Kızlar markafoni de daginin kampanyası var, lohusa için gecelikler 29 TL idi. almayı düşünen varsa bakabilir.
ya hıcbıseyı sallamayan ben, ozellıkle birine oyle bı kafayı takmıs durumdayımkı anlatamam yanı!! bu ınsan yedıgım ıctıgım ayrı gıtmeyen ınsandı.. eşiyle bırlıkte bızden cıkmazlrdı.. ben hamıle kaldıktan sonra 1 kere olsun aramadı sormadı.. hep ben ararım .. onda da konusmaz kapatır falan.. sanırım tezini yaptırana kadardı hersey.. bır de ben yetkılı olana kadardı.. (aynı ıs yerınde calısıyoruzda) yetkılı olduktan sonra hersey bır anda degısıverdı.. takılmamak elımde degıl..
neyse Allah a havale edıyorum.. demekkı yanılmısım .. Allah bır daha sasırtmasın..
İstanbula geldigimden beri dün ilk kez avm ye gittim on dakika yürüdüm kasılma başladı sonra tam kasiklarimin arasina biri vurur gibi oldu ayni seyi iki kez yasadim korkudan eve geri geldik sabahta kanama oldu tekrar 31. Haftadayım hala kanama falan cok korkuyorum herkes erkenden dogurursun diyor. Doktor nst ye falan soktu ufak kasılmalar var ama dogum baslatmaz dedi.
Daha hic brsey almadik cikipta alamam herhalde doktor yat dedi dünya gozuyle kizimi bi gorebilsem...
miracleeeee senmisinnnnnn ikizler nasıllll
Miracle sen hangi şehirdesin dr arıyorum da :)
İstanbula geldigimden beri dün ilk kez avm ye gittim on dakika yürüdüm kasılma başladı sonra tam kasiklarimin arasina biri vurur gibi oldu ayni seyi iki kez yasadim korkudan eve geri geldik sabahta kanama oldu tekrar 31. Haftadayım hala kanama falan cok korkuyorum herkes erkenden dogurursun diyor. Doktor nst ye falan soktu ufak kasılmalar var ama dogum baslatmaz dedi.
Daha hic brsey almadik cikipta alamam herhalde doktor yat dedi dünya gozuyle kizimi bi gorebilsem...
Bence alttaki kısım yıkanır, zaten ilerde kirlenip yıkanacak. Oyuncaklardan emin değilim, yapıskanlı ve cıkıyorlarsa yıkanıyorlardır. Aslında firmanın müşteri hizmetlerini arayıp sorsan, bu tur fırmalar cok ıyı ılgılenıp yardımcı oluyorlar.
Cok tesekkur ederim :)) ilerde kirlenecegini dusunmemistim aslinda tozu vardir diye sadece 1 kere yikarim diye dusunmustum ama bunun kusmasi var altina yapmasi var tabiGüle güle kullansın buarada arkadasım kuzun :)))
hayirli olsun canim Bebek dogunca dikkat etmek lazim surekli kirletmememsi icin cok yikayinca cabuk yumusuyormus ama kumasi bende yikiycam...canım benım aldıgım da buna benzıyor.. ben yıkadım herseyı tek tek.. sıkıntı olmadı.. normal camasır yıkar gıbı 40 derecede yıkadım :)
Aynen canm zaten kumasi naylon ve cok ince bir kumas sert durmasi icin ilaclamislar sankim bebisin sirti acimasin diye halinin ustune direkte sermem altina battaniye katip öyle ustune katarim bu haliyi sirti aciycak gibi o incecik seydeoyuncakları çıkıyor alt taraf yıkanıyor canım ben oğlumunkini yıkıyordum ama biraz özelliğini kaybetmişti yumuşacık bişey olmuştu bebek içinde oynarken katlanıyordu.yıkamadan önce öyle değildi ama bilgin olsun.
Bendede kasilmalar baslamis desene kasilmalar acitmiyormus zaten sadece karnini hoop bu yana hoop öbur yana göturuyor... ama götururken asiri göturuyorki rahatsiz oluyorum artik bazende bebis totosunu dayiyor o daha fena oluyorKızlar dün öğleden sonra karnıma bişeyler oldu öyle bir gerildiki zannettim çocuk fırlıcak dışarı. Taş gibi oldu ne oturabildim ne yürüyebildim nede yatınca geçti. Bende en sonnda eve gittim biraz uzandım soluma uyuya kalmışım uyandığımda geçmişti ama tamamen değil sanki kırıntıları kalmış gibiydi. Yeni doğum yapmış bi arkadaşım var o geldi akşam anlattım kasılmaların başlamış dedi. Ben kasılmayı böyle bilmiyordum karnım toplanıp geri gecşiyodu falan dedim o bebeğin hareketi kasılma bu dedi amannnnn bu ne cahilllikDemekki doğursam içimde bebek büyyüyo zannetcem. Zira eşime söylediğimde büyüyo kendine yer açıyodur dedi kaç kere doğurduysa Yani tecrübeli annişlere sesleniyorum cidden kasılma böyle bişeyse ben acı hissetmedim yani gerginlik vardı karnımda çekilmicek gibi bişey değil normal doğumdan birkez daha korkmadığıma kanaat getirdim tek korkum cahillik işte. :18:
Neva ismi gercekten cok guzel ve kapi susunuz hazir olanlardan kat ve kat daha guzel olmuseveett birsürü anlamı var biride doğu müziğinde bir makam ismiymiş. Müziği severim oda sevsinAnne kız hem söyler hem oynarız artık
Canim korkutma kendini Hersey Allahin elinde bebek ister 25 haftalik ister 35 haftalik dogsun Allah isteyince ömur de verir.... gerisi bos...Canm mrb yaptigin yorumlari okuyorum ne guzel cok pozitif bi insansin keskr bende sen gibi olabilsem :)) zaten normalde evhamli biriydim simdi bide hamilelik olunca dahada kotuoldum..neyse dedigin gibi allah dayanilmicak dert sknti vermesin..canm 32 haftadasin ne guzel az kalmis..pekikizlar bebekler kacinci haftada dogarsa yasama ihtimalleri var? Kasilmalar bende sIk oluyo korknuyo degilim.erken.dogumdan Allah korusunn hepimizi
Ay ne heyecanli darisi basimiza cogu o ani dusununce korkuyor napicam cok acirmi diye ben tam tersi valla gram aci dusunmuyorum sadece bebisimi kucagima alicagim o cekicegim guzel sancilari dusunuyorumkızlaaaaaar arkadaşım 41. haftasında doğuma girdi suni sancı veriyorlar inşallah sıkıntı olmadan kolayca doğuverir dua edin ne olur. rabbim hepiimize hayırlı doğumlar versin. mesaj atmış sancı odasındayım diye çok heycanlandımmmmmmmmmmm
canım gecmış olsun.kanama sorununu ben de cok yasadım. drun dedıgı 10dkdan fazla ayakta durmak yurumek yasak. yurukende bes dk oturup dolaş. bız o yzuden dısarı cıksak bıle denız kenarında kafede oturuyoruz.dun drum olmadıgı ıcın baska dr muane ettı. bana gercegı dan dıye dedi.plesanta asagı konumlanmış yanlış yere konumlanmış asla normal doguramassın.plesanta asagıda. zaten eskıdende tum drların dedıgı buydu.bugun kendı drumuda aradım. bunu bende gördum ama sana demedım bana sadece 10 dkdan fazla yurume hala öyle dıyo.ayrıca ıcını rahat tut.benımde herseyı annem kvde aldı ya da ben netten siparıs verdım valla net daha ucuz..dolaşmaya degmez. görucez sen kızını ben oğlumu sagsalım görcez ınsallah..aklında olsun druna sor proluton depot vurdur bır. bana drum eger leke kanama olursa hemen proluton depot vurdur dedı.bılıyorsun proluton depot erken dogumuda engellıyor. ben 26haftaya kadar vuruldum
nerden kaca aldinn tatlimmm ii gunlerde kullansinnn...Kizlar ben bebisime oyun halisi olarak bunu aldim acaba yikamama gerek varmi ve yikasam nasil yikiycam :44:
diyelimki yikadim ustte oyuncaklarin asili oldugu kismi nasil halederim eldemi yikanir yada hicmi yikanmaz
Eki Görüntüle 1020415
Sagolasın canım insallahh o iyi olsunda.geçmiş olsun canım toparlanırsın inş en kısazamanda da aklındakileride yavaş yavaş yaparsın Allah sağlık versin olur elbet hepsi, inş kızını da alırsın hayırlısıyla zamanında kıcağına
canim bu benim son gitiim dr dediki mevsimi neyse onu ye marul maydonaz falan...pazarda mevsimi nese onu al...maydonoz dusuk falan yaptirmaz idrar yollarinada bi okadar faydasi war dedi....Bir şey daha sormak istiyorum ben oldum olası maydanoz nane çok yerim. Helede kahvaltıda yumurtayla yemeye bayılırım. 2-3 gündür çok abarttım. Bazı drlar zarrlı diyor ama ibrahim saraçoğlununfalan izliyorum hiç öyle birşey konuşmuyor. Onun etkisi olmuş mudur acba?
ahh kızlar gün geçtikçe büyüyoruz..Çok zorlanmaya başladım, işe gidip gelmek artık külfet gibi geliyor, evde karpuz modunda yatasım var. 32 hafta raporunu alalı 1 hafta oldu ama 37'ye kdr devam etmem zor görünüyor...
Bugün az sonra oglumun odası gelecek, şu kayınvalidenin ugruna kavga ettiği oda..Hala da benimle konuşmuyor, adım "saygısız" oldu. Arayı yumusatayım diye arıyım dedim, demediğini bırakmadı, artık aglıyordum telefonda, "Anne ben hamileyin, neden bu şekilde konuşuyorsun?" dedim, olabilir ben de üzülüyorum dedi. Eşim de konuşmaya calıstıgında demiş ki "Onun nazını cekecek kocası var, benim kimsem yok" Çok acaip bir patoloji...Ama maalesef psikolog olmam bile artık onu anlamama yetmiyor. Ya da artık anlamak istemiyorum yani. Bugün oda gelince, nezaket ile arayıp teşekkür edeceğim, gene saydırırsa bana, başınızı ağrıtıcam burada dertlenip, hazırlıklı olun :))
Akşam da oglumu görmeye gidices, tam 5 hafta oldu..Bakalım ne durumda bizim ki? Hiç rahat durmuyor, çıkacakmış gibi hareket ediyor, zaman zaman da kafayı aşağı toslayarak antremanlarına başladı...Benim de mayısı görmem zor gibi ama belli de olmaz tabi..oglum istediği zaman hazır oldugu zaman gelsin :)
olmaz mı canım bende takılıyorum ve kulaklarım yanıyor içim içimi yiyor halbuki normal de rahat bi insanım. Bide sinirlendiğim insanın karşısına gecer dobra dobra konusur içimdekileri kusardım onu da yapamıyorum. Bu hormonlar mahvedicek bizi.
benim takıldığım şeyi duysan gülmekten yere yatarsın heralde, salı gün markete inidrimde diye gittim sonra baktım alacağımşay indirimde değil meğer ertesi gün girecekmiş indirime bende çok sinir oldun çıktım sonrada kendime almadığım için sinirlendim yolun ortasın nerdeyse hüngür hüngür ağlayacaktım kendime sinirli sinirli konuşa dövine eve geldm ama aklım orda kaldım bu kadrda şaçmalanırmı diyorum ya yaaa
aman salla gitsin..ben de bır arkadasımı eşimin arkadasıyla tanıstırdım. ıkı ay ıcınde evlendıler. oncelerı hergun benı arıyan hatun aramaz oldu.ınsanlar işlerı bıtene kadar. koca dıye dıye geberıyordu. koca bulunca bızı unuttu.dugununde bızı görmezden geldi.ben de allaha havale ettim.başına gelmeyen kalmadı ve hakkımıda helal etmedım.o yuzden salla gıtsın. bu arada kendı drumu aradım. dunku muaneyı anlattım..hıc uzme kendını onu sana demeseıne gerek yoktu. sadece sen bebegın konumlandıgı yerden dolayı sezaryan olcaksın. durum bu. kendını hıc uzme. kılosunuda söyledım. 4 kıloyu gececek bu gıdıısle bebek dedi.zaten mecbur sezaryan olcak.hıc canını sıkma keyfıne bak dedı. canım drum her detayı hatırlıyor kendı yaptıgı muaneyı bıle hatırlıyor çok zekı .
amin canim masallah ben de gec yatma kismina cozum bulamiorum midem yanio fala bi kacio uykum hak getire..sonrada butun gun uyku modundayim...Sizin uykular bizde saklanıyor galiba :)
Bu hafta kafamı kaldıramıyorum..
Bir de en rahat sola yattıgımda uyuyorum ama artık cürüyecek heralde sol tarafım,canım acıyor..Dönünce cok sıkı tekmeler yiyorum..
Cok güzel oynuyor ama ya,kıyamam :) Elimin altında kaydıkca dokunmus gb oluyorum,daha da netlesiyor hayali,iki avucuma sıgmıs bedeni,minik minik ayaklar :)
Rabbim saglıkla kavustursun hepimizi,nerelerden nereye geldik..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...7173800/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...57173601/detay
canlar bebek şekeri yapıyorum isteyen varsa özelden mesaj atsın
valla biri su dogum sancisini anlatsin tam olarak benim yumurtaliklarim kasiklarim gibi bir agri karnim da gogsumun altinda bi kasilma simdi ara ara kasiklarimda baski sanci DURDURUN SU DUNYAYİ NE OLUO LENNNNNNNN Bİ KİZ CİKMADAN CANİMA OKUO KORKUORUM....
* birde takintilardan bahsetmissiniz yaaa siz bide beni goru cocuk gibi tutturup arabada oturup aglayabiliorum yatagin ortasinda oturup kocami uyandirip o an kafama takilani anlatmak falan durduk yere agresiflik ...yada herkese sinir olmak allahim batio bana bu insanlar
benim de bebişimin hemen hemen herşeyi hazır (yıkanmayı bekliyorlar ) bir biberon-emzik, perde ile ateşölçer kaldı. biberon için aventin yenidoğan başlangıç setini alıcam ama hesap kesim tarihini bekliyorum.
artık kendime gecelik, çamaşır alacağım. dün şöyle bir baktım da 6lı saten çeyiz setimin pijaması var, bir de yine kv. önden düğmeli bi pijama takımı almıştı daha önceden ama benim aklımda 2 soru var. ilki ikisi de ekru rengi. kanama fazla olursa ya da çamaşırdan taşarsa kirlenir, ikincisi de uzun kollu terletir mi diye düşünüyorum. zaten gecelik daha rahat olurmuş diye gecelikte alıcam ama lohusa diyince fiyatlar çok yüksek, acaba önden düğmeli normal penye gecelik mi alsam diyorum????
son olarak bebek bakımı ile ilgili kitap okuyor musunuz? ben bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bir kitap aldım. bir tane daha var ama ismini unuttum şimdi. bu 2 kitap da ansiklopedi gibi çok kalın gözüm korktu birazcık ama adını verdiğim kitap güzele benziyor okuduğum kadarıyla tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?