2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Âmin canım inşallah..

çok güzel bir haber, gözünaydın :)

Bugun benim dogum gunum en merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...

doğum günün kutlu olsun sağlıklı bir ömür geçir inş sevdiklerinle

çooook çooook sevindim gözün aydın canım ne güzel kokuyodur o şimdi maşallah ona inş hep öyle gösünde duraca zamanlarda yakında gelir

Tesekkur ederim canim benimkide karistirir hakli olaraktan bide isin komik yani her unuttugunda bahanesi senin 2 dogum gunun var hangisini hatirliycam der :)) kimlikteki yanlis diyorum gercegi 14 martta kutluyorduk 28 nisan da degil diyorum oda bahanesi yine hazir resmi gitmek lazim ne yaziyorsa odur :)))

oyy yerim ben onu yaa missdri o şimdi miss rabbim her saat kucağına alacağın günleride biran önce getirsin inşallah canım. benim yerimede kokla onu

öenmsız detaylar bunlar.. guzel hatıralar edınmek ıcın ıllakı "o gun" olması gerekmez :)

cok ıstıyorsan senın dogum gununde ona hedıye al.. o "bu ne sımdı" dedıgınde "aa bugun senın dogum gunun degıl mıydı? kımın dogum gunuydukı acaba?" de :))

bıdaha unutmaz hem de gulup eglenmıs olursunuz

ben şimdi e-bebekte baby&me kampanyası varmış. ben sıvı çamaşır detarjan (2*750 ml) ve yumuşatıcı(1*750 ml) aldım kargo dahil 21 tl, bilginiz olsun

Canım benim ya Allah'a herkese nasip etsin. İnş bir an öncede alıp götürürsün bebeğini eve.

ben şimdi e-bebekte baby&me kampanyası varmış. ben sıvı çamaşır detarjan (2*750 ml) ve yumuşatıcı(1*750 ml) aldım kargo dahil 21 tl, bilginiz olsun

Hımm evet bende ondan aldım çok hoş kokuyor umarım alerji yapmaz. Ama hipoalerjenik ve dermatoloji tarafından test edilmiştir yazıyor.

aynı durumlar bizdede var ne yazıkki insan takılmadan edemiyor.. hastane çantasını bile hazırlamış arkadaşlar var ben daha bişey alamadım bu ayın bitmesini bekliyorum malesef alışveriş için (ozamana kadar doğurmazsam inşallah)
benim prensesimde her iki aile için ilk torun ve iki tarafta torun hasretiyle yanıyor.. benimde disiplinli tarafım normalde ağır basar ama işin ucunda evlat olunca nasıl olucam bilemiyorum..

ayy yerim onu annesii.. Rabbim o miss kokusunu içine çeke çeke hiiç kucağından indirmediğin günleri yaşatsın sana .. hayırlısıyla evinize gidiceniz günü bekliyorum..

bedevi çok sevindim canım... her gün biraz daha yaklaşıyorsun yavruna ne güzel, sağlıkla bir an önce kavuş miniğine inşaAllah

papatyaorj... musmutlu yıllar canım

dogum gunun kutlu olsun cnm.bebeginde en guzel hediyen olsun :)
tesekkur ederim canm 3 bucuk yilim bebek özlemiyle gecti onca tup bebek ignelerle tedavilerle gelmeyen bebegim herseyi kisa sureligine bosverdigim bir anda kendiliginden gelerek dunyanin en buyuk hediyesini verdi zaten bana Allahim tum olmayanlara nasip eder insallah :)

tesekkur ederim canm :) sen dinlenmene moralini yuksek tutmaya bak ivir zivirlari en kolayi halolur... insallah bekleyip erken gelmiycektir yaramaz minigin

Ben bu yönden sansli miyim sanssiz miyim bilmiyorum :)) kaynanamlarin 15. torunu olucak benim minik annemlerinde ilk torunu annem ögrendigi gibi havalarda ucuyor bebegim kurban olurum ona ben vs bize kendi cocuklarina demedigi laflari ediyor... Garibim torununu bile göremiycek ben isvecte o turkiyede artik bebis ne zaman ucaga binebilirse ki 6 aydan önce doktorlar önermiyo kulaklari icin dogru zamanda gidecegiz ins... hemen...
ama simarmaya gelince malesef burdaki esimin ailesi simartmiyorlar tam tersi henuz kucuklerken disiplin kuralla yanasiyorlar torunlarina

Nice senelere insallah
tesekkur ederim canm :)

Canm 450 cok yuksek fiyati birde bebis dogduktan sonra masraflarida cikicaktir... bizim kucuk 1 makinemiz vardi evde ama bebisin resimleri daha guzel olsun diye dijital o buyuk olan foto makinelerinden siparis verdik... fiyati 4-5 kati oldu ama en azindan o kalici olucak diye dusunuyorum istedigimde onu kullaniriz her guzel anini onunla cekeriz göruntu kalitesi cok guzel cikiyor.

Cok tesekkur ederim canm :) insallah bu gunlerde gecicek az kaldi... bende evde oturmaktan yoruldum bi okulum vardi onada gidemiyorum artik evdede kalmakta cok skici

2-3 satir yazmissin ama bu 2-3 satir gözlerimin dolmasina yetti Allahim sen nelere kadirsin.... insallah hastanedende cikar minigin ne guzel bir duygudur simdi onu eline almak yakindan bakmak... Allahim hepimizin bebeklerini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin...

Cok tesekkur ederim canm

Sen cok yasa Aslinda mantikli olurdu ama bu havada disariya da cikamam cok soguk... gunes var ama kandiriyor biliyorum gecende ciktim ama tum gece kasilmam olmustu soguktan bidaha yemem bu gunesin parlakligini
ama karar verdim pasta alicam bizim burdaki marketten ve ustunede mum aksam getiricem öyle masaya önune katicam kendi dogum gunumu ona surpriz yapicam heralde bide balonda eklesem suslesem evi biraz tadindan yenmez valla

Kızlar şişlik durumları nasıl sizde..benim hep akşamları oluyodu,artık sabah 10 dedimi ayak oluyo hobbit ayağı gibi.tavsiye verecek olan varmı..yarın bizim de kotrolümüz var oğluşu görcem kocaman olmuş gibi hissediyom içimde..

kızlar çocukların şımartılmasından bahsetmişsiniz...
benim oğlumda çok beklenen torundu.ve biliyorsunuz ben yıllarca kv lerle oturdum . tabii bu süreçte kv. kp. diğer aile üyeleri vs. hepsi çok üstüne düştü
şımartmak ne kelime siz düşünün artık, bende pek birşey diyemiyordum ...
şuan oğlumu görenler maşaAllah bu çocuk nasıl durulmuş böyle diyorlar (yanlış anlaşılmasın, inanın oğlum hiç bir zaman şımarık bir çocuk olmadı, herkesin durulmuş dediği, çok hiperaktifti yerde gökte durmazdı)
yani kesinlikle çocuğun mayasıylada alakalı bir durum ...hiç bir zaman üzmedi beni yavrum anasının kuzusudur o

valla miniğin konusunda şanslısın bence.. şımarık cocukla ugrasmak cok zor.. herkesın aynı dısıplını sagladıgı bır ortamda buyuyen cocuk dengesız olmaz en azından..

dogum gunuyle ılgılı de aynen oyle yap :) markete ındıgınde bulabılırsen onun sevdıgı bı cıkolata falan da hedıye olur.. paket yaparsın.. önemlı olan hedıyenın fıyatı degıl degerı bugunu hatırlatacak guzel bı anı olur.. ne zaman o cıkolatayı gorsenız aklınıza 14 mart gelır :)) yanı senın dogum gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…