıs curtmus anlamam.. önce insan olsunlar!
yıne de sen bılırsın tabı.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?