- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Ahh canım haklısın tabi ki ama benim ters tepki vermememin tek sebebi yine eşimdir. Öyle iyi bir insandır ki, annesini durduramadığı için de üzülüyor, benim üzülmeme de üzülüyor... İşler kötü gitmesin o üzülmesin diye ben daha sakin durmaya calısıyorum. Bir de aile şirketi olduğundan, her gün muhattap olmak zorunda annesiyle. Çizgi çekip, bir süre görüşmeyelim deme şansımız da yok maalesef.. En azından eşim için yok... Yoksa içimde nası bi cazgır var anlatamam :)
arkadaşlar bebekler için şampuan, losyon vs. aldınız mı? hangi markaları tercih ettiniz?
arkadaşlar bebekler için şampuan, losyon vs. aldınız mı? hangi markaları tercih ettiniz?
Bübchen aldım ben canım, onu pek tavsiye ettiler :)
canım ben unibaby nin yarışmasından yenidoğan set kazandım,sabun olarak da muğladan doğal ev yapımı zeytinyağı sabunu getirdim, biraz büyüyünce onu kullanacam.
teşekkürler. bahsettiğiniz ürünlerin içeriği % 100 organik mi? bubcheni ve chicco yu öneriyorlar.
sabunun ev yapımı olması mantıklı. ancak doğu da bulabilir miyim bilemiyorum. belki internetten.
Canım bebişin hayırlı uğurlu olsun ben daha yeni gördüm maalesef, iyi haberlerini en kısa zaman da almayı umut ediyorum.Teşekkür ederim canım Allah razı olsun..inşallah siz vaktinde kavuşursunuz böyle ayrı kalmak çok zor
Canım benim koltuk altım resmen simsiyah kömür sürülmüş gibi, valla utanıyorum bile aynada bakmaya.Benimde göğüs kenarlarında lekeler oldu canım gittikçe koyulaştı birde. Kol altlarımında rengi değişti koyulaştı çok. Doğumdan sonra geçer diyorlar inşallah öyle olur.
Canım bebişinin güzel haberlerine çok sevindim, Allah yarın da bana öyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Bakalım biz doğumu konuşur muyuz, merak ediyorum gerçekten. Kilosu felan da çok iyi maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Teşekkür ederim cnm. Aslında evlilik yıldönümü ayrı, bebişinin doğumu ayrı olsun daha iyi değil mi? Öbür türlü evlilik yıldönümü kaynayacak muhakkak. Bebişin ilk yılları neyse ama ilerleyen senelerde ona da ihtiyaç oluyor:))
Canım benim de eltime herşey alınır yapılır, ben eşimden araba isteyince çalış al denir bana. Her zaman o benden daha üst nokta da benim eşekliğimden ama herşey kafa sallarsan olacağı bu zaten. Eşimi çok sevdiğim için katlanıyorum.kizlar,ben 3.5 yil bebek yapmadim.kv.k.peder cocuk diye diye yandilar.simdi hamileyim.ne şanski 7 aylik evli eltimde 5 aylik hamike.ve ayni evde yasiyolar.bizde yeni tasindik k.peder bize yatak odasi aldi.
simdi bebek alisverisine gelince bize hicbisey almadilar.ve Almayacaklarmis.evdeki ogluna hem besleme gibi bakiyor.tum dr masraflarini karsiliyor.gelin calismiyor.kocasida paralari yastik alti yapiyor.gecimlerini kayinpeder sagliyor.
evdekinin masraflarinin altindan kalkamayinca bize hic destek olmuyorlar.
gecende kv.annemi aramis ne aldin bebege daha ne alacaksin falan demis.biz yetisemiyoruz kizin cok pahali seyler begeniyor demis..
sanki bisey istedim ondan parasini mi istedim..
ayrica ben calisiyorum kurumumun yaptigi ozel saglik sigortasi var.dolayisiyla gittigim hastane ve dr.ona gore anlasmali yerler.
normal dogum 6.250 tl.sezaryen 8,500 tl ye indirdik.acibadem grubu en pahali hastane biliyorsunuz.ancak sigortamin anlasmasi var %80 karsilayacak.
bunu duyan k.v anneme demisku bu paralara dogum mu olur.
bak evdeki gelin 400 liraya doguracak.onun ne eksigi var demis.
sanki o mu odeyecek yoksa oglu mu?
her masrafimi kendim karsiliyorum.
bebege babasi bir çöp almadi.almayacak.dogum parasini sigortam karsilayacak.geri kalanini kurumun verdigi dogum yardimi ile yine ben odiycem.ayrica kocamin ustume yiktigi borclar yuzunden bebegim kucukken ise donmek zorunda kalicam.
simdi soyleyin cocuguna 1 kuruş ayiracak parasi olmayan kocam icinmi dertleneyim.yoksa ayni maldan olan evlat ayrimi yapan ailesine mi yanayim.yoksa bu kadar tavizkar salak oluşumuma mi?
bunlari dusundukce deli oluyorum inanin.allah kimseyi kimseye muhtac ettirmesin.
Arel çok güzel bir isim, abimlerde bebişlerine bu ismi vereceklerdi.Arkadaşlar size isim konusun danışmak istedim. Oğluşuma Rüzgar koyalım diyorduk biraz soğudum gibi bu isimden. AREL diye bir isim bulduk şimdi. Anlamı temiz, dürüst, mert, iffetli insan demek. Anlamını da çok beğendim. Akşam eşimde beğenmişti. Tüm akrabalarını arayıp soruyor akşamdan beri, şimdi yok vazgeçtim diyor. Sizce nasıl AREL ??
Canım çok güze iyi günlerde güle güle giyin, rengi de süpermişkızlar bende gecelik ve pijamamı aldım.. azcık kazıklandım sanı ama artık bu ısten kurtulmak ıstedım.. bı gecelık bı pıjama bır de sabahlık aldım.. hıcbıseyın mavısı yoktu ben ıstesem de.. herseyın pembesı kalmıs..arkadasım da "mavı gıymesı gereken oglun sen degılsın" deyınce aldım pembeyı.. evden de goturcem kalanları.. bıkac pıjama veya gecelık gıbı..
bı sorun var yollayamıyorum resımlerı.. yollıcam sorun kalkınca.. nedense içime sinip sinmediğini tartamıyorum suanda.. size göstermem lazım :44:
Canını sıkma bebeğinin çıplak kalacak hali yok alır babası kendini toparlayınca inşallah.dün ki baş ağrım yatmadan geçti çok şükür ama bu sefer bel ve sırt ağrısı mide yanması üzerine bide nefes darlığı uyutmadı bitürlübide içim dolmuş sabaha ağladım... bu adam beni delirticek mart'ın ortası oldu hala benim eksikler duruyo sadece zıbın var şu zaman alırız diye diye doğum yaklaştı hala şu zaman alırız diyo çok moralim bozuk bi çoğunuz eksikleri halletti yıkadı bile ben daha alıcam yıkayıp yerleştiricem şeker falan yapılcak ortada hiç bişey yok bide hepsini bir alalım demiyorum biraz para ver bi kısmını alim diiyom bekle diyo çok üzülüyorum aklıma geldi şimdi dene ağlıyorum düşünün ama adamın umrunda değil normalde böyle biri değil ama niye böyle yapıyo anlamadım gitti bazen diyorum keşke çalışsaydım... gerçi evde bile yoruluyorum temizliğim yeni bitti yemek yaptım anca oturdum
biraz uzun oldu kusura bakmayın
Doktorum 2 saatte bir 15 dakika uzanmak gerektiğini söylüyor canım bilgin olsun, yoksa bebek çok sıkışıyormuş içerde.Slm kizlar size bir sorum var. Suab egitim icin 40 gunluk otelde kaliyorum bu sebeple kahvalti ogle yemegi aksam yemegi derken ustelik bir de egitim aninda hep sandalyede oturuyorum biraz fazla oturunca karnimamda ve rahimde sanci oluyor. Sizdede var mi.
2.5 ay kaldi ama ben simdiden agirlastim giyinmek bile iskence oluyor
Onlar yıkanıyor yaa, abimde benileriniz almıştı ondan biliyorum.Kizlar ben bebisime oyun halisi olarak bunu aldim acaba yikamama gerek varmi ve yikasam nasil yikiycam :44:
diyelimki yikadim ustte oyuncaklarin asili oldugu kismi nasil halederim eldemi yikanir yada hicmi yikanmaz
Eki Görüntüle 1020415
Kaynananan da fenaymış anacım, benimki arada arar ben hastayım der kapatır. Onu da iş istemeyelim diye yapıyor, aman kendine hayrı yok zaten bana ne hayrı olsun. Sürekli bizden iş bekliyor zaten bu halde gidip iş yapsam yok demez, sen de sallama he he de sonra da ay sesin gitti anne duymamıyorum deyip kapatahh kızlar gün geçtikçe büyüyoruz..Çok zorlanmaya başladım, işe gidip gelmek artık külfet gibi geliyor, evde karpuz modunda yatasım var. 32 hafta raporunu alalı 1 hafta oldu ama 37'ye kdr devam etmem zor görünüyor...
Bugün az sonra oglumun odası gelecek, şu kayınvalidenin ugruna kavga ettiği oda..Hala da benimle konuşmuyor, adım "saygısız" oldu. Arayı yumusatayım diye arıyım dedim, demediğini bırakmadı, artık aglıyordum telefonda, "Anne ben hamileyin, neden bu şekilde konuşuyorsun?" dedim, olabilir ben de üzülüyorum dedi. Eşim de konuşmaya calıstıgında demiş ki "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" Çok acaip bir patoloji...Ama maalesef psikolog olmam bile artık onu anlamama yetmiyor. Ya da artık anlamak istemiyorum yani. Bugün oda gelince, nezaket ile arayıp teşekkür edeceğim, gene saydırırsa bana, başınızı ağrıtıcam burada dertlenip, hazırlıklı olun :))
Akşam da oglumu görmeye gidices, tam 5 hafta oldu..Bakalım ne durumda bizim ki? Hiç rahat durmuyor, çıkacakmış gibi hareket ediyor, zaman zaman da kafayı aşağı toslayarak antremanlarına başladı...Benim de mayısı görmem zor gibi ama belli de olmaz tabi..oglum istediği zaman hazır oldugu zaman gelsin :)
Bize de haber ver Allah bir avazda kurtasın inşallah...kızlaaaaaar arkadaşım 41. haftasında doğuma girdi suni sancı veriyorlar inşallah sıkıntı olmadan kolayca doğuverir dua edin ne olur. rabbim hepiimize hayırlı doğumlar versin. mesaj atmış sancı odasındayım diye çok heycanlandımmmmmmmmmmm
Ben mustela sipariş verdim canım.arkadaşlar bebekler için şampuan, losyon vs. aldınız mı? hangi markaları tercih ettiniz?
sığmıyo bu çocuk karnıma artıkbu hareketide yaptığına eminim
merhaba arkadaşlar,
doktordan geliyorum şimdi çok şükür herşeyimiz yolunda gidiyor
3 hafta sonra tekrar gidicem sonra her hafta dedi,
31+3 teyiz 1,900 olmuş minik prensim
doğumu konuştum, öncelikle normal doğum için uğraşıcaz dedi, sonra epidural normal doğum ( ben istemiştim bunu ), en son çare sezeryan dedi.
bende zaten normal istiyorum.
mide yanması için ilaç verdi, eğer şiddetli olursa kullanıcam.
bir de eleviti kestik, içerisinde bulunan e vitamininde domuş yağı jelatini olduğunu okuduğumu söyledim, onun yerine kalsiyum verdi.
bizden bu kadar, sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.
maşallah kocaman olmuş annesi sağlıkla hayırla gelsin inşallah benim dr bana hiç elevit vermedi besinlerden al dedi vitamini şimdilik çok şükür ki iyiyim mide yanması için bana sakız çok iyi geliyor herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama yine de bir söyleyeyim belki işe yarar
canım senınle oyun parklarımız aynıydı. ben de kenar korumalı oyun parkı setı almaktan vazgectım. ama bebek nevresım takımları cok buyuk gelıyor. oyun parkı ıcın sadece nevresım takımı bulamadım hepsı yan korumalı satılıyor sen ne aldın hangı marka aldın oyun parkı nevresım takınını
canım senınle oyun parklarımız aynıydı. ben de kenar korumalı oyun parkı setı almaktan vazgectım. ama bebek nevresım takımları cok buyuk gelıyor. oyun parkı ıcın sadece nevresım takımı bulamadım hepsı yan korumalı satılıyor sen ne aldın hangı marka aldın oyun parkı nevresım takınını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?