canım aradım hala sancı odasındaymış neredeyse 4 saat oldu :18: allah kurtarsın inşallah. en korktuğum şeyde bu suni sancıyı çekip sonra sezeryana almaları. öyle olacağına direk sezeryana alsınlar razıyım ben umarım öyle olmaz haber alır almaz yazarım burayada.Canım bebişin hayırlı uğurlu olsun ben daha yeni gördüm maalesef, iyi haberlerini en kısa zaman da almayı umut ediyorum.
Canım benim koltuk altım resmen simsiyah kömür sürülmüş gibi, valla utanıyorum bile aynada bakmaya.
Canım bebişinin güzel haberlerine çok sevindim, Allah yarın da bana öyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah. Bakalım biz doğumu konuşur muyuz, merak ediyorum gerçekten. Kilosu felan da çok iyi maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
Canım benim de eltime herşey alınır yapılır, ben eşimden araba isteyince çalış al denir bana. Her zaman o benden daha üst nokta da benim eşekliğimden ama herşey kafa sallarsan olacağı bu zaten. Eşimi çok sevdiğim için katlanıyorum.
Arel çok güzel bir isim, abimlerde bebişlerine bu ismi vereceklerdi.
Canım çok güze iyi günlerde güle güle giyin, rengi de süpermiş
Canını sıkma bebeğinin çıplak kalacak hali yok alır babası kendini toparlayınca inşallah.
Doktorum 2 saatte bir 15 dakika uzanmak gerektiğini söylüyor canım bilgin olsun, yoksa bebek çok sıkışıyormuş içerde.
Onlar yıkanıyor yaa, abimde benileriniz almıştı ondan biliyorum.
Kaynananan da fenaymış anacım, benimki arada arar ben hastayım der kapatır. Onu da iş istemeyelim diye yapıyor, aman kendine hayrı yok zaten bana ne hayrı olsun. Sürekli bizden iş bekliyor zaten bu halde gidip iş yapsam yok demez, sen de sallama he he de sonra da ay sesin gitti anne duymamıyorum deyip kapat
Bize de haber ver Allah bir avazda kurtasın inşallah...
Canım bu arada o bebek süsüne bayıldım ellerine sağlık.
Ben mustela sipariş verdim canım.
ben bide yemeğin üstüne hemen tatlı yedim. çıldırdı bebişimmmaynen yemekten sonra delirdi benimki el kol hatta karnıma kafa atıyo bu diyorum dışarda da bu hareketleri yapmaya devam ederse herhalde fena yaramaz bir oğlan çocuğu annesi olacağım
ben bide yemeğin üstüne hemen tatlı yedim. çıldırdı bebişimmmoğlan çocuğu yaramaz olur zaten benimki kız uslu uslu oturmuyoki
Bir şey daha sormak istiyorum ben oldum olası maydanoz nane çok yerim. Helede kahvaltıda yumurtayla yemeye bayılırım. 2-3 gündür çok abarttım. Bazı drlar zarrlı diyor ama ibrahim saraçoğlununfalan izliyorum hiç öyle birşey konuşmuyor. Onun etkisi olmuş mudur acba?
sığmıyo bu çocuk karnıma artıkbu hareketide yaptığına eminim
dün akşam bir hareketlendi, 5,6 kez göbeğim hop oturup hop kalktı, sonrada hareketler sıfırlandı. bu seferde ben bir panik. bebeğe bişey mi oldu diye Allah korusun.
bugünde resmen çatım ağrıyor. bu normal mi, erken değil mi? (31+3 üz)
canım aradım hala sancı odasındaymış neredeyse 4 saat oldu :18: allah kurtarsın inşallah. en korktuğum şeyde bu suni sancıyı çekip sonra sezeryana almaları. öyle olacağına direk sezeryana alsınlar razıyım ben umarım öyle olmaz haber alır almaz yazarım burayada.
kapı süsü içinde teşekkür ederizzzelimden geldiğince yapmaya çalıştım işte
inşallah normal bir süreçtir. cumartesi kontrolüm var. hadi hayırlısı...
Canım benim annem aldı nevresimi ama ölçmedik biz acaba çok mu büyük gelecekki:18::18:
kızlar oğluşlarınızın ismi ne olacak paylaşırmısınız
aynen benımde cts kontrolum var .. kısmet bakalım ne cıkacak.. Allah vere de kotu bıse olmasa.. sıze de oldugu ıcın az bıse ıcım rahatlamıo deıl ..:44:
dün akşam bir hareketlendi, 5,6 kez göbeğim hop oturup hop kalktı, sonrada hareketler sıfırlandı. bu seferde ben bir panik. bebeğe bişey mi oldu diye Allah korusun.
YAAA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE ÇOK KORKUYORUM HERKES AY HİÇ HAMİLE GİBİ DEĞİL YÜZÜN HİÇ ŞİŞMEMİŞ VS DEYİP DURUYOLARKORKUYOOOOOOOOOOOOM:18::18:
aynen canım. ben de seni okuyunca biraz rahatladım. hadi hayırlısı...
vallahi benim dr a sorsam normal derdün akşam bir hareketlendi, 5,6 kez göbeğim hop oturup hop kalktı, sonrada hareketler sıfırlandı. bu seferde ben bir panik. bebeğe bişey mi oldu diye Allah korusun.
yok canım bizden değil bu benm arkadaşım 41 haftalıkAaaa doğum yapanmi var? Kim cnm kaç haftalik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?