2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım aradım hala sancı odasındaymış neredeyse 4 saat oldu :18: allah kurtarsın inşallah. en korktuğum şeyde bu suni sancıyı çekip sonra sezeryana almaları. öyle olacağına direk sezeryana alsınlar razıyım ben umarım öyle olmaz haber alır almaz yazarım burayada.
kapı süsü içinde teşekkür ederizzz elimden geldiğince yapmaya çalıştım işte

aynen yemekten sonra delirdi benimki el kol hatta karnıma kafa atıyo bu diyorum dışarda da bu hareketleri yapmaya devam ederse herhalde fena yaramaz bir oğlan çocuğu annesi olacağım
ben bide yemeğin üstüne hemen tatlı yedim. çıldırdı bebişimmm oğlan çocuğu yaramaz olur zaten benimki kız uslu uslu oturmuyoki

ben bide yemeğin üstüne hemen tatlı yedim. çıldırdı bebişimmm oğlan çocuğu yaramaz olur zaten benimki kız uslu uslu oturmuyoki

şimdi ki kızlar erkeklerden daha yaramaz ne yazık ki sevgili kız anneleri gelecek zaman dünürlerimiz

maydanozun tazesi değil kaynamış suyu zararlı canım. bir sorun yoktur, üzme kendini.

sığmıyo bu çocuk karnıma artık bu hareketide yaptığına eminim

dün akşam bir hareketlendi, 5,6 kez göbeğim hop oturup hop kalktı, sonrada hareketler sıfırlandı. bu seferde ben bir panik. bebeğe bişey mi oldu diye Allah korusun.

bugünde resmen çatım ağrıyor. bu normal mi, erken değil mi? (31+3 üz)

31+5 iz aynı sey bende de oldu..

dun hop hop ettı kesıldı.. bugunde sancım var..

bende de aynen panık hali..

bakalım hayırlısı..

Aaaa doğum yapanmi var? Kim cnm kaç haftalik?

inşallah normal bir süreçtir. cumartesi kontrolüm var. hadi hayırlısı...

aynen benımde cts kontrolum var .. kısmet bakalım ne cıkacak.. Allah vere de kotu bıse olmasa.. sıze de oldugu ıcın az bıse ıcım rahatlamıo deıl ..:44:

Canım benim annem aldı nevresimi ama ölçmedik biz acaba çok mu büyük gelecekki:18::18:

valla canım asırı buyuk. park yatagın enı 70 boyu 100.. ama nevresım takımlarının ölçulerı bebek odası yatagına göre. ben cottonbox belis aybinın ölçulerı hep aynı ben netten alıyordum annem bır parkyatagı ölçeyım dedi.70 e 100 cıktı
Cotton Box Bebek Nevresim Takımları
Ürün İçeriği:
Nevresim: 100x150 cm
Çarşaf: 120x150 cm
Yastık Kılıfı : 35x45 (2 Adet
hadı carsaf önemlı alta katlarız ama nevresımı ıcıne yorgan yada battanıye koyunca cok buyuk gelır.

Bnmde oyle inan ama hareketleirni takip ediyorum sanki cikmaya calisirsin debelenirsin ya oyle hareketler sanki ,gecenki kontrolumde boynunda kordonu vardi.kuzimun bende acaip evham oldu acaba kordondanmi kurtulmaya calisiyo minigim ay allahim.sen koru ya daha cok dolarsa kizlar cok korkuyorum yaa

YAAA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE ÇOK KORKUYORUM HERKES AY HİÇ HAMİLE GİBİ DEĞİL YÜZÜN HİÇ ŞİŞMEMİŞ VS DEYİP DURUYOLAR KORKUYOOOOOOOOOOOOM:18::18:

allahtan bi kac saatte gecti yoksaaa yemistim aywayi walla....ne elim ayagim ne yuzum allahtan hala bi degisiklik yokk...oyle diolar hemen gidip seyimi kasiom ben.... batil ama vardir eskilerin bi bildigi....

vallahi benim dr a sorsam normal der sen artık büyümüşsün canım çatın açılmaya başlamış olabilir. artık bebişlerimizin hareketleri çok daha sert ve acıtıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…