2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım senınle oyun parklarımız aynıydı. ben de kenar korumalı oyun parkı setı almaktan vazgectım. ama bebek nevresım takımları cok buyuk gelıyor. oyun parkı ıcın sadece nevresım takımı bulamadım hepsı yan korumalı satılıyor sen ne aldın hangı marka aldın oyun parkı nevresım takınını

hımm o zaman işler degısıyor tabı.. aile şirketi sıkıntı.. abim de babasıyla çalışıyor.. bana lat-i lokum gelen adam eşimin abisine tam bir godzilla!!
o cok farkedıyor nedense..
Allah yardımcınız olsun canım..

arkadaşlar bebekler için şampuan, losyon vs. aldınız mı? hangi markaları tercih ettiniz?

canım ben unibaby nin yarışmasından yenidoğan set kazandım,sabun olarak da muğladan doğal ev yapımı zeytinyağı sabunu getirdim, biraz büyüyünce onu kullanacam.

Bübchen aldım ben canım, onu pek tavsiye ettiler :)

canım ben unibaby nin yarışmasından yenidoğan set kazandım,sabun olarak da muğladan doğal ev yapımı zeytinyağı sabunu getirdim, biraz büyüyünce onu kullanacam.

teşekkürler. bahsettiğiniz ürünlerin içeriği % 100 organik mi? bubcheni ve chicco yu öneriyorlar.
sabunun ev yapımı olması mantıklı. ancak doğu da bulabilir miyim bilemiyorum. belki internetten.

arkadaşlar bebekler için şampuan, losyon vs. aldınız mı? hangi markaları tercih ettiniz?

ben de bübchen set aldım kullananlardan duyduğum kadarıyla çoğu kişi çok memnun aklımda sebamed de kaldı dr sorucam haftaya önericeğiniz birşey var mı diye

angel mama baby, logona, NATURE'S BABY ORGANİCS, Euphia, erbaviva, organicare, töpfer, L'OCCİTANE, Mom&Baby markaları ise bloglardan ve yerli yabancı sitelerden elde ettiğim markalar. bu ürünleri duydunuz mu kullanan var mı? çunku oldukça pahalı ürünler

teşekkürler. bahsettiğiniz ürünlerin içeriği % 100 organik mi? bubcheni ve chicco yu öneriyorlar.
sabunun ev yapımı olması mantıklı. ancak doğu da bulabilir miyim bilemiyorum. belki internetten.

doğuda neredesiniz bilmiyorum ama maraş ve urfa taraflarında çok güzel ev yapımı sabunlar olduğunu nette bir blogtan okumuştum.. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun..inşallah siz vaktinde kavuşursunuz böyle ayrı kalmak çok zor
Canım bebişin hayırlı uğurlu olsun ben daha yeni gördüm maalesef, iyi haberlerini en kısa zaman da almayı umut ediyorum.
Benimde göğüs kenarlarında lekeler oldu canım gittikçe koyulaştı birde. Kol altlarımında rengi değişti koyulaştı çok. Doğumdan sonra geçer diyorlar inşallah öyle olur.
Canım benim koltuk altım resmen simsiyah kömür sürülmüş gibi, valla utanıyorum bile aynada bakmaya.

Canım bebişinin güzel haberlerine çok sevindim, Allah yarın da bana öyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Bakalım biz doğumu konuşur muyuz, merak ediyorum gerçekten. Kilosu felan da çok iyi maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
Canım benim de eltime herşey alınır yapılır, ben eşimden araba isteyince çalış al denir bana. Her zaman o benden daha üst nokta da benim eşekliğimden ama herşey kafa sallarsan olacağı bu zaten. Eşimi çok sevdiğim için katlanıyorum.

Arel çok güzel bir isim, abimlerde bebişlerine bu ismi vereceklerdi.

Canım çok güze iyi günlerde güle güle giyin, rengi de süpermiş

Canını sıkma bebeğinin çıplak kalacak hali yok alır babası kendini toparlayınca inşallah.

Doktorum 2 saatte bir 15 dakika uzanmak gerektiğini söylüyor canım bilgin olsun, yoksa bebek çok sıkışıyormuş içerde.

Kizlar ben bebisime oyun halisi olarak bunu aldim acaba yikamama gerek varmi ve yikasam nasil yikiycam :44:
diyelimki yikadim ustte oyuncaklarin asili oldugu kismi nasil halederim eldemi yikanir yada hicmi yikanmaz
Eki Görüntüle 1020415
Onlar yıkanıyor yaa, abimde benileriniz almıştı ondan biliyorum.

Kaynananan da fenaymış anacım, benimki arada arar ben hastayım der kapatır. Onu da iş istemeyelim diye yapıyor, aman kendine hayrı yok zaten bana ne hayrı olsun. Sürekli bizden iş bekliyor zaten bu halde gidip iş yapsam yok demez, sen de sallama he he de sonra da ay sesin gitti anne duymamıyorum deyip kapat
Bize de haber ver Allah bir avazda kurtasın inşallah...
Canım bu arada o bebek süsüne bayıldım ellerine sağlık.
Ben mustela sipariş verdim canım.

Son düzenleme:
sığmıyo bu çocuk karnıma artık bu hareketide yaptığına eminim

aynen yemekten sonra delirdi benimki el kol hatta karnıma kafa atıyo bu diyorum dışarda da bu hareketleri yapmaya devam ederse herhalde fena yaramaz bir oğlan çocuğu annesi olacağım

mustela'nın içeriğinde sls olduğunu bir yerde okumuştum canım. hatta ingilizce bir site vardı şu an adını unuttum orda almak istediğiniz ürünün adını girince içeriğini ve risk puanını veriyordu. ben de bakmıştım ve mustelanın pek iyi derecelendirilmediğini görmüştüm.

merhaba arkadaşlar,

doktordan geliyorum şimdi çok şükür herşeyimiz yolunda gidiyor
3 hafta sonra tekrar gidicem sonra her hafta dedi,
31+3 teyiz 1,900 olmuş minik prensim
doğumu konuştum, öncelikle normal doğum için uğraşıcaz dedi, sonra epidural normal doğum ( ben istemiştim bunu ), en son çare sezeryan dedi.
bende zaten normal istiyorum.
mide yanması için ilaç verdi, eğer şiddetli olursa kullanıcam.
bir de eleviti kestik, içerisinde bulunan e vitamininde domuş yağı jelatini olduğunu okuduğumu söyledim, onun yerine kalsiyum verdi.
bizden bu kadar, sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.

maşallah kocaman olmuş annesi sağlıkla hayırla gelsin inşallah benim dr bana hiç elevit vermedi besinlerden al dedi vitamini şimdilik çok şükür ki iyiyim mide yanması için bana sakız çok iyi geliyor herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama yine de bir söyleyeyim belki işe yarar

Amin canım hepimiz inşallah.
doktorumda dışardan yemek yememeye çalış dedi, zaten yanma olduğu günler dışardan yemek yediğim günler oluyordu, kullandıkları yağdan olurmuş.
teşekkür ederim canım.

Canım benim annem aldı nevresimi ama ölçmedik biz acaba çok mu büyük gelecekki:18::18:

fuunababy nin park yatak nevresim takımları var canım. internet sitesinden bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…