2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
amin canım inşallah olsunda normal razıyım tabiki. sertleşmeler oluyodu ama işte bu çok farklıydı katıldı kaldı karnım bebek göbek deliğimden dışarı çıkacak zannettim

kızlaaaaaar arkadaşım 41. haftasında doğuma girdi suni sancı veriyorlar inşallah sıkıntı olmadan kolayca doğuverir dua edin ne olur. rabbim hepiimize hayırlı doğumlar versin. mesaj atmış sancı odasındayım diye çok heycanlandımmmmmmmmmmm

canım rahat değilsen bi dr una görün bana hareketlerinde gariplik hisseedersen gel demişti.

bende ankaradayım bizim bvurada hava süper :) siz dikmen taraflarında mısınız hemşerim :)

ahh ahh bende psikolojik danışmanım ve bir sıkıntın oldugunda çevrenden arkdaşım mesala hemen aaaaa sende dertleniyorsan diyor :) yahu bizde insanız dertlenemez miyiz? nazlanamayız mı :)

canım Allahın izni ile hiç birşeyi yoktur ufaklıgın sadece sakin bir gün geçirmek istiyordur annesi. uslu olmak istiyordur bugun.

valla ben çok yeşillik yerim. sağlık problemim yok canım. hamileliğin başında bile yedim.

amin canım inşallah olsunda normal razıyım tabiki. sertleşmeler oluyodu ama işte bu çok farklıydı katıldı kaldı karnım bebek göbek deliğimden dışarı çıkacak zannettim
benimkide bazen gün içinde fırlayacak gibi ittiriyor karnımı diyorum ki yavrucugum yerin mi dar geldi nereye diyorum :)bende onu dürtüyorum :)

Allah aşkına ne uğraşıyorsun.. hiç oralı bile olma.. teşekkür edersin tantana mı yaptı "anne bıraz ısım var kusura bakma sen bırıktır ben senı boş bı zamanımda ararım" de kapat.. hıc gelemıyorum şu tıp seylere.. oyle aglama da sakın! arayı yumusatmaya nıye calısıyosunkı.. bu tıp ınsanlar umursandıkca sımarıyor.. benden daha ıyı bılmen lazım.. neymıs "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" muş!! bak bak!! utanmadan kendını senınle mı yarıstırıyor.. zamanında onun da nazını cekenler olmus kusura bakmasın.. hersey sırayla.. kızdırmasınlar benı valla atlarım ustune!!

hıc canını sıkma moralını bozma arkadasım sen. bak keyfıne .. oglunun odasıyla ılgılen guzel guzel yavas yavas kendını yormadan yerlestır.. hıcte sallama allah askına kendılerını bıse sanmasınlar..

Son düzenleme:
bende ankaradayım bizim bvurada hava süper :) siz dikmen taraflarında mısınız hemşerim :)

yok canım ama yüksek biraz buralar da sanırım ondan, durdu zaten keyif kısa sürdü.havalar düzelse de yürüyüş yapabilsek rahat rahat.

Maydanoz doğumu tetiklediği için erken doğumu başlatabilir fazlası. Ben öyle biliyorum.bence dikkat et bu konuda.

Ay benimde 32 raporu amalı 1 hafta olmadı daha Pazartesi aldım ama çok ağırım. Bari 36 ya kadar dayanabilsem. Kayınvalidende bi tuhafmış kıskanıyor mu nedir seni :)

Sizin uykular bizde saklanıyor galiba :)
Bu hafta kafamı kaldıramıyorum..
Bir de en rahat sola yattıgımda uyuyorum ama artık cürüyecek heralde sol tarafım,canım acıyor..Dönünce cok sıkı tekmeler yiyorum..
Cok güzel oynuyor ama ya,kıyamam :) Elimin altında kaydıkca dokunmus gb oluyorum,daha da netlesiyor hayali,iki avucuma sıgmıs bedeni,minik minik ayaklar :)
Rabbim saglıkla kavustursun hepimizi,nerelerden nereye geldik..

İnşallah dediğin gibidir canım içini rahat tut sen dur bak sabah sabah ne heyecan yaşadım anlatayım. Hergün pat küt girişen kızım dün öğlenden beri nazlı nazlı hareket ediyor tekmeleri parmağının ucuyla sanki. Şekerli yiyom yok, uzanıyorum yok, dondurma yedim onun hatrına bir iki hareket bitti. Normalde sabahları çok hareketli olurdu baktım yok, doğru hastaneye. Kayıt yaptırdım geçtim oturuyorum kız başladı hareketlenmeye bi tekmeliyo görmen lazım. Sıra bana geldi girdim anlattım böyle böyle. bir sorun yok suyu iyi gelişimi iyi Yorgun olursanız arada olabilir böyle dedi doktorumuz. Bende kızımı özlemiştim zaten bahane oldu. İnşallah seninlide böyle bişeydir canım. Ama için rahat değilse doktora görün istersen. :116:

Bu arada kızım 40 cm ve 1590 gr olmuş. Kafa ve karın önden gidiyo, bacak günü gününe tutuyo. Kocakafalım diye mi sevsem napsam?

Ay benimde 32 raporu amalı 1 hafta olmadı daha Pazartesi aldım ama çok ağırım. Bari 36 ya kadar dayanabilsem. Kayınvalidende bi tuhafmış kıskanıyor mu nedir seni :)

Nortstar selam, çalışabilir raporunu 32+0 da mı alman gerekiyor yoksa o hafta içinde herhangi bir günde alabiliyormusun.

Birde işten 37+0 da mı ayrılmak gerekiyor.

Bilgi verebilirsen çok sevinirim.

hehe ne güsel yazmıssın kız, valla şöyle bi silkindim yaa...dünden beri dert ediodum kendime şimdi arayacagım, tesekkur etcem, bi ton laf yiyecem diye...He ben bu gazla şimdi ararım, laf etmeye baslarsa da kaparım hehe saolasın valla

Benim de hedefim 36 hafta :) inşallah yaparız canım

Canım eşim de annem seni kıskanıyor dedi valla, zaten evlenmeden önce de eşim için, o benim kocamdı derdi (kendi eşini gencken kaybetmiş maalesef)..Ama şu hamilelik döneminde her şeye ayrı ayrı sorun cıkararak yedi bitirdi beni

Teşekkür ederim canım. Yok valla lafta torunu çok seviyor, ama birşey olur gibi bir korkusu yok..işine nası gelirse yani :) Yani kimseyle kutlama, hic bi yere resim koyma, bol giyin, göbegini sakla, nazar deger sürekli böyle derken, eşim de demiş kız hamile, niye bagırıyorsun, çocuga bir şey olsa deyince cevap yok aynen azarlamaya devam

ses06 Canım valla aynen terzi kendi söküğünü her zaman dikemiyor :)

Aylarcami? Cok zor valla.benim doguma annem gelicek 20 gun falan kalip gidecek cunku kardesimin kizlarina bakiyor.kayinvalidem ise annemler gidince gelir bir hafta kalur anca cunku kayinpederim evini ozler dayanamaz buralara.gorumcemede diycemki sen cocuk iki aylik olunca gel cunku cok sigara iciyo.dogar dogmaz oglumu sigara dumaninda birakmak istemiyorum.gerci mutfakta falan icer ama neticede ustu kokuyor olucak

ya gercekten cok cıddıyım. kendını kontrol et, duygularını kontrol et. aglamadan net ve kararlı bı sekılde "anne ısım var , sonra ararım olmazsa , hem sen de bu arada bıraz daha bırıktırırsın, ha yok ılla konusmak ıstıyosan ben telefonu masaya koyuyorum sen dök ıcını " falan de.. terslen yanı kibarca.. anlasılan ona kendı gıbı bı gelın lazım!!! sen fazla insansın..

ınsanların karsısında ne kadar ayna gıbı olursan o kadar kazanıyorsun arkadasım.. sen benden ıyı bılırsın akıl vermek gıbı olmasın ama madem kişi karşındakini kendi gibi biliyor o zaman ben de bari haksız çıkarmıyım ona onun gıbı davranayım mantıgından hareketle bu tıp ınsanlara pabuc bırakmayı dogru bulmuyorum.. herkes sıfatından once ınsandır.. sıfatı sonra gelır.. yanı kv miş cartmıs curtmus anlamam.. önce insan olsunlar!

yıne de sen bılırsın tabı.. :)

Nortstar selam, çalışabilir raporunu 32+0 da mı alman gerekiyor yoksa o hafta içinde herhangi bir günde alabiliyormusun.

Birde işten 37+0 da mı ayrılmak gerekiyor.

Bilgi verebilirsen çok sevinirim.

32+o da alıyorsun canım. 37+0 dada bırakıyorsun

Ahh canım haklısın tabi ki ama benim ters tepki vermememin tek sebebi yine eşimdir. Öyle iyi bir insandır ki, annesini durduramadığı için de üzülüyor, benim üzülmeme de üzülüyor... İşler kötü gitmesin o üzülmesin diye ben daha sakin durmaya calısıyorum. Bir de aile şirketi olduğundan, her gün muhattap olmak zorunda annesiyle. Çizgi çekip, bir süre görüşmeyelim deme şansımız da yok maalesef.. En azından eşim için yok... Yoksa içimde nası bi cazgır var anlatamam :)

Kızlar bir şey daha sorayım size. Oglumuzun odasına duvar kagıdı yaptırdık ama usta çok pis çalışmış ve kagıt yapıstırıcısının izleri kalmıs kagıdın üstünde, neyle silsek gecer? napmak lazım bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…