Hastane çantası hazırlıkları konusuluyor gördügüm kadarıyla kızlar:)) Ne guzel bunları konusacağımız zamanlar geldi çok şükür:)))
Ben 3 gecelik, 2 sabahlık aldım. Emzirirken cok terleme olmustu nedense, muhtemelen baska yedekler de koyarım.
Atlet, emzirme sütyeni, tek kullanımlık kulot, normal kulot, çorap ve terlık koyacagım.
Fazla kanamam olmamıstı. Ilk gun hasta pedı koymuslardı hastaneden, çamasır gıymemıstım kalkana kadar dıye hatırlıyorum.
Sonraki gunler normal ped yetmıstı dıye hatırlıyorum.
Islak mendil, havlu kağıt, steril el jeli, kolonya (misafir vs için) koyarım. Aslında sabun, jel, havlu kagıt vb verılıyordu vb hastanede vardı zaten... Kendım için ufak sampuan, dus jelı vs koyarım cunku banyo yapılıyordu ızın vardı hatırlıyorum 2.gun sanırım.
Makyaj malzemesi, kremler, lohusa tacı vb gıbı kadınsal seylerden vazgemıyoruz tabıı o durumda bıle:))) Parfum almamıstım hatta uzun sure hıc kulanmadım bebege dokunur ve kokumu tanımasını onler dıye dusunmustum
Bebek sekerlerım, sepetım, suslemelerım, takı yastıgı, bebegımın hastane cıkısları, bolca yedek kıyafet, 1 no bez, pamuk, ona özel ıslak mendıl
Steril edilmiş poşetlenmiş halde sağma makinam, biberon, gögüs kalkanım, gogus ucu kremım, gogus pedım ve gogus ucu aplıkatörüm (bunların cogunu da hastane ıhtıyac varsa zaten sormadan bıle getırmıstı ama yanıma alırım herhalde bu sefer) orada steril aletleri vardı, steril edip getiriyorlardı ne gerekıyorsa, belki de sağma makınasını fılan almam bılemıyorum
Aklıma gelenler daha olursa ya da hazırlarsam cantamı yazarm tekrar. Sizler ne yaptınız, cogunluk hazırladı mı cantasını?
canım sen ankarada mısın? Ben (normal dogumu destekleyen son ana kadar)dr. Arıyorum da.canım doktorum bir sıkıntı olmazsa doğal dogumu öneriyor, hatta dün dedi ki dogal dogum bir kadının yasayabileceği en büyülü olay, bebeğin cıkısını hissetmek fln...ama tabi ki hersey yolunda gittiginde böyle dedi... Ben de zaten doğum psikologlugu yapıorum, sezaryen olsun, normal olsun gebeye destek amaclı dogumlara katılıyorum.. Ama insanın kendisi yaşamadan çok anlayabileceği bir şey değil, o yüzden, bizim deneyimli annelerimizin anlattıkları çok kıymetli benim için...
hayırlı olsun arkadaşım arkadaşına.canlarım günaydınlar
merak eden varsa arkadaşımın dün akşam 8 e doğru bebiği dünyaya geldi allah a şükür. Sabah 10da msj atmıştı sancı odasındayım diye. 10 saat sürmüş neredeyse. Ayy nasıl dayandı nasıl oldu çok merak ediyorum :18:
bende lcw mağazasında 19.90 dan almıştım zam gelmiş demek ki mağazalarında arkadaşlar.yoğun talep fiyatı mı arttırdı ki acaba?kizlar ankarad oturaniniz vars ben ayni geceligi batikent gimsadan 20 liraya aldim bilginiz olsun
canım merak etme bende daha yıkamadım ve çanta hazırlamadım. 34. Haftada yapacagım hepsini.ay kızlar sizleri okuyunca heyecanlandım ben daha aldıklarımı yıkamadım bile.32. Haftayı bekliyordum yıkamak için. Tabii gecelik pijama öylece pakette duruyor da aklıma bir şey takıldı ya ben hem geceliğimi hemde pijama takımlarımı uzun kollu almıştım (kanaman olacak üşürsün demişlerdi) sizce kısa kollu bir şey de almak lazım mı? Bir gecelik 3 pijama takımı aldım ama...
Hayırlı cumalar KIZLAR geçmişi okuyamadım okumaya çalışacağım. Benimde dün annem geldi bütün bebiş kıyafetlerini yıkadık. Bugün kayınvalidemle annem ütüleyecekler akşam ben işten eve gidince çantamızı hazırlayacağız. Çalıştığım yerde bi hemşire 36+3 teydi bugün suyu geldi hastaneye gitti doğuracak sanırım. Ya çalışmakta mı iyi değil acaba bebişi erken mi gelmesine sebep oluyor ::18:
ben daha hıcbısey hazırlamadımkııı.. sız hazırladıkca ben korkuyorum valla..!! hastane cantası degıl masallah hastane valızı olacak gıbı duruyor..
:18:
Hayırlı cumalar KIZLAR geçmişi okuyamadım okumaya çalışacağım. Benimde dün annem geldi bütün bebiş kıyafetlerini yıkadık. Bugün kayınvalidemle annem ütüleyecekler akşam ben işten eve gidince çantamızı hazırlayacağız. Çalıştığım yerde bi hemşire 36+3 teydi bugün suyu geldi hastaneye gitti doğuracak sanırım. Ya çalışmakta mı iyi değil acaba bebişi erken mi gelmesine sebep oluyor ::18:
canım zaten orta boy valize koydum benimki 1 valiz, 1 valiz de ufaklığınki desen, puseti olacak süs malzemelerinin olduğu poşet olacakarabanın bagajı dolar muhtelemen
kızlar öğlen kontrolümüz var 4 hafta oldu görmedim miniğimi :)
canım sen ankarada mısın? Ben (normal dogumu destekleyen son ana kadar)dr. Arıyorum da.
anaaammm .. benım aklımda hıc ole bıse yoktu.. ufak bı cantam var ona koycaktıım bıkac bısey.. neyse ya kısmet bakalım nasıl olcak..
kızlarrrr, gece rüyamda oğlumu gördüm:)
önce minnacık yeni doğan bir bebek gördüm, üstüne giyeceklerini arıyorlar etraftakiler. sonra da hastanede yaklaşık bir yaşlarında ayakta duran bir bebiş görüyorum güya oğluşum büyümüş "ANNEEEE" diyor bana. Allah'ım çok güzeldi.
çok özledim bebişimi
OYYY OYY ANNESİNİN KUZUCUGUNA MAŞALLAH RABBİM SİZİ HER TÜRLÜ ÜZÜNTÜLERDEN KORUSUN.Canlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EMEK VERDİĞİN İÇİN. SENİ TAKİPTEYİM :)Canım, bizim doğal doğumu destekleyen kadın doğumcuların bulunduğu gruba senin için bir mesaj attım. Geri dönüşler olacaktır. Bu gruptaki her bir doktor, aynı standart eğitimden geçmiş, son ana kdr normal doğumu destekleyen doktorlardır. Orada bir isim verirlerse, sana yazarım. Ama baştan söylemek isterim ki, her doktoru şahsen tanımıyorum, dolayısıyla yine gidip kendin görüşmen ve karar vermen gerekir.
Az önce bir isim verdiler, Sebahat Erkul Turan. Lokman hastanesinde çalışıyor. Dediğim gibi ben şahsen tanımıyorum. Başka bir isim daha gelirse iletirim.
Sevgiler
OYYY OYY ANNESİNİN KUZUCUGUNA MAŞALLAH RABBİM SİZİ HER TÜRLÜ ÜZÜNTÜLERDEN KORUSUN.
ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EMEK VERDİĞİN İÇİN. SENİ TAKİPTEYİM :)
Canlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
Canlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
İnşallah rüyanın gerçekleşmesine az bir vakit kaldı... Her anı, her yaşı mutluluk, sevgi dolu olsun inşallah...
saol canım ya, çok şiddetlenirse içicem zaten daha kullanmadım ilacı, baş ağrısından ağladığımı bilirim yine de ilaç içmemiştim.
çalışınca çok zorluyor ama ya bugünde hem midem hem başın fenalarda, bugün bi akşam olsa da evime gitsem rahatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?