canım çok duygulandım,inşallah hiç ayrılmayacağınız günler de gelecek kıyamam ona yaa
Allah en kısa zamanda tüm zamanınızı birlikte geçirmeyi, hastaneden çıkmanızı nasip etsin inşallah...
Aminnnn... Anne kelimesi ne kadar gurur verici bişeymiş. haaaala etkisindeyim.
Allah isteyen herkese nasip etsin inş....
gözlerım doldu okurken.. Allah ım bı an once kavustursun sızı..
çok sevindim canım benim inşallah tez zamanda hep yanyana olacağınız vakitlerde gelsin inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz...
Canlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
Bugun benim dogum gunumen merak ettigim esim hatirliycak mi umarim unutmaz unutursa kiyamet kopucak evde kesin
artik uyuyim de enerji depoluyayim aksam her an olabilecek kavgam icin...
Canlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
Tesekkur ederim canimdoğum gunun kutlu olsun canım :)) unutmaz merak etme.. unutsa da o kadar önemseme :) benım canım kocam benım dogum gunumu hala karıstırır.. 21 mıydı 24muydu dıye.. halbukı 23u
artık o şaşırmıs hallerı benı guldurur oldu :)
doğum günün kutlu olsun sağlıklı bir ömür geçir inş sevdiklerinle
çooook çooook sevindim gözün aydın canım ne güzel kokuyodur o şimdi maşallah onainş hep öyle gösünde duraca zamanlarda yakında gelir
oyy yerim ben onu yaa missdri o şimdi miss rabbim her saat kucağına alacağın günleride biran önce getirsin inşallah canım. benim yerimede kokla onuCanlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
Tesekkur ederim canimbenimkide karistirir hakli olaraktan bide isin komik yani her unuttugunda bahanesi senin 2 dogum gunun var hangisini hatirliycam der :)) kimlikteki yanlis diyorum gercegi 14 martta kutluyorduk 28 nisan da degil diyorum oda bahanesi yine hazir resmi gitmek lazim ne yaziyorsa odur :)))
ben şimdi e-bebekte baby&me kampanyası varmış. ben sıvı çamaşır detarjan (2*750 ml) ve yumuşatıcı(1*750 ml) aldım kargo dahil 21 tl, bilginiz olsun
hamileliğimizin son 3 ayına girdik bende herşey bitti nasıl yetiştiricem takıntısı başladı. oğlum ailenin ilk torunu olacak. eşimle evin bir oğlu bir kızıyız zaten. ben çok korkuyorum oğlum şımarık olur söz dinlemez diye. şimdiden kafaya takmaya başladım. dedesi doğmadan planlar yapmaya başladı bile. ben biraz disiplinci bir insanım eşim ise umursamaz yiğenlerini bile şımartır benim oğlum nasıl olur kim bilir. bu konuda bana çok iş düşüyor
tesekkur ederim canm 3 bucuk yilim bebek özlemiyle gecti onca tup bebek ignelerle tedavilerle gelmeyen bebegim herseyi kisa sureligine bosverdigim bir anda kendiliginden gelerek dunyanin en buyuk hediyesini verdi zaten banadogum gunun kutlu olsun cnm.bebeginde en guzel hediyen olsun :)
tesekkur ederim canm :) sen dinlenmene moralini yuksek tutmaya bak ivir zivirlari en kolayi halolur... insallah bekleyip erken gelmiycektir yaramaz miniginSagol canim netten bakcaz artik ivir zivirlarida annem alacak.
Dogum gununde kutlu olsun canim:))
Allah razi olsun canim ben kanamaya alistim artikta kasilma agrili falan olunca korktum biraz isin asli. Raabim cumlemizin kucagina sapasaglim almayi nasip etsin.
hamileliğimizin son 3 ayına girdik bende herşey bitti nasıl yetiştiricem takıntısı başladı. oğlum ailenin ilk torunu olacak. eşimle evin bir oğlu bir kızıyız zaten. ben çok korkuyorum oğlum şımarık olur söz dinlemez diye. şimdiden kafaya takmaya başladım. dedesi doğmadan planlar yapmaya başladı bile. ben biraz disiplinci bir insanım eşim ise umursamaz yiğenlerini bile şımartır benim oğlum nasıl olur kim bilir. bu konuda bana çok iş düşüyor
Ben bu yönden sansli miyim sanssiz miyim bilmiyorum :)) kaynanamlarin 15. torunu olucak benim minik annemlerinde ilk torunu annem ögrendigi gibi havalarda ucuyor bebegim kurban olurum ona ben vs bize kendi cocuklarina demedigi laflari ediyor... Garibim torununu bile göremiycek ben isvecte o turkiyede artik bebis ne zaman ucaga binebilirse ki 6 aydan önce doktorlar önermiyo kulaklari icinbır de benım tarafımda uzun suredır beklenen ılk torun.. abım evlenmedı.. benım kusagımda doguran da yok.. 15 senedır aıleye bebek gelmedı dusun.. nolur bılmıyorum.. abım sımdıden hazırlık yapıyor kendı cocugu gıbı.. annemı zaten bılıyosunuz kendını seferber ılan ettı hamıle kaldıgım gunden berı.. babam yok :) eşimin babası dedelik yapacak artık.. esımın abısı de evlenmedı.. yanı anlayacagın herkes dort gozle beklıyor.. Allah vere de ilgi manyagı olmasa yavrum..
tesekkur ederim canm :)Nice senelere insallah
Canm 450 cok yuksek fiyati birde bebis dogduktan sonra masraflarida cikicaktir... bizim kucuk 1 makinemiz vardi evde ama bebisin resimleri daha guzel olsun diye dijital o buyuk olan foto makinelerinden siparis verdik... fiyati 4-5 kati oldu ama en azindan o kalici olucak diye dusunuyorum istedigimde onu kullaniriz her guzel anini onunla cekeriz göruntu kalitesi cok guzel cikiyor.kızlar dün komsuma bebek görmeye gittim 10 günlük oldu minnacık yaa maşşalah o sırada fotoğrafçısı geldi albümü getirmiş cok hoşuma gitti maddi acıdan cok iyi durumda değiliz kredi felan çekeceğiz doğum için 450 olur en son dedi doğum zamanı bide ertesi gün geliyormuş eşimde sen bilirsin içinde kalmasın diyor kızımda cok kötü fotolarım hiç güzel olmamıştı bizim çektiklerimiz cok kararsızım cok 450 da cok para o parayı kızım için harcam neler alınır off offf ne yapsam ki bilemedi siz ne yapacaksınız foto konusunu
Cok tesekkur ederim canm :) insallah bu gunlerde gecicek az kaldi... bende evde oturmaktan yoruldum bi okulum vardi onada gidemiyorum artik evdede kalmakta cok skiciGünaydın canlar,
İşe gelmekten nefret ediyorum artık, bi haftayı yedim sayılır ama sonrası ne olur bilemiyorum...haftaya kontrolde belki çalışamaz raporu alırım 2 hafta yanıma kar kalır...bitkinlik, ağrılar, iş yerindeki aşırı stres çok yıprattı beni...iş yerindeki benle evdeki ben aynı insanlar değiliz sanki(
Sizler iyisiniz, herşey yolundadır inşallah...
Mutlu yıllar, bebişinle tüm ailenle çok sağlıklı huzurlu ve mutlu yeni bir yaş dilerim
2-3 satir yazmissin ama bu 2-3 satir gözlerimin dolmasina yettiCanlarımm hayırlı cumalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım..dün bebeğimi kucağıma verdiler,tenimiz değdi birbirine göğsümde uyudu kuzum yarım saat harika bir duyguyduallahım anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi..doktor hergün böyle yapacak artık benim kokuma ve kalbimin sesine ihtiyacı varmış yavrumun seve seve gelirim dedim bıraksalar canımı veririm kızıma koku ne demek
Cok tesekkur ederim canmdoğum günün kutlu olsun sağlıklı bir ömür geçir inş sevdiklerinle
çooook çooook sevindim gözün aydın canım ne güzel kokuyodur o şimdi maşallah onainş hep öyle gösünde duraca zamanlarda yakında gelir
Sen cok yasa Aslinda mantikli olurdu ama bu havada disariya da cikamam cok soguk... gunes var ama kandiriyor biliyorum gecende ciktim ama tum gece kasilmam olmustu soguktan bidaha yemem bu gunesin parlakligini
öenmsız detaylar bunlar.. guzel hatıralar edınmek ıcın ıllakı "o gun" olması gerekmez :)
cok ıstıyorsan senın dogum gununde ona hedıye al.. o "bu ne sımdı" dedıgınde "aa bugun senın dogum gunun degıl mıydı? kımın dogum gunuydukı acaba?" de :))
bıdaha unutmazhem de gulup eglenmıs olursunuz
Ben bu yönden sansli miyim sanssiz miyim bilmiyorum :)) kaynanamlarin 15. torunu olucak benim minik annemlerinde ilk torunu annem ögrendigi gibi havalarda ucuyor bebegim kurban olurum ona ben vs bize kendi cocuklarina demedigi laflari ediyor... Garibim torununu bile göremiycek ben isvecte o turkiyede artik bebis ne zaman ucaga binebilirse ki 6 aydan önce doktorlar önermiyo kulaklari icindogru zamanda gidecegiz ins... hemen...
ama simarmaya gelince malesef burdaki esimin ailesi simartmiyorlar tam tersi henuz kucuklerken disiplin kuralla yanasiyorlar torunlarina
Sen cok yasa Aslinda mantikli olurdu ama bu havada disariya da cikamam cok soguk... gunes var ama kandiriyor biliyorum gecende ciktim ama tum gece kasilmam olmustu soguktan bidaha yemem bu gunesin parlakligini
ama karar verdim pasta alicam bizim burdaki marketten ve ustunede mum aksam getiricem öyle masaya önune katicam kendi dogum gunumu ona surpriz yapicam heraldebide balonda eklesem suslesem evi biraz tadindan yenmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?