2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sığmıyo bu çocuk karnıma artık bu hareketide yaptığına eminim

Maşallah miniğee..Zaman geçtikçe herşeyimiz değişti,hareketler çok güzelmiş ama di mi :) Önceden minnacık kıpırdadı diye seviniyorduk,şimdi keyifle izliyorum :)

Biz de babasıyla birbirimize hep CAN diye hitap ederdik, oğlumuza da can diyeceğiz şimdi :)

Bizimde oğlumuz olsaydı ismi hazırdı :) Can :) Şimdi Sezen geliyor,nasip olurda oğlumuz olursa adı şimdiden belli..
İsmiyle yaşasın miniğin..
Kayınvalidene de diyecek birşey yok..O olayın tamamen farklı boyutunda..Bence de hamile oldugun için seni şuan daha da fazla kıskanıyordur..Bu tepkileri ondan bence..Onun bütün tepkisi senin ne kadar iyi olduğunu açıklıyor :)

Kızlar NTS e hangi haftada giriliyor.
Aramızda giren oldu mu?

30. haftada girmiştim ben canım..Doktor tahlillerle beraber Nst'de istemişti kontrol amaçlı..

Amin canım hepimizin evlatları canımız zaten, Sezen ismini de pek severim...HEpsinin uzun sağlıklı mutlu ömürleri olsun inşallah!

KIZLAR BISE DICEM

olur olmaz seylere takılıp kalan var mı aranızda.. mesela arkadasının soguk davrandıgını dusunen ve buna takan.. habıre aklına gelınce ıcı sıkılan falan..

bır de hıc olmayan sey oluyor sinirlenince kulaklarımdan ates cıkıyor resmen aşırı ısınıyor kulaklarım..

normalde sınırli bi insanımdır ama dısardan gören sadece rengımın beyazlıgından veya gozlerımın parladıgından anlar sinirlendiğimi.. şimdi artık kulaklarımdan ateş çıkıyor!..

enteresan bır durum yaa acaba kalır mı ustumde..

hıc ıstemem kalsın.. :/

doğumdan önce gelirler, sonrasında da kalırlar 40 ı falan bahanesiyle heralde. bilemiyorum ki.
sigara içen insan geliyorsa evde içmesin mümkünse canım balkona postala, çok zararlı evde içilmesi.

32. HAFTADA BASLIYOSUN CANIM 2 HAFTADA 1 GIRILECEK
ben henuz gırmedım cts gırecegım

O zaman ben belki bugün girerim aksam kontrole gideceğim...

KAyınvalideyi aradım bu arada, kayınbiradere actırdı telefonu, müsait değil dedirtti. Ben de mobilyalar için tesekkur edecektim, iletirsin dedim kapadım. Aslında içim rahatladı, konuşmak durumunda kalmadım. Konuşsam ters laf edecekti, üzülecektim yine, böylesi daha iyi :)

Canim nevresimi hemen kullanamiyorsun zaten. Yorgan bebege buyuk geldigi icin. Bir de mayis bebegi olacak. Battaniyelerle idare edilecektir. Ben de park yatak icin 100×150 olculerinde nevresim takimi bulabilmistim. Ama yatagi guzelce serip suslerken zor olacaktir. Altina ustune katlarsin artik :)

hamilelikten sonra geçer canım.hormonlordan oluyor. bende aksine aşırı sakinleştim eskiden çabuk sinirlenirdim. şimdi dünya yıkılsa umrumda değil.eşim sen keşke hep hamıle kalsan dıyor.. 3hafta önce arkadasa bebek görmeye gittikten sonra rahatıma daha bır düşkün oldum. zaten bebiş gelince uykusuz günler bekliyo ben arkadası tanıyamadım valla bebeği kucaga alıştırmışlar işi zor.kız tuvalete bıle gıdemıyor ıngaaaaaaaaaa dıye baslıyo..şu son haftaları keyıflı gecır bol bol uyu ıstedıgını ye ıc fotograf cek..kendıme dedim amannn sinirlenmeye değer mi.bırı bırseye karışcak olsa benım zevkım diyorum.konu kapanıyo.arkadaslarıda sallamıyorum rısklı gebelıgımde kımın gercek arkadas oldugunu anladım. kışıye aılesı yeter.

aman boşver Allah aşkına!.. hıc sıkıntı etme kendıne.. herseyın hayırlısı.. ben nolursa olsun ınceden laf sokardım ama senınkı daha ıyı mesafenı koru bosver..

aksama ya da yarın mutlaka yaz nasıl bısey oldugunu.. ben de cok merak edıyorum..

ya hıcbıseyı sallamayan ben, ozellıkle birine oyle bı kafayı takmıs durumdayımkı anlatamam yanı!! bu ınsan yedıgım ıctıgım ayrı gıtmeyen ınsandı.. eşiyle bırlıkte bızden cıkmazlrdı.. ben hamıle kaldıktan sonra 1 kere olsun aramadı sormadı.. hep ben ararım .. onda da konusmaz kapatır falan.. sanırım tezini yaptırana kadardı hersey.. bır de ben yetkılı olana kadardı.. (aynı ıs yerınde calısıyoruzda) yetkılı olduktan sonra hersey bır anda degısıverdı.. takılmamak elımde degıl..

neyse Allah a havale edıyorum.. demekkı yanılmısım .. Allah bır daha sasırtmasın..

olmaz mı canım bende takılıyorum ve kulaklarım yanıyor içim içimi yiyor halbuki normal de rahat bi insanım. Bide sinirlendiğim insanın karşısına gecer dobra dobra konusur içimdekileri kusardım onu da yapamıyorum. Bu hormonlar mahvedicek bizi.

İstanbula geldigimden beri dün ilk kez avm ye gittim on dakika yürüdüm kasılma başladı sonra tam kasiklarimin arasina biri vurur gibi oldu ayni seyi iki kez yasadim korkudan eve geri geldik sabahta kanama oldu tekrar 31. Haftadayım hala kanama falan cok korkuyorum herkes erkenden dogurursun diyor. Doktor nst ye falan soktu ufak kasılmalar var ama dogum baslatmaz dedi.
Daha hic brsey almadik cikipta alamam herhalde doktor yat dedi dünya gozuyle kizimi bi gorebilsem...

benim takıldığım şeyi duysan gülmekten yere yatarsın heralde, salı gün markete inidrimde diye gittim sonra baktım alacağımşay indirimde değil meğer ertesi gün girecekmiş indirime bende çok sinir oldun çıktım sonrada kendime almadığım için sinirlendim yolun ortasın nerdeyse hüngür hüngür ağlayacaktım kendime sinirli sinirli konuşa dövine eve geldm ama aklım orda kaldım bu kadrda şaçmalanırmı diyorum ya yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…