yok canım bizden değil bu benm arkadaşım 41 haftalık
sığmıyo bu çocuk karnıma artıkbu hareketide yaptığına eminim
Biz de babasıyla birbirimize hep CAN diye hitap ederdik, oğlumuza da can diyeceğiz şimdi :)
Kızlar NTS e hangi haftada giriliyor.
Aramızda giren oldu mu?
Aramızda giren oldu mu?
Aramızda giren oldu mu?
32. HAFTADA BASLIYOSUN CANIM 2 HAFTADA 1 GIRILECEK
ben henuz gırmedım cts gırecegım
Bizimde oğlumuz olsaydı ismi hazırdı :) Can :) Şimdi Sezen geliyor,nasip olurda oğlumuz olursa adı şimdiden belli..
İsmiyle yaşasın miniğin..
Kayınvalidene de diyecek birşey yok..O olayın tamamen farklı boyutunda..Bence de hamile oldugun için seni şuan daha da fazla kıskanıyordur..Bu tepkileri ondan bence..Onun bütün tepkisi senin ne kadar iyi olduğunu açıklıyor :) .
Aylarcami? Cok zor valla.benim doguma annem gelicek 20 gun falan kalip gidecek cunku kardesimin kizlarina bakiyor.kayinvalidem ise annemler gidince gelir bir hafta kalur anca cunku kayinpederim evini ozler dayanamaz buralara.gorumcemede diycemki sen cocuk iki aylik olunca gel cunku cok sigara iciyo.dogar dogmaz oglumu sigara dumaninda birakmak istemiyorum.gerci mutfakta falan icer ama neticede ustu kokuyor olucak
32. HAFTADA BASLIYOSUN CANIM 2 HAFTADA 1 GIRILECEK
ben henuz gırmedım cts gırecegım
valla canım asırı buyuk. park yatagın enı 70 boyu 100.. ama nevresım takımlarının ölçulerı bebek odası yatagına göre. ben cottonbox belis aybinın ölçulerı hep aynı ben netten alıyordum annem bır parkyatagı ölçeyım dedi.70 e 100 cıktı
Cotton Box Bebek Nevresim Takımları
Ürün İçeriği:
Nevresim: 100x150 cm
Çarşaf: 120x150 cm
Yastık Kılıfı : 35x45 (2 Adet
hadı carsaf önemlı alta katlarız ama nevresımı ıcıne yorgan yada battanıye koyunca cok buyuk gelır.
yok canım bizden değil bu benm arkadaşım 41 haftalık
KIZLAR BISE DICEM
olur olmaz seylere takılıp kalan var mı aranızda.. mesela arkadasının soguk davrandıgını dusunen ve buna takan.. habıre aklına gelınce ıcı sıkılan falan..
bır de hıc olmayan sey oluyor sinirlenince kulaklarımdan ates cıkıyor resmen aşırı ısınıyor kulaklarım..
normalde sınırli bi insanımdır ama dısardan gören sadece rengımın beyazlıgından veya gozlerımın parladıgından anlar sinirlendiğimi.. şimdi artık kulaklarımdan ateş çıkıyor!..
enteresan bır durum yaa acaba kalır mı ustumde..
hıc ıstemem kalsın.. :/
O zaman ben belki bugün girerim aksam kontrole gideceğim...
KAyınvalideyi aradım bu arada, kayınbiradere actırdı telefonu, müsait değil dedirtti. Ben de mobilyalar için tesekkur edecektim, iletirsin dedim kapadım. Aslında içim rahatladı, konuşmak durumunda kalmadım. Konuşsam ters laf edecekti, üzülecektim yine, böylesi daha iyi :)
Aramızda giren oldu mu?
hamilelikten sonra geçer canım.hormonlordan oluyor. bende aksine aşırı sakinleştim eskiden çabuk sinirlenirdim. şimdi dünya yıkılsa umrumda değil.eşim sen keşke hep hamıle kalsan dıyor.. 3hafta önce arkadasa bebek görmeye gittikten sonra rahatıma daha bır düşkün oldum. zaten bebiş gelince uykusuz günler bekliyo ben arkadası tanıyamadım valla bebeği kucaga alıştırmışlar işi zor.kız tuvalete bıle gıdemıyor ıngaaaaaaaaaa dıye baslıyo..şu son haftaları keyıflı gecır bol bol uyu ıstedıgını ye ıc fotograf cek..kendıme dedim amannn sinirlenmeye değer mi.bırı bırseye karışcak olsa benım zevkım diyorum.konu kapanıyo.arkadaslarıda sallamıyorum rısklı gebelıgımde kımın gercek arkadas oldugunu anladım. kışıye aılesı yeter.
35den sonra diye biliyorum canım
Ben girdim cnm bi sorun yokmuş Dr öyle dedi.
KIZLAR BISE DICEM
olur olmaz seylere takılıp kalan var mı aranızda.. mesela arkadasının soguk davrandıgını dusunen ve buna takan.. habıre aklına gelınce ıcı sıkılan falan..
bır de hıc olmayan sey oluyor sinirlenince kulaklarımdan ates cıkıyor resmen aşırı ısınıyor kulaklarım..
normalde sınırli bi insanımdır ama dısardan gören sadece rengımın beyazlıgından veya gozlerımın parladıgından anlar sinirlendiğimi.. şimdi artık kulaklarımdan ateş çıkıyor!..
KIZLAR BISE DICEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?